Хороскоп декември 2018 за СкорпионГледай в youtubeАстрологичната прогноза за декември 2018 година препоръчва на Скорпионите не само да съберат, но и да върнат дълговете си, ако имат такива. Между другото, ако сте взимали кредит от банка, то също ще бъде добре да се разделите с него в преддверието на Новата година. Финансовата ситуация веднага ще стане ясна и стабилна, още повече, че Скорпионите имат големи шансове да преумножат капитала си.
С дълговете, при това не само финансовите, в преддверието на Новата година, трябва да се разделите.

Скорпионите трябва да анализират отминаващата година и да се помирят с някои, а на други да върнат парите. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Скорпионите наситен и хаотичен месец, затова трябва да се въоръжат с търпение и сили. Темпераментните и страстни Скорпиони не трябва да остават сами. Може би вие сами сте „разгонили“ всички свои ухажори? Едни сте ревнували прекалено, на други сте изневерявали, а за третите – изобщо сте забравили. Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Скорпионите роман с човек, на когото по-рано дори не са обръщали внимание. Вие сте учудени или зарадвани? Ето такава ирония е приготвила съдбата за вас в края на годината. Важното е да не сравнявате новия избраник с предишните си партньори. Иначе, той/тя ще избягат бързо-бързо, уморени от претенции, подигравките и истериите.
Скорпионите не обичат да рискуват без причини, но през декември ще им се наложи да направят това. При това в службата. И именно това ще им помогне да се придвижат напред и да постигнат желаното. Хороскопът съветва да бъдете внимателни, за да не се окажете в плен на своите емоции. Най-добре е да премълчите, отколкото да кажете истината в очите. Още повече на своя пряк началник.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Скорпионите чувал с пари. Но не бързайте да ги харчите за безполезни вещи. Предстоят празници, а това означава, че ще ви трябва пари за подаръци, трапеза, пътуване. Добре е да се откажете от съмнителните договори. А също и лесните пари, които ви обещават приятелите. През декември трябва да се въздържате от такива съблазни и експерименти.
Затова пък, от помощта на роднините, Скорпионите не трябва да се отказват. Те ви подкрепят не само материално, но и морално. Защото животът ще ви поднесе доста тъжни моменти, с които ще ви бъде трудно да се справите сами.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Скорпионите да внимават с храненето, да не ядат през нощта и, по възможност, да очистят организма си от шлаки. Дори и да се връщате късно от работа, не забравяйте да прихапнете нещо. Но нека бъде нещо нискокалорично. Отделяйте повече внимание на децата и семейството, а също и на домашните проблеми. Някои от Скорпионите ще тръгнат на пътешествие в топлите страни, което ще бъде добре за здравето им. Ще съберете енергия, която ще ви позволи да се заемете с големи дела след Нова година.
Хороскопът съветва Скорпионите да се заемат активно със спорт и да закаляват организма си. Иначе, физическото им състояние ще се окаже с оценка „нула“. Как тогава ще посрещнете празниците? В болничното легло ли? Семейните събирания в средата на декември ще помогнат за укрепването на отношенията с роднините.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Скорпион
Скорпионите през декември ще се чувстват бодри, здрави и оптимистични. А нима такива хора могат да се разболеят, още повече да се простудят? Вие няма да забравите да пиете витамини, за да укрепите имунитета си. На масата ви винаги трябва да има плодове и зеленчуци, защото така ви съветва хороскопът за декември 2018 година.
Вие така нередовно се храните, че няма нищо чудно в това, че ви боли стомахът и не ходите редовно до тоалетната. За да изключите сериозните заболявания, трябва непременно да се запишете на лекар. Направете си изследвания и за празниците ще бъдете като чисто нови хора. Важно е да не се бавите с лечението, защото, в противен случай, ще се наложи дълго да гълтате таблетки и да тичате по болниците.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Скорпионите да се хранят не само с полезни и вкусни, но и с нискокалорични продукти. Особено, ако вече не влизате в дънките или в полата. Скоро ще има празници, а вие „преливате“. Може би трябва да спрете да хапвате банички, кифли и сладолед. Хороскопът ви съветва сутрин да закусвате с овесени ядки, а вечерята да е постна. Само не се успокоявайте, че килограмите сами ще си отидат. Това едва ли ще се случи, ако не си изградите режим на хранене и не започнете да правите физически упражнения. Между другото, вие отдавна искате да си купите велотренажор. Е, отделете нужната сума за тази полезна вещ!
