Хороскоп декември 2018 за РакГледай в youtubeАстрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Раците да бъдат в ролята на наблюдатели, защото са способни на активни действия и героични постъпки. Дори и да не предприемете кардинални промени, все пак, няма да бъде лошо да разнообразите леко живота си. Стига сте живели по обичайната схема: работа-дом-работа. Време е и за личния живот да помислите.
Вродената консервативност само ще пречи на Раците през декември. Вие наблюдавате от страни кой и какво прави. Ето от тук идва и апатията, която ви пречи.

Може би е време да спрете да живеете по обичайната и скучна схема. Спешно са ви нужни ярки промени в живота ,за да се убедите собствената си неповторимост и да се изпълните с впечатления. Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Раците пътешествие, нов дом, сватба и… На кратко, ако те самите го искат с цялата си душа.
Какво ви кара да мислите, че хроничният ви лош късмет е вашата съдба? Спрете да се жалвате от съдбата и тя ще се обърне към вас с добрата си страна. Приятел е постигнал успех, съседката е родила второто си дете, колега е отишъл на пътешествие … Всичко това ще дойде и при вас, ако, най-накрая, спрете да драматизирате ситуациите и да се оплаквате. Хороскопът за декември 2018 година съветва Раците да бъдат активни и инициативни, за да може животът им да заискри с ярки цветове. Защото, ако вие си поставите цел, то никой не е в състояние да ви спре. По натура сте максималисти, затова не се учудвайте, че приятелите се разбягват след няколко месеца общуване. Защо навлизате в чуждия живот и натрапвате своето мнение?
Хороскопът предсказва на Раците затишие в любовните дела. Вие мечтаете не просто за истинска, а за почти приказна любов. Ако спрете да търсите идеала, то личния ви живот ще се устрои на минутата. В друг случай се гответе да скучаете и да пишете поеми за нещастната любов. Между другото, в това сте истински майстори.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Раците уважение от страна на шефа и колегите. Нищо чудно, защото цяла година вие сте „препускали“ като кон. Съвсем скоро ще получите не само длъжност, която е за завиждане, но и добавка към заплатата. Още малко поработете и завършете старите проекти, за да постигнете победата. Обидчивите и раними, по натура, Раци, през декември ще поразят дори себе си. Дори без повод ще устроите страхотен конфликт или ще влезете в битка. Изходът е един - дръжте емоциите под контрол. Или се запишете на психолог, който да ви убеди, че сте съвършени. Това не ви ли стига?
През декември Раците ще бъдат сами на себе си и покровители, и защитници. Няма да мине нито ден без роднините да искат съвет от вас. Приятелите ще търсят помощта ви, дайте им я. Дори бездомните кучета и котки ще бъдат редовно в дома ви. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Раците да не забравят за своя личен живот, защото оказвайки подкрепа на другите, вие може да останете абсолютно сами. Как ви се струва тази перспектива? В службата може да дадат право на Раците не само да управляват колектива, но и да разпределят премиите. Само не бъдете прекалено усърдни, за да не разклатите скъпоценното си здраве. Иначе, в преддверието на празниците ще се окажете с температура, хрема и главоболие.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Рак
Мнителните и впечатлителни Раци през декември ще бъдат на крачка от депресията, ако не успеят да контролират емоционалното си състояние. Разбира се, вие сте в състояние да бъдете хладнокръвни и равнодушни, за да не покажете истинските си чувства. Но това понякога ви се удава трудно. Само роднините и близките ви приятели знаят какво се случва в душата ви. Можете да избухнете във всеки един момент, ако не го кажете директно.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Раците да пазят гърлото, стомаха и съдовете. Всички те са така уязвими, че без профилактика няма да минете. А няма да бъде лошо да си запишете час при лекар, ако усетите, че проблемите стават сериозни. Вие обичате да се лекувате сами и изобщо не искате да чувате за болница. Но през декември няма да минете без хапчета. Все пак не е нужно да се паникьосвате при вида на доктор по престилка.
Ако Раците се отнасят повърхностно и безхаберно към здравето си, ще се наложи да викат бърза помощ. Не забравяйте, че скоро е Нова година, затова не е добре да се търкаляте в болничното легло. Дори нищо да не ви безпокои, все пак, хороскопът препоръчва да си направите профилактични изследвания. Пийте витамини за укрепване на имунитета, яжте плодове и зеленчуци, а също, през почивните дни, ходете на плуване.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Раците да се запишат на йога, за да успокоят нервната си система. Вие не само ще придобиете душевно равновесие, но и ще стегнете формата си. За да бъдете тонизирани, трябва да се занимавате ежедневно със себе си. От полза за Раците ще бъдат различни успокоителни процедури - масаж, релаксация и басейн. Събирайте положителни емоции, за да превърнете живота си в празник.
