Хороскоп декември 2018 за ЛъвГледай в youtubeПрез декември Лъвовете ще преследват всякакви възможности. Вашата енергия с лекота ще се разпространява към останалите, затова очаквайте достойни ухажори. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете все пак периодично да се спират, за да не си навредят. Иначе, заветната и дългоочаквана любов ще ви заобиколи.
Лъвовете през декември ще бъдат така енергични и жадни за всичко ново, че дори и близките им няма да могат да ги спрат. Ще преследвате всичко, което ви дава перспектива за бъдещето. Със сигурност гордостта ще даде своите резултати – Лъвовете ще постигнат успех на всяко поприще.

Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете да сменят, без да се съмняват, местоработата си, брачния или бизнес партньора си, а също така, да си намерят хоби, което да им е по душа. Важното е след това да не съжаляват за нищо, иначе ще ги обхване тежка депресия. Старайте се да направлявате енергията си за добри дела, а също и за професионалното си реализиране, а и в личната сфера.
Лъвовете не са свикнали да „карат направо“, но през декември, буквално, все едно, че са ви подменили. В любовта ще се покажете такива тирани и собственици, че избраника/цата ще избяга от вас на секундата. Не трябва да рискувате личния си живот, ако той отдавна е изграден според вашите изисквания. Хороскопът за декември 2018 година предсказва за Лъвовете тягостна раздяла с любимия човек. Но, ако това се е случило не по ваша вина, а по волята на съдбата, то не се „самоизяждайте“. С времето Лъвовете сами ще разберат, че всичко е било за по-добро. Оставете на спокойствие и себе си и възлюбения/та.
Що се отнася до работата, тук Лъвовете ще проявят чудеса от работохолизъм и отговорност. Натоварванията ще бъдат така мащабни, че дори опитните служители няма да могат да се справят. Може би искате да останете сами в офиса? Е, тогава бъдете готови да поемете върху себе си целия товар от трудни и важни задачи.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Лъвовете седмица почивка, които непременно трябва да използват преди новогодишните празници. Всичко ново и глобално оставете за по-късно, за да не си навредите. Ако забравите за елементарните почивки за обяд, бъдете сигурни, че ще се разболеете. И доказвайте тогава на шефа, че вие сте искали да стане колкото се може по-добре, а се е получило обичайното.
През декември Лъвовете ще бъдат истински късметлии, защото всички техни мечти ще се сбъднат лесно и бързо. Вие ще направите главозамайваща кариера, ако не скръстите ръце. В личния живот също всичко ще се получи по най-добрия начин – вас ви обичат, ценят и разбират. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете да подтиснат своята ревност, още повече, че нямат основания за нея. Обратно, проявете се като благородни и щедри хора. Защото си заслужава да се усмихнете мило, да бъдете нежни, за да може избраника/цата отново да се обърнат към вас с любов.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Лъв
През декември повишеното внимание няма да навреди, а обратното, ще помогне на Лъвовете. Например: да запазите доброто си здраве и да не получите травма. Ако се отнасяте безхаберно към своето самочувствие, то през този месец ще лекувате простуда, хрема и ще пиете таблетки за кашлица. Разбира се, ако вие си мечтаете да си починете в болничното легло, то яжте сладолед на студеното и се обличайте леко.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Лъвовете по-често да мислят за благополучния изход на събитията, отколкото да нагнетяват обстановката. Вие ще опитвате веднага да решите всички проблеми, напрягайки се и задъхвайки се от нетърпение. Работейки с електричество и остри предмети, бъдете крайно внимателни, защото ситуацията може да се окаже доста печална.
Хороскопът съветва Лъвовете да не се хранят на крак, прихапвайки вреди и калорични продукти. Още повече, че килограмите ви вече преминават всички норми. Може би, вие считате, че добрите хора са дебели? Не, вземете се в ръце и започвайте да ходите на басейн, фитнес и в спортната зала. Иначе, вие, с вашата „апетитна“ фигура ще се харесате само на такъв, същия, мащабен индивид.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете всяка сутрин да правят гимнастика и да си взимат хладен душа. А що се отнася до тичането в парка, то тук можете да се съобразявате с времето на вън. Общото ви здраве зависи не само от храненето, но и от вътрешното ви настроение. Значи, през декември не трябва да има нито песимизъм, нито тъга. Ако Лъвовете се заемат със здравословен начин на живот, то още към края на пролетта ще станат външно привлекателни и ще избегнат сериозните проблеми.
