Хороскоп декемри 2018 зя КозирогГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година обещава на Козирозите многобройни победи по пътя към постигане на целите. Вие работите много, защото ви е известна тайната на успеха - усърдие и трудолюбие. За Козирозите не съществуват непреодолими задачи, което им позволява да постигат финансово и лично благополучие.
Самоувереността и трудолюбието никога не изоставят Козирозите, те не могат да преживеят и един ден без работа. Вие имате своя тайна как да постигнете успех без особени проблеми и препятствия. Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да станат още по-решителни и упорити, за да постигнат желаното.

Още в началото на месеца вие ще заемете позиция на „старт“, за да укрепите финансовото си положение. Парите са нужни не само за предмети от първа необходимост, но и за подаръци за близките за Коледа и Нова Година.
В личния живот сега всичко е спокойно, но е възможно да срещнете своята половинка в началото на зимата. Хороскопът за декември 2018 година обещава на Козирозите нежни и внимателни отношения, ако те, от време на време, се отделят от работния процес. Постоянни срещи с партньорите, съвещания и преговори…От това може не само да се уморите, но и да пропуснете човека, който ви е предназначен от съдбата. Още повече, че предстоят празници, които ви се иска да посрещнете с любим човек, а не на бюрото, заобиколени от книжа.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да си вземат малко отпуска и да довършат всички лични и домашни дела. А за кариерен ръст е по-добре да изберат друго време. Вие поемате твърде много върху себе си, е, разбира се, че се оценява от ръководството. Козирозите трябва да мислят повече за себе си, за душевния си комфорт, а не да тичат след високите си идеали. Приемайки всичко сериозно, ще се окажете в плен на собствения си работохолизъм. Медали за самоотверженост не дават, помнете!
Козирозите панически се страхуват да не се покажат пред околните слаби и безволеви. Затова си сложете маска на независими личности, за да не може никой да се досети какво се крие дълбоко в душата ви. Хороскопът препоръчва да се отнасяте спокойно към критиките и да не се страхувате да показвате истинското си лице.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Козирозите ярки промени във външния вид. Разбира се, освен вас, за това никой друг няма да се погрижи. Стилистите и фризьорите са готови да ви помогнат. Не забравяйте преди новогодишните празници да си купите нещо зашеметяващо.
Страхувате се да се откроите в тълпата? Но понякога това е от полза. В личната сфера, през декември, се готвят промени за Козирозите. Възможно е да се обясните в любов на този/тази, за които мислите по цяла нощ.
Хороскопът препоръчва да се пазите от тези, които преследват користни цели. Дори искрената усмивка и признанията могат да бъдат измамни. Декември ще бъде травмоопасен месец за Козирозите, затова трябва да бъдат внимателни на пътя и при активните спортове. Изключете физическите натоварвания, за да не прекарате празниците в болничното легло.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Козирог
Ако някога сте чували за изтощението и хроничната умора, то през декември ще се срещнете с тях лично. Но при условие, че не спрете по цели дни и нощи да се губите в работата си и да се катерите по кариерната стълбица. Между другото, добре е Козирозите да изключат и екстремните видове спорт. Съществува риск да получите сериозна травма, счупване или разтягане на връзки. Приоритет за вас трябва да бъдат духовните практики и йогата.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите спокойно и мирно да съзерцават всичко, което се случва. Не правете резки движения, дори, ако нещо адски не ви устройва. В противен случай ще развалите своите празници, а и близките ви ще бъдат шок. Комфортът и хармонията ще дойдат, ако бъдете внимателни и никога не бързате. Ако Козирозите не контролират емоциите си, то няма да минат без помощта на лекар специалист.
Вие не се страхувате от рутина и ежедневието, което вече е добър признак за запазено психическо здраве. Важното е да си почивате повече, да се разхождате на чист въздух и да се срещате с приятели. Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Козирозите мъдри съвети, за това как да се предпазят от простуди и как да закалят организма си. Както се казва, този, който е предупреден е въоръжен! И не се опитвайте да търсите смисъл във всичко. Най-добре е да използвате останалата си енергия за собственото ви професионално развитие, за откриване на нови хоризонти и за установяване на нови връзки.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Козирог
Козирозите не се стремят съзнателно към промените, но, ако те дойдат, то ги приемат с гордо вдигната глава. Ако вие отдавна сте искали да напуснете и да си намерите друга месторабота, то за вас свети „зелен светофар“. Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да не се колебаят, а да бъдат уверени. Особено, ако вие вече всичко мислено сте „претеглили“ и сте решили за себе си.