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Скорпион
Ако на Скорпионите им дадат задача, то те ще се „разбият“ от работа, но ще го направят най-добре от всички. Вие сте така отговорни и сериозни, когато се отнася до работата, че началството ще реши да ви повиши в длъжност. Нима не сте мечтали за това през цялата година? Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година съветва Скорпионите да си поставят постижими цели и уверено да крачат към тях. Вие трудно бихте живели без кариерно израстване, дори не си представяте трудовия си живот без него, но понякога сами изпускате шанса да се изкачите на върха. Още повече, че вие не сте готови да работите денем и нощем като обикновени водопроводчици например. На вас ви трябва висока заплата, а в трудовата книжка да пише: „началник отдел“.
Отношенията с колегите ще бъдат по-добри през декември, в сравнение с предишните месеци. Дори и постоянно да командвате и да давате съвети, всички ви уважават и ценят. Хороскопът съветва по-често да споделяте опита си с тези, които от скоро са във вашия колектив. Помнете, че шефа вижда всичко, дори и да го няма в офиса. Така че, добрите отношения към колегите ще ви се зачетат.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Скорпионите много ценни съвети, които не трябва да игнорират. Ще ги чуете не само от по-възрастните си колеги, но и от влиятелни лица. Ако имате желание да укрепите финансовото си положение, то не се стеснявайте да разберете как по-добре да направите това. Бизнесмените и професионалистите непременно ще подкрепят Скорпионите, ако те самите са заинтригувани от това.
Между другото, през декември Скорпионите ще станат много пестеливи и практични в покупките. Вие дори ще успеете да спестите онова, което се е събирало с години. Може би някой ви е повлиял? Защото, по-рано, вие не можехте да доживеете до заплата, ако портфейлът ви не останеше абсолютно празен, без стотинка в него. Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Скорпионите ярко и незабравимо пътешествие. Най-накрая, заветното ви желание ще се изпълни. Само не забравяйте от рано да се погрижите за билетите, за да не се налага да правите всичко в последния момент.
На Пълнолуние (22 декември), Скорпионите не трябва да се занимават с капиталовложения, да подписват договори и важни документи. В края на месеца ви очакват както добра премия, така и интересно предложение за някаква нова дейност.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Скорпион
Дори в любовта Скорпионите се държат като началници. За тях е нужно не просто да очароват, но и да победят, да хванат и да закрепят в своите окови новия си избраник/новата си избраница. Вие сте така самонадеяни и безпардонни в ухажването, че забравяте за най-важното. Например: как се отнася към вас партньора/ката, в крайна сметка? Харесва ли му/й вашата постоянна ревност и преследване? Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Скорпионите да скрият по-дълбоко своите лидерски похвати, да станат по-меки и внимателни към чувствата на близкия си човек.
Вас малко ви интересува меркантилната страна в любовните отношения. Скорпионите мечтаят да срещнат този/тази, с когото да им бъде добре. Макар че често преиграват и се правят на прекалено равнодушни и недостъпни. Постарайте се през декември леко да измените тактиката си на поведение, за да приближите към себе си достоен и искрен човек. Още повече, че по натура вие сте внимателни и предани хора. Ако , разбира се, се влюбите истински.
На Новолуние (7 декември) Скорпионите не трябва да пътуват, да организират семейни тържества и да изясняват отношенията си с близките си хора. Всичко това може да завърши с грандиозен скандал. За срещи и сключване на брак е по-добре да забравите в този труден ден.
Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на влюбените Скорпиони разправии и конфликти с избраника/цата. Дори ще се наложи временно да се разделите, за да не приключите окончателно връзката. Тук най-важното е да държите емоциите и ревността си под контрол. Те могат да станат основните „виновници“ за проблемите в отношенията. Желателно е Скорпионите първи да поканят партньора/ката си на откровен разговор. И работата тук не е в гордостта, а в мъдростта. Помнете, ако през декември вие преминете достойно всички изпитания, то дълго ще останете заедно и ще се обичате един друг още по-силно.
А на семейните Скорпиони можем да пожелаем следното: добавете романтика и нежност в отношенията със съпруга/та. Ако се държите така, ще преживеете заедно сто години. Бъдете ласкави, правете комплименти и признавайте любовта си! Не забравяйте и за страстта. Всички срещат трудности в брака, но вие явно прекалявате. Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат тактични и сдържани, за да запазят семейството си. Понякога ви дразни излишната грижа от страна на съпруга/та. Но нима е лошо, че той/тя така искрено ви обича и цери? Или на вас ви се иска да бъдете свободни и да имате извънбрачни връзки? През декември Скорпионите трябва да бъдат по-близо до децата и роднините си. Вие вече не помните кога за последен път сте се радвали на успехите им, което е обидно.
Вие така бурно реагирате на всичко случващо се, че именно това руши всичко стабилно и хармонично в живота. Не трябва да поставяте акцент на дребните несполуки и проблеми, защото всичко се решава, ако положите усилия и особено, ако го направите заедно с любимия човек.