Раците не трябва да се затварят между четирите стени на дома си, защото е сигурно, че така ще изпаднат в нервен срив. През декември общувайте повече със старите си приятели и правете запознанства. В противен случай ще ви се наложи да тичате по болници и да посещавате психиатри. Хороскопът съветва Раците да започнат борба с пагубните навици. Вие имате достатъчно воля и търпение, за да преодолеете всички трудности по пътя. Важното е, че вие много искате да се промените към по-добро и да съхраните здравето си устойчиво за много години.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Рак
Хороскопът за декември 2018 година съветва Раците за малко да прекъснат да работят и да си починат. Вие усърдно сте работили всичките 12 месеца, затова е дошло време да се отпуснете. Отговорността и сериозният подход към деловите въпроси, при вас, е почти от раждането ви. Но все пак, не е по силите ви да свършите всичко, което сте планирали за пет години напред. Естествено, още ви е рано да мързелувате и да почивате на лаврите си, но краткотрайната почивка ще ви бъде само от полза.
Хороскопът не съветва Раците да се съмняват в работата си. Вие считате, че малко сте направили и не сте изпълнили набелязания план. В действителност, вие не просто сте страхотни работници, а направо ударници. Дори дребните задачи върши по начин, по който никой друг не може. Мнението на останалите не е така важно за Раците, колкото е важна собствената им оценка за работата им.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Раците да се стремят да повишат кариерата си. Не снижавайте темпото и повишете самооценката си, за да постигнете желаните резултати. Защо вашата увереност е на нулата? С колегите Раците се разбират, с началството също, това означава, че има шанс да станат ръководители на проект или заместник във фирмата. Уважавайте себе си и не забравяйте за преките си задължения, така ще успеете да направите скок напред.
На Пълнолуние (22 декември), Раците не трябва да сключват договори и да подписват документи. Денят е труден в психологично отношение и ви заплашват неуспехи. Желателно е изобщо да не се захващате със сериозни или нови дела, а също и да не влагате пари в някакви начинания. Ако направите такава грешка, то преди Нова година ще останете без пари.
Финансовият и кариерен хороскоп за декември 2018 година обещава на Раците неприятен сблъсък с бизнес партньори. Те могат да ви излъжат така леко, че вие дори да не успеете да се усетите. До вас ще има доста мошеници и авантюристи. Сто пъти проверявайте всичко, с което се занимавате. Събирайте нова и полезна информация, за да не се окажете в плен на илюзиите.
На първо място за Раците, през декември, трябва да стоят пестеливостта и рационалният подход към покупките. Вие не можете да бъдете наречени „алчни и пресметливи“, но точно такива трябва да бъдете в края на годината, за да запазите спестените средства. Единственото, заради което си заслужава да отворите портфейла си, са подаръците за близките ви хора.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Рак
За Раците, 2018 година приключва на романтична вълна, защото Венера, планетата на любовта, преминава през вашия дом на любовта, като в същото време образува хармоничен аспект с Нептун. Вие сте съблазнителни и знаете как да накарате да блестят очите на тези, които считате за привлекателни, как да очаровате с няколко думи или с изящни жестове. В такива условия може да започне удивителна любовна история, достойна за холивудски сценарий.
Любовните настроения се усилват от въздействието на Нептун, макар че тази планета, като цяло, склонява към илюзии и самоизмама. Най-добре би било да не се увличате прекалено и да помните реалността. Хороскопът също ви съветва да бъдете внимателни и да не обещавате повече, отколкото можете да предложите.
На 22 декември 2018, във вашия знак ще има Пълнолуние, което означава, че в отношенията може да се случи нещо важно. Ако мечтаете за това, да направите любовта си официална, то времето е благоприятно за обсъждането на тази тема.
Що се отнася до семейството и семейните двойки, месецът обещава да бъде спокоен. Вие сте настроени миролюбиво и това, несъмнено, ще ви помогне да направите отношенията си по-хармонични. Ще ви бъде лесно да разговаряте с роднините, дори с тези, които често ви дразнят. Ако в последно време сте се карали, то сега, с подкрепата на звездите, ще успеете да изясните ситуацията и да се помирите.