Хороскоп януари 2018 за ВодолейВодолеите по природа са жизнерадостни, затова през януари ще избегнат депресията и ще „потънат“ в работа. Съдбата ви поднася възможност да промените професията си. Във финансовата сфера, хороскопът ви е приготвил много перспективни предложения. Ако се хванете за тях, то ще натрупате средства за ново жилище. В личния живот има възможност да започнете всичко отначало – да се влюбите и да създадете семейство. Няма да имате проблеми със здравето, ако навреме се обръщате към лекар.
По природа Водолеите са енергични, така че дори зимното, мразовито време няма да ги изплаши. Те са весели, жизнерадостни и позитивни.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Водолеите благополучие и искрено приятелство с Жълтото Куче. В работата – успех, а в личния живот – взаимна любов. Планетата Уран също ще помага на Водолеите във всички начинания. Вас ви очаква нова месторабота и достойна длъжност.
През януари 2018 година Водолеите ги очакват промени във всички сфери на живота. Вие така стремително се изкачвате по кариерната стълбица, че конкурентите няма да посмеят да ви спрат. Важно е, че Водолеите имат цели, а преградите не могат да ги спрат. През януари може да сключите дългосрочно сътрудничество и да получите добър доход. Ако се появи желание да смените професията, то в този случай нищо няма да ви пречи. Някои от Водолеите ще отидат да работят зад граница, а други ще останат и ще постигнат висоти в старата си служба.
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Водолеите насищане в любовната сфера. Само се старайте така да се разнообразявате, че да не навредите на професионалната си дейност. Ако Водолеите имат повече време, трябва да го използват за себе си и за своето вътрешно развитие. Хороскопът съветва Водолеите, през януари 2018 година да организират пътуване, по-често да общуват с приятели и да четат литература.
Обстоятелствата в живота на Водолеите могат да се случат въпреки тяхното желание. Но не трябва да губят своето самообладание и самоувереността си. През януари 2018 година повече мислете и се грижете за роднините, занимавайте се с домашни дела. Ако се почувствате самотни, то си намерете хоби и се запознайте с нови хора. Важното е Водолеите да не се прославят като егоисти, а също да не влизат без причина в конфликти с колегите и приятелите.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат сдържани и отстъпчиви в отношенията си с любимия човек. Във финансовата сфера всичко е идеално, затова може да си позволите някои покупки и пътуване. Намерете време за укрепване на здравето и на имунната система. Но, ако през януари 2018 година се разделите с вредните навици и оставите пушенето, то сами ще разберете, че вече се чувствате по-добре.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Водолеите много енергия и силна воля, които ще им помогнат да реализират всички планове. Вие нито ден няма да си останете у дома, което вече говори за желание да се движите напред. За да не травмирате крайниците и гръбначния стълб, трябва да бъдете внимателни, когато е замръзнало. Не настивайте, обличайте се според прогнозата, правете упражнения за гърба. През януари 2018 година Водолеите сами ще разберат, че безразсъдството и повишената активност могат да навредят на здравето им. Преди лягане не трябва да се заседявате пред компютъра или телевизора. Близките ще ви помогнат да се освободите от лошите мисли и депресията.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Водолеите полезни и ефективни начини за запазване на здравето. Занимавайки се със спорт и плуване в басейн, вие ще усетите небивал приток на сили. Тичайте не само сутрин, но и вечер, за да стегнете фигурата и да повишите тонуса на мускулите. Водолеите през януари трябва да оправят храненето си. Отказването от солено, мазно и сладко, ще ви помогне да махнете излишните килограми. Но, постарайте се в началото на 2018 година да дозирате употребата на алкохол. Иначе, не само ще навредите на стомаха, но и на емоционалното си състояние.