Дори, ако Козирозите работят с години на едно място, те ще останат отговорни и честни сътрудници. Но понякога все пак ви дотяга и ви се иска да избухнете, и да изразите емоциите си. Именно такова състояние ще ви обхване през декември. Колко може да се задоволите с това, което ви дават. Може би ще започнете собствен бизнес или ще емигрирате?
Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година съветва Козирозите да се пазят от авантюристи и конкуренти. Те ще се залепят за вас като „мухи на мед“. Не трябва да разчитате на висока премия, но е възможно да укрепите финансовото си положение за сметка на печалба от лотария или неочаквано наследство. Що се отнася до заемане на нова длъжност, то и тук Козирозите ги очакват изпитания. Всичко ще зависи от благоразположението на непосредствения ви началник. По-често му се усмихвайте, за да се доближите до заветната мечта.
На Пълнолуние (22 декември), Козирозите трябва да отложат подписването на документи, да отменят срещите с партньорите, а също и да се откажат от командировките. Веднага след празниците се заемете с реализирането на всичко, което по-рано сте планирали.
Хороскопът за декември 2018 година е съставил план за икономии за Козирозите, към който трябва да се придържат строго до края на месеца. Съблазънта да купите нещо ненужно е много голяма. Но вие все пак се постарайте да отделите пари за подаръци на близките и приятелите си. Думата „бюджет“ не докарва Козирозите до ужас, но и радост не предизвиква у тях, особено когато го следват. Помнете, ако се научите да пестите, сами ще разберете, че сте на много правилен път. Съществува възможност за Нова година да заминете в чужбина с близките си.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Козирог
Козирозите сами не знаят какво точно искат. Ту им е безкрайно тъжно, ту им омръзват натрапчивите ухажори. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Козирозите да се определят, най-накрая, да се открият за нови чувства. Те могат много внезапно да ги връхлетят. Единствено не трябва веднага да си правят изводи и да обръщат внимание само на външността на избраника/цата си. От начало опознайте по-отблизо човека, а след това сложете брачните халки. Козирозите по натура са влюбчиви, макар че не са свикнали да изразяват открито своите чувства. За вас е важно първото впечатление, но и то може да бъде измамно. Желателно е да свалите нивото на своя максимализъм и да станете по-отстъпчиви. Ето тогава ще можете да разчитате на здрави и, най-важното, дълготрайни отношения.
Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Козирозите да бъдат уверени в себе си и в своите чувства. Ако човека ви е харесал, то бъдете инициативни и започнете първи разговора. Още повече, че една среща няма да ви задължи да направите отговорен избор или крачка. Може би утре Козирозите няма да искат да звънят или да срещнат с нови партньори. Вие повече цените приятелството, затова спазвайте дистанция. Но само до определен момент, разбира се.
На Новолуние (7 декември) не е желателно да изяснявате отношенията си с избраника/цата и роднините. Денят е труден, затова са възможни разправии, конфликти и бракоразводни процеси.
При влюбените Козирози, през декември, ще се появи желание да експериментират в интимната сфера. Само не забравяйте, че желанието за това трябва да бъде взаимно. Ако половинката ви подкрепя във всичко, то може заедно да посетите магазин за възрастни. Там има всякакви дреболии и секс изненади, всичко, което ви е нужно през декември. Увличайки се по страстта, не трябва да забравяте за романтичната страна на отношенията. Вечеря на свещи, цветя, изненади – всичко това ще помогне на Козирозите да се представят пред любимия човек в образа на благороден рицар или нежна принцеса.
Любовният хороскоп за декември 2018 година предсказва труден месец за Козирозите, които имат семейство. Отношенията ще бъдат така напрегнати и трудни, че вие дори за развод ще започнете да мислите. Но това не е изход от ситуацията, особено, ако сте преживели заедно много години. Любовта, както и страстта, не могат да бъдат вечни. Макар че по приказките и сериалите всичко се случва така. Козирозите през декември може заедно със съпруга/та да започнат ремонт или да организират излет на хижа. Въоръжете се с търпение, за да може всичко да се успокои и да го преодолеете. По-често правете неща с избраника/цата си, които са ви по душа. Тогава сами ще видите как ще се промени семейния ви живот.