Хороскопи за януари 2020Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на всички да бъдат отворени за промени, защото първият месец, сам по себе си, е време за трансформация и освобождаване. Спрете да се държите за това, което е било важно в миналото, но вече не е актуално. Астрологичната прогноза за януари 2020 година поставя акцент върху необходимостта да действате смело и да се мобилизирате навреме. Тогава ще успеете да се възползвате от всички възможности, които съдбата е подготвила.
Януари е първия месец от годината на Плъха. Слънцето е в Козирог, тук е и Юпитер. Както е известно, той е свързан с енергията за разширяване на хоризонтите, с енергията на оптимизма. Още от първите дни на Новата година е важно да се настроите на позитивна вълна и за щастие, Юпитер ще ви подкрепя всячески в това.
Старайте се да не забравяте важния принцип за златната среда. Този принцип, както обещава хороскопът за януари 2020 година, ще бъде много важен през първите десет дни на месеца. Откажете се от крайностите, защото няма да ви доведат до нищо добро нито в емоционален, нито във физически план. Не зацикляйте само на една жизнена сфера, защото в другите веднага ще започнат да възникват трудности. Не бързайте да се хвърляте с главата напред в служебните задължения и важните дела, намерете време за общуване с близките.
От 7 до 14 януари всички ще усетят прилив на вдъхновение, за което могат да благодарят на транзитиращия Нептун. В този период може смело да се заемете с йога, медитация, танци, музика. Тези занимания ще ви се отразят положително.
Възникващите препятствия във финансовата сфера е по-добре да отстраните в периода между десети и двадесети януари. Най-накрая ще се появи възможност да намерите нови източници на доходи. Успехът ще бъде на страната на тези, които се занимават с търговия или работят на държавна служба. Е, разбира се, че не трябва да чакате някой на готово да ви поднесе победата, не трябва да седите без да правите нищо, защото ще настъпи не особено приятен, за вас, период, свързан с парите ви. Най-малкото, ще се появи риск да изпаднете в тежки дългове.
От 14 до 21 януари енергията на Слънцето ще бъде свързана с енергията на транзитния Сатурн, което ще позволи на някои да станат по-дисциплинирани от обичайното. Няма да им бъде трудно да станат по-рано и да изпълнят указанията на началника именно така, както ги изисква. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава и успешно завършване на оформянето на различни документи.
Положителни емоции ще ви донесат последните десет дни от месеца, когато работата ще стане по-малко и ще се появи възможност леко да се отпуснете. Дори меланхолиците ще погледнат на живота от друг ъгъл. Не си седете у дома, посещавайте различни развлекателни мероприятия, излизайте сред хората. В края на януари планирайте семеен празник.
Марс, в първия месец на 2020 година ще транзитира в знака Стрелец, което означава, че успехът ще бъде на страната на тези, които са настроени оптимистично към всяка жизнена сфера.

Хороскоп януари 2020 за ОвенГледай в youtubeОтстоявайте своите идеи. Януари, за Овните, ще стане период на дълбок анализ на всички крайни и междинни резултати от една или друга дейност. Направете си изводи за това, по каква причина не сте успели да реализирате определени проекти. Идентифицирайте корена на проблемите. Правейки правилните изводи, се подгответе да се възползвате от подарените, от звездите, възможности да започнете всичко отначало и да завършите това, в което, по-рано, сте вложили много сили и време. Ако някой ви предлага подкрепа, приемете я!
Началото на месеца ще бъде много успешно за Овните! Участвайте в дела, свързани с риск, дори да става дума за лотария. Не се отпускайте, в началото на януари ще се активират някои ваши недоброжелатели. Гответе се за техните коварни действия. Не се опитвайте да се борите с тях, защото опитите им да ви „изкарат от релсите“ няма да се увенчаят с успех.

