Хороскоп януари 2018 за ВезниПрез януари Везните трябва да станат по-зрели. Само тогава ще постигнете желаното и ще направите кариера. Доходите ще превишават разходите, но няма да е излишно да бъдете по-пестеливи. Единственото за което може да харчите пари е здравето. Трябва да се захванете с няколко дела едновременно. В любовта ще ви провърви, ако внимателно се вгледате в обкръжението си. Изключвайки авантюрите, вие може да се запознаете с бъдещия/та си съпруг/а.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Везните да бъдат по-търпеливи, да изчакат да преминат трудните моменти и да се захванат с нови дела. Не трябва да се надявате на бързи резултати, иначе сами ще развалите онова, което сте планирали. Жълтото Куче ще подхвърли на Везните няколко възможности за успех в делата, но те трябва да се хванат здраво за тях през януари. В противен случа, шансовете ще отидат при по-настойчивите и упорити колеги.

През януари 2018 година Везните трябва да бъдат уравновесени емоционално, за да не загубят позитивната си енергия и силата на духа. Ако някои проблеми от миналото така и са останали нерешени, то е най-добре да се хванете за тях в началото на месеца. През януари 2018 година Везните няма да успеят да превъзмогнат всичко леко и бързо. Макар че Кучето ще осигурява доста приятни новини и положителни моменти. За да направят кариера и да заемат достойна длъжност е необходимо да бъдат целенасочени.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Везните изненади в службата и личния живот. Гледайте уверено напред и тогава, дори глобалните планове ще се реализират. Везните трябва да се развиват духовно, да учат и да укрепват авторитета си в обществото. В периода на Новолуние (17 януари) и Пълнолуние (2 и 31 януари) не се препоръчва да извършвате парични операции и да сключвате договори.
Ако Везните отдавна работят над някакъв голям проект, то през януари 2018 година ще получат за него добро възнаграждение. Постарайте се да си починете, да се разсеете от проблемите и да се изпълните с вдъхновение. Хороскопът за януари 2018 година съветва Везните да похарчат малко пари, особено за близките си и за домашни придобивки. В средата на януари може да купите билети и да отидете някъде, където е топло и слънчево. Между другото, Везните на това пътуване е по-добре да бъдат заедно с избраника си. Заедно, вие не само ще си починете страхотно, но и ще подобрите здравето си. Везните трябва да внимават, когато опитват непознати храни, възможно е отравяне.
Здравен хороскоп
През януари 2018 година Везните няма да имат съществени проблеми със здравето. Но само в случаите, когато се лекувате при лекар, а не по съветите на съседите и приятелите. Ако имате хронични заболявания или симптоми, които не разпознавате, направете си изследвания и анализи. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Везните да укрепват имунитета като пият витамини и правят гимнастика. В зимния период на масата ви винаги трябва да има плодове и зеленчуци. Отличен вариант за закаляване е плуването в басейн. В спортната зала трябва да тренирате под ръководството на треньор, а строгите диети е по-добре да оставите.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Везните да обърнат внимание на нервната система. Ако леко се е разклатила, не приемайте веднага транквиланти и силни лекарства. Може да си намерите хоби по душа и да сложите постепенно в ред психическото си състояние. Шиене, отглеждане на цветя и дори рисуване ще свършат работа. Хороскопът препоръчва по-често да бъдете сред природата, дори и всичко да е замръзнало. Ски, кънки, сноуборд – всичко това ще ви донесе радост и бодрост. Важно е да правите всичко онова, което ще доведе до хармония на физическото и душевното ви състояние. Добър ефект върху Везните ще имат заниманията с йога, индийските танци и пилатес.
