Хороскоп януари 2018 за ТелецНа Телците им предстоят домашни и битови неприятности. Във финансовата сфера няма да има проблеми, но те могат да се появят, ако пръскате парите. Астрологичната прогноза за януари 2018 година съветва Телците да разпишат бюджета за месеца, за да не се окажат в кризисно положение. В любовта е нужно да повишите самооценката си, за да предизвикате интереса на човека, когото харесвате. Но и най-накрая се заемете със спорт, за да може през пролетта да поразите всички със стройната си фигура.
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Телците домашни проблеми и суетене в службата. Предстои ви самостоятелно да решавате битови и финансови проблеми, които са останали още от годината на Червения Петел.

Ако Телците не се справят с всички предстоящи проблеми, то депресията им е в кърпа вързана. Желателно е през януари 2018 година да повишите самооценката си и да се изолират от рутинните и безполезни дела. В краен случай търсете подкрепа от роднините и приятелите си.
По характер Телците са добродушни и чувствителни, каквито отчасти ги правят планетите Венера и Луна. Благородството не ви отнема, но се старайте да гледате реално на живота. Стопанинът на 2018 година, Земното Куче, съветва Телците да бъдат енергични, когато се отнася до работа. А, ако се бавите, то препятствията на пътя към достигане на целите са неминуеми. В емоционален план трябва да бъдете сдържани, за да избегнете разправиите и конфликтите.
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Телците много добри изненади. Вие трябва да правите уверени крачки към успеха, а също и да не се страхувате от нововъведенията. Всичко най-интересно за Телците предстои, затова не трябва да се затваряте в себе си. През януари 2018 година трябва да бъдете разумни и оптимистични, тогава успехът ще мине на ваша страна. Преди да вземете бързо решение, премислете сто пъти. Телците трябва да уловят момента, когато вдъхновението ще им помогне да станат целеустремени и упорити в делата.
Свободната и независима натура на Телците ще им позволи напълно да изменят много сфери на живота. Само не бързайте да се вините за грешките. През 2018 година хороскопът съветва да не забравяте за тези, които много пъти са ви помагали да излезете от трудни ситуации. Възможни са както дребни, така и крупни придобивки – кола, дом или вила. Телците трябва по-често да се виждат с приятели, да се запознават с хора и да установяват делови контакти. Ако през януари 2018 година се заемете с нови дела, с хазартна страст, то сами ще осъзнаете, че сте способни на грандиозни постижения. Не се страхувайте да вървите по своя път, особено, ако той е правилния. Ако Телците не мързелуват, то много бързо ще постигнат желаните резултати.
Мъжете Телци, в началото на годината, ще бъдат весели, бодри и дейни. Много ще ги привличат приключенията и любовните авантюри. Не пестете време за почивка и общуване с приятни хора. Хороскопът за януари 2018 година обещава на мъжете Телци красив роман с жена, която отдавна познават. И, ако вие сте семеен човек, този лекомислен флирт няма да навреди на отношенията ви със съпругата. Но помнете, че парите за подаръци и ресторанти ще бъдат доста, а Телците правят отчети на финансите.
Жените Телци през януари 2018 година ще имат много грижи по дома и децата, няма да имат време за почивка и веселие. Но, ако си поставят цели, то могат да си намерят добра допълнителна работа и да подобрят финансовото положение. Трябва да се отнасят внимателно към храната. Хороскопът за януари 2018 година съветва Телците да обръщат внимание на срока на годност на продуктите, възможно е отравяне.
Здравен хороскоп
Ако Телците вече са се отказали от вредните навици и се занимават със спорт, то не трябва да се тревожат за своето здраве и самочувствие. Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Телците страхотно време - енергично и ярко на събития. Важно е сутрин да тичате, да правите гимнастика и да закусвате добре. Желателно е да започнете занимания във фитнес зала, за да махнете излишните килограми и да укрепите мускулите на гърба. Но, ако Телците, както и по-рано пушат, хранят се през нощта и пренебрегват физическите занимания, то през януари 2018 година ще им се наложи често да тичат до лекаря.
Разберете, че, ако игнорирате елементарните профилактични мерки, може сериозно да се разболеете. Особено, ако Телците имат слабо сърце и хронично заболяване на стомаха. Ако през януари 2018 година се появи учестено сърцебиене, повишено кръвно наляга и болки в гърдите, то бързо трябва да се отидете в болница. Само след като ви направят основни изследвания, ще ви поставят диагноза и ще ви назначат лекарствена терапия.
Хороскопът за януари 2018 година е подготвил за Телците няколко мъдри съвети. Важно е да не рискувате своето здраве, приемайте витамини и закалявайте организма си дори и в студените сезони. През януари 2018 година Телците трябва да посетят стоматолог. Ако сте изоставили зъбите си до степен, че е време да поставяте коронки, то обвинявайте само себе си за това. Но, дори и зъбите ви да са здрави, профилактичния преглед или избелване на емайла, няма да попречат.
