Хороскоп декември 2018 за ОвенГледай в youtubeОще в началото на декември, Овните ще започнат да се готвят за празниците. На дневен ред са рецептите за салати и забавленията, всичко това е в главата им от сутрин до късно вечер. Но в началото трябва да довършите всички дела, да оправите финансовото положение, а след това да мислите за тържествата. Астрологичната прогноза за декември 2018 година е приготвил за Овните доста сурови изпитания в живота, които трябва да преминат с гордо вдигната глава.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Овните по-малко да мечтаят, мислейки за предстоящите празници и да се суетят.

Още повече, че през този месец се очаква много работа. Ако не излезете от този хаос на мисли, то на Нова Година ще се окажете в абсолютна депресия. Съдбата е приготвила за Овните много изпитания, но как те ще излязат от тях е отделен въпрос. Може би ще призовете на помощ гласа на разума или стари приятели? Помнете, ако преодолеете всичко, наградите и похвалите ще бъдат достойни.
Овните трябва да заобикалят отдалече рисковите начинания и авантюрите. Освен, разбира се, ако не искате да се хвърлите в такива „приключения“. Но, все пак, е по-добре да следвате посоката на живота, без излишни катаклизми.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Овните приятни изненади в любовта. Но ще ги получите само тогава, когато спрете да драматизирате ситуациите. Вие по натура сте страстни, но в личната сфера тези качества не винаги помагат. Овните, през декември, трябва да станат по-внимателни и нежни, за да завоюват симпатиите на онзи/онази, които отдавна заглеждат. Но, ако този човек е равнодушен към вас, то по-добре го/я оставете на спокойствие.
Хороскопът обещава на Овните прекрасна атмосфера за работа, изпълнена с комплименти от шефа и искрени поздравления от колегите. Между другото, вие отдавна искате да поговорите с началника за нова длъжност. Затова не се съмнявайте и смело почукайте на врата на кабинета му. Дори и да ви каже, че ще помисли, знайте, че имате шансове. Хороскопът за декември 2018 година не съветва Овните да бързат да правят изводи и да се паникьосват. Въоръжете се с търпения, тогава ситуациите ще се решат във ваша полза. Работете усърдно и не зацикляйте само на кариерния ръст. Това, което ви се полага, ще дойде при вас!
През декември, Овните ще виждат на всякъде срещу себе си „зелена светлина“ – и в ученето, и в пътешествията, и при повишаване на квалификацията. Вие дори ще заминете в чужбина, за да получите нужното образование. Възможно е да се появи у вас желание да се заемете с изучаване на религия, философия и дори медицински науки. Хороскопът за декември 2018 година дори ще подбере нужната литература за Овните и ще им я донесе у дома, за да не губят време да обикалят по библиотеките и книжарниците. Важно е, да не губите своята решителност и упоритост, за да успеете да постигнете желаните цели. Но, дори и работата да ви погълне целите, намирайте време да звъните и да се срещате с приятелите си. Семейните Овни трябва да отделят повече внимание на съпруга/та и децата.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Овен
Овните, през декември, ще имат такъв добър имунитет и бойно настроение, че никаква болест няма да ги доближи. Кой е казал, че грипът е коварен? Дори и не искате да слушате такива неща. Е, истина е, че напоследък нервите се клатят, но това може би е, заради натрупалата се умора и снижената самооценка. Не е нужно веднага да тичате в болницата, защото може да си помогнете с народни средства – чай от маточина, топла вана преди лягане и свежи комедии. Всичко това може да ви се струва, че са дребни неща, но помагат бързо да бъде преодоляна депресията.
Хороскопът за декември 2018 година не съветва Овните да се крият у дома си. Дори на улицата да е голям студ, може да излезете сред природата, да отидете на хижа или просто да се разходите с приятели. Ако леко промените своите навици, ще видите, че животът ще заискри с нови цветове. Не се страхувайте да правите запознанства, да общувате и активно да се движите напред. Ако Овните имат цели, ще бъде много трудно някой да ги избута от пътя им. Не се предавайте, ако някой реши да ви подложи „динена кора“.
През декември ще бъде много полезно за Овните да се занимават с духовни практики и йога. Буквално, след две седмици ще забележите, че психическото ви състояние се нормализира. Ако ви безпокоят болки в краката, знайте, че без редовна гимнастика няма да минете. Преди лягане топете краката във вана, но все пак се обърнете и към специалист. Само не си обещавайте, че ще го направите утре! Именно сега и нито минута по-късно!
