Хороскоп декември 2018 за СтрелецГледай в youtubeСтрелците през декември ще линеят от мъка по любимия човек, ще им се иска нежност, грижи и думи на признание. Макар че е факт, че вашата любов не е вечна. Защото Стрелците рядко си отказват удоволствието да флиртуват и да започват нови романи. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците сериозно да помислят за работа и финанси, а не да се интересуват от сантименталности в преддверието на новогодишните празници.
Стрелците през декември ще ги мъчи един риторичен въпрос: „Защо никой не ги обича?“.

Макар че, вие напразно нагнетявате обстановката, защото околните се отнасят със симпатия към вас. Но на вас ви е нужна любовта и признанието само на един човек, който, за съжаление, не отговаря с взаимност. Хороскопът за декември 2018 година съветва Стрелците да бъдат оптимисти, за да демонстрират най-добрите си качества на избраника/цата.
Стрелците могат мигновено да се влюбят, а след това, също така бързо да охладнеят към партньора/ката си. След това вие отново тъгувате по любовта, нежността и грижите. Хороскопът съветва Стрелците да се променят, за да привлекат към себе си достойни хора. Не е нужно да си правите илюзии и да изисквате от хората това, което вие самите не можете да им дадете. Ако се научите да цените това, което имате, през декември Купидон няма да ви остави без истински чувства.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците да мислят повече за работата си, а не да мислят за несбъднатата си любов. Още повече, че имате възможност да се изкачите по кариерната стълбица, ако се обърнете с такава заявка към шефа. Но, ако Стрелците продължават да мързелуват и да съзерцават как колегите им работят, ще останат без премия и поощрително потупване. Стига сте се надявали на късмета. През декември няма да ви глези с подаръци, ако сами не проявите инициатива в службата.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Стрелците да завършат започнатите дела, а също и да оправят грешките. Това е във възможностите ви, ако поискате. Промените ще бъдат към добро, а бездействието може да ви доведе до финансов крах и дори до уволнение. Стрелците трябва да станат упорити и настойчиви, за да не изпуснат много перспективи. Ако ви дразнят съветите на близките ви хора, то им дайте да разберат, че вие сами сте в състояние да решавате своите проблеми. Само не правете това грубо и рязко, иначе ще изгубите благоразположението на приятелите и любимия човек.
В края на месеца, Стрелците могат да очакват запознанство, оцветено в романтични краски. Вие дори ще се замислите сериозно за стабилни, съпружески отношения. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на семейните Стрелци от рано да се погрижат за подаръците за съпруга/та и децата. Защото ще имате много малко време, преди празниците, да ходите по магазините.
Старайте се да се вслушвате във вътрешния си глас, ако силно се съмнявате в нещо. По отношение на здравето, Стрелците трябва да отделят внимание на сърдечно-съдовата система и черния дроб. Необходимо е да си направите изследвания, за да изключите сериозни заболявания.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Стрелец
Стрелците не са свикнали да си отказват удоволствията, особено, ако се отнася до храна. До сега вие сте се хранили с всичко, което душата ви е искала. Но сега стомахът и черният дроб са под заплаха. Трябва да се отнесете внимателно и към работата на сърцето и съдовете, за да не работите, по-късно, само, заради едните лекарства. Ако не спрете да се „глезите“ с всичко вредно, то без лекари и болници няма да минете.
Хороскопът за декември 2018 година настоятелно препоръчва на Стрелците да оставят пушенето и да дозират употребата на алкохол. Разбира се, че през този месец ще ви бъде трудно да се откажете от бурните купони, но трябва да го направите! Освен това, не забравяйте за активния спорт, режима на хранене и закаляващите процедури. Никой не кара Стрелците да тичат в пет сутринта на стадиона, но у дома спокойно можете да правите упражнения за гърба и за отслабване. Намерете нужния сайт, качете си програма за занимания, които можете да изпълнявате у дома на топло и с музика.
