Хороскоп януари 2018 за РибиХороскопът за Риби съветва да се сприятелите с Жълтото Куче. Тогава то ще ви помогне да постигнете успех и да станете надеждна опора в кариерните дела. Ако нервничите, конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни. Нептун обича Рибите, но няма да ги подкрепи, ако не се сдържат. Когато ви се иска да запазите и да укрепите отношенията с любимия човек, трябва да запазвате спокойствие и търпение в личния живот. Започнете борба с вредните навици.
Най-важното за Рибите през януари 2018 година е да установят добри отношения с Жълтото Куче, тогава могат да разчитат на успех и процъфтяване в различни сфери от живота. Не се надявайте да завържете веднага приятелство. Защото покровителят на 2018 година понякога е раздразнен и несговорчив.

Макар че, ако планетата Нептун е благоразположена към вас, то хороскопът за януари 2018 година за Риби ще се окаже не толкова труден и мрачен.
През януари 2018 година, за Рибите ще има много изпитания на съдбата и проблеми. Но, ако се въоръжите с търпение и мъдрост, то всичко ще успеете да преодолеете. Важно е да не се ядосвате и да не се паникьосвате. Само тогава ще настъпят дългоочакваните приятни промени. Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да проявяват талантите си, да бъдат уверени и да укрепват авторитета в обществото. Вие ще успеете да се прославите с творчество, изкуство и литература. Възможно е Рибите през януари да започнат да пишат книга, която ще ги направи известни в целия свят. Повишавайте самооценката си, реализирайте плановете си дайте простор на гениалните си идеи. Парите ще постъпват периодично, но Рибите трябва да ги харчат умно.
През януари 2018 година Рибите не трябва да изпускат от вниманието си личния си живот. Ако не го направите, то дълго след това няма да срещнете истинската си любов. Макар че не си заслужава да се хвърляте на първия срещнат/а. През януари е възможно да изострите отношенията с някой от роднините си. Дръжте се в ръце и не допускайте конфликти.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Рибите много изненади, макар че по природа те са уравновесени и мечтателни особи. Помнете, че понякога е нужно сами да тръгнете към съдбата, а не да чакате подаръци наготово. Плановете на Рибите ще се реализират през януари 2018 година само в случай, че вие не забравите за тях. Ако имате време и пари, завършете ремонта на дома, заемете с дизайна и благоустройството на жилището. Чувствате, че не сте съзрели за семейство? Тогава не мътете главата на избраника/цата си. Рибите през януари трябва да се вгледат в обкръжението си. Сред старите ви приятели ще се окаже този/тази, който наистина ви е предназначен/а от съдбата. Ето тогава и към съвета може да тръгнете.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към своето здраве. Ако се простудите или се разболеете от ангина, то усложненията ще бъдат много сериозни. Почивайте си по-често, особено, ако времето е подходящо за това. През януари 2018 година хороскопът препоръчва на Рибите да дишат с пълни гърди, да се изпълнят с позитивизъм, а не да седят до късно в работата. В любовната сфера Рибите ги очакват стресови ситуации. Особено, ако избухват разправии на битова основа или заради вашето невнимание.
Здравен хороскоп
Ако през януари 2018 година, Рибите видят в огледалото отражението на понаедрялата си след празниците фигура, то трябва спешно да се отправят към спортната зала. Щадяща диета, тренажор и активен спорт – ето какво ще ви помогне да се приведете в пълен порядък. Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да разработят физически упражнения, заедно с инструктор. Старайте се да не се претоварвате в спортната зала, иначе ще претоварите гърба и ще разкъсате връзките. Рибите може да не се страхуват от простуда и грип, но за съдовете и сърцето трябва да се грижат. Но във всички случаи, може да започнете ефективно лечение само, ако е назначено от лекар специалист.
