Хороскоп януари 2018 за РакХороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се крият под твърдата си броня, защото вие така и ще си останете без „бонус“ от съдбата. През януари Раците ще блестят със своето обаяние, както сред колегите, така и в личния живот. Очакват се изпитания във финансовата сфера, но всичко може да бъде решено, ако до вас има надеждни приятели. Важно е вие самите да не загубите доверието във себе си. За укрепване на имунитета, на Раците ще им помогнат витамините, движението и плуването в басейн.
Хороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се затварят в себе си и да игнорират близките си. Още повече, че именно в този период вие сте им много необходими.

Раците ще бъдат изпълнени с очарование и обаяние, затова няма никакъв смисъл да се крият от околните. Хороскопът препоръчва на Раците да проявят таланта си, да станат активни и амбициозни, но с мярка. Истината е, че през януари 2018 година ви се падат много изпитания. Но не се вълнувайте, защото скоро бал ще прави Земното Куче, а то няма да остави Раците без подкрепа и защита.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Раците да бъдат по-спокойни и смели в действията си. По-малко се вглеждайте в миналото, за да можете успешно да се реализирате в настоящето. Тогава Раците ги очакват велики дела, нови срещи и позитивни емоции. Между другото, през януари 2018 година не се стремете да бъдете със всички „бели“ и добри. Следвайте своите принципи и възгледи, тогава ще започнат да ви уважават още повече. Но с близките хора, Раците обратно, трябва да бъдат по-искрени и откровени, и нищо да не криете. Към вас често за съвет ще се обръщат тези, на които им е нужна психологическа помощ.
И така, ако Раците станат по-внимателни, то ще привлекат към себе си достойни личности. Това особено се отнася за любовната сфера през януари 2018 година. В личния живот на Раците ще им се наложи сами да взимат решения от които да зависи тяхното бъдеще и на техния избраник/избраница. Ако чувствате, че не сте готови за сериозни отношения, то по-добре се посветете на кариерата. Макар че не си заслужава да се отказвате от срещи с интересни и умни хора. Изведнъж ще завържете истинско приятелство, не любов.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Раците изненади в служебната сфера. Вас не само, че ще ви назначат за началник на отдела, но и ще ви вдигнат работната заплата. С такъв успех Раците могат да похвалят сами себе си за трудолюбието и усърдието си. Още повече, че дори в новогодишните празници Раците не са изпускали възможността да изпълнят служебните си задължения. Шефовете достойно ще оценят вашата отговорност и упоритост. Важно е през януари 2018 година да не се „преселите“ в офиса, а редовно да почивате и да се храните.
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Раците спокоен и емоционално устойчив месец. Понякога ще ви бъде трудно да се заставите да ходите на гости, защото у дома ви е толкова добре и комфортно. Ако Раците имат стари болежки, то през януари 2018 година не трябва да забравят за профилактичните мерки. По-често се разхождайте, обличайте се топло и пийте витамини. За да не съжалявате, че парите не ви достигат, трябва да спестите част от средствата си в лична сметка или в изгоден проект.
Здравен хороскоп 
Раците са известни като чревоугодници, затова рядко си отказват вкусна и „вредна“ храна. Хороскопът за януари 2018 година съветва Раците да внимават с какво се хранят и да спазват щадяща диета. Ако предпочитате да хапнете обилно на обяд, то след това ще се оплаквате от болки в стомаха и гастрит. Раците трябва да се откажат от тези продукти, които трудно се смилят. През януари 2018 година е възможно не само обостряне на хронично заболяване, но и отравяне с продукти, с изтекъл срок на годност.
През януари 2018 година ще бъдат полезни за вас масажите, йогата и гимнастиката за гръбначния стълб. Ако имате възможност, запишете се за фитнес и плуване в басейн. По този начин Раците ще укрепят мускулите на гърба и ще коригират фигурата си. А и нервната система няма да бъде като опъната струна.
Желателно е да се храните с варени продукти или приготвени на пара, безсолни. В противен случай ще се наложи да направите визита при гастроентеролог и то няколко пъти през януари 2018 година, а също така да се изследвате и да гълтате различни таблетки. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Раците сравнително добро общо състояние, но само ако престанат да игнорират симптомите на заболяване. Разбира се, не трябва съвсем да се отказвате от храна, но екзотичните ястия е по-добре да изключите от менюто си. Най-добре ще бъде да се научите сами да си готвите, като използвате полезни и натурални продукти. През януари се очаква Пълнолуние на 17 януари. В този ден, Раците не е желателно да посещават лекар, да правят изследвания и да планират хирургична операция. И още един важен момент за чувствителните Раци - не пропускайте чужди емоции през себе си. Особено, ако хората се стремят да споделят с вас негативни мисли. Само близките ви могат да се ползват с такива „привилегии“ от ваша страна. Понякога Раците трябва да бъдат егоисти, за да се предпазят, да не се чувстват като „изстискан лимон“.