Хороскоп януари 2020 за ТелецГледай в youtubeСамо близките ще могат да изтърпят инатливите Телци. Скорпионите и Водолеите ще се отнасят към тях с разбиране. Жените Телци няма да се поколебаят да се обърнат за финансова помощ към мъжете. Те са свикнали да се сближават с тези, които имат голям опит зад гърба си, богати са и са готови да протегнат ръка за помощ на нуждаещите се. Хороскопът показва, че Телците могат да очакват подкрепа от представителите на знаците Стрелец, Риби, Козирог, Рак, Скорпион. Източник на приятни емоции ще стане творчеството на приятели. Ще ви поканят на концерт, не отказвайте тази възможност да бъдете сред хора.
Не мързелувайте, заемете активна позиция. Срещайте се с близки, дори ако за това няма специален повод. Ходете на гости на роднините си. Началото на годината е добър период, за да „изгладите“ общуването с тези, които са ви скъпи. Заради това дори си струва да отложите важните задачи в службата Работните проекти никъде няма да изчезнат.
В началото на месеца, според астрологичната прогноза за януари 2020 година, душата на Телците ще ги тегли към прекрасното, към изкуството. Не се съпротивлявайте на стремежа да се доближите до нещо такова. Отидете на театър, посетете картинна галерия, включете в екскурзия … Към края на месеца ще бъдете изпълнени с вдъхновение и сами ще можете да опитате да творите.
Към края на месеца, както показва хороскопът, Телците остро ще усещат стремеж да изпитат съдбата, да вземат участие в нещо авантюристично, хазартно. Сдържайте се, защото шансовете да получите подкрепа от съдбата са много малки. Искате да похарчите спестени пари? Похарчете ги, но нека ползата е не само за вас, а и за другите. Например, за приятели, колеги, любими хора.

Хороскоп януари 2020 за БлизнациГледай в youtubeЦенете тези, които съдбата връща в живота ви. Хороскопът за януари обещава на Близнаците срещи със стари познати и приятели. Това ще се случи при неочаквани обстоятелства, които не предразполагат към откровени разговори. Разменете телефонните си номера, за да може след това да се срещнете и да общувате в по-непринудена обстановка. Не бягайте от повторна среща с човек от миналото, в бъдеще той ще изиграе важна роля в съдбата ви. Не е изключено приятели да ви подхвърлят интересни и изгодни оферти за печалба.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори за трудности със самоконтрола. Вие ще провокирате околните към конфликти, голяма част от които ще се случат в началото на месеца. Преди да кажете каквото и да било, помислете до какво ще доведат тези думи. Избирайте правилно тона, за да не звучи речта ви обидно и предизвикателно. В някои случаи е по-добре да „прехапете“ езика си.
Жените Близнаци е най-добре да се откажат от големите покупки през януари, трябва да се противопоставят на натиска от страна на роднините. Съгласявайки се да похарчите спестените средства, трябва да сте подготвени, че ще съжалявате за своето решение. Хороскопът за януари 2020 година обещава, че най-търпеливите Близнаци ще успеят да купят нещо ценно на ниска цена.

Хороскоп януари 2020 за РакГледай в youtubeДошло е време да събирате плодовете на своя труд. Съдбата ще ви окаже подкрепа във всички начинания. Възползвайте се от това, не мързелувайте, не бездействайте. Вие ще получите това, към което се стремите, но трябва да бъдете активни. Ако искате да встъпите в отношения, не си стойте у дома. Ако ви е нужна нова работа, започнете да търсите свободните длъжности, звънете на работодателите.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Раците спокоен месец. В службата ще имате малко задачи, нищо няма да ви пречи да се заемете със съставянето на големи планове. Отделете важното от второстепенното. Много ще успеят да разберат своето предназначение. Намерете време за общуване с близките, с които по-рано ви е било трудно да разговаряте, защото сте били нервни. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава, че вие най-накрая ще успеете да „заровите томахавката“ и да осъзнаете причините за „войната“.
В сферата на обучението ще ви се удава всичко, което е свързано с изкуство. Жените Раци ще бъдат привлечени от красивото, ще се заемат с рисуване и ръкоделие. Тези занимания ще им подарят вътрешно усещане на равновесие и баланс. Периодът е добър за енергийно изчистване. По тези въпроси, партньори може да ви станат представители на знаците Водолей или Риби.