При Водолеите е много добре развита интуицията, затова те моментално усещат какъв човек стои пред тях. Вашето настроение ще бъде доста променливо. Хороскопът за януари 2018 година съветва Водолеите да общуват с оптимисти, а не с такива, които постоянно хленчат и се оплакват от живота. Стресът и депресията ще ви заобиколят, ако вие самите не започнете да се оплаквате и да ровите в миналото. През януари 2018 година Водолеите могат да си вземат куче или котка. Защото е много приятно, когато те посрещат и изпращат от работа. Само преди това разберете дали нямате алергия към животни.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Водолеите трудно положение с парите. Хронично няма да достигат, особено в най-нужните моменти. Но, ако Водолеите получавайки заплата похарчат всичко всичко до последната стотинка за спа процедури, масажи, ресторанти и подаръци, то през януари 2018 година ще им се наложи спешно да си търсят втора работа, иначе финансовото положение ще стане ужасно. Кучето ви съветва да започнете свой бизнес, да намерите доходно занимание и вложите спечелите пари на сметка в банката.
През януари 2018 година Водолеите могат да заработят прилични пари, ако не си затварят очите и ушите. Ще имате толкова много възможности да преуспеете и да забогатеете, че дори ще ви бъде да си го представите. Хороскопът за януари 2018 година съветва Водолеите да станат по-инициативни и трудолюбиви, с повече идеи. Ако всички тези три съставни ги има в ежедневието ви, то и бизнесът ще ви потръгне, и парите ще потекат като река. Просто не се ограничавайте до това, което реално можете да постигнете. Водолеите през януари могат леко да рискуват, за да крачат уверено по кариерната стълбица нагоре.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да не задържат талантите в себе си, а да ги покажат на света. С личния си бизнес могат да заработят толкова пари, че да им бъде трудно да ги занесат у дома си сами. Но какво път, помолете Кучето да ви помогне в тази приятна мисия. То обожава Водолеите, затова през януари 2018 година за нищо няма да остави своите верни приятели в неприятна ситуация. Но, вие не трябва да мързелувате и да прехвърляте проблемите си върху другите. През януари 2018 година Водолеите в никакъв случай не трябва да се увличат по хазартни игри. Иначе, вие ще профукате не само своите финанси, но и ще влезете в големи дългове.
Любовен хороскоп
Дори и ако Водолеите не мислят да срещат втората си половинка и не мечтаят да създават семейство, така или иначе, това прекрасно чувство – любовта, няма да ги остави на мира през януари 2018 година. Разбира се, запознанството с избраника/цата може да стане внезапно, затова Водолеите дори няма да успеят да се опомнят. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Водолеите просто да се радват на живота и да не преследват идеалите. Дори в студеното време вие може да срещнете този/тази, който да стане ярък, слънчев лъч в живота ви. Кучето съветва Водолеите да бъдат внимателни, да не настъпват „греблото“ и да не правят глупави грешки. Когато не търсите любовта, тогава тя ще влезе в живота ви. Водолеите трябва да водят от усета си, защото той рядко ги подвежда по отношение на личния живот.
Водолеите, които са родени през януари ги очакват любовни авантюри и приключения. Важното е да се научите да отговаряте за думите и действията си, за да не обидите добър човек. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат емоционално сдържани и търпеливи. Ако вие сте неуверени в себе си и в своя избраник/избраница, то не бързайте да правите официално предложение. Защото с такива неангажиращи отношения, разводът няма да е далече.
Ако Водолеите са родени в първите десет дни от февруари, то те трябва да бъдат бдителни, а не да флиртуват постоянно. Особено, ако имате любим човек. Разбира се, чаровните и обаятелни Водолеи ще имат много ухажори, но любовта не могат да я разделят между всички, нали така? Макар, че на вас природата ви е дала дарба – да оставате на приятелска вълна с всички.
Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, такова привличане и харизма, че от тях, без дъх ще останат и най-равнодушните представители на противоположния пол. Вие сте сексуални, привличащи и решителни, затова няма да останете самотни. Но, ако се влюбите, постарайте се да запазите това чувство за дълго. По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) Водолеите е по-добре да избягват романтичните срещи, запознанства и признания.