Хороскоп януари 2018 за ОвенХороскопът за януари 2018 година обещава на Овните суетно и наситено на събития време. Възможно е енергията на Слънцето и Марс така да влияят на вашата енергетика. В личния живот Овните няма да скучаят, ще имат много обожатели/ки. Но, ако отдадете предпочитание на един/една, то няма да съжалявате за това. Време е самотните Овни да се замислят за сериозни отношения. За да не ви подведе здравето, трябва да вземете карта за посещение на басейн или фитнес.
От януари 2018 година за Овните ще започне напрегнат, но едновременно с това динамичен период. Благодарение на енергията на Слънцето и Марс, вие няма да останете без активна и доходна работа.

Защото вашата стихия е на Огъня, а това означава, че няма да се наложи да скучаете при никакви обстоятелства. Хороскопът за януари 2018 година предсказва за Овните много приятни събития, удачни моменти в кариерата и радостни изненади в любовта. Още повече, че Червеният Петел още не е предал окончателно управлението на Жълтото Куче. Той, както и по-рано, ще се погрижи и ще помогне на Овните във всички направления.
Планетата Уран ще способства ярки промени в живота на Овните. През януари 2018 година се очакват предостатъчно непредсказуеми ситуации. Трябва да бъдете внимателни и да не прибързвате с решенията. Уран ще изпълни Овните със сила на волята, независимост и свободолюбие. Желателно е да се развивате вътрешно, учете и се стремете към укрепване на позициите в професионалната сфера. Хороскопът не изключва Овните да бъдат временно агресивни, безпринципни и непристъпни в общуването. През 2018 година могат да възникнат трудности по отношение на адаптацията.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Овните да не държат за себе си идеите си, а смело да ги претворяват в работата. Има възможност да укрепите авторитета си в обществото и да натрупате знания. В средата на януари Овните ще се заемат с нещо ново кардинално, ще започнат да мислят логично и самостоятелно да приемат важни решения. В началото на 2018 година Овните ще станат чувствени и сантиментални, което изобщо не е характерно за тях. Ще им се иска разумно да подхождат към всичко, което по-рано им се е струвало незначително. Хороскопът препоръчва на Овните по-често да се вслушват във вътрешния си глас, а не в моментните желания и страстните си пориви.
През януари 2018 година Овните ще успеят да постигнат небивали висоти в кариерата, ако станат упорити и целеустремени. Важно е да не губите вяра в себе си и в собствените си сили. Успехът ще се усмихне на Овните в приятелските и в любовните отношения. Само сами взимайте решения, когато въпросът се отнася до избора на спътник/ца в живота. Съветите на роднините могат да повлияят негативно, затова се ръководете от своите принципи.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Овните много интересни неща. Но е важно да не забравяте за „шестото“ си чувство, което в този период ще бъде обострено. Без излишни съмнения използвайте в работата си качества като инициативност, амбициозност и настойчивост. Помнете, че както работите през януари, така и ще живеете цялата година.
На 2 януари 2018 година ще има Пълнолуние, затова Овните, в този период, не трябва да започват нови дела. Трябва да прекарвате повече време в обкръжението на роднини, не се конфронтирайте и бъдете миролюбиви. Психическото състояние в този период е нестабилно, затова Овните трябва да бъдат по-внимателни и отстъпчиви към близките си хора.
На 17 януари 2018 година е Новолуние, затова хороскопът не съветва Овните да сключват договори, да подписват документи и да планират далечни пътувания. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Овните да се вслушват в организма си, за да изключат сериозни заболявания. Желателно е да не се занимават с тежък физически труд, а да изпълняват лека и рутинна работа. Ако има възможност, през януари Овните трябва да съберат положителна енергия и пълноценно да си починат.