Хороскоп януари 2020 за ЛъвГледай в youtube  Дори завистливите и недоброжелателни хора, а те са много, няма да лишат Лъвовете от енергията им. Хороскопът за януари 2020 година показва, че тези ярки личности ще започнат да се държат, както никога до сега, егоистично. И никой няма да може да се състезава с тях в тази дисциплина.
Пазете личния си живот от околните! Не се доверявайте на тези, които не го заслужават, спрете да бъдете доверчиви. Астрологичната прогноза за януари 2020 година не съветва Лъвовете да се сближават с тези, които изпълзяват от някъде, опитвайки се да завладеят този знак, използвайки ласкателство, похвали, комплименти, изобщо всичко, което царят на животните обича толкова много. Тези, които са подозрително добри, вероятно се опитват да ви използват за своите си користни цели.
Началото на януари ще получите възможност да тръгнете на пътешествие. Съгласявайки се на това, ще получите гарантирано ярки емоции и незабравими впечатления. Вземете със себе си приятел/ка, за да ви бъде весело. Бъдете много внимателни при общуването с непознати. Те ще се опитат да заблудят Лъвовете, за да получат ценна информация от тях.
Хороскопът за януари препоръчва на Лъвовете да сложат ред в живота си. В дома ви не достигат комфортът и уютът. Отървете се от излишното, дори онова, което има сантиментална стойност за вас. По този начин ще спрете да се държите за миналото, постоянно да се оглеждате в това, което сте имали по-рано, към предишните си постижения.

Хороскоп януари 2020 за ДеваГледай в youtube Заобиколете се със съмишленици, участвайте в семинари, конференции и мероприятия, свързани пряко с разпространението на полезна информация и с обмяната на данни. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Девите да се присъединят към някоя обществена организация.
Не е изключено да получите жестоки критики, но те ще бъдат изключително конструктивни и ще ви направят по-добри. В началото на месеца очаквайте пътуване в чужбина. Със себе си вземете представители на знаците Водолей, Скорпион или Телец.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година предупреждава за риск от повишена тревожност и мнителност. Това ще бъде резултат от негативното въздействие на небесните тела. Настройте се на позитив, в противен случай се гответе, върху главата ви да се изсипят нови проблеми, които е можело да избегнете. За да „превключите“ от житейските трудности на нещо приятно, по-често излизайте от дома, срещайте се с хора и общувайте с близките си.
Няма да възникнат проблеми в отношенията с околните. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Девите, че ще имат възможност да възстановят връзката с роднините, да се сдобрят с тези, които дълго сте считали за недоброжелатели.
Излизайки пред голяма аудитория, ще се възползвате от своя ораторски талант и красноречие. Тогава публичните ви прояви ще бъдат наистина успешни. Бъдете готови, обстоятелствата да не са такива, каквито би ви се искало. Гответе се за непредвидени ситуации, които ще станат препятствия по пътя към достигане на поставените цели. Не се отказвайте, това е само поредната проверка за вашата устойчивост. Бъдете спокойни, помнете, че самоконтролът е много важен.

Хороскоп януари 2020 за ВезниГледай в youtubeВярвайте в своите сили, тогава всичко ще ви получи. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Везните много поводи, за да се гордеете със себе си. Независимо от пречките, вие ще достигнете върхове, за които по-рано дори не сте мечтали. Така ще привлечете вниманието на нови ухажори, насладете се изцяло на това.
Ако вече сте се замисляли за покупка на някакво превозно средство, то в средата на месеца ще имате добри възможности да намерите изгодно предложение за това, според джоба ви. Разходете се из автомобилните салони или разгледайте обявите за продажба. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава изгодни предложени, пред които няма да устоите.
В края на януари 2020 година си пазете силите, не се старайте на веднъж да изпълните няколко проекта, защото няма да успеете. В центъра на вниманието на Везните трябва да бъде една единствена цел и трябва да се движите към мечтата си, като постепенно отстранявате всички препятствия.
Жените Везни могат да пътуват в чужда страна, като за компания си вземат представители на знака Скорпион, Стрелец или Козирог. Гответе се за това, че в някакъв момент всичко ще тръгне не по план. Не се стеснявайте да се обърнете за помощ към партньора си. Близките, в този момент, единствено ще ви оказват натиск, от което няма да ви стане по-леко.

