Хороскоп декември 2018 за БлизнациГледай в youtubeПрез декември Близнаците трябва да се въоръжат с търпение и воля, за да преодолеят всичко, което ги застига. Очакват се проблеми от всякъде – лични, финансови и служебни. Но, ако погледнете философски на тях, всичко ще се реши. Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да се „вземат в ръце“ и да се обърнат към приятелите си за подкрепа.
През декември на Близнаците им предстои сами да се борят с трудностите, които ще застанат на пътя им към успеха и към душевното им равновесие.

В началото ще ви се стори, че целия свят се е обърнат срещу вас, но с времето ситуацията ще се оправи. А може би, вие сами си измисляте проблеми? Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да бъдат оптимистични, а не да се хвърлят с главата напред в депресията.
Близнаците, по природа, са нееднозначни и двулични, а през декември ще проявяват активно тези си качества. С приятелите сте меки и отстъпчиви, а с колегите, обратно, безкомпромисни и раздразнителни. Защо водите тази непонятна игра? Хороскопът ви съветва да свалите маската, за да могат всички на около да разберат, какви сте наистина.
Ако Близнаците очакват любов и нежност, то те самите трябва да станат такива. Защото искреността привлича към себе си бързо и необратимо. Хороскопът за декември 2018 година ще поднесе на Близнаците доста изненади в личната сфера. Вие ще срещнете човек, с когото веднага ще намерите общо, взаимно разбирателство. Нищо, че в началото това ще бъде само приятелство, но с времето ще прерасне в истински чувства.
Безотговорното отношение към работата дава своите резултати. Началството няма да ви „погали по главата“, а и бонусите ще даде на по-усърдните ви колеги. Не си и помисляйте да мързелувате, защото предстоят новогодишни празници и покупка на подаръци. Хороскопът за декември 2018 година не препоръчва на Близнаците на бъдат авантюристи и да манипулират другите хора. Обратно, проявете своите най-добри качества в колектива, за да преодолеете препятствията. Вашата позитивна настройка ще повлияе благоприятно върху качеството на работата ви.
Ако през декември Близнаците разумно планират своя график и енергията си, то никакви болести няма да ги заплашват. Постарайте се да върнете всичките дългове, които сте натрупали за дванадесетте месеца назад. Но, за това ще ви трябва още една работа или начало на собствен бизнес. Важното е да не взимате повече пари, отколкото можете да върнете.
Хороскопът за декември 2018 година предсказва на самотните Близнаци неочаквана, ярка среща. Тя ще се случи на връх Нова Година, което ще бъде още по-приятно. Много ги очаква предложение за брак, годеж и сватба. През месеца ще се наложи да решавате не само лични, но и служебни задачи. Ако ви предложат сделка, смело се съгласете. Между другото, може да изпробвате силите и знанията си в нова професия. Това може да бъде както журналистика, така и икономика. Важно е Близнаците да не губят бодрото разположение на духа.
Здравен хороскоп за декември 2018 за Близнаци
На Близнаците им е познато понятието „депресия“, затова, през декември, те няма да се учудят, че отново са изпаднали в това тежко състояние. Вие често си измисляте диагнози, които ги нямате, естествено, заради лоши преживявания и вълнения. Старайте се да решавате проблемите по реда на тяхното създаване, а не да се паникьосвате, заради всяка глупост. Още повече, че богатия ви потенциал позволява и да си починете, и да се разсеете, и да натрупате позитивна енергия.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да мислят повече за добри неща, отколкото да се крият в ъгъла с ненужните си мисли. Нека във вашето обкръжение има само истински оптимисти, които да изпълват душата ви с радост и щастие. Може да си намерите увлечение, което да ви помогне да изразите таланта си и дори да спестите пари за Нова година. Това може да бъде както рисуване, така и музика. Дори, ако се запишете на курс по бродерия, това ще донесе голяма полза за вашето емоционално състояние.
Интуицията ще подскаже на Близнаците с какво да се заемат и как да реализират себе си в живота. Не е нужно да седите в социалните мрежи от сутрин до вечер. Най-добре е да се разходите, да разговаряте с приятели и да се заемете със спорт. Защото реалните срещи са много по-приятни и ефективни, отколкото виртуалните запознанства. Хороскопът препоръчва да излизате сред хората, да се веселите в компании и да поседите в кафе със стари приятели. Не се крийте от околните, станете по-открити и жизнерадостни. Така душата ви ще се развесели.