През януари 2018 година Рибите трябва да се заемат с фитнес, бокс, тенис или танци. Изберете това, което повече ви харесва и ви подхожда на темперамента. За укрепване на нервната система, Рибите трябва да се заемат с йога или с дихателна гимнастика. Ако психическото ви състояние е в норма, то и физическото няма да пострада. Хороскопът съветва Рибите да бъдат умерени във всичко – в храненето, в спорта и дори в общуването. Ако до вас се намират близки по дух и оптимистично настроени хора, то и вие няма да изгубите вярата в доброто.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Рибите да се изследват в клиника, за да изключат някои заболявания. На всички им е известно, че вас и насила при лекар не могат да ви заведат, но да гълтате безразборно хапчета не е най-добрия вариант. Рибите се ужасяват от доктори, което може да доведе до неприятни резултати. През януари 2018 година вие трябва да обърнете внимание на всички непознати симптоми в организма си. В студеното време не ходете без шапка и шал, тогава никакви инфекции няма да се прилепят към вас.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година съветва Рибите да не започват нови дела и да не взимат решения по време на Пълнолунието (2 и 31 януари) и Новолунието (17 януари). Дори важните срещи и подписването на договори трябва да отмените. Ако Рибите искат топлота, уют и комфорт, трябва да трупат, а не да харчат заработените пари. В края на януари 2018 година вие ще получите прилична премия за качествено свършена работа. Само се старайте да бъдете пестеливи и практични в покупките. Но и не е нужно да се чувствате съвсем притиснати във финансите, защото придобивките ви дават заряд и позитивност.
Хороскопът за януари 2018 година е съставил план за реализиране на идеите и плановете на Рибите. Важно е да не рискувате напразно, а всичко да обмислите внимателно. Жълтото Куче не съветва Рибите да влагат пари в тези начинания, които познават от скоро. Имайте предвид, че ще се наложи да давате пари, които сте заработили с труд, а не да получавате баснословни приходи. През януари 2018 година на Рибите им предстои да върнат дълговете си, а също и да съставят бюджет за месец напред. Но, ако сте решили да станете предприемачи, то се посъветвайте с опитни в бизнеса приятели.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Рибите да посещават тренинги и мероприятия, които ще им помогнат да се развият в комерсиалната сфера. Възможно е на Рибите да им се наложи да вложат всичките си средства, за да могат в бъдеще да увеличат доходите си. През януари 2018 година не се страхувайте да внедрявате в работата си тези идеи, които по-рано са ви се стрували химери. Думите и мислите лесно се материализират, особено, ако са позитивни. Именно през януари Рибите ще успеят да поставят основата на това, което ще им помогне напълно да се реализират. Не слушайте съветите на тези, които ви завиждат. Уверено следвайте своя път!
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година не съветва Рибите да се влюбват във всички, които срещнат. Разбира се, човек може да бъде външно симпатичен, но душата му да се окаже тъмна. За Рибите е важен духовния свят на избраника/цата, затова не трябва да се водят по страстите си. Ако през януари 2018 година имате намерение да се разделите с дотегналия ви партньор/ка, то така и направете!
Личният живот на Рибите, родени през февруари, ще бъде наситен през януари 2018 година. Ще имате толкова много ухажори, че свят ще ви се завие. Няма да е чудно, че Рибите могат да се влюбят до уши недостоен и користен човек. Ако вие самите усещате, че сте се объркали сред ухажорите, то си дайте време да си починете. Между другото, през януари 2018 година Рибите трябва по-често да бъдат в компанията на приятели, а не да търсят половинката си в интернет.
Любовният хороскоп за януари 2018 година за Рибите, които са родени през първите десет дни на март, предсказва проблеми в личния живот. Макар че за половината от тях вие сами ще сте си виновни. Рибите се отличават с романтична и чувствена натура, затова, за тях, влюбването е като пиенето на вода. Ако през януари 2018 година се вслушат в гласа на сърцето, те няма да скучаят сами. Рибите могат да се запознаят с човек, който напълно съответства на техния идеал. Само не се опитвайте да го направите още по-добър, защото ще избяга от вас надалече.
Рибите, които са се родили между 11 и 20 март, през януари 2018 година трябва да обърнат внимание на външния си вид. Купете си нещо ярко и креативно, направете си модна прическа и експериментирайте с грима. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Рибите да не бързат със сключването на брак. Защото брачното свидетелство може напълно да измени отношенията ви с любимия/любимата. Ако в семейството на Рибите цари рутина и еднообразие, то е време да внедрите нещо ново. Направете това заедно със съпруга/та, а не сами. През януари 2018 година на пазара вече има горещи дестинации. Тръгвайте на пътувате със спътника си в живота!