Хороскоп декември 2018 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва на Телците небивал успех, практически, на всеки ъгъл. Вие ще бъдете така щастливи и доволни от случващото се, че дори завистниците няма да ви плашат. Наистина, няма да е лошо леко да се промените, особено, ако имате недостатъци и вредни навици. Обичате да критикувате околните? А сега опитайте да „облечете“ тяхната кожа.
През декември Телците ще бъдат така щастливи и доволни, че никакви разправии няма да могат да ги извадят от това прекрасно състояние. Единствено, бъдете по-малко критични, за да могат и околните да се радват за вас.

Вие имате предостатъчно недостатъци, затова не забравяйте да работите над себе си. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Телците слънце в душата, ако сами се научат да го „разпалват“ над реалистичните си глави.
Важното е да не се паникьосвате и да не крещите с цяло гърло, ако нещо не ви се получава. А, ако някой от приятелите или колегите ви направи забележка, приемете я спокойно. Защото не винаги се чуват само комплименти и поощрения. Ако Телците се погледнат от страни, сами ще разберат за какво става въпрос. За вашата арогантност и праволинейност, разбира се.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Телците да бъдат активни в личния си живот. Принца няма да застане под прозореца ви, дори и именно това да искате. Голяма е възможността да срещнете любимия човек, но за това е необходимо да направите крачки към щастието си. Прошепнете на ухото на Купидон заветното си желание, тогава то бързичко ще се изпълни.
Хороскопът обещава на Телците финансово благополучие, ако се научат да довеждат нещата до победен край. Вие нерядко мързелувате и се надявате на някого, а не на собствените си сили. Приличният хонорар е почти в джоба ви, ако положите малко усилия. Не е добре да се вглеждате в предишните си грешки. Вероятно не искате да се прославите като параноици сред своите колеги?
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Телците адекватно да погледнат на нещата, а не да възприемат всичко случващо с доза агресия. В началото на месеца се постарайте да върнете дълговете си и да не взимате нови кредити. За да не си измисляте болести, посетете доктор. Още повече, ако често ви измъчва главоболие или болки в стомаха. Телците, които отдавна планират да сменят местоработата си, ще осъществят замисленото. Перспективите ще бъдат големи, затова не мислете за неуспехи.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил много романтика и незабравими срещи за Телците. Но това се отнася само за самотните, а не за семейните представители. Жените, родени под този знак, е време да се замислят за потомство. Голяма е вероятността да заченете именно през този месец. Може да планирате пътуване, новогодишни развлечения и преместване в нов дом. Телците трябва да внимават за състоянието на белия си дроб и гърлото, защото съществува риск да се разболеете сериозно. Само не се занимавайте със самолечение, за да не получите усложнения.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Телец
През декември е добре Телците да пестят, а не да разходват енергията си. Излишните емоции използвайте за добри дела, за да не подкопаете здравето си. Ако има баланс, отличното самочувствие е гарантирано. Намерете си занимания, които да са ви по душа, заемете се със спорт и закалявайте организма си. Тогава Телците ги очаква душевна хармония и оптимистично настроение. Вие по натура сте цялостни и целеустремени личности, което означава, че ще успеете да постигнете това, за което мечтаете. Помните ли как ви се искаше да се научите да рисувате и да свирите на цигулка?
Хороскопът за декември 2018 година съветва Телците по-малко да нервничат, за да запазят бодростта и доброто си здраве. В противен случай не само главата и сърцето ще ви болят, но и кръвното ще започне да скача, като при възрастните. В средата на месеца могат да се появят проблеми с гръбначния стълб и ставите, затова незабавно вземете мерки. Народните методи ще помогнат на Телците да се отърват от простудните заболявания.
