Хороскоп януари 2020 за ДеваГледай в youtube Заобиколете се със съмишленици, участвайте в семинари, конференции и мероприятия, свързани пряко с разпространението на полезна информация и с обмяната на данни. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Девите да се присъединят към някоя обществена организация.
Не е изключено да получите жестоки критики, но те ще бъдат изключително конструктивни и ще ви направят по-добри. В началото на месеца очаквайте пътуване в чужбина. Със себе си вземете представители на знаците Водолей, Скорпион или Телец.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година предупреждава за риск от повишена тревожност и мнителност. Това ще бъде резултат от негативното въздействие на небесните тела. Настройте се на позитив, в противен случай се гответе, върху главата ви да се изсипят нови проблеми, които е можело да избегнете. За да „превключите“ от житейските трудности на нещо приятно, по-често излизайте от дома, срещайте се с хора и общувайте с близките си.
Няма да възникнат проблеми в отношенията с околните. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Девите, че ще имат възможност да възстановят връзката с роднините, да се сдобрят с тези, които дълго сте считали за недоброжелатели.
Излизайки пред голяма аудитория, ще се възползвате от своя ораторски талант и красноречие. Тогава публичните ви прояви ще бъдат наистина успешни. Бъдете готови, обстоятелствата да не са такива, каквито би ви се искало. Гответе се за непредвидени ситуации, които ще станат препятствия по пътя към достигане на поставените цели. Не се отказвайте, това е само поредната проверка за вашата устойчивост. Бъдете спокойни, помнете, че самоконтролът е много важен.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Дева
Предвижда се незабравимо и важно, в живота ви, запознанство. Мястото на срещата ще стане домът на близки или приятели. Не трябва да изключвате, че познати се опитват да ви сватосат. Първата среща ще бъде успешна, затова не бързайте да отказвате възможността да изкарате приятно времето си в компанията на непознат/а.
Подходящият, за сериозни отношения човек, можете да срещнете и в службата или на места където общувате със съмишленици, на теми, които засягат вашето хоби. Запишете се на курс за изучаване на чужд език или на танци. Избраникът/цата може да ви очаква и тук. Не се отказвайте от посещение на конференции, лекции. Дори в такива условия, съдбата ще подари на Девите среща с потенциален партньор.
Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на жените Деви да разнообразят свободното си време. Не чакайте любимият да направи всичко за вас, старайте сами да носите радост на партньора, да действате активно и инициативно. В замяна ще получите това, което искате, много любов и топлина, внимание и грижи.
В началото на годината, Девите ги очаква романтичен период. Но не трябва да забравят роднините. Посетете ги, намерете време за семейна вечеря, пообщувайте с децата, които ще ви заредят с добро настроение. Ако сте си взели отпуска, споделете това време с партньора/ката. Да си починете заедно може да поканите обекта на своите симпатии, с който все още не сте в отношения. Ако сте се загледали в Скорпион или Козирог, може да не се съмнявате, че потенциалният избраник ще отговори утвърдително на предложението ви.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Дева
Хороскопът обещава на Девите успех в службата. Във вашето мнение ще се вслушват, затова вземете инициативата в свои ръце, действайте уверено. Няма и да забележите, как бързо ще станете лидер в колектива.
Ако за работата ви над мащабен проект са ви нужни пари, то в началото на годината ще имате огромни шансове за изгодна сделка с щедри инвеститори. Благодетели ще ви протегнат ръка за помощ, защото вярват във вашите сили и способности. Не се притеснявайте да използвате връзки за постигане на определени висоти в деловата сфера. Важна роля в тази сфера ще изиграе влиятелна жена.
Не пристъпвайте чертата на закона. Това е особено актуално за мъжете Деви. Те ще бъдат съблазнявани от възможностите за участие в съмнителни проекти. Това не си заслужава, скоро ще се наложи да платите за своята неразумност.
Не давайте пари на заем, защото повече няма да ги видите. Откажете се от всякакви покупко-продажби. Внимателно се отнасяйте към документацията, четете договорите, за да забележите уловките, от които можете да пострадате.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Девите, които са фрийлансери, много поръчки. Ще им провърви и на тези, които са заети с дизайн. Съдбата ще бъде на страната на тези, които са решили да се образоват.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Дева
Ако отдавна не сте ходили на зъболекар, отидете в началото на годината, независимо, че е веднага след празниците. След приключване на лечението се посъветвайте как най-добре да се грижите за състоянието на устната кухина.
Средата на месеца е подходящо време, когато според хороскопа, Девите трябва да се погрижат за състоянието на стомашно-чревния си тракт. Махнете от храната си пикантните и мазните блюда, не преяждайте. Внесете в менюто си повече диетични продукти. От време на време правете разтоварващи дни.