Хороскоп декември 2018 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите проблеми. Вие ще започнете да се изкачвате нагоре, но предишни проблеми и грешки няма да ви разрешат да се издигнете. Решаването на чужди проблеми не е вашата съдба, но вие, защо ли, приемате това като благородна мисия. Може би е време малко да си починете и да се отпуснете на някой топъл морски бряг?
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Девите да си починат пълноценно преди новогодишните празници. Вие напоследък доста работите, затова организмът ви крещи за помощ!

От страни Девите изглеждат прекалено независими и могъщи. Но в действителност, на вас също ви се иска някой да ви носи на ръце, за да не се налага да издържате на раменете си всички трудности на живота.
Между другото, нали отдавна си мечтаете за една топла страна? Тогава смело купувайте билета, куфара и тръгвайте на път! Вие дори не можете да си спомните кога сте взимали отпуска последния път. Девите спешно трябва да променят своето монотонно съществуване с ярък и наситен живот.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите добри отношения с избраника/цата. Само не се посвещавайте на работата си по 24 часа в денонощието, иначе разправиите ще бъдат неминуеми. Защото животът не е само преследване на финанси и кариера. Ако продължавате в този дух, може да останете без любов и без пари. Практичните и пунктуални Деви дори в личната сфера се държат като полицейски роботи.
В края на годината Девите трябва да довършат всички дела, да върнат дълговете си и да подпишат нужните документи. Иначе, в процеса на подготовка на празниците вие непременно ще пропуснете или ще забравите нещо. Всички писма и съобщения изпратихте ли? Старите проекти довършихте ли? А, за да направят скок в кариерата, на Девите ще им се наложи леко да пофлиртуват с шефа. Що се отнася до парите, то хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Девите добра сума. Важно е да не бързат да похарчат всичко, а да остават и за подаръци за приятели и роднини.
За здравето си, Девите не трябва да се безпокоят, особено, ако си вземат отпуска и отпътуват към някоя топла дестинация. Но трябва да си направите ваксина, за да не ви хване някаква зараза. И, разбира се, да избягвате случайни интимни връзки.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите домашни и битови проблеми, без които няма как да се мине. Особено, ако сте семейни. Собственият бизнес ще започне да ви носи доходи към края на месеца. Много ги очаква покупка на жилище, преместване и капитален ремонт. Ако Девите успеят да осъществят всичко това през декември 2018 година, то напълно ще обезпечат спокойствието на душата си и уверения поглед в бъдещето. Многобройните проекти ще им докарат доста проблеми по време на реализирането, но все пак ще намерят и време за почивка.
Ходенето на кино, театър или на концерт ще достави на Девите много голямо удоволствие. Неочаквана романтична среща в средата на декември ще им подскаже къде и с кого да изкарат весело празниците.
Здравен хороскоп за декември 2018 година за Дева
Девите често се отнасят прекалено невнимателно към своето здраве, буквално като малки деца. Но, ако не станете по-внимателни, то болестите ще започнат да „ви се лепят“ една след друга. Това могат да бъдат както грип и инфекции, така и сериозни заболявания с усложнения. В края на годината трябва спешно да се заемете със закаляване на организма, да ходите в спортната зала и, разбира се, да се храните с полезни продукти.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Девите да поставят акцент върху режима, което по никакъв начин не влиза във вашия трудов график. Вие постоянно се храните на крак с вредна храна и дори забравяте да пиете вода или някакъв билков чай в почивката. И какво следва от това – натрупали сте излишни килограми, а и стомахът ви боли. Девите трябва да нормализират своето хранене, да изключат всичко мазно и тестено, а също да пият повече течности. Само тогава здравето ще укрепне, а и фигурата ще се стегне.
А помните ли, че в началото на годината обещахте да оставите пушенето? Е, какво става? Ако още не сте го направили, то трябва да ги откажете именно сега, незабавно, докато не сте започнали да кашляте, да се оплаквате от задух и сив цвят на лицето. Хороскопът съветва да си съберете ума и да не отлагате важните дела за друго време. Ако Девите пресметнат колко пари отиват за цигари и алкохол, ще изпаднат в ужас. С тези пари вие можехте отдавна да си купите кола.
Хороскопът аз декември 2018 година препоръчва на Девите да си устроят шопинг. Нова и модна дреха ще ви позволи да погледнете различно на себе си и ще придаде на образа ви класически нотки. Вие, както е известно, се прицелвате в началника, нали? Значи без костюм и вратовръзка няма да минете.