Хороскоп януари 2020 за Скорпион Гледай в youtubeЧувствайте се свободни да прекрачвате границите, понякога това е полезно. Хороскопът за януари 2020 година съветва Скорпионите да се отпуснат леко. Дошло е време да живеете с удоволствие, да сте решителни за смели експерименти, да пътувате, да правите нови запознанства. Заемете активна жизнена позиция.
Жените Скорпиони ще прекарват много време у дома. Сред родните стени, те могат да се заемат с работа. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава много поръчки за дизайнерите на интериор. Със съпруга отношенията гладки ли са? Замислете се за покупка на недвижим имот, придобивка, в която и двамата ще инвестирате своите спестявания.
Не знаете как да станете богати? Доходна ще се окаже сферата, свързана с разработката на сайтове. В тази област си осигурете подкрепата на представители на знака Козирог. Свободното си време е най-добре да споделяте с Риби, които винаги са в курса на събитията, знаят къде се провеждат интересните тренинги или концерти.
Всичко, отложено за по-късно, завършете в средата на месеца. Не ви е нужна помощта на околните не приемайте дори помощ от роднините, тя само ще ви разсейва от важните дела.
Похарчете пари за всичко необходимо, шопингът ще се окаже удачен. Той ще ви донесе среща със стари познати.
У дома ще се появят много дела, изискващи инвестиране на сили и време. Отделете първостепенните задачи и само след тяхното решаване преминете към останалите. Привличайки близките си да помагат, не се обръщайте към тях като командир или като домашен тиранин.

Хороскоп януари 2020 за СтрелецГледай в youtube  Стрелците ги очаква тотално обновление! Хороскопът за януари 2020 година обещава настъпването на грандиозен период на пробуждане на вътрешните сили. В някакъв смисъл, огнените личности могат да се преродят, да погледнат света от друг ъгъл, да открият в него нещо интересно за себе си, ново, да се запознаят с ярки хора, да се окажат в центъра на незабравими събития. Но най-важното от всичко е това, че Стрелците ще започнат да се отнасят по различен начин към собственото си „Аз“, ще започнат да уважават себе си, собствените си принципи и стремежи.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори, че началото на месеца ще бъде свързано с неприятни усещания, че се движите в неправилна посока, че сте на място, на което не би трябвало да бъдете. Не бързайте да се оплаквате от съдбата и от машинациите на недоброжелателите. Причината за това състояние търсете в себе си, затова, че не вярвате в собствените си убеждения. Анализирайте своите постижения. Откажете се от всичко, което ви отвлича от най-важното, мотивирайте се.
На тези, които се вслушат в този съвет, хороскопът за януари гарантира постигане на вътрешна хармония. Тогава вие бързо ще се адаптирате към новите обстоятелства, ще започнете да усвоявате нова информация, да се заемете с трудна интелектуална дейност, без при това да губите много сили.
Хороскопът за януари говори, че Стрелците като стопани на своята съдба не трябва да бездействат. Краят на януари 2020 година ще ви донесе интересни събития. Времето няма да стигне за творческите проекти, защото Стрелците ще инвестират повече в практичните дела.
Филтрирайте постъпващата информация, за да не ви излъжат. Края на месеца е добър период за реализиране на собствените ви амбиции. Взимайте участие в конкурси, демонстрирайте своите таланти на околните.

