Хороскопи за декември 2018Гледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година съветва сериозно да се заемете с работа, а не да мислите за предстоящите празници. Ако върнете дълговете, завършите старите си дела и станете отговорни, то достойно и весело ще посрещнете Новата 2019 година. Още повече, че Жълтото Куче не ви е оставило без успех, а постоянно и във всичко ви е помагало. И така, какво постигнахте през изминаващата година и към какво сте се прицелили? Време е да направите подробен анализ.
През декември предстои да се погрижите за подаръците за близките си и да се изпълните с позитивно настроение. Не се разстройвайте за глупости, за да не разклатите психическото си здраве. Разбира се, емоциите ще бушуват, особено в работна обстановка. Хороскопът за декември 2018 година не препоръчва да взимате решения без предварителна проверка. Важното е да не провалите отношенията си с шефа, иначе в началото на месеца ще се наложи да си търсите нова месторабота. Успокойте се, премислете всичко и си намерете хоби, което ви е по душа.
Не е желателно да седите сами и да тъгувате, още повече, че ви предстои време на общуване с приятели и роднини. Разхождайте се често на улицата, запознавайте се и сложете в ред своите мисли. Не трябва да трупате обиди и да се карате с тези, които са добре благоразположени към вас.
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва да се сдобрите с всички, с които сте били скарани. През този месец не трябва да разчитате на среща с втората си половинка. Всичко ще се случи по-късно, затова не бързайте! Самотните хора ще открият нещо ново за себе си, което ще им помогне да се сближат дори с тези, които по-рано не са им били интересни. През декември не трябва да живеете само за работата, а трябва да отделяте внимание на семейството и роднините. На Новолуние (7 декември) не се препоръчва да взимате решения и да се занимавате с нови проекти.
Хороскопът обещава не само наситен и ярък, но и щастлив месец. Настроението ще бъде празнично, в душата ще цари любов, а околните ще ви радват с изненади. Може смело да пуснете миналото, да станете по-самоуверени и да решите старите си проблеми. Нека всичко лошо и угнетяващо да остане в отиващата си година.
Хороскопът за декември 2018 година съветва да се хванете здраво за тези възможности, които съдбата ви поднася. Вие можете да заемете висока длъжност, да получите приходи и предложение за брак от избраника/цата. А, ако решите да започнете свой бизнес, със сигурност ще постигнете успех в него. За да изключите рисковите и опасни за здравето ситуации е нужно внимателно да използвате новогодишните фойерверки на оживени места.

Хороскоп декември 2018 за ОвенГледай в youtubeОще в началото на декември, Овните ще започнат да се готвят за празниците. На дневен ред са рецептите за салати и забавленията, всичко това е в главата им от сутрин до късно вечер. Но в началото трябва да довършите всички дела, да оправите финансовото положение, а след това да мислите за тържествата. Астрологичната прогноза за декември 2018 година е приготвил за Овните доста сурови изпитания в живота, които трябва да преминат с гордо вдигната глава.
Хороскопът за декември 2018 година съветва Овните по-малко да мечтаят, мислейки за предстоящите празници и да се суетят.

Хороскоп декември 2018 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва на Телците небивал успех, практически, на всеки ъгъл. Вие ще бъдете така щастливи и доволни от случващото се, че дори завистниците няма да ви плашат. Наистина, няма да е лошо леко да се промените, особено, ако имате недостатъци и вредни навици. Обичате да критикувате околните? А сега опитайте да „облечете“ тяхната кожа.
През декември Телците ще бъдат така щастливи и доволни, че никакви разправии няма да могат да ги извадят от това прекрасно състояние. Единствено, бъдете по-малко критични, за да могат и околните да се радват за вас.

Хороскоп декември 2018 за БлизнациГледай в youtubeПрез декември Близнаците трябва да се въоръжат с търпение и воля, за да преодолеят всичко, което ги застига. Очакват се проблеми от всякъде – лични, финансови и служебни. Но, ако погледнете философски на тях, всичко ще се реши. Хороскопът за декември 2018 година съветва Близнаците да се „вземат в ръце“ и да се обърнат към приятелите си за подкрепа.
През декември на Близнаците им предстои сами да се борят с трудностите, които ще застанат на пътя им към успеха и към душевното им равновесие.

Хороскоп декември 2018 за РакГледай в youtubeАстрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Раците да бъдат в ролята на наблюдатели, защото са способни на активни действия и героични постъпки. Дори и да не предприемете кардинални промени, все пак, няма да бъде лошо да разнообразите леко живота си. Стига сте живели по обичайната схема: работа-дом-работа. Време е и за личния живот да помислите.
Вродената консервативност само ще пречи на Раците през декември. Вие наблюдавате от страни кой и какво прави. Ето от тук идва и апатията, която ви пречи.

