Хороскоп декември 2018 за РебиГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва за Рибите нелек месец, когато ще се наложи спешно да решават стари дела, а също и да осъществяват в работата си нови проекти. Търпение и издръжливост – това е основният ви „коз“, за да избегнете разправиите и конфликтите. Между другото – както в службата, така и в личния си живот. Няма да е странно, но Рибите ще се забъркват в такива куриозни ситуации, от които ще могат да се измъкват, единствено, сами.
На Рибите ще им се наложи да преживеят един от най-трудните си месеци в годината.

Но вие имате достатъчно мъдрост и издръжливост, за да преодолеете всичко и да останете в бодро разположение на духа. Възможни са не само финансови загуби, конфликти в службата, но и раздяла с любимия човек. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Рибите да се превъплътят в образа на железния човек, за да могат достойно да излязат от трудните ситуации.
Само без истерии и паника! Най-добре да се разходите по магазините, да купите на близките си подаръци и да си вземете няколко дни отпуска, за да си починете пълноценно. Душевното ви състояние непременно ще се възстанови, ако гледате на живота оптимистично.
Хороскопът за декември 2018 година обещава на Рибите приятни романтични срещи, признания и срещи. Само не се опитвайте да избягате от всичко това. Дори няма да ви се налага да проявявате инициатива, а само да кажете „да“, за да видите ухажора с букет цветя на прага си. От вътрешното настроение на Рибите ще зависят ситуациите в личния им живот. Вие сте прекрасни психолози - опитни и мъдри не за годините си. Което означава, че не е нужно да ви се четат лекции за морал и за това, че на първа среща не трябва да встъпвате в близост, дори с безумно симпатичен избраник/симпатична избраница.
Безгрешни хора няма, но Рибите не могат да живеят без риск и авантюри. Тях ги вадят от „огъня“, което се отразява негативно на всички сфери от живота. Особено, в любовните дела, през декември бъдете сериозни и леко недостъпни. Не трябва да отваряте сърцето си за този/тази, които познавате от няколко часа. Иначе резултатите в преддверието на празниците ще бъде печален – Рибите ще бъдат сами и в пълна депресия.
Хороскопът за декември 2018 година обещава на Рибите отлични отношения в службата, както с началството, така и с колегите. Вас не само ви разбират, но и ви ценят, заради качествено изпълнените проекти. Важното е да не се затваряте в себе си, да гледате на всичко от високо, а също и да не отказвате подкрепата на по-опитните сътрудници.
Понякога Рибите мислят твърде „тясно“, което води до проблеми в професионалната сфера. Внимателно се отнасяйте дори към дреболиите, за да откриете пред себе си нов кариерен път. Рибите често се надяват на късмета, което не им позволява напълно да разкрият богатия си потенциал. Вие с лекота ще попадате в мрежите и на конкурентите, и на завистниците, ако прекарате целия декември в очакване на чудото. Творете сами, за да получите желания резултат!
Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Рибите хармония и уравновесеност в живота, ако престанат изкуствено да променят течението на живота. Вие сте изпълнени с обаяние и привлекателност, затова не си слагайте маска на хладни и непристъпни особи. В края на годината ще имате възможност да срещнете втората си половинка, а също и да разширите жилището си. Но, а ако имате желание да започнете собствен бизнес, то не се отказвайте от намеренията си. И време, и пари имате достатъчно за това, но не влагайте средства в съмнителни проекти. Иначе ще броите стотинките.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Риби
Рибите, повече от другите знаци, се грижат за своето здраве. Във всяко време са готови да тичат, да се закаляват и пият витамини. А що се отнася до фигурата, то те са истински Пигмалиони. Не могат да търпят закръглените си бедра, увисналия си корем и всичко онова, което им разваля настроението, когато се гледат в огледалото.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Рибите да избягват физическите натоварвания на сърцето и на целия организъм. На вас ви е нужно да се занимавате с такъв спорт, който да укрепи краката и корема, а не да трупате мускули като бодибилдъри. Всичко това ще ви донесе повече полза, а също ще ви помогне да формирате красива фигура. Рибите трябва да бъдат много внимателни, когато има поледица и да не ходят на токчета, защото има риск от счупване или изкълчване.
Грипът и ангината са най-злите врагове на Рибите през декември. Ако не се чувствате добре, трябва да си вземете болничен и да полежите у дома си. Само така ще можете бързо да оздравеете, да укрепнете и отново да се заемете с активната си работа. За вас е важно наблизо да има близки и любими хора, които могат не само да ви съжалят и да ви погалят по главата, но и да ви сготвят гореща супа. Хороскопът съветва Рибите да посетят салон за красота, да почистят кожата на лицето и да си направят модна прическа преди празниците.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Рибите списък с книги, които могат да почета в спокойна обстановка. Това е добре да правят преди лягане, а не по време на обедната почивка или в метрото. Трябва да се съсредоточат върху произведението, за да разберат съдържанието и да вземат нещо за себе си, поучително. Рибите ще разберат много интересни и нови неща, ако се заемат със самообразование.