През януари 2018 година пред Овните ще се открият нови хоризонти, затова ще им бъде по-лесно да постигнат реализация на замисленото. Тези които започнат собствен бизнес ще намерят достойни партньори и ще подпишат сделки. Съвещанията и преговорите ще бъдат на високо ниво, така обещава хороскопа. Само трябва да бъдете емоционално сдържани, за да не навредите на собствената си кариера и да не развалите добрата си репутация. Внимателно изказвайте своите мисли и съображения, особено в обкръжението на влиятелни хора. В семейния живот Овните трябва да станат по-разкрепостени духовно. През януари 2018 година може да възникне раздор в някои двойки, заради съперник/ца. Хороскопът препоръчва да Овните да избягват извънбрачните флиртове, иначе разводът е неизбежен.
В началото на годината Овните трудно ще намират време за общуване с приятели и за развлечения. На тях хронично няма да им достига времето, защото хороскопът за януари 2018 година предсказва много работа. Понякога ще се наложи до късно да остават в офиса. Но именно усърдието и трудолюбието ще донесат на Овните през януари приличен доход. Постарайте се тактично да обясните на близките си, че вашата активна дейност е насочена само за благото на семейството и за укрепване на финансите.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Овните добро здраве. Но за целта е необходимо да нормализирате храненето и при необходимост, след бурните новогодишни празници, да се оставите на диета. Възможно е отравяне, заболяване на стомаха и срив на кръвното налягане. В средата на януари Овните може да се простудят, да заболеят от ангина или бронхит. Причина за това ще бъде сринатия имунитет и контактите с хора, които вече са болни. Ако през януари не се лекувате добре, то болестта ще премине в хронична фаза.
През януари 2018 година Овните не трябва да пестят пари от собственото си здраве. Ако нещо сериозно ви притеснява, то е по-добре да се изследвате в клиника. На енергичните Овни с лекота ще им се удава тежката физическа работа. Силите им ще стигнат за всичко, но не прекалявайте. Бъдете активни в спортната зала или на вилата. Хороскопът за 2018 година съветва Овните в началото на годината да ходят повече пеша, да излизат сред природата и да общуват с позитивни хора. Ако посрещате всеки ден с усмивка, то настроението ви ще бъде слънчево.
Хороскопът съветва Овните да отделят внимание на нервната система. По-малко се ядосвайте и по-малко се дразнете от околните. Тогава никакъв стрес и депресия няма да ви „тушират“ през януари 2018 година. Слагайки акцент върху режима на хранене, Овните ще се отърват от излишните килограми и ще бъдат винаги стегнати. Дори и да не се занимавате с конкретен спорт, то не мързелувайте, а сутрин правете гимнастика. Кросовете и закалителните процедури също ще бъдат от полза за Овните в годината на Земното Куче. Можете да участвате в съревнования, да ходите на походи и активно да почивате с приятели. Важно е, че всичко това ще носи радост на Овните, а няма да изглежда като задължение. Създайте си правила – лятото – плуване и волейбол, а зимата – сноуборд и кънки. А, за да не се простудяват често през зимата, хороскопът препоръчва Овните да се закаляват през лятото.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Овните отлично положение на финансите, а също и нова сфера на дейност. Вашите доходи ще се преумножават ден след ден, което ще ви позволи да чувствате повече самоувереност. Овните могат да вложат част от средствата в свой бизнес или да ги сложат на лихва в банката. Още повече, че добрата интуиция на Овните няма да ги подведе през януари 2018 година. Единственото от което трябва да се откажат, това е подписването на документи, отнасящи се до недвижимо имущество. Тук вие може да се сблъскате с хора, които лъжат и могат да ви обвинят в противозаконни действия.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година е запазил няколко практически препоръки, които Овните трябва да следват в трудните моменти. Например: бъдете практични и пестеливи в покупките. Излишните харчове ще нанесат сериозни проблеми за вашето материално положение. Ако Овните решат да купят нещо скъпо, то е нужно непременно да се уверят в доброто качество на продукта. Ако през януари 2018 година вие не се поберете във финансовите граници на позволеното, то ще можете да си позволите много напред, през цялата година. За да направят кариера, Овните трябва да жертват личното си време и почивката си. На тази основа могат да възникнат конфликти с домашните.
