Месечни хороскопи 2020Новата 2020 ще бъде година на открития: както в областта на саморазвитието, така и в личните отношения. Периодът е подходящ „да хванете бика за рогата“ и да постигнете желаните висоти в кариерата, да разширите кръга от полезни и приятни връзки и да укрепите успешните партньорства.
Съвпадът между Венера и Нептун, в края на януари, ще сложи началото на творчески период: дори и да ви застигат неприятности, вие ще успеете да намерите отлично решение, за да се отървете от всички неприятности.
В самото начало на пролетта, Уран ще се срещне с Венера, което ще послужи като стимул за най-неочаквани промени, резки обрати и внезапни срещи. Това, също, ще бъде мощен стимул за саморазвитие и започване на нов бизнес, така че не се страхувайте, ако ви идват на ум, най-дръзките и смели идеи, реализирайте ги!
Съвпадът на Меркурий и Уран, в края на април и началото на май, ще помогне при установяването на полезни контакти, но те няма да бъдат романтични, а по-скоро делови, което също не е лошо. Това също е добро време за общуване с деца: вашите собствени или племенници, внуци.
Май и юни 2020 ще бъдат отбелязани с прилив на енергия: може да планирате най-важните дела в този момент. Има възможност да се погрижите за здравето си, защото това е период, когато е относително лесно да подобрите имунитета си и да изградите полезни навици.
В средата на юли, Слънцето ще застане в опозиция на Юпитер, Сатурн и Плутон, което бележи началото на период на голяма конфронтация. Необходимо е да отстоявате своите възгледи и права, независимо дали се отнасят за семейството или работата. Ще възникват ситуации, които ще ви тестват за сила и устойчивост, а звездите ще очакват, че ще положите всички усилия, за да останете самите-себе си.
Есента на 2020 ще премине относително леко и спокойно. Можете да се отпуснете след периода на стрес и повишена активност. Намерете време за спокойно общуване с най-близките си хора и се грижете за себе си. Не забравяйте и за своето емоционално състояние, не само за физическото.

Подкатегории

Хороскопи за януари 2020Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на всички да бъдат отворени за промени, защото първият месец, сам по себе си, е време за трансформация и освобождаване. Спрете да се държите за това, което е било важно в миналото, но вече не е актуално. Астрологичната прогноза за януари 2020 година поставя акцент върху необходимостта да действате смело и да се мобилизирате навреме. Тогава ще успеете да се възползвате от всички възможности, които съдбата е подготвила.
Януари е първия месец от годината на Плъха. Слънцето е в Козирог, тук е и Юпитер. Както е известно, той е свързан с енергията за разширяване на хоризонтите, с енергията на оптимизма. Още от първите дни на Новата година е важно да се настроите на позитивна вълна и за щастие, Юпитер ще ви подкрепя всячески в това.
Старайте се да не забравяте важния принцип за златната среда. Този принцип, както обещава хороскопът за януари 2020 година, ще бъде много важен през първите десет дни на месеца. Откажете се от крайностите, защото няма да ви доведат до нищо добро нито в емоционален, нито във физически план. Не зацикляйте само на една жизнена сфера, защото в другите веднага ще започнат да възникват трудности. Не бързайте да се хвърляте с главата напред в служебните задължения и важните дела, намерете време за общуване с близките.
От 7 до 14 януари всички ще усетят прилив на вдъхновение, за което могат да благодарят на транзитиращия Нептун. В този период може смело да се заемете с йога, медитация, танци, музика. Тези занимания ще ви се отразят положително.
Възникващите препятствия във финансовата сфера е по-добре да отстраните в периода между десети и двадесети януари. Най-накрая ще се появи възможност да намерите нови източници на доходи. Успехът ще бъде на страната на тези, които се занимават с търговия или работят на държавна служба. Е, разбира се, че не трябва да чакате някой на готово да ви поднесе победата, не трябва да седите без да правите нищо, защото ще настъпи не особено приятен, за вас, период, свързан с парите ви. Най-малкото, ще се появи риск да изпаднете в тежки дългове.
От 14 до 21 януари енергията на Слънцето ще бъде свързана с енергията на транзитния Сатурн, което ще позволи на някои да станат по-дисциплинирани от обичайното. Няма да им бъде трудно да станат по-рано и да изпълнят указанията на началника именно така, както ги изисква. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава и успешно завършване на оформянето на различни документи.
Положителни емоции ще ви донесат последните десет дни от месеца, когато работата ще стане по-малко и ще се появи възможност леко да се отпуснете. Дори меланхолиците ще погледнат на живота от друг ъгъл. Не си седете у дома, посещавайте различни развлекателни мероприятия, излизайте сред хората. В края на януари планирайте семеен празник.
Марс, в първия месец на 2020 година ще транзитира в знака Стрелец, което означава, че успехът ще бъде на страната на тези, които са настроени оптимистично към всяка жизнена сфера.