Тайнствените, по натура Риби, буквално знаят всичко, което ще се случи. Те са тактични в общуването, но рядко разкриват душата си на малко познати хора. Какво пък, това е добър признак, особено, ако наоколо има доста негативни личности.
Ако Рибите се загледат в интернет, ще намерят за себе си маса полезни сайтове. В тях могат да намерят не само физически упражнения, но и да слушат семинари и тренинги. Хороскопът съветва творческите Риби да открият в себе си таланти, както в художествената, така и в музикалната сфера. Тук вие сте истински „асове“.
Финансов и кариерен хороскоп за декември 2018 година за Риби
Кариерният хороскоп за декември 2018 година съветва Рибите внимателно да разглеждат всички постъпващи предложения за сътрудничество. Особено, ако партньорите веднага искат да вложите пари. В никакъв случай не правете това, защото рискът няма да бъде оправдан. Рибите имат прекрасно развита интуиция, която ще им помогне в този случай, най-добре от всичко. И така, изводът е, че няма да е лошо сто пъти да премислите и да претеглите всичко преди да взимате решения.
Декември е пълен с придобивки месец. Рибите ще успеят да си купят не само дребни вещи, но и нова кола или дом. Ако отдавна спестявате пари за това, то смело ги пускайте в действие. Но част от средствата може да отделите за подаръци на близките си, за пътешествие или за изплащане на кредити. Хороскопът препоръчва на Рибите да поставят особен акцент върху последното.
Хороскопът за декември 2018 година не съветва Рибите да дават пари на заем. Особено, ако малко познавате човека. Помнете, че дълго ще връщате своите, честно заработени пари. Но, ако някой от колегите ви поиска дребна сума, не се скъпете. Такава щедрост ще ви дойде добре, а също ще се обърне в уважително отношение към вашата персона. Рибите често ще дават съвети на тези, които от скоро са на работа. А вие сте отдавна в службата, затова се чувствате като истински водач.
През декември, хороскопът съветва Рибите да разкажат на шефа за идеите си и метода за тяхната реализация. Ако искате да излезете на ново и по-високо ниво, то не пазете за себе си онова, за което околните са длъжни да узнаят. На Пълнолуние (22 декември) Рибите не трябва да сключват сделки, да ходят на важни срещи и да организират командировки. Всичко това ще бъде изпълнено с неприятни последствия, а също и със загуба на голяма сума пари.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Рибите да бъдат пестеливи в края на месеца. Ако вие вече сте купили всичко необходимо за празника, то запазете останалите ви пари. Те ще са ви нужни през януари, когато много дни ще се наложи да седите без работа.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Риби
Излишна скромност и загадъчност ще проявят Рибите през декември. Вие дори ще си седите вечер у дома, за да може да се изолирате от натрапчивите ухажори. Но така не може да продължава, защото единствения/та и любимия/та няма да позвънят на вратата ви. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Рибите да поемат инициативата в своите ръце, за да не останат сами. Още повече, че предстои Нова Година, която, вие така сте мечтали да прекарате в обятията на приятен и надежден човек. Не трябва да живеете само заради работата, дома и бита, защото така може да се запишете за монаси.
В социалните мрежи Рибите „плуват“ като в собствени води. Вие с лекота завързвате запознанства, общувате и дори сами си уреждате срещи. Тук вие сте като смели и благородни герои от известни мелодрами. Макар че, разликата е в това, че виртуално сте едни, а в действителността постоянно се криете от реалността. Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на Рибите чудесни срещи, изпълнени с комплименти и предложения. Но трябва да забравите за своята срамежливост и да покажете симпатиите си на човека, когото харесвате.
При влюбените Риби, през декември, отношенията с избраника/цата ще се случват по романтичен сценарий. Дори ще решите да си наемете квартира, а също и да си родите дете. Отговорна стъпка, няма какво да се коментира. Но, ако Рибите се захванат с нещо, сериозно, то няма да отстъпят от него! И така, вие може да започнете да получавате поздравления.
На Новолуние (7 декември) е най-добре Рибите да не си уреждат срещи, да не организират семейни гостувания и да изключат общуване с роднините.
Любовният хороскоп за декември 2018 година не обещава безоблачни отношения при семейните Риби. Обратно, вие ще живеете, като върху вулкан, потънали в конфликти и битови спорове. Явно на вас ви е нужна съвместна почивка или далечно пътуване. Ако имате възможност, вземете си отпуска и си купете билети за самолет. Но хороскопът ви съветва, това мероприятие да го проведете без децата, които е по-добре да оставите на бабите и дядовците.
Изменяйки обстановката ще промените и отношенията със съпруга/та, те ще станат по-ярки. Рибите са в състояние да драматизират ситуацията, както никои други. Вие умеете да създавате проблеми, а след това да прехвърлите решаването им на чужд гръб. От тук се зараждат разправиите и скандалите, а вие, буквално си живеете в неведение. През декември 2018 година, Рибите трябва по-често да правят отстъпки, и то първи, за да не се „пропука“ бракът им по шевовете, точно в разгара на новогодишните празници.