Без позитивни емоции и нови впечатления Стрелците не могат да живеят. Те са им нужни като въздух, за да се чувстват бодри. Между другото, отдавна ли не сте се виждали с приятели на по кафе? Понякога задушевните разговори могат да ви настроят позитивно повече, отколкото поредната доза транквиланти. Хороскопът съветва Стрелците, в преддверието на празниците, да оправят отношенията си с тези, с които са се скарали. Не забравяйте и за роднините, които очакват от вас не само позвъняване, но и морална подкрепа.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците да си намерят хоби, което да им е по душа и, което ще им помогне да се отпуснат след работа. Това може да бъде дори шах или друга подобна игра, стига да им носи радост и да ги отвлича от работните проблеми. Може да се запишете на специални курсове, да посещавате семинари и тренинги. Стрелците, по натура, са активни и разностранно развити, затова не са свикнали да скучаят. Шопингът също ще добави отлично настроение, особено, ако вие се облечете, най-накрая с нещо стилно и модно. От съдбата не очаквайте съчувствие, сами творете, действайте и украсявайте живота си. Още повече, че за вас нищо не е невъзможно. Ако ежедневно работите над вътрешния си свят, то заобикалящото ви ще стане сто пъти по-ярко и интересно.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Стрелец
Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Стрелците не само нова професия, но и вътрешно развитие. Вие ще погледнете различно на много неща, което ще ви даде възможност да въплътите в живота стари планове. Вие не обичате да „тъпчете“ на едно място. Стрелците искат да се движат напред, да се усъвършенстват и да достигат върхове. Единствено, помислете, какво ще правите с мързела си? Време е да се разделите с него завинаги, за да откриете ярките хоризонти и да си намерите занимания по душа.
През декември ви очаква невероятен успех във всички дела, но само не забравяйте да си поставяте постижими цели. Всичко нереално и химерно, което Стрелците обожават, ще ги доведе до разочарования. Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година съветва Стрелците да покоряват висотите, да подобряват квалификацията си и да бъдат решителни. Стига сте се прегръщали с възглавницата и сте мечтали за космоса! Ако в работата си използвате ума, опита и инициативността си, то постиженията няма да ви карат да ги чакате. Дори началникът ще слуша внимателно предложенията на Стрелците, а за колегите да не говорим. Те ще слушат внимателно всяка ваша дума.
Здравите амбиции и разумните действия ще помогнат на Стрелците да постигнат целите си, а също и да повишат авторитета в обществото. Не бързайте с изводите, особено, ако не се налага да правите това. На Пълнолуние (22 декември), Стрелците не трябва да се занимават с нови дела, да влагат пари и да сключват сделки. Всичко това ще ви донесе загуби и неприятности.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Стрелците да върнат дълговете си. Добре е изобщо да се откажете от кредити, особено, ако вече имате дребни спестявания. Разточителството ще ви доведе до проблеми през следващата година.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Стрелец
Ако целия декември, Стрелците, изкарат в тъга по старата си любов, то тях, дори и Новогодишните празници няма да ги вдъхновят. Достатъчно вече сте се измъчвали със спомени, вече трябва да живеете с настоящето. Естествено, че вие сами сте свикнали да се справяте със своите проблеми, но няма да пречи да приемете помощта на близките си. Любовният хороскоп за декември 2018 година не съветва Стрелците да драматизират ситуацията и да плачат нощем във възглавницата. Вашето песимистично настроение се отразява на приятелите и колегите, което вече излиза от всякакви рамки. Един ваш, свиреп поглед разпръсква всички, а какво следва после?
И така, Стрелците през декември трябва да бъдат инициативни, отзивчиви и внимателни. Това са препоръките, които ще ви помогнат да запазите топли отношенията си с хората. Ако искате да започнете роман, забравете за неудачните си отношения. Те са останали в миналото и нищо не можете да направите. На Новолуние (7 декември) е най-добре да си уреждате срещи, пътувания и официални предложения.
Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва влюбените Стрелци да бъдат внимателни, за да изпепелят с огнените си страсти всичко наоколо. Вие така силно обичате избраника/цата, че сте готови да го издигнете в култ, редом до себе си. Помнете, че прекалената грижовност, а още повече и ревност, могат да поставят под заплаха вашите отношения. Нека любовта ви учи на взаимност, а не на изпитания за вярност. Иначе ви очакват големи страдания и разочарования.
На семейните Стрелци, декември ще им даде възможност да се отправят със съпруга/та на далечно пътешествие. Какво пък, вие така отдавна сте мечтали за това, дори и пари сте спестили. Ако имате възможност оставете децата на бабите и дядовците, както ви съветва любовният хороскоп за декември. Тогава, двамата, не само, че ще си починете чудесно, но и ще можете да укрепите брака си. А също и ще успеете да си направите луксозна фотосесия на морския бряг с етикет: „Втори меден месец“. Стрелците обожават експериментите, затова ще пуснат в ход цялата си фантазия.