Хороскопът препоръчва на Телците в началото на годината да се погрижат за своето психическо състояние. Ако вие често нервничите и не можете да контролирате своите емоции, то запишете се за преглед при лекар специалист. Само не се опитвайте сами да се лекувате и да гълтате успокояващи таблетки. За укрепване на нервната система са полезни плуването в басейн, сауната, спортните игри и медитацията. Ако през януари 2018 година Телците се научат да управляват настроението си и да организират културния си отдих, то никакви болести няма да ги заплашват.
Финансов и кариерен
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година предсказва за Телците дребни затруднения в материалната сфера. Но, ако вие се справите с тях в началото на годината на Кучето, то ще станете по-уверени и по-оптимистични. Понякога Телците може да рискуват, ако това го изискват обстоятелствата. Малко авантюризъм и хазартност през януари 2018 година също няма да попречат. Ако в работата си вложат нови методи, то скоро те е дадат отлични резултати. Много Телци рязко ще сменят не само работата си, но и професията. Ако се появят възможности, започнете да учите или се преместете в друг град.
Телците, родени през април, през януари 2018 година трябва да оставят настрани всякакви предразсъдъци и да станат амбициозни. Още повече, че съдбата ще им даде възможност за издигане по кариерната стълбица. Важно е да не бързате да влагате пари в начинание, което предварително ще ви се стори подозрително.
Хороскопът за януари 2018 година за Телците, които са родени в първите десет дни на май, е подготвил доста подаръци. Ако се окажете на нужното място в обществото, с нужните хора, то не изпускайте момента да проявите своите таланти. Ще заработите добра сума. Започнете свое дело и действайте според ситуацията. Правейки десет крачки напред, Телците през януари 2018 година ще успеят да „разбутат“ конкурентите и да докажат своя истински професионализъм.
Ако Телците са се появили на бял свят между 11 и 20 май, то те трябва да бъдат упорити в работата. Трябва да знаете, че дори и дребните грешчици ще бъдат пагубни за вашата кариера. Хороскопът съветва да укрепите авторитета си, да докажете на дело своите способности, а също и винаги да бъдете в курса на последните новини. Телците трябва да бъдат пестеливи с парите, дори и да сте натрупали милиони.
По време на Новолунието (17 януари) и Пълнолунието (31 януари) Телците трябва да бъдат внимателни с документите и в делата. Затова пък, в периода на намаляваща Луна вие смело може да се захванете за нови дела, да пътешествате и да решавате финансови проблеми.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Телците достойна заплата на ново работно място. Между другото, пари може да спестите, занимавайки се с любимото си хоби. Телците имат великолепна възможност да проявят творческите си таланти и да се прославят. Защото парите обичат тези, които си правят сметка, но и тези, които уверено ги заработват. През януари 2018 година хороскопът препоръчва на Телците по-често да се вслушват в съветите на по-възрастните роднини. Те имат достатъчно опит и мъдрост, за да реализират плановете, а и достатъчно натрупани пари.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Телците приятен и романтичен месец. Никой няма да остане сам, ако внимателно се оглежда в страни. Има възможност да се влюбите до уши, особено, ако сърцето ви е свободно от чувства. Семейните Телци могат да разнообразят интимния си живот със съпруга/та, а ергените да осъзнаят, че „втората половинка“ им е нужна като въздуха. Много събития в личния живот на Телците ще се случват спонтанно. Значи, трябва да направите изводи, какво сте направили погрешно и безразсъдно.
Любовни приключения и авантюри очакват Телците, които са се родили в периода между 21 и 30 април. Но на вас ви е провървяло, защото обожателите се редят на опашка след вас. Те ще изпълняват всякакви капризи и желания на Телците през януари 2018 година. Самотните Телци непременно ще започнат роман, а е възможно и да не е един. Някои дори ще получат официално предложение за брак и ще си запазят час за ритуалната зала. Семейните Телци трябва да забравят за флиртуването в страни, ако не искат да се разделят завинаги с любимия човек. Повече доверие към този/тази, когото обичате и всичко ще бъде в ред.
Любовният хороскоп за януари 2018 година за Телците, които са се появили на бял свят през първите десет дни на май, казва, че могат да се надяват на съдбоносна среща. Кандидатите ще бъдат доста, но изборът остава за вас. Важно е да не се водите по страстите си, тогава ще подредите чудесно личния си живот. Между другото, ако вече имате любим човек, то е време да се замислите за сватба и увеличаване на семейството.
Ако Телците са се родили в периода между 11 и 20 май, то те трябва да бъдат сдържани и търпеливи. Емоциите трябва да бъдат ръководени със здрава ръка, ако работата се отнася до изясняване на отношенията с избраника/избраницата. Не трябва да се натрапвате на човек, който е безразличен към вас. Още повече, че началото на годината е благодатна на романтични запознанства и признания. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Телците да се ръководят от личното си мнение при избора на спътник в живота, а не да слушат стари лели и завистливи приятели.
В любовта Телците да доста прибързани, за което после сами съжаляват. Разбира се не трябва да отблъсквате всички, които ви обичат, но и да направите предложение на първия срещнат, също е погрешно. През януари 2018 година Телците трябва да се занимават повече с домашни и битови въпроси, а не да се задълбочават в лични драми. Мъжете Телци са способни да се харесат на всяка дама, ако пуснат в ход своя чар и станат по-решителни.