Хороскопи за февруари 2020Хороскопът за февруари 2020 година обещава изпълнение на най-смелите ви мечти. Поставяйте целите си уверено и смело, не „слизайте“ от избрания път. В резултат на това, вие ще реализирате плановете си. Но скептичните не трябва да разчитат на чудеса, защото тяхното негативно възприемане на света е бариера, която не позволява на фантастичните събития да се случат в живота им.
Общувайте повече с роднините! Астрологичната прогноза за 2020 година призовава към това представителите на всички зодиакални знаци. Време е да протегнете ръка на членовете на семейството си, да им дадете ценни съвети, да им помогнете да решат проблемите си. Ако сте се скарали с някои от тях, помирете се! Ако сами не можете да направите това, обърнете за помощ към други роднини, да ви помогнат да „заровите брадвата“. Празниците у дома ще преминат отлично.
Не се препоръчва да разглеждате отложени във времето въпроси. Най-добре е да се заемете с нови проекти. Не знаете в коя сфера е най-добре да работите? От помощ ще ви бъдат психологическите тестове и съответната литература, след четенето на които ще успеете без проблем да намерите решение.
Хороскопът за февруари 2020 година обещава напрегната последна седмица на месеца. Сдържайте се при сблъсък с негативи от страна на околните, дръжте емоциите си под контрол. За да управлявате гнева, използвайте медитация и дихателна гимнастика. Излизайте по-често сред природата, където може да хармонизирате себе си.
Представителите на знаците на водата и земята ще заемат активна жизнена позиция. На тях ще им стигне мотивацията, за да покорят върхове в работата. Съдбата ще бъде на страната на тези, които решат да се образоват или да се заемат със саморазвитие. Не чакайте кардинални промени в сърдечните дела. Партньорите със стабилни отношения ще се радват един друг с романтични срещи, приятни, дребни изненади и просто общуване на „една вълна“.
Хороскопът за февруари 2020 година предсказва активност на Меркурий. Тази планета ще помогне на тези, които работят с клиенти. Важна роля ще изиграе и Водолей, отговарящ за колективната работа. Този знак ще подари слънчева енергия на тези, които ценят приятелството и никога не се отдръпват от своите приятели.
Представителите на въздушната стихия, изведнъж ще започнат да се стремят към усамотяване и работа в която сами ще отговарят за реализирането на определен проект. Не се ядосвайте за тези хора, на тях просто им трябва време за преосмисляне на получения опит.
Началото на месеца, според хороскопа за февруари 2020 година, ще ви подари усещане за повишаване на „шестото чувство“, доверете му се. В действителност ще ви стане по-лесно да се концентрирате и да усвоявате нова информация, интелектуалните ви способности ще „излязат“ на принципно ново ниво.

Хороскопи март 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за март 2020 година, началото на месеца ще донесе подобрение в политическата, икономическата и социалната ситуация в страна. Още в средата на месеца ще бъдат решени редица спорни въпроси.
Правителството ще бъде по-социално ориентирано в своята работа. Държавните и обществените организации ще сложат край на протестите и конфликтите, които са избухнали през февруари. Всички трудности ще бъдат отстранени мирно, с подписването на съответните укази или закони.
Астрологичната прогноза за март 2020 година обещава, че този месец ще бъде период на положителни преобразувания. Ще бъдат намерени нови методи за решаване на старите проблеми. Много противоречия ще останат в миналото. Ситуацията ще се промени в края на март и ще стане не така стабилна и позитивна. Това ще предизвика трудности в политическата сфера, в социалната, а също и на нивото на междуличностните отношения. Няма да се мине без конфликти на фона на финансови и териториални спорни въпроси.
Хороскопът за март 2020 година говори за възможно подписване на договори, които биха сложили край на много конфликти. Но те ще бъдат малко ефективни и лошо приети от народа. Ще бъде трудно да се придържаме към договореностите, заради непредвидени обстоятелства.
Хората остро ще усещат отслабването на енергийния си потенциал, което ще доведе до снижаване на работоспособността и обостряне на хроничните заболявания.
Март e добър месец за пътешествия и делови пътувания. А с подписването на различни договори е по-добре да изчакате, април ще бъде по-положителен за това. На края на месеца планирайте развлекателно мероприятие, което ще укрепи вашите отношения с близките и приятелите.

