Хороскоп януари 2020 за БлизнациГледай в youtubeЦенете тези, които съдбата връща в живота ви. Хороскопът за януари обещава на Близнаците срещи със стари познати и приятели. Това ще се случи при неочаквани обстоятелства, които не предразполагат към откровени разговори. Разменете телефонните си номера, за да може след това да се срещнете и да общувате в по-непринудена обстановка. Не бягайте от повторна среща с човек от миналото, в бъдеще той ще изиграе важна роля в съдбата ви. Не е изключено приятели да ви подхвърлят интересни и изгодни оферти за печалба.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори за трудности със самоконтрола. Вие ще провокирате околните към конфликти, голяма част от които ще се случат в началото на месеца. Преди да кажете каквото и да било, помислете до какво ще доведат тези думи. Избирайте правилно тона, за да не звучи речта ви обидно и предизвикателно. В някои случаи е по-добре да „прехапете“ езика си.
Жените Близнаци е най-добре да се откажат от големите покупки през януари, трябва да се противопоставят на натиска от страна на роднините. Съгласявайки се да похарчите спестените средства, трябва да сте подготвени, че ще съжалявате за своето решение. Хороскопът за януари 2020 година обещава, че най-търпеливите Близнаци ще успеят да купят нещо ценно на ниска цена.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци
Настъпва период, когато енергийната двойственост на Близнаците ще бъде забележима за всички. Близките ще бъдат удивени от пасивността на представителите на този знак. Силите на Близнаците няма да им стигат дори за изпълнението на прости задачи, например за почистване на дома или за спортни занимания.
Семейните хора ще започнат да се стремят към новости във връзката си, защото именно това ги зарежда в енергиен план. Самотните Близнаци няма да се решат активно да търсят партньор/ка, защото няма да им стигнат силите за това.
Помнете, че хората се посрещат по дрехите. Това, както никога до сега, ще бъде особено актуално за началото на 2020 година. Постарайте се да изглеждате ефектно, за да впечатлите околните, да предизвикате техния интерес. На първа среща трябва да изглеждате неотразимо. Образът ви трябва да бъде премислен до най-дребните детайли. Акцентът на облеклото е по-добре да оставите на аксесоара.
Хороскопът за януари предсказва на Близнаците много нови запознанства. Ще ги направите на места, свързани с творчество.
Няма да минете без емоционален стрес. Семейните представители на този знак ще се скарат с партньора/ката си напразно. За това трябва да вините само себе си, защото сега сте провокатори на конфликти. За щастие, изясняването на отношенията няма да навреди на романтичната връзка.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци
Близнаците ще усетят вдъхновение. Това ще бъде актуално за тези, които са свързани със света на облеклото или с фризьорските услуги. Мъжете ги очаква успех при изучаването на нови методи за реализиране на трудни, работни проекти и при изучаването на чужди езици.
Хороскопът за януари обещава подобрение на материалното положение на мъжете Близнаци, защото ще получат интересни оферти и нови източници на доходи. Спестяванията ще се попълнят и от различни парични награди и връщане на стар дълг. Ако сте търговци, броят на клиентите ще се увеличи.
Целият месец е добър за начало на мащабни проекти, реформи и интеграция на различни нововъведения. Но паралелно се гответе за неприятности, като задръжки по пътя, срив в договорите, конфликти в кореспонденцията. Постарайте се да не обсъждате важните въпроси дистанционно, срещнете се лично с човека.
Не е изключено постъпване на интересни предложения, например - да поработите в друг град, да общувате с авторитетна личност, с която в последствие може да станете добри приятели.
Хороскопът за януари 2020 година прогнозира за Близнаците големи проблеми във финансовата сфера. Трудности ще има при тези, които са родители. Ще се наложи дълго да играете роля на глава на семейството, независимо дали сте мъж или жена. Подгответе се за това, че в службата на партньора/ката ще възникнат непредвидени препятствия за стабилни доходи. Началото на годината ще ви накара да похарчите повече пари, отколкото би ви се искало. Но разходите няма да бъдат толкова високи, че да не можете да си ги позволите.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци
Звездите напомнят, че всички заболявания са от нерви. Главната ви цел трябва да бъде достигане на вътрешна хармония и баланс. В противен случай се гответе за инфекции и вируси. Настройте се на позитивна вълна, откажете се от деструктивните мисли. Ако не ви се получава сами да коригирате собствения си мироглед, обърнете се за помощ към психолог. Отидете при него в началото на месеца.
В средата на месеца ще бъдат успешни заниманията с профилактика на заболяванията на горни дихателни пътища. А, ако ви досаждат хронични проблеми, сменете лекуващия си лекар. Не е изключено новият специалист да се окаже с повече знания и опит за провеждане на успешна терапия на вашето състояние.
Кожата ви се нуждае от внимателна грижа. К края на януари тя ще бъде уязвима. Използвайте само средства, които са подходящи за вашия тип кожа. Направете почивка в използването на декоративна козметика, не употребявайте храна, която малко познава, включително и екзотични плодове.