Хороскоп януари 2020 за КозирогГледай в youtubeСвалете от плещите си излишните отговорности. Хороскопът за януари напомня на Козирозите, че самостоятелно да се захващат с редица важни проекти, едновременно, не е разумно. Обръщайте се за съвети към тези, които са авторите за вас, които считате за съмишленици. Не се отказвайте от колективната работа, защото тя, сега, ще ви донесе повече, отколкото, ако работите сами.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година напомня за необходимостта да се настройвате на позитивна вълна. Представяйте си това, към което се стремите. Мислейки негативно, не се учудвайте, че в живота ви възникват много неприятности.
Началото на месеца е добър период за обновяване на гардероба на жените Козирози. На шопинга няма да похарчите много пари.
Неочаквано близките ще се окажат дразнители. Независимо от това, че емоциите ще ви изгарят отвътре, хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Козирозите да се сдържат. Не се оплаквайте и не говорете нищо. Превключете на нещо позитивно, намерете отдушник в хобито си и всичко, което ще ви разсее от желанието да започнете да изяснявате отношенията си.
Краят на януари 2020 година е добър период за борба с вътрешните ви проблеми. За да се опознаете по-добре, прекарайте време насаме със собствените си мисли. Ще откриете отговорите на отдавна интересуващи ви въпроси, ще разберете в какво направление е най-добре да се движите в бъдеще. Вслушвайте се в интуицията си, използвайте различни психологически техники за хармонизиране на чувствата и емоциите.

Хороскоп януари 2020 за Водолей Гледай в youtubeВреме е да се отървете от излишното в дома и в живота си, да направите основно почистване в жилището и в офиса. Непременно махнете ненужните файлове в телефона и в компютъра. След това ще усетите облекчение, ще започнете спокойно да творите и да се занимавате с любимите си дела.
Според астрологичната прогноза за януари, мъжете Водолеи ще бъдат „по-бойно“ настроени. Ще се вслушват във вашите думи, но това ще ви коства много нерви. Научете се да цените това, което е най-важно от всичко - времето. Не губете нито минута напразно. Околните, ако така им е добре, могат да останат в неведение, да тънат в своето заблуждение. Това е техен проблем.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите съдбоносна среща. Общуването с новия човек ще ви донесе много емоции, ще ви накара да погледнете по различен начин на околния свят, да откриете в себе си нови граници, за които дори не сте подозирали.
Водолеите ще бъдат по-уверени в себе си и в своите действия. Външните фактори няма да ги „изкарват от релси“. Няма да позволят да „кръшнат“ от верния път. Уверено ще се движат към целите си. Упоритостта ще ви стигне да покорите върхове, отстранявайки препятствията по пътя. Съдбата ще се възхити от вашата сила на волята и за това ще ви възнагради.
Краят на месеца ще ви отърве от „розовите очила“. Ще разберете, че дълго време сте се доверявали на хора, на които не е трябвало да се доверявате. Не се самобичувайте заради това, всеки може да допусне грешка.
Откажете се от връзките си с лъжците, приемете важният житейски урок и в бъдеще се постарайте да избягвате подобни истории.

Хороскоп януари 2020 за Риби Гледай в youtube Творчеството ще стане източник на положителна енергия. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Рибите да взимат участие във всичко, което е свързано с риск, защото Съдбата, сега, е на тяхна страна. Дошло е време да избирате между „Славей в гората и врабец в ръката“. Изберете славея! Началото на годината е добър период за всички мечтатели.
Мечтаенето е нещо добро, но не трябва да отивате твърде надалече. Хороскопът за Риби говори за това, че потапяйки се в мечти, вие все повече ще губите връзка с реалността. Действайте смело, за да не изпуснете възможността да постигнете повече в живота. Шансовете ще бъдат много.
Гответе се за важен избор, за преломен момент в живота. Не бързайте да взимате решение, докато не претеглите всички „за“ и „против“. Ако се съмнявате как да постъпите се обърнете за съвет към по-възрастните членове на семейството. Средата на януари 2020 година е добро време за разговори с роднини.
Краят на януари ще бъде сантиментален период. Рибите ще бъдат доверчиви, те ще протегнат ръка за помощ на тези, които се нуждаят от нея. Помагайте, преди всичко тези, които преди самоотвержено са спасявали вас. Не се доверявайте на тези, които се канят да се възползват от вас.