Хороскоп януари 2018 за ВодолейСтрелците през януари 2018 година бързо ще намерят общ език с Жълтото Куче. Вие сте активни и способни личности, затова ще постигнете успех във всички сфери. Ако бъдете търпеливи и сдържани в думите, то хороскопът за януари 2018 година обещава на Стрелците кариерен ръст и хармония в любов. На всички е известно, че вие сте прахосници, но се постарайте да купувате само онова, което ви е нужно. А на масата си винаги трябва да имате зеленчуци и плодове.
През януари 2018 година Стрелците не трябва да се страхуват от проблеми, защото Жълтото Куче винаги ще им помага. То харесва жизнерадостните и целеустремени личности, които никога не изпускат шансовете си за успех. Хороскопът за януари 2018 година пожелава на Стрелците само едно - търпение и постоянство. Вие ще поемете курс към нови постижения, без да се притеснявате от неуспехи и конкуренция.

През януари 2018 година дори мразовитото време няма да смути Стрелците, техните планове за нищо на света няма да бъдат променени. Уважението на колегите и любовта на близките ще ви позволи да реализирате всичките си планове. Стрелците са красиви и самоуверени, което ги зарежда с бодрост и енергия. Може смело да се заемете с музика, рисуване и други подобни. Дори завистниците няма да успеят да избутат Стрелците от правилния път, защото няма да обръщат внимание на техните сплетни.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Стрелците да бъдат грижливи и пестеливи, за да запазят натрупаното имущество и капитал. Във финансовата сфера ще ви помогне планетата Юпитер, която обещава стабилен доход. През януари 2018 година самотните Стрелци непременно ще срещнат своя човек, с когото ще тръгнат щастливи през живота. А на семейните им предстои да преминат през тръни и да стигнат до звездите, за да запазят топли и устойчиви отношенията в семейството. Хороскопът обещава втори меден месец и романтично пътуване на двойките, които живеят отдавна заедно. Важно е през януари да избягват авантюрите и флиртуването.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Стрелците изненади, за съжаление не само приятни. Това до голяма степен засяга парите, които ще „изтекат като пясък между пръстите им“. Стрелците не трябва да вярват на тези, които им обещават „златен дъжд“, а също и да не дават на заем пари на съмнителни личности. Някои от Стрелците, през януари 2018 година, може да си купят дом или нова кола. Но трябва да знаете, че изплащането на такава скъпа покупка ще бъде трудно. На тази основа Стрелците могат да разклатят здравето си, особено психическото. Възможни са проблеми със сърцето, съдовете и стомаха. Ако усетите, че сте попаднали в лапите на депресията, то незабавно се обърнете към лекар.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да се въоръжат със здрав разум и да не се лекуват самостоятелно. Само опитните специалисти ще ви помогнат да се отървете от болестите. Жълтото Куче съветва Стрелците да водят здравословен начин на живот и да оставят пушенето. Между другото, ако постоянно „давите“ стреса в алкохол, то може да попаднете под остра зависимост. Хороскопът за януари 2018 година съветва Стрелците да не мързелуват и да не се отчайват от дребните разправии. Всичко в живота може да бъде разрешено, ако се положат усилия. Най-добрият начин да се отървете от заболяванията и да изхвърлите отрицателната енергия са спортните упражнения. Тях може да ги изпълнявате или у дома, или във фитнеса.