Хороскопът за януари 2018 година дава на Везни малки съвети от стопанина - Жълтото Куче. То знае как да бъдете здрави и оптимистични – Везните трябва да се абстрахират от рутината и битовите проблеми, за да разнообразят своя живот. Не се страхувайте да се захващате за всичко ново и неординарно, тогава и самочувствието няма да ви подведе. Важно е, през януари 2018 година, Везните да не оставят недовършено това, което е започнато. Резултатите от посещаването на тренировъчната зала ще се появи едва след 3-5 месеца, затова, занимайте се упорито. Тогава на фигурата ви ще завиждат и топ-моделите, а и от нищо няма да се разболеете зимата.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Везните стабилно положение с финансите. Независимо от това, че по празниците сте похарчили много пари, вие така или иначе, няма да останете бедни. Много мечти и планове успешно ще се претворят в работата, което означава, че може да очаквате големи приходи. Везните могат леко да рискуват и да вложат средствата си в изгодно начинание. Но само по-отрано проверете и пресметнете всичко, за да не се окажете на „минус“. Хороскопът съветва Везните да се захващат за всички начинания, без да се страхуват. Ако през януари 2018 година усещате, че дадено дело „мирише на пари“, не го давайте на никой, заемете сами с него.
Жълтото Куче предупреждава твърде авантюристичните Везни да бъдат внимателни със спестяванията си. Възможни са мошеничества и кражби, което през януари 2018 година може да повлияе лошо на финансовото ви положение. Довеждайте до край всички дела и не се хващайте за всяко предложение. Ако ви е необходима помощта на приятели или роднини, не се отказвайте от нея. Хороскопът за януари 2018 година е приготвили доста ярки промени за Везните. Но само след като активно сте поработили, ще можете да си починете и планирате пътуване. Възможно е Везните да не намерят „скритото злато“, но интуитивно ще разберат в какво направление трябва да „копаят“, за да забогатеят.
Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година съветва Везните да бъдат внимателни с тези, които им завиждат и сплетничат зад гърба. Възможни са машинации от страна на конкурентите. Ако вие сте решили да започнете личен бизнес, то пазете в тайна всичко онова, което ще ви помогне да укрепите своите позиции на пазара. През януари 2018 година Везните ще се запознаят с човек, чието влияние в обществото на бизнесмени и политици е голямо. Само, в трудни моменти, се доверявайте на себе си и на своите сили, а не на тези, които ви обещават торба с пари и вила в Алпите, напр.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва на Везните романтично и ярко време. Толкова много ухажори и почитатели никога не сте имали! Какво се иска от Везните? Единствено да се усмихват мило, открито да общуват и да се запознават с нови хора.
Везните, които са родени през септември, няма да останат без поклонници. Само трябва да действате сами, а не да чакате на готово. Кучето ви съветва да усмирите ревността и егоизма си, за да не изплашите достойния човек. Везните трябва да бъдат отстъпчиви, търпеливи и добродушни, тогава личният им живот ще заискри с нови цветове. Не се страхувайте да признаете любовта си на тези, които го заслужават. Но, ако се влюбите от пръв поглед, то трябва да благодарите на Купидон, за щедрия подарък от съдбата.
Любовният хороскоп за януари 2018 година за Везните, които са родени между 4 и 13 октомври, предсказва интриги и авантюри. Само трябва да отбележите, че разнообразие и лекомислени връзки не е едно и също. От страна на любимия човек Везните ще чуят официално предложение. Сами решете дали да се съгласите на брак или ще продължавате да си живеете сами. Вземете под внимание, че ако бързате със сватбата, никого няма да развеселите, а на себе си ще докарате много тревоги. Слушайте не само сърцето, а и гласа на разума.
Ако Везните са родени между 14 и 23 октомври, Земното Куче им препоръчва да флиртуват и да кокетничат и на ляво, и на дясно. Именно така ще могат да срещнат „своя“ човек и да започнат сериозни отношения. Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Везните запознанство със своята половинка, с която, в началото, ще завържат приятелство. А след това пътя до дълбоките, искрени чувства не е дълъг. Кучето съветва да „свиете гнездо“ докато не е късно. Не търсете идеала в тълпата, защото и вие самите не сте съвършени. В семейния живот, при Везните се очаква попълване – дългоочакваното детенце. През януари 2018 година ще се наложи да укрепвате финансовото положение със стремителни темпове. Месецът е благоприятен за промени във външния вид. Везните могат смело да експериментират с прическата, гардероба или маникюра.