През декември 2018 година, Близнаците непременно трябва да преминат изследване в поликлиниката. Направете нужните прегледи, направете си ултразвукова диагностика и всички измислени болести ще си отидат на момента. А за укрепване на имунитета, хороскопът ви съветва да пиете витамини. Не забравяйте и за народните методи, за плодовете и зеленчуците, и за закаляващите процедури.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците, сутрин да правят гимнастика, а вечер да ходят на плуване. Направете нужните процедури за изчистване на организма от токсини и шлаки, ходете на сауна. Бързо ще усетите, че сте станали по-бодри и по-силни. За укрепване на психическото здраве не пречи да се заемете с йога, медитация и да посещавате специални тренинги. А когато сте чели книга или сте ходили на театър? Ако това е било преди няколко години, то е време да се заемете с нещо съвременно и ограмотяващо.
Хороскопът съветва Близнаците да преценяват своите действия, за да запазят енергийния си баланс и да не изпадат в униние от всяка неприятност. Не отказвайте съветите на приятелите и роднините, ако вие самите, все още, нямате достатъчно опит в личните дела.
Кариерен и финансов хороскоп за декември 2018 за Близнаци
Близнаците, които добре са работили през цялата година, без да скръстват ръце, през декември ще получат доста щедро възнаграждение. Вие дори ще се чудите, за какво да похарчите такава, голяма сума пари. А на мързеливците ще се наложи да им съчувстват, те ще останат без „десерт“, защото само са съзерцавали, мечтали. Странно, че изобщо сте се задържали на работното си място. Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците бързо да „си съберат акъла“ и да започнат да действат. Търсете допълнителна работа, за да не останете без пари за празника.
В края на годината при Близнаците ще появи една сериозна мисия – да върнат дълговете и да изплатят кредитите си. Постарайте се да не давате пари на заем, защото ще ги търсите до края на живота си. Хороскопът съветва да бъдете праволинейни, ако трябва да отстоявате своите принципи. Ако ви питат, уверено отговаряйте, дори пред вас да стои самия президент на компанията.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Близнаците да променят живота си към по-добро, да бъдат по-щедри и трудолюбиви. Искате да си купите нов дом или кола? Едва ли ще уцелите шестица от тотото. По-добре е да започнете да спестявате пари, да бъдете по-пестеливи и да работите повече. Тогава и резултатът ще бъде очевиден.
През декември, Близнаците могат да започнат собствен бизнес и да създадат екип от надеждни партньори. Идеи имате предостатъчно, единствено не ви достига воля, за да ги реализирате. Може би ще ви се получи, когато не сте сами, а с екип. Кариерният и финансов хороскоп за декември 2018 година вече е приготвил за Близнаците няколко телефонни номера на влиятелни и богати лица. С тях ще постигнете всичко, което ще ви доведе до успех и благополучие.
На Пълнолуние (22 декември) не се препоръчва да се занимавате с големи дела, нововъведения и подписване на договори. Късметът едва ли ще бъде на ваша страна в този труден ден. Деловите пътувания, срещите и съвещанията също трябва да отмените, за да не съжалявате за загубените сили и време.
Любовен хороскоп за декември 2018 година за Близнаци
Самоувереността на Близнаци се преобръща, затова през декември те могат да изплашат дори искрено влюбените в тях ухажори. Кой е казал, че вие сте най-добрите и желаните хора на Земята? Естествено, вие сами сте си измислили това! Но любовният хороскоп за декември 2018 година е приготвил за Близнаците леко неприятна участ. Вие ще си останете сами, а новогодишните празници ще прекарате с любимата си котка или с папагала си.
Съдбата е коварна, затова е приготвила за вас неочаквана среща. Човекът, с когото ще се запознаете в началото на зимата, ще се окаже не само умен, но и външно привлекателен. Всички Близнаци са в шок! Как да се държат с такава всестранно развита и почти идеална личност? Ще се наложи да станете по-отстъпчиви и истински да се влюбите, дарявайки нежност и грижи на избраника/цата.
Любовният хороскоп за декември 2018 година препоръчва нови емоции и експерименти в интимната сфера на Близнаците, които вече имат партньор. Само не се стеснявайте да кажете на човек за нещата, които истински ви възбуждат. Защото всичко, което е естествено, привлича още повече. През декември ще ви се наложи не да ходите, а да тичате по магазините за подаръци. Роднините често ще търсят подкрепа от вас, не им отказвайте, помогнете им. Общителността и стремежът на Близнаците към новости не знаят граници. Това означава, че в края на годината ще имат възможност да изгладят отношенията си с бившите любими, а също и да се запознаят с нов човек.
Любовният хороскоп за декември 2018 година предсказва на семейните Близнаци втори „меден месец“, когато никакви бури и несгоди няма да могат да скарат съпрузите. Между вас има не само взаимно разбирателство, но и почти младежка нежност един към друг. А и това е основният фактор, заради който сте заедно вече много години.
На Новолуние (7 декември) не е желателно да изяснявате отношенията си с роднините, а също и да организирате семейни празници. Новите дела и пътуванията също отложете за по-добри времена.