През декември на Лъвовете всичко ще им се удава, ако искат да променят живота си към по-добро. Дори няма да имате нужда от консултации с диетолог и психолог, защото има възможност да победите всички недъзи самостоятелно. Наистина, агресията и лошото настроение често вредят, но тук Лъвовете трябва да "включат" самообладанието си. Нали не искате да посрещате Нова година сами? За да се измени света, трябва първо вие да се промените! По ваш адрес често се чува критика, затова приемайте всичко спокойно, особено, ако е конструктивна.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Лъв
Хороскопът за декември 2018 година не обещава на Лъвовете колосални постижения в службата. Всичко ще си върви по предварително планирания график, затова дори време за почивка ще се намери. С парите също всичко ще бъде прекрасно, ще ви стигнат и за подаръци, и за други придобивки. Само за шопинг избирайте почивните дни, за да не се разсейвате от важната и спешна работа. Защото в преддверието на празниците, на Лъвовете им се иска да успеят във всичко и да завършат с отличен.
Лъвовете не трябва да бъдат отявлени максималисти, но през декември именно така ще се проявят. Ту ще работят като луди, ту ще мързелуват. Помнете, че тези крайности не устройват началника, затова бъдете конкретни и адекватни. През декември непременно трябва да се разплатите с кредиторите си и да върнете старите заеми. Както се казва, влезте в Новата година без излишни проблеми и финансови затруднения.
Хороскопът за декември 2018 година обещава главозамайващ успех и признание от страна на колегите, на Лъвовете, които се занимават с наука. Вие с радост ще представите на околните поредния си шедьовър, затова няма да останете без бонуси и други поощрителни призове. На Пълнолуние (22 декември) Лъвовете не трябва да се занимава с нововъведения, да взимат важни решения и да сключват сделки.
Ако ви е трудно да запазвате стабилността на финансите си, ще бъде добре да оставите на избраника/цата или на някой близък да контролира тази ситуация. Например, дайте част от парите за съхранение на човек, който ще ви ги даде преди Нова година. Иначе всички ваши спестявания ще отидат за глупости и развлечения. Съгласете се, обидно е да бъдете така разточителни, но все пак е приятно да прахосвате всичко за себе си и за любимия/любимата.
Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година съветва Лъвовете, още в началото на годината да си съставят бюджет. Той ще им позволи внимателно да регулират всички харчове, а също и покупката на ненужни вещи. Дори и в интернет можете да намерите ценна информация на тема „Как правилно да водим семейния бюджет?“. Ако Лъвовете харчат повече от предвиденото, а още повече от заработеното през месеца, то е време да оставят част от парите си на сметка в банката. Тогава съблазните да купувате неща ще бъдат много по-малки.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Лъв
През декември Лъвовете ще бъдат уверени, че тяхната половинка сама ще ги намери. Странно разбиране, защото вие сте непристъпни и не се каните да променяте принципите. Тогава, как ще постъпите с ухажорите, които се тълпят пред вратата ви? Купидон няма да може да се справи с всички, така че, избирайте онзи/онази, които са най-достойни за вашата горда и могъща персона. Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на Лъвовете роман с човек, който по-рано изобщо не ги е интересувал. Но, именно с него/нея, вие ще успеете не само да създадете сериозни отношения, но и да сключите щастлив брак.
Важно е Лъвовете да държат емоциите си под контрол и да не казват това, което мислят. Темпераментът ви е голям, но трябва да спазвате мярката. Иначе, най-достойните и симпатични партньори ще се разбягат в преддверието на Новата година. Дори по време на срещи, Лъвовете ще се опитват да командват и да „свирят първа цигулка“. Защо се държите така напористо и от време на време нагло? Това заплашва с пълен крах любовните дела.
Любовният хороскоп за декември 2018 година обещава на влюбените Лъвове както радостни, така и тъжни моменти. Отношенията с избраника ще подреждат добре, но с вашата страст към лидерство ще развалите всичко. Лъвовете се опитват да влязат дори в миналото на този/тази, които обичат. След това сами ще вините себе си за това, че сте били така глупави и безпардонни. Самотните Лъвовете ще търсят идеалния спътник/идеалната спътница, което ще се окаже глупава идея. Може би е време да се замислите за деца и семейство? Още повече, че до вас, ако се вгледате добре, има подходяща кандидатура.
Семейните Лъвове трябва сериозно да се погрижат за разширяване на жилището. Особено, ако планирате продължение на рода. Ще ви се роди детенце, а вие ще се свивате по квартири? Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете всичко да „претеглят“, да съберат спестяванията и да ги похарчат за нуждите на семейството. А, ако имате желание преди това да попътувате и да си починете, то направете го! Заедно с любимия човек вие ще успеете да преодолеете всички прегради по пътя към достигане на целите. Направете подарък на съпруга/та си за празника – подарете си пътуване до желана дестинация. Повярвайте, че такъв подарък той/тя ще запомнят за цял живот и ще обичат Лъва още повече и по-искрено. На Новолуние (7 декември) не трябва да спорите, да взимате решения и да организирате пътешествия.