Девите трябва също да бъдат внимателни със спиртните напитки, защото им е трудно да се спрат след първата чаша вино. Това означава, че е добре изобщо да се откажете от пиенето, за да не ви мъчи махмурлук сутрин. Вие не сте алкохолик, нали? Още повече, че разбирате, че голямото количество алкохол и редовното пиене е изключително вредно за здравето. Особено за черния дроб и сърцето. През декември Девите трябва да преразгледат своите възгледи за живота, за да могат в новата година да влязат като съвсем нови хора.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 година за Дева
Може да звучи обидно, но Девите така и не се научиха да пестят парите си. Ако нещо ви хареса, то трябва да купите на секундата. Спомнете си колко ви е било трудно да заработите парите си. Може би тогава ще спрете да ги пилеете. Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Девите да си намерят допълнителна работа, за да увеличат месечния си доход. Тогава средствата няма така стремително да „изтичат“, а ще останат и за полезни придобивки.
Възможно е да си намерите някакво занимание, което да ви е по душа, а и което да укрепи материалното ви положение. Изобщо, Девите се отличават с невероятния талант да правят от мухата слон, при това в пълния смисъл на тези думи. След това този слон могат чудесно да го продадат на базара, а парите да сложат на влог. Това, което Девите не могат да търпят са скуката и рутината. На тях им харесва всичко неординарно и креативно в работата, което може да им носи и радост, и пари. Търсете за себе си такава месторабота, че да не се уморявате прекалено, да бъде спокойно и най-важното – доходно.
Хороскопът за декември 2018 година е приготвил за Девите всички необходими документи, за да започнат свой бизнес. Ето тук ще ви провърви, защото имате търговска жилка. Само не рискувайте с парите, а също гледайте оптимистично на всички нюанси и препятствия по пътя към успеха. Ако имате точна стратегия на поведение, то никакви конкуренти и грешки в документите няма да ви плашат.
Работата ще върви в авариен режим, все пак е декември. Затова Девите трябва всичко да довършат, да успеят да предотвратят и най-дребните проблеми в професионалната сфера. Всички книжа съберете в една папка, за да бъдете готови за среща с началството.
Хороскопът за декември 2018 година не препоръчва на Девите да подписват договори, да организират командировки и срещи с партньорите на Пълнолуние. Това ще бъде на 22 декември, денят ще бъде достатъчно тежък и неудачен за важните мероприятия. Новите проекти и капиталовложения оставете на страна. След Нова година всичко ще се реализира успешно.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Дева
През декември на Девите ще им се иска да флиртуват наляво и надясно. От къде се е взела тази страст у вас през този студен месец? Няма да пропуснете нито един симпатичен ухажор/симпатична ухажорка. Любовният хороскоп за декември 2018 година съветва Девите да бъдат малко по-скромни, за да не ви сложат в списъка на лековатите. Очакват се запознанства с най-различен характер, затова бъдете внимателни. Дори в социалните мрежи ще си намерите ухажори, които между другото, на малкия пръст не могат да ви стъпят. Помнете, че всичко може да завърши доста печално, колкото и да не ви се вярва.
Искате приключения и авантюри? Значи е време да се спрете и да се насочите към сериозни отношения. Иначе разгулният живот ще ви заведе в такива „тъмни гори тилилейски“, че след тях ще ви остане само едното тежко главоболие и проблемите със здравето. Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва на Девите все пак да изберат от хилядите партньори този, който най-много им подхожда по интереси и по характер. Интуицията ви е развита превъзходно, затова шансът да сбъркате е минимален. В края на декември самотните Деви може внезапно да се сблъскат с първата си любов. Това е било в тийнейджърските години, но чувствата още не са угаснали. Бузите ви предателски ще почервенеят при вида на предишната любов.
Ако Девите вече имат избраник/ца, то през декември ще започнат да мислят за свой дом. Стига вече сте живели с роднините или под наем, в покрайнините на града. Още повече, че сериозно мислите за раждането на дете.
На Новолуние (7 декември) Девите не трябва да планират срещи, пътувания и да взимат съдбоносни решения. Освен това, оставете официалното предложение или развода за друг ден. Иначе, всичко замислено ще стане не така, както го планирате, което ще ви донесе големи разочарования и конфликти.
Любовният хороскоп за декември 2018 година предсказва отличен месец на семейните Деви, когато нито разправии, нито спорове няма да попречат на мирния семеен живот. От работа няма да се връщате, а просто ще тичате към дома си, където ви очакват децата и любимия/любимата. А, за да разнообразят семейния живот, Девите трябва да поканят любимия човек на театър или на ресторант. Тогава чувствата ви ще придобият почти юношеска страст и нежност.