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Овните спешно да оставят тютюнопушенето. Особено, ако ставате и нощем, за да „дръпнете“ поредната доза никотин. Разбира се, трябва да имате огромна сила на волята, но вече има специализирана литература, която да ви помогне. Но, ако през декември и тя не помогне на Овните, то трябва да се запишат за прием при психолог. Защото зависимостта е пряко свързана с вашите мисли. Възможно е при вас това да е просто навик, а не хронично влечение към никотина.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Овен
Хороскопът за декември 2018 година съветва Овните, временно да се абстрахират от важната работа, за да си починат и да планират бъдещето. Вие не трябва да концентрирате вниманието си върху работата и да преследвате кариерното израстване. Още повече, че положението с парите е доста търпимо. Овните трябва да отделят внимание на личната сфера, а също и да пазят здравето си. Вместо на съвещания и делови преговори отидете на романтична среща. Защото избраникът вече се е затъжил за вас и иска де се срещнете.
Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година обещава на Овните похвала от началството за свършената работа. С толкова много работа не всеки би се справил, затова очаквайте приличен бонус. Искате да станете заместник на шефа? Е, тогава трябва да го изговорите! Не се страхувайте от нищо, той цени професионализма ви.
За да спечелите един милион е нужно да си купите билет от лотарията. Нали не си мислите, че парите ще паднат, просто така, от небето? Овните трябва да приемат за свое правило, всяка седмица да си купуват по един билет. Тогава и кола ще се появи, и луксозна вила. Естествено, спазвайте мярката във всичко, за да не похарчите всичките си пари за хазарт. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Овните да бъдат внимателни с новите и примамливи предложения. Тези, които търсят вашето сътрудничество, може да се окажат обикновени мошеници. Нали не искате да останете с празен портфейл преди Нова Година?
На Пълнолуние (22 декември), Овните не трябва да подписват договори, да влагат пари и да се впускат в авантюри.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Овен
Любовният хороскоп за декември 2018 година не дава никакви гаранции на Овните, че през този месец ще срещнат своята половинка. Разбира се, винаги има шанс това да се случи, но е нужна и малко инициатива. Не е достатъчно само да се гордеете с горещия си темперамент. В любовта е нужна „тънка“ тактика, за да не стреснете избраника/цата. Ухажорите постоянно ще звънят на Овните, но те ще бъдат непреклонни. Защо? Може би не се считате за красиви или се мислите за глупави? Спрете да се критикувате, защото ще прекарате сами новогодишните празници.
Тези, които мечтаят за временно увлечение, хороскопът ги съветва да не бъдат така лекомислени, защото, изведнъж така отчаяно ще се влюбят, че дори ще направят предложение за брак. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Овните да не бъдат прекалено самонадеяни. Всичко може да се промени за секунди, но за съжаление, не във ваша полза. Вие се считате за богоизбрани, а какво ще стане, ако на пътя си срещнете по-очарователни и по-самоуверени хора? Така че, бъдете готови за всичко в личния си живот, а амбициите си скрийте по-надълбоко!
Влюбените Овни няма да крият нищо от своя партньор/своята партньорка. Дори обратното, ще им се иска по 24 часа в денонощието да се обясняват в любов, да правят подаръци, цветя и да прегръщат. Хороскопът съветва да сложите акцент на интимната сфера. Защото разнообразието ще помогне на всеки от вас да разкрие своя нова и оригинална страна. Овните, по натура, са ревнивци и собственици, и през декември ще изявят тези си качества в пълна степен. Какво пък, ако се превърнете в див бик, то след това не се учудвайте, че половинката ви е избягала в друга посока.
Любовният хороскоп за декември 2018 година е приготвил за семейните Овни истинска идилия. Вие най-накрая ще се убедите, че нито секунда не можете да преживеете, без да мислите за своята половинка. Не се очакват скандали и разправии, затова бъдете спокойни. Но пред новогодишната суета и празничните ангажименти ще отнемат много време на Овните. Да, а също и финанси. Но, за такъв празник и за близките си хора не трябва да съжалявате за нищо.
На Новолуние (7 декември), на Овните се препоръчва да си починат в уютна и комфортна обстановка. Не трябва да изяснявате отношенията с близките хора, за да не се скарате.