Хороскоп декември 2018 за ЛъвГледай в youtubeПрез декември Лъвовете ще преследват всякакви възможности. Вашата енергия с лекота ще се разпространява към останалите, затова очаквайте достойни ухажори. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Лъвовете все пак периодично да се спират, за да не си навредят. Иначе, заветната и дългоочаквана любов ще ви заобиколи.
Лъвовете през декември ще бъдат така енергични и жадни за всичко ново, че дори и близките им няма да могат да ги спрат. Ще преследвате всичко, което ви дава перспектива за бъдещето. Със сигурност гордостта ще даде своите резултати – Лъвовете ще постигнат успех на всяко поприще.

Хороскоп декември 2018 за ДеваГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва на Девите проблеми. Вие ще започнете да се изкачвате нагоре, но предишни проблеми и грешки няма да ви разрешат да се издигнете. Решаването на чужди проблеми не е вашата съдба, но вие, защо ли, приемате това като благородна мисия. Може би е време малко да си починете и да се отпуснете на някой топъл морски бряг?
Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Девите да си починат пълноценно преди новогодишните празници. Вие напоследък доста работите, затова организмът ви крещи за помощ!

Хороскоп декемри 2018 за ВезниГледай в youtubeПрез декември Везните ще ги тегли към такива далечни и непроходими дебри, че дори най-близките им хора няма да могат да ги спрат. Но, всъщност, кое тук е лошо, ако им се иска да променят себе си и света наоколо? Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Везните отрано да купят всички подаръци, които са планирали, за да не тичат по магазините в последния момент.
Везните през декември ги очаква успех и прогрес. Но само в случай, че спрат да мързелуват и да се депресират без особена причина. Гледайте на живота позитивно, съдбата ще ви подари и финансово благополучие, и взаимна любов.

Хороскоп декември 2018 за СкорпионГледай в youtubeАстрологичната прогноза за декември 2018 година препоръчва на Скорпионите не само да съберат, но и да върнат дълговете си, ако имат такива. Между другото, ако сте взимали кредит от банка, то също ще бъде добре да се разделите с него в преддверието на Новата година. Финансовата ситуация веднага ще стане ясна и стабилна, още повече, че Скорпионите имат големи шансове да преумножат капитала си.
С дълговете, при това не само финансовите, в преддверието на Новата година, трябва да се разделите.

Хороскоп декември 2018 за СтрелецГледай в youtubeСтрелците през декември ще линеят от мъка по любимия човек, ще им се иска нежност, грижи и думи на признание. Макар че е факт, че вашата любов не е вечна. Защото Стрелците рядко си отказват удоволствието да флиртуват и да започват нови романи. Хороскопът за декември 2018 година препоръчва на Стрелците сериозно да помислят за работа и финанси, а не да се интересуват от сантименталности в преддверието на новогодишните празници.
Стрелците през декември ще ги мъчи един риторичен въпрос: „Защо никой не ги обича?“.

Хороскоп декемри 2018 зя КозирогГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година обещава на Козирозите многобройни победи по пътя към постигане на целите. Вие работите много, защото ви е известна тайната на успеха - усърдие и трудолюбие. За Козирозите не съществуват непреодолими задачи, което им позволява да постигат финансово и лично благополучие.
Самоувереността и трудолюбието никога не изоставят Козирозите, те не могат да преживеят и един ден без работа. Вие имате своя тайна как да постигнете успех без особени проблеми и препятствия. Хороскопът за декември 2018 година съветва Козирозите да станат още по-решителни и упорити, за да постигнат желаното.

Хороскоп декември 2018 за ВодолейГледай в youtubeПрез декември Водолеите ще бъдат така мнителни, че сами ще си повярват на това, което са измислили. Ще ви се струва, че всички наоколо замислят нещо против вас, сплетничат и ви гледат под око. Може би е време да се заемете с истински дела и по-малко да обръщате внимание на всякакви глупости. Астрологичната прогноза за декември 2018 година не съветва Водолеите да губят време и енергия за „самоизяждане“. Дори и не си давайте вид, че ви вълнува чуждото мнение.
През декември Водолеите ще бъдат прекалено уязвими и впечатлителни.

Хороскоп декември 2018 за РебиГледай в youtubeХороскопът за декември 2018 година предсказва за Рибите нелек месец, когато ще се наложи спешно да решават стари дела, а също и да осъществяват в работата си нови проекти. Търпение и издръжливост – това е основният ви „коз“, за да избегнете разправиите и конфликтите. Между другото – както в службата, така и в личния си живот. Няма да е странно, но Рибите ще се забъркват в такива куриозни ситуации, от които ще могат да се измъкват, единствено, сами.
На Рибите ще им се наложи да преживеят един от най-трудните си месеци в годината.