Хороскоп декември 2018 за ВодолейГледай в youtubeПрез декември Водолеите ще бъдат така мнителни, че сами ще си повярват на това, което са измислили. Ще ви се струва, че всички наоколо замислят нещо против вас, сплетничат и ви гледат под око. Може би е време да се заемете с истински дела и по-малко да обръщате внимание на всякакви глупости. Астрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Водолеите да губят време и енергия за „самоизяждане“. Дори и не си давайте вид, че ви вълнува чуждото мнение.
През декември Водолеите ще бъдат прекалено уязвими и впечатлителни.

Ще ви се струва, че всички наоколо ви гледат „из под вежди“, шепнат си и говорят гадости. Ако не се преборите с това чувство, то така и ще преживеете целия месец в подозрително състояние.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Водолеите да обръщат по-малко внимание на слуховете и сплетните. Иначе ще се прославите като параноици. По-малко се съмнявайте в себе си и в тези, които вярват във вас. Постарайте се да се преборите с чувството за несъвършенство и се научете да управлявате емоциите. Още повече, че не всичко е така лошо, както ви струва от страни.
В любовните дела всичко ще бъде много спокойно за Водолеите. Ако вие не започнете да отхвърляте достойните ухажори, то още през пролетта ще се омъжите/ожените. А, ако искате да поживеете сами и да обмислите всичко, заемете се със саморазвитие. Водолеите имат всички шансове да постигнат успехи във всяка сфера. И любовната също няма да бъде изключение от правилата.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Водолеите кариерен ръст при условие, че имат позитивна настройка. Не мързелувайте и не бъдете мнителни, тогава ще получите онова, за което отдавна мечтаете. По натура вие сте силни и независими личности, затова не е нужно да се прикривате зад маската на равнодушие. Околните не само взимат пример от вас, но и се опитват да спечелят приятелските ви симпатии. Но бъдете внимателни, за да не привлечете към себе си меркантилни особи. Те ще искат да използват Водолеите за своите интереси, както в работата, така и в любовта.
През декември Водолеите трябва точно да определят кои са приятелите им и кои са просто познати. Постарайте се да отстраните тези, които ви теглят към дъното и черпят от енергията ви. Те не заслужават вашето уважение, затова трябва да бъдете бдителни за такива персони. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Водолеите доста конфликти и обиди, ако бъдат прекалено достъпни и открити. Вие трябва сериозно да се замислите за това, как да натрупате сили и да спестите време за добри цели. Пред вас са празниците, затова планирайте всичко разумно.
Водолеите ще се занимаят уверено с приятните пред новогодишни ангажименти, но не трябва да забравят за основната си работа. Вие трябва да се въоръжите с енергия и търпение, за да завършите старите си проекти. А също така и да се помирите с всички, с които сте били скарани, да подпишете изгодни договори и най-накрая да напишете заявление за отпуска.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил изненада в личната сфера за самотните Водолеи. Вие ще се влюбите, ще направите предложение на избраника/цата, а също и ще се решите на попълване на семейството. Всичко ще се случи така стремително, че вие сами ще бъдете поразени от своите решения. Здравето при Водолеите ще бъде устойчиво, затова не се очакват особени проблеми в тази област. Бъдете крайно внимателни, когато работите с електричество и остри предмети. Изключете екстремните видове спорт, за да не получите травма или счупване.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Водолей
Състояние на апатия може да ви накара, съвършено неочаквано, да се „пречупите“ напълно. Вие, с всяка клетчица на своето тяло, усещате умора и не знаете какво да правите с нея. Само не изпадайте в депресия и не ронете сълзи във възглавницата! Ако в живота ви се е появил черен период, то трябва да го преживеете достойно и да не обръщате внимание на трудностите. Той няма да ви преследва вечно! Постарайте се да откриете плюсовете, които няма да са малко. Може да се усамотите, да почетете книга и да помислите за живота. Тонизиращите напитки и отпускащите масажи ще ви помогнат да се върнете към активния живот. Не забравяйте за физическите натоварвания, дори през декември си заслужава да посещавате фитнеса и ежедневно да работите върху физическото си тяло. В средата на месеца ще се почувствате значително по-добре.
