Хороскоп декемри 2018 за ВезниГледай в youtubeПрез декември Везните ще ги тегли към такива далечни и непроходими дебри, че дори най-близките им хора няма да могат да ги спрат. Но, всъщност, кое тук е лошо, ако им се иска да променят себе си и света наоколо? Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните отрано да купят всички подаръци, които са планирали, за да не тичат по магазините в последния момент.
Везните през декември ги очаква успех и прогрес. Но само в случай, че спрат да мързелуват и да се депресират без особена причина. Гледайте на живота позитивно, съдбата ще ви подари и финансово благополучие, и взаимна любов.

Хороскопът за декември 2018 година съветва Везните да бъдат активни и усърдни в работата, а не да мислят само за това, какво да купят на близките си за подаръци за Нова година.
Кариерата винаги е на първо място за Везните, което е непростимо, ако личният живот не е устроен. Колко може да работите и да доказвате професионализма си, ако за това вече знаят всички? Вие сте се научили да решавате проблемите, но не умеете да си почивате и да се отпускате. Хороскопът съветва Везните временно да забравят за това, че са независими и силни. Може би е добре, временно, да бъдете в ролята на слабите и ранимите. Да, на вашите ухажори ще им хареса да ви видят именно такива.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на семейните Везни по-малко да се заседяват в офиса, а след работа бързо да „припкат“ към семейното гнезденце. Съпругът/та ужасно се ядосват, когато вие, дори у дома, говорите за това, което сте направили и каква премия очаквате да получите. Децата и роднините изобщо не виждат заетите Везни, затова през декември трябва спешно да преразгледате своя график в службата.
Везните леко ще се обидят, независимо, че външно винаги изглеждат неуязвими и самоуверени. В действителност нервите ви са опънати, а търпението ви е на ръба. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните смело да погледнат в очите тези, които се опитват да ги критикуват или да ги обиждат. Проявявайте любов и мекота при общуването с тези, които истински ви ценят и уважават. А, за да се отървете от агресията и депресиите си, може да се запишете на бокс или при психолог. За йога и медитация чували ли сте? Това е именно онова, което е нужно на Везните през декември, за да приведат в равновесие душевното си състояние.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Везните полезни рецепти за укрепване на здравето. Ако се вслушате, то и стомахът, и сърцето ще бъдат в ред. Нужно е да се движите повече, да ходите пеша и да не унивате напразно. Срещите с нови хора ще ви придадат оптимизъм, ще ви развеселят и ще ви помогнат да преосмислите ценностите си. Везните не трябва да забравят за новогодишните подаръци и празничната трапеза. Почистване, дребни ремонти и украсяване на жилището – всичко това ви очаква през декември. В края на месеца ще срещнете човек, който някога страстно сте обичали. Чувствата ще избухнат отново, но не трябва да се страхувате, заради това.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Везни
През декември приоритетни за Везните трябва да бъдат пълноценното хранене с режим. Вие напълно забравяте за обяда и вечерята, затова, по-внимателно се отнесете към избора на продуктите. Стресът и претоварването много силно влияят на дейността на стомашно-чревния тракт, а това означава, че трябва по-малко да нервничите и да се погрижите за своето самочувствие. През декември може да получите травми, счупвания и разтягане на връзки. Внимателно изпълнявайте всички упражнения, които сте намерили в интернет. А, ако Везните са решили да стегнат формата си, то трябва да влязат в спортната зала и да се занимават под вещото ръководство на инструктор.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил специален график за Везните, за да сложат ред в живота си. От усърдието ви и силата на волята ще зависи много, особено, здравето. Важно е да изключите физическите натоварвания, особено, ако имате проблеми със ставите и гръбначния стълб. Тренажорната зала и басейнът ще помогнат на Везните не само да свалят излишните килограми, но и да запазят бодростта на духа си.
И така, сутрин не забравяйте да правите гимнастика и да взимате хладен душ. За това ще са ви нужни десетина минутки, а настроението през целия ден ще бъде приповдигнато. Систематичността в заниманията е много важна, затова не си позволявайте да мързелувате. Ако работата ви е седяща, то хороскопът ви съветва да правите разходки по 15-тина минутки. Тогава и болестите ще си отидат, а и гърбът ще спре да ви боли.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните да се разхождат повече по улицата, да правят пеши разходки, но да се обличат според времето. За какво ви е кола, ако до работата е само 20-тина минути? Добре е да се откажете от силното кафе или поне да минимизирате употребата на тази напитка. А и си заслужава да започнете борба с вредните навици, които отравят живота ви. Везните трябва винаги да бъдат в тонус, а не да пушат по кутия на ден и да кашлят като старци. А и с алкохолът внимавайте, защото е възможно отравяне.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Везни
Везните са извън себе си от радост, че шефът им е доверил нови и глобални проекти. Най-накрая, вие ще успеете да направите всичко и да получите прилично възнаграждение в края на месеца. Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Везните да се вглеждат в тези, които са успешни и имат положение в обществото. Ще имате много интересни идеи, които може смело да споделите със своите съмишленици. Е, разбира се, че няма да мине без завистници и конкуренти през декември. Но Везните са така самоуверени, че едва ли ще обръщат внимание на тези личности.