Хороскопът за януари 2018 година е разработил за Стрелците специална програма, която ще им помогне да укрепят здравето и да повишат настроението си. Ако вие отдавна сте искали да се занимавате с йога или медитация, то през януари 2018 година смело започвайте духовните практики. Стрелците трябва да поставят акцент върху режима на хранене и полезните продукти. За да освободят организма си от шлаки, Стрелците могат да се обърнат към диетолог. Между другото, вие, така или иначе сте умни, затова може да намерите в интернет ефективен начин да отслабнете и да стегнете фигурата си. Нямате силна воля? Е, не само Стрелците говорят за това.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да подобрят не само самочувствието си, но и да устроят личния си живот. Всичко това е свързано, едното с другото. Сутрин правете гимнастика, а вечер взимайте топла, отпуската вана. Стрелците трябва рано да си лягат да спят, особено, ако стават рано за работа. А вие откога не сте ходили да плувате в басейн? През януари 2018 година за всичко това ще намерите доста подходящи дни. Стрелците обожават да се движат. Взимат участие в спортни съревнования и зареждат с ентусиазъм околните. Ако правите всичко това, то през януари нито веднъж няма да си спомните, че нещо ви боли, дърпа и няма да се налага да „хленчите“. Но, ако искате да скачате на батут или да изкачите Еверест, то тръгвайте смело. Ще имате много възможности да се освободите от мрачните мисли и да станете по-устойчиви физически.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година съветва Стрелците само едно нещо - да бъдат уверени, когато взимат решения. Първоначално обмислете всичко, а след това се хванете за работа. Още повече, че през януари 2018 година Стрелците ги очакват приходи, изгодни договори и делови запознанства. Ако престанете да се съмнявате в себе си, то ще се изкачите доста нагоре по кариерната стълбица. Кучето и близките ви хора всячески ще ви подкрепят, ще ви изпълват с оптимизъм в трудните моменти.
Ако през януари 2018 година Стрелците започнат да рискуват парите си, то ще загубят всичко, което са натрупали. Хазарт, игри, машинации - всичко това ще ви хвърли в дългове и депресия. Разбира се, Стрелците могат да спечелят пари, но шансовете за това са минимални. Ако искате да забогатеете трябва да творите, да работите и да действате във всички направления. През януари 2018 година Стрелците трябва да си намерят увлечение, което също ще им помогне да попълнят портфейла си. Не вярвайте на тези, които съзнателно ви лъжат и ласкаят. Тези хора се опитват да ви вземат и тайните, и парите, както предсказва хороскопът за януари 2018 година за Стрелец. Разберете, че интригите на мошениците могат да ви струват скъпо. Особено, ако имате личен бизнес и спестени средства. При всеки обрат на събитията се старайте да запазвате спокойствие и да не се паникьосвате.
Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година е съставил план за действие на Стрелците, благодарение на който ще можете да укрепите материалното си положение и да заемете висок пост. Слушайте това, което ви казва Жълтото Куче, тогава ще намерите допълнителна работа в интернет. Нали парите никога не са излишни? Стрелците притежават такива способности, за които другите само могат да им завиждат. Във финансов план, през януари 2018 година трябва да бъдете пестеливи и практични, а не да купувате в магазина всичко онова, което ви хареса.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да задържат своята импулсивност и страст вътре в себе си. Ако станете чаровни и общителни, то непременно ще срещнете любимия си човек. Ако Стрелците решат да сключат брак през януари, то Кучето ще гласува с двете си ръце! Важно е добре да познавате човека, с когото свързвате съдбата си.
Стрелците, които са родени през ноември, трябва внимателно да опознаят не само избраника, но и себе си. Не трябва цялото си време да прекарвате в службата, защото личния живот ще остане на втори план. Но и да се влюбвате във всички, които срещате, също не е вариант. Ако Стрелците вече имат любим човек, то и не трябва да намигат и да флиртуват с други.
Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Стрелците, които са родени между 2 и 12 декември, да погледнат от различен ъгъл възникващите ситуации. Личният живот ще потръгне само в случай, че станете сериозни и се замислите за семейство и деца. Още повече, че Кучето ще бъде благоразположено към тези, които са предани и надеждни. То дори няма нищо против да влезе в ролята на сватовник, ако Стрелците се запознаят с достоен човек.
През януари 2018 година Стрелците трябва да обръщат повече внимание на дреболиите и на знаците на съдбата. Вслушвайте се в това, което говорят и ви съветват близките. Стрелците, които са родени между 13 и 21 декември, ги влече към авантюри в любовта. Вие дори е възможно да изпуснете човека, който искрено ви обича. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат сдържани, да не участват в интриги и да се погрижат за тези, които са им скъпи. Естествено, съблазните и предложенията ще бъдат много, но това не пречи на здравомислещите Стрелци.
В краен случай, живейте с избраника/избраницата на семейни начала, това в наше време не се осъжда. Планетата Юпитер ще помогне на Стрелците да вземат важно, съдбовно решение през януари 2018 година. Помнете, че новата любов идва при тези, които могат да „пуснат“ миналото. По време на Пълнолуние (2 и 31 януари) и Новолуние (17 януари) Стрелците е най-добре изобщо да не мислят за любовни изживявания.