Странно, но през декември вие ще започнете да мрънкате и да се оплаквате на всички поред за своите болести. Дори приятелите и роднините ще бъдат шокирани, колко мнителни и мърморещи сте станали. Помнете, колкото по-често говорите за болестите, толкова по-дълго те ще живеят във вас. Вземете предвид този съвет. Ако Телците продължат в този дух, то всички околни ще избягат като попарени от тях.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Телците да си изготвят рацион за хранене. Разбира се, че не е необходимо да се хранят само с овесени ядки и плодове, но трябва да изключат прихапванията. И трябва не просто да забравите за соленото, мазното и пикантното, но и веднага го изхвърлете от хладилника. Добре е да отидете и да се изследвате при специалист. Телците изпитват панически страх от лекари и болници, затова тях и на сила трудно можете да ги заведете там. Това си е ваша работа, но ако ситуацията се окаже критична, трябва сами да тичате при хората с бели престилки.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Телец
Хороскопът за декември 2018 година не е приготвил за Телците милиони от заплата, но вие и не сте разчитали на това. На вас ви харесва да получавате точно толкова, колкото сте заработили. Истината е, че Телците ще започнат да се паникьосват чак когато тръгнат по магазините за подаръци. Оказва се, че парите не стигат, за да купите всичко за всички свои близки. В началото на декември има възможност да въплътите в работата най-смелите си мечти. Полет на фантазията, креативност и финансова стабилност е онова, което очаква усърдните Телци в края на годината.
Не трябва да се страхувате от резки политания и падания, защото всичко ще бъде спокойно. Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Телците да държат под контрол емоциите, особено по време на сериозни разговори с началника. Вие сте така избухливи и праволинейни, че може да останете без работа. Импулсивността ви едва ли е по вкуса и на вашите колеги. Възможно е, през декември, Телците да си поставят цел да си намерят допълнителна работа. Парите хронично не им достигат, но не трябва да бързат да подават заявление за напускане, защото може да останат изобщо без работа.
Хороскопът за декември 2018 година не съветва Телците да разказват за плановете си за бъдещето на колегите и приятелите. Нека всичко това си остане ваша, малка тайна. Ще дойде време и всичко ще се изясни, а също и ще се появят по-добри перспективи да се издигнете нагоре и да укрепите материалното си положение. През декември, Телците не трябва в никакъв случай да мързелуват, защото много, и то големи, проекти ще ги заобиколят. Успехът обича уверените и мълчаливи личности. Точно каквито сте вие!
На Пълнолуние (22 декември) е най-добре Телците да се изолират от делови срещи, пътувания и взимане на решения. Всичко ново оставете за друг ден. Това време прекарайте в уютна, домашна обстановка, без стрес и катаклизми.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Телец
През декември Телците ще се срещат с всички, които ги поканят на среща. Защо сте така лекомислени? Ако не спрете да сменяте избраниците, самотата ще ви грабне и ще ви плени. Изразявайки страстите си, вие забравяте за нежността и мекотата. Не ви ли се иска вече да имате един, но надежден спътник в живота?
Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на Телците приятна среща, ако се променят и сериозно погледнат на личния си живот. Дори близките приятели, които ви познават от стотици години, ви обсъждат зад гърба. Темпераментът ви не ви дава спокойствие? Преди да дойде пролетта, Телците могат да се занимават с духовното си развитие, да променят външния си вид и да четат литература по психология. Всичко ще бъде от полза за тези, които очакват съдбоносната среща.
Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на влюбените Телци свой, отделен дом. Вие така отдавна сте искали да се преместите с избраника/цата си в просторен дом! Какво пък, ще получите такъв подарък в края на годината. Не го мислете, парите ще стигнат и за сватба, и за пътешествие. Важното е да действате обмислено и уверено, и да не се поддавате на мимолетни пориви. По натура Телците са консерватори, които не търпят конфликти и разводи. Те предпочитат да премерят сто пъти, преди да отрежат. Умеят да ценят любовта, заради което и партньорите ги уважават. Макар че, понякога е нужно да се отворите за промените, за да опознаете живота от всичките му страни.
През декември, при семейните Телци, всичко ще бъде доста лежерно и обикновено. Разбира се, това вас ви устройва, но вашата половинка – не. На тях им се искат романтика и страсти. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Телците да внесат разнообразие в семейния живот. Нещо неординарно и абсолютно ново ще ви помогне да усетите всички граници на интимната близост. Прекарвайте повече време заедно със съпруга/та, за да може любовта ви да стане още по-прекрасна и силна. На Новолуние (7 декември), Телците не трябва да си уреждат срещи и сключване на брак.