Хороскопи за април 2020Първите дни на месеца, според хороскопът за април 2020 година, ще бъде период на хармония, подходящ за нови начинания и начало на отношения, както творчески, така и делови, важни срещи, преговори.
По-нататък се очаква дисхармония в комуникацията и в сферата на кариерното израстване. Негативизмът ще усетите не само вие, но и хора от вашето обкръжение. Това ще доведе до усложнения на отношенията, конфликти. Раздори са възможни и вътре в колектива. Това ще засегне и обществения, и семейния живот.
Астрологичната прогноза за април 2020 година предвижда трансформация и революционно обновление на всички нива – от най-високите до нивото на междуличностните отношения. Всички икономически, социални и други неуредици, нерешени до началото на втората половина на месеца, ще станат причина за протест на обществени организации. Хороскопът за април 2020 година предсказва, че няма да успеете да избегнете насилието, големите аварии и катастрофите. Ще ви се наложи, отчитайки това, да се заемете с въпроси, свързани със спазването на техника на безопасност на работата. Внимателни трябва да бъдат и тези, чиято дейност е свързана с транспорт. Сега не е време за рискове и безхаберно отношение към задълженията.
Към края на месеца ситуацията значително ще се подобри. Ще успеете да се отпуснете в последните дни, на фона на хармонизиране във всички сфери. Хората ще усетят наближаването на нов период в живота. Ще бъдат отстранени всички конфликти. На икономическо и обществено – политическо ниво всичко ще влезе в нормалното русло. Препоръчва се, за този период, да планирате срещи, пътешествия, подписване на важни договори.
Астрологичната прогноза за април 2020 година не съветва, независимо от това, че месецът приключва положително, да губите бдителността си. За априлските несгоди ще се наложи, все още, да си спомняте в началото на май. Много ще страдат, заради нарушение на психо емоционалния фон, което може да стане причина за повтаряне на минали грешки.
Гответе се за реформи и преобразувания в политиката. Сега от висшия ешелон ще зависи животът на всеки. Действията им ще бъдат насочени към отстраняване на стари проблеми.

Хороскопи май 2020Гледай в youtubeТози месец ще даде на хората повече самоувереност, ще бъдат по-доволни от собствените си достижения, ще се стремят към повече. Някои ще усетят необходимост да демонстрират добрите си доходи и статус. Затова, ще се наложи да изразходват част от финансите си за ремонт, за красиви вещи и дрехи, пътешествия, вечери в ресторанти.
Астрологичната прогноза за май 2020 година предсказва хармония, която ще стане основа за успеха на хората да устроят своя бизнес, да подобрят самочувствието си и да укрепят романтичните и приятелските връзки. На хората ще им бъде комфортно на енергийно ниво. За това ще способства и доброто време, приливът на вдъхновение и положителна енергия. Това ще бъде период на промени и обновление, когато дори хроничните песимисти ще погледнат на живота от по-оптимистичен ъгъл.
Хороскопът за май 2020 година предвижда реформи в страната. Нововъведенията ще подобрят положението на социално незащитените хора. Голяма е вероятността за някакви социални реформи. Много ще бъде направено за международното сътрудничество в областта на културата.
Периодът е подходящ за предприемачите. Сега те ще могат успешно да сключват договори и да пътуват в командировки. На тези, чиято дейност е свързана със строителство, ще им провърви. Приветстват се инвестициите в недвижими имоти.
Астрологичната прогноза за май 2020 година обещава, края на месеца да донесе много важни жизнени уроци. Побързайте да довършите важните проекти, защото в близко бъдеще обстоятелствата няма да бъдат на ваша страна. Остро ще усетите неудовлетворение от собствения си живот. Затова ще бъдете агресивни, ще избухвате, постоянно ще провокирате конфликтни ситуации. Ще бъдете изпълнени с енергия, но е много вероятно да не я използвате в правилната посока. Няма да бъдете в състояние с мирни средства да отстраните препятствията, които срещате на пътя си. Подобряване на общия фон ще се наблюдава чак през юни.