С какво трябва да се занимавате в службата? Разбира се, че трябва да работите и да мълчите! Особено за своите планове за бъдещето и за личния си живот. Ако Везните вземат пред вид всичко това, то ще останат доволни от себе си и от своята кариера. Много ще ви провокират към конфликти, затова не пречи да бъдете по-внимателни. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните да се занимават със своите задачи, а не да спорят с колегите. Помнете, ако всичко това стигне до шефа, може да попаднете в списъка за съкращение.
Битовите проблеми и започването на собствен бизнес ще бъдат приоритетни за Везните през декември. Ако имате мотив, то и реализирането на плановете ще бъде успешно. Не си позволявайте дори и да си помислите, че няма да успеете или, че няма да получите нужната сума пари. Станете по-самоуверени, за да преодолеете всички препятствия по пътя към постигане на целите. На Пълнолуние (22 декември), Везните не трябва да влагат пари в проекти, да сключват сделки и да правят делови пътувания.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Везните да се пазят от авантюри и машинации. Те могат да ви доведат до такъв жесток крах, че да не можете да се измъкнете от него до края на следващата година. Лесните пари не са за вас, затова, работете упорито и не се заглеждайте по тези, които са баснословно богати. Ще дойде и вашето време, но само след като поработите активно.
Любимото увлечение на Везните ще им помогне през декември да разкрият талантите и богатия си потенциал. Това могат да бъдат литература, музика или спортни занимания. Вие по натура сте импулсивни и творчески личности, затова рядко скучаете без работа. Ако хобито започне да ви носи пари, то ще стане по-желано и по-интересно за вас. Макар че Везните трябва да се приготвят за някои изпитания. Но, ако сте оптимисти, то никакви прегради няма да ви плашат.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Везни
Везните неотдавна са се разделили с любимия човек, затова целия декември ще прекарат в спомени за миналото. Но колко дълго може да продължи това? Време е да се запознаете с някой и да отидете на среща. Още повече, че наоколо има много привлекателни и умни ухажори. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Везните да бъдат по-малко придирчиви, за да не отблъснат от себе си тези, които идеално им подхождат. Да, е има и такъв вариант, не се съмнявайте.
Стига сте живели по обичайния сценарии, може да погледнете по различен начин на света. Ако Везните харесват някой истински, то може смело да се запознаят. Напишете смс или позвънете, поканете този човек на среща или на кино. Възможно е това да е подходяща възможност, за да създадете устойчиви и надеждни отношения. Не се страхувайте да бъдете открити, честни и мили, защото чувствата не могат да бъдат скрити. Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на Везните както ярки, избухващи чувства, така и разочарования. Но тук всичко зависи от вас, затова бъдете внимателни. Ако тръгнете да преследвате идеала, в отговор ще получите обиди и разочарования. Всички имат минуси в характера, затова не се опитвайте да разглеждате новия избраник/новата избраница под микроскоп. Може би вътрешните му/й качества са много по-добри от леко непривлекателната му/й външност.
Везните, които вече имат избраник/ца, хороскопът ги съветва по-често да организират сюрпризи и да правят комплименти. Нали се гордеете, че до вас има такъв страхотен, и по-важното, любим човек? Тогава още веднъж го докажете с действия, думи и подаръци. Иначе ще потънете в рутината и скуката, което Везните няма да могат да понесат.
На Новолуние (7 декември) не е желателно да изяснявате отношенията със съпруга/та и роднините. Изключете семейните празници, пътуванията и бракосъчетанието.
Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на семейните Везни да сложат ред в дома си в преддверието на новогодишните празници. Още не сте довършили ремонта? Тогава помолете за помощ приятелите или роднините си. Но през декември Везните не трябва да взимат кредит, трябва сами да се справят с финансовите проблеми. Отношенията със съпруга/та са такива, че все едно „черна котка ви е минала път“, буквално, затова се старайте да отстъпвате и да не нагнетявате обстановката.