Хобито или нещо за което постоянно да мислите ще се окаже ефективното лекарство. Вероятно имате скрити таланти, за съществуването на които не сте се досещали. Започнете с психологични тестове, а след това може да преминете на по-сериозно ниво на развитие в избрано от вас направление. Да пишете или да рисувате? Много ще зависи от вдъхновението ви, защото можете да творите само в състояние на невероятен емоционален подем, който ви позволява да разберете много интересни и нови неща за заобикалящия ви свят. Не се ограничавайте с каквито и да било рамки, иначе нищо няма да успеете да постигнете.
Самоуверените Водолеи ще чувстват прилив на сили, ако стават по-рано и разкрасяват деня си в необичайни цветове. Необходимо е да бъдете в тонус всеки ден - физически, духовен и психологически. Йогата и медитациите откриват нови възможности за човека, вие ще се научите да управлявате своята енергия. Струва си да посетите дори само едно пробно занимание, за да се запознаете със света на нови знания.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Водолей
Хороскопът за декември 2018 година съветва Водолеите да гледат реалистично на нещата. Ако си фантазирате за висок бонус и нова длъжност, то е най-добре да се отпуснете. Нещата не стават така бързо, особено, ако преди това, дори не сте си помръднали пръста за постигане на тези цели. Усилия, трудолюбие и търпение – ето какво е нужно на Водолеите през декември. Тогава и по кариерната стълбица ще се издигнете, а и ще успеете да укрепите финансовото си положение за следващата година. Не се страхувайте от трудностите на пътя, тогава ще постигнете всичко.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Водолеите стабилност с парите. Само не се осланяйте на късмета, а действайте самостоятелно. Още е рано да мислите за празници и почивка, особено, ако на бюрото си имате недовършени дела и професионални проблеми. През януари Водолеите могат да разчитат на повишение в службата и повишение на заплатата, но не по-рано. Шефът се вглежда повече във вашата работа, отколкото в задачите на останалите сътрудници. Помнете, че той, просто, може да даде вашите проекти на друг човек, ако не спрете да бездействате и само да си приказвате.
На Пълнолуние (22 декември), Водолеите трябва да се откажат от командировки, съвещания и важни решения. Не си и помисляйте да влагате пари в малко познати начинания.
Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година е приготвил за Водолеите добри изненади, но само, ако се отърват от натрапчивите си идеи. Няма да бъде излишно сте по-пестеливи, особено през последната седмица. Подаръците за приятелите и роднините не е задължително да бъдат най-скъпите. Защото е важно вниманието, от цялото сърце, нали така?
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Водолей
Любовният хороскоп за декември 2018 година не съветва Водолеите да бъдат непристъпни, иначе ще се окажат в дълбока депресия и насаме със своите мрачни мисли. Ако интересен човек ви кани на среща, смело се съгласете! Разделете се със своите амбиции и превзетост, за да устроите личния си живот. Никой не кара Водолеите веднага да сключат брак или да се пренесат при избраника/цата си. Просто бъдете самите себе си, открийте сърцето си за новото увлечение и не правете прибързани изводи. Всичко ще се случи така, както звездите го искат.
На Новолуние (7 декември) е желателно Водолеите да се откажат от любовните срещи, семейните мероприятия и сключването на брак.
Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Водолеите, които имат избраник/ца, да бъдат сдържани в емоциите. Иначе, вие ще докарате до срив не само себе си, но и близкия си човек. Вече не е модерно да чупите чинии и да крещите високо. Още повече, че може да решите всички проблеми по мирен път и с помощта на задушевни разговори. Ако през декември Водолеите не променят поведението си, то Нова година ще посрещнат сами.
През декември не съществуват никакви предпоставки за разправии и скандали в семейството на Водолеите. Разбира се, очакват се битови проблеми, но те са решими, ако ги погледнат от друг ъгъл. Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат отстъпчиви, за да не доведат един банален спор до бракоразводно дело. Искате да живеете хармонично и спокойно, тогава търсете компромиси. Още повече, ако бракът ви продължава повече от десет години. Срамота е да изяснявате отношенията си, особено пред децата или пред чужди хора.