Хороскопи за юни 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за юни 2020 година, началото на месеца ще се окаже неблагоприятен период. Под удар ще се окажат деловия и политическия живот. Дисхармонията е предизвикана от негативното влияние на планетите, заради които човечеството ще се сблъска със сътресения във всички сфери.
Това време трябва да бъде използвано за подготовка за всички изпитания, с които предстои да се сблъскат хората през втората половина на годината.
В началото на юни ще се наблюдават противоречия не само в икономиката, политиката и социума, а и в междуличностните отношения. Способността на хората да търсят компромиси и адекватни решения на проблемите е равна на нула. Ще ви бъде трудно да решавате мирно спорните въпроси. Това положение на нещата ще принуди много да променят плановете си за действие. Може да забравите за преговорите, подписването на важни договори и за дългите пътувания.
Пазете се от транспортни произшествия и аварии, които ще доведат до големи материални загуби. На фона на неспокойната обстановка могат да бъдат прекъснати контакти, които сте градили с години. Астро прогнозата за юни 2020 година предвижда разрив на отношенията и скандали.
Средата на месеца ще бъде относително спокоен период. Най-добре посветете времето на укрепването на материалното си положение, семейството, бита, здравето. Действайте, опирайки се са творческия си потенциал, това ще подобри личния ви живот.
Краят на месеца ще ви накара отново да се върнете към работата над грешките, отстраняването на препятствията по пътя към благополучието. Сега нито скандалите, нито подвеждащата информация ще ви разсейват от важните неща.

Хороскопи юли 2020 Гледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предвижда поредица от трудности за повечето знаци на Зодиака. Те ще бъдат свързани с материални затруднения, конфликти с членове на семейството, приятели, колеги. Не „губете разсъдъка си“, влагайте максимално усилия за стабилизиране на ситуацията. Трудностите ще ви калят!
В средата на лятото намерете време да помислите за бъдещето. Решете какво ви пречи да се промените и да се движите напред. Не е изключено да бъдете принудени да прекъснете отношенията с излишни, затормозяващи ви хора.
Починете си, ако ви се отвори такава възможност. Откажете се от мързеливата почивка в полза на активната. По време на отпуската бъдете с роднините си. Съвместното пътуване планирайте по-отрано, съгласувайте го, за да избегнете конфликтите, които и без това ще бъдат много, както предсказва астрологичната прогноза за юли 2020 година.
Началото и средата на месеца ще бъдат стабилен и спокоен период. Възползвайте се, за да решите проблемите, които ви тежат, още от юни. Решете спорните въпроси, които по-рано са пречели на развитието на вашите партньорски отношения, на бизнеса, на личния и на социалния ви живот. Проявете самоконтрол, за да регулирате противоречията и да възстановите загубените контакти.
В края на месеца, според хороскопа за юли 2020 година, ситуацията отново ще се нажежи. Хората, които си сътрудничат с чуждестранни партньори и работят над икономически проекти, ще пострадат повече. Не бързайте да харчите изкараните пари, инвестирайте ги! Не разчитайте на бърз финансов резултат, въоръжете се с търпение.
Скрийте определена сума „за черни дни“. Това ще бъде период на икономически и социални притеснения, които ще започнете да усещате от края на юли и ще продължат в август и септември. Занимавайки се със служебни въпроси, намирайте време за почивка, за укрепване на здравето и коригиране на плановете.
Като цяло, месецът е подходящ за делови срещи, за творчество, за почивка на чист въздух и укрепване на романтичните връзки, а също и отношенията с роднини и приятели. В последните дни на юли е възможно възникване на непредвидени обстоятелства, които видимо ще изменят съдбата на много от хората.