Финансов и кариерен
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Раците дълги и чести командировки, които ще станат трамплин за кариерно израстване. Възможно е именно по време на пътуване Раците да се запознаят с човек, който ще им помогне да започнат свое дело. Що се отнася до смяна на професия или месторабота, то с това Раците трябва да се заемат в края на януари 2018 година. Само не се съгласявайте веднага на всички условия, които ви предложи новият началник. Иначе, Раците ще поемат отговорността за целия колектив, за цялата предстояща година.
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Раците приятни новини. На първо място, вие ще преуспеете в своята специалност, особено, ако се занимавате с реклама, журналистика или сте писатели. Тук са възможни както слава и почести, така и финансов приход. През януари 2018 година, Раците трябва да оставят част от работата си за следващия месец, иначе ще претоварят организма си и ще се разболеят. Макар че за изпълнената работа ще получите приличен бонус. Ако сте намислили да ставате бизнесмени или предприемачи, то е време да събирате необходимите документи. Но и спестявайте пари за първата вноска и за купуване на стока.
Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Раците да преследват всичко и веднага. Ако разпределите работата ще можете да я изпълните качествено, което е от значение. През януари 2018 година Раците могат да намерят допълнителна работа, която ще им стане отличен помощник в материален план. Наистина, ще ви се наложи да работите на три смени или през почивните дни, но това не ви плаши. Важно е, че имате цел и мотивация, което подтиква Раците към активна дейност. През януари 2018, Раците ще чуват само искрени комплименти и ласкави отзиви от страна на шефа и колегите си. Действително вие знаете как да вършите работата бързо, точно и перфектно. По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) Раците не трябва да планират нищо и да влагат пари.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Раците да променят кардинално личния си живот. Дори и да имате достоен обожател/ка, не е задължително да тичате заедно към съвета, за да се ожените. Осъзнайте чувствата си, иначе в бъдеще ще съжалявате за прибързаното си решение. През януари 2018 година Раците трябва да си поставят приоритет в любовта. Разбира се, ако сватбата не е наложителна, то я отложете за пролетта. Така ще проверите чувствата на избраника/цата колко са устойчиви, а и пари ще съберете за тържеството.
Жените Раци, през януари 2018 година не трябва да бързат да отговарят с „да“ на предложение за брак. Нека любимия мъж да докаже своите чувства не с красиви думи, а с благородни постъпки и щедри подаръци. Понякога не пречи да поизмъчите избраника си с мълчание.
Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Раците да прекарват по-малко време „между четирите стени“, а по-често да се срещат с приятели или просто да се разходят по улицата. Само тогава самотните Раци могат да се надяват на романтично запознанство. Само не тичайте след идеала, който сте нарисували още в младостта. В противен случай, през януари 2018 г. ухажорите ви ще се разбягат във всички посоки. А и какъв е смисъла да преправяте избраника/избраницата си по свой „калъп“? Няма ли да ви бъде скучно? Ако мъжа обожава футбола, то гледайте заедно мачове. А, ако на него му харесва да си похапва вкусни ястия, то пригответе за двамата вечеря на свещи. През януари 2018 година трябва по-малко да витаете в облаците и по-често да се оглеждате около себе си. Тогава ще бъде възможно да срещнете своята половинка и създадете щастлив брачен съюз. А на тези, които отдавна са се разочаровали от своя/та избраник/ца, любовният хороскоп за януари изпраща ценен съвет. Не се опитвайте да промените партньора, по-добре се разделете мирно и спокойно. Но ако имате семейство, то е най-добре да се въоръжите с търпение и преживеете трудния момент в отношенията със съпруга/та. Може да поискате съвет от по-възрастните и опитни роднини.
На представителите на този знак от зодиака, през януари 2018 година ще им се наложи доста нерви да попилеят при изясняването на отношенията с любимия човек. Много ги очаква изненада в семейството - бременност или раждане на дете. В края на месеца е възможно неочаквано да ви позвъни предишен ухажор/ка и да ви покани на среща. Е, какво пък, това състояние на нещата откровено ласкае сантименталните Раци.