Работната обстановка ще зарадва Овните и ще ги вдъхнови за грандиозни постижения в професията. Още повече, че от страна на началството ще се изсипят комплименти и думи на одобрение. Хороскопът за Овните обещава в края на януари 2018 година бонус към заплатата. От конкурентите може да не се страхувате, но за отношенията с роднините ще се наложи да се притеснявате. Близките хора ще недоволстват от това, че вие прекарвате повече време с колегите и бизнес партньорите си, а не с тях.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година предсказва на Овните много интересни и перспективни предложения за работата. Помнете, че, ако се откажете от тях, след това ще съжалявате. Но и не трябва да бързате с решенията. Овните трябва да премислят всичко, до най-дребните детайли, преди да дадат съгласие за сътрудничество или да се решат на индивидуална дейност. През януари 2018 година на вас ще ви бъде нужно не само усърдие, но и съобразителност. Ако сте решили да се заемете с комерсиална дейност, то бъдете безкрайно внимателни. Тези сделки, които на пръв поглед се струват на Овните изгодни, могат да се окажат неуспешни и нерентабилни. За важните преговори и командировки през януари 2018 година трябва внимателно да се подготвите.
Любовен хороскоп
За да предразположат към себе си хората, които обичат, Овните през януари 2018 г. трябва да станат по-решителни и очарователни. Тяхната цялостна природа ще привлече вниманието на достойни обожатели. Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва на Овните приятна почивка в обкръжението на семейството. Това не само ще укрепи отношенията с избраника/избраницата, но и значително ще разнообрази семейния живот. Не трябва да забравят за възпитанието на децата и за общуването с възрастните роднини. Много съпрузи през януари отново ще усетят яркото чувство, което някога ги е сближило. Овните ще се убедят, че „меденият месец“ може да се повтори, а не да си спомнят с тъга за него.
В средата на януари 2018 година на Овните им предстои да направят много, за да укрепят съюза с партньора/ката. Не се стремете да разбирате необятното и не бързайте с изводите, дори и ситуацията в семейството да се нажежи. Хороскопът съветва Овните, в трудни психологични моменти, да споделят повече с любимия човек, а не да се затварят в себе си. Тогава отношенията ще станат по-доверителни.
Любовният хороскоп за януари 2018 година е приготвил за Овните много интересни запознанства, които ще оставят в душата им незабравима следа. Някои срещи ще прераснат в голямо и искрено чувство. Важно е, Овните да не се залъгват сами себе си, а да бъдат открити за любовта и взаимното разбирателство. Не трябва да ревнуват избраника/избраницата без видима причини, а също така се опитайте да се поправят. Иначе през януари 2018 година Овните може да се разделят с човек, който са обичали с цялото си сърце. Бъдете тактични и сдържани, за да запазите страхотните отношения. Нежността и грижите за възлюбения/възлюбената няма да мине незабелязано, защото всичко ще се върне преумножено при Овните.
Самотните Овни, през януари 2018 година имат всички шансове да срещнат любимия човек. Ако вие самите сте отворени за чувства, то те няма да ви заобиколят. Хороскопът обещава на Овните романтични отношения, които ще прераснат в устойчив брак. Само от вас зависи какви планове и решения ще вземете в началото на 2018 година. Очарователните Овни ще бъдат така привлекателни и харизматични, че без проблеми ще си намерят спътник в живота. Но разберете, че повишената ви взискателност може да ви навреди. Не се опитвайте да идеализирате партньора/партньорката и да го/я критикувате пред околните.
Според любовния хороскоп за януари 2018 година Овните трябва да избират между любовта и кариерата. Ако изборът ви се спре върху любовта, то в края на годината е възможно да узаконите отношенията си. А, ако на първо място поставите кариерата, което е по-вероятно за представителите на този знак, то е най-добре да забравите за своите чувства и отношения. Съществува голяма вероятност работодателят да ви изпрати на далечна, задгранична командировка или преместване в друга страна с перспектива за по-висока заплата.