Хороскоп януари 2018 за ЛъвТемпераментните, по природа Лъвове, пред януари ще се хванат за тези дела, които в бъдеще ще им донесат плодове. Жълтото Куче ще бъде поразено от вашите способности в сферите на бизнеса, изкуството и политиката. Активността ще помогне на Лъвовете да предразположат към себе си достойни хора. Един от тях ще стане ваш спътник в живота. Януари 2018 година съветва Лъвовете да обърнат внимание на хроничните заболявания. Не се занимавайте със самолечение, а веднага си запишете час при лекар.
Представителите на знака Лъв са едни от най-активните и темпераментни хора. Затова още в началото на 2018 година те ще бъдат изпълнени със сили и целеустременост. Жълтото Куче обича такива енергични личности, затова ще се радва да ви помогне при постигането на целите.

Хороскопът за януари 2018 година дарява вдъхновение и творчески импулс на Лъвовете. Много от желанията на Лъвовете успешно ще се осъществят в живота.
Лъвовете са уверени и справедливи, затова без съмнение ще се захванат с нови дела. Ако те приложат тези качества в личния бизнес, то ще укрепят финансовото положение и ще преодолеят всички затруднения. Хороскопът за януари 2018 година предсказва за Лъвовете много оригинални изненади. Важното е да не изпуснете шанса си да преуспеете и да използвате своите таланти. Единствено излишната амбициозност и властолюбието ви мотан за ви навредят през януари. Желателно е да се въоръжите с търпение и да се отървете от високомерието си. Тогава може да се сдобрите с хора, с които сте били скарани. Огнените Лъвове трябва да бъдат сдържани и решителни, за да могат през януари 2018 година да примамят успеха на своя страна. Не трябва да се суетите и дълго да размисляте, трябва да се доверявате на интуицията си. Още повече, че в началото на 2018 година Лъвовете могат да спечелят пари на лотария и да станат състоятелни личности.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да повишат квалификацията си или да започнат да изучават друга специалност. Важното е да не бездействат, иначе всички възможности ще отидат при другите. Лъвовете трябва точно да планират делата си, за да ги осъществят напълно. Инициативността ще им помогне да направят кариера и ще изиграе важна роля в личния им живот.
Ако през януари 2018 година Лъвовете не започнат да търсят своята втора половинка, то така и ще си скитат в живота самички. А тези, които вече имат свой избраник/избраница, трябва да му се доверяват повече. В годината на Жълтото Куче, заедно с любимия/любимата може да започнете общ бизнес, за да създадете творчески и финансово благополучен тандем.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Лъвовете добро здраве и настроение. Всичко ще бъде благополучно, ако се вслушвате внимателно в организма си. Не забравяйте, че първите сигнали могат да се превърнат в сериозно заболяване. През януари 2018 година Лъвовете трябва правилно да си почиват, да спазват режима на хранене и спане. Между другото, сънят е най-важен. Ако се заседявате до късно, сутрин ще имате торбички под очите, ще бъдете уморени и ще се прозявате. А, ако Лъвовете се простудят не трябва да гълтат веднага таблетки. Най-доброто средство за лечение на заболяванията са емоциите, любовта и добрите хора до вас. Не забравяйте за народните методи на лечение – горещ чай с мед, чесън и разтривка.
През януари 2018 година болки в сърцето и хипертония могат да безпокоят Лъвовете. Само не си измисляйте допълнителни заболявания, по-добре отидете да се изследвате в клиника. Хороскопът ви съветва да поемете курс към здравословен начин на живот, да оставите пушенето и да намалите до минимум употребата на алкохол. Ако влезете в спортната зала се старайте преди заниманията да правите разгрявка, а не направо да се захващате с тежките упражнения.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Лъвовете да не се излежават дълго сутрин в леглото. За да се справите с пристъпите на депресия ще ви помогнат близките ви хора, затова не забравяйте да се срещате с тях и да си звъните често. Плувайте в басейн, мислете позитивно и си намерете увлечение. Вместо горещи напитки и кафе пийте витамини и компоти. Тогава никакви болести и стрес няма да са страшни за Лъвовете.
През януари 2018 година Лъвовете могат да напишат заявление за отпуск и да си вземат билети към топлите страни. След новогодишните празници е най-подходящо да си починат и да се потъркалят на топлия пясък. Още повече, че на страстните Лъвове никога не им стигат ярките и незабравими преживявания. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да се абстрахират от битовите и финансовите проблеми по време на отпуската.
А когато се върнете у дома се заемете с дихателна гимнастика, йога и медитация. Всичко това е полезно за укрепване на нервната система. През януари 2018 година ставите на Лъвовете ще „пукат“, което е признак не за старост, а за слаб имунитет. Необходимо е приемете курс витамини и да се обърнете към лекар специалист. Хранете се само с натурални продукти, иначе, за себе си, ще напомнят гастрита или стомашната язва. Лъвовете трябва да забравят за хамбургерите и колата, за да не подкопаят здравето си. В краен случай отидете до болницата, а не слушайте съветите на бабите съседки.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Лъвовете плодотворен период, когато най-накрая старите планове ще се претворят в работата. Не се очакват сериозни препятствия по пътя ви към целта, за което може да благодарите на грижливото Куче. Макар че и търпението, и издръжливостта на Лъвовете са изиграли голяма роля. Но това не е лошо, защото проблемите само закаляват и правят Лъвовете по-силни. Важно е през януари 2018 година да гледате оптимистично на всичко, което се случва наоколо. Но и разбира се, да работите! На Лъвовете могат да възложат отговорна задача или да ги направят началник на отдел. Ако сте готови за такива кардинални промени, то не се оглеждайте назад и не се съмнявайте в способностите си.
През януари 2018 година на Лъвовете няма да им пречи да бъдат хладнокръвни, особено, ако около тях има конкуренти и завистници. Вие може спокойно да работите заедно, но няма да бъде излишно да бъдете по-внимателни в общуването. Само не се опитвайте да отмъщавате или да устройвате интриги. Лъвовете по природа са благородни и честни, заради което другите ги уважават.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Лъвовете добри новини във финансовата област. Важно е да не взимате и да не давате пари на заем. Но, по отношение на близките си хора Лъвовете трябва да бъдат по-щедри и открити. През януари 2018 година във вашето обкръжение могат да се появят провокатори и афераджии, но Жълтото Куче ще ви помогне да се отървете от тях. Помнете, че ако вложите пари в съмнителни проекти, то повече никога няма да ги видите. От кредити е по-добре да се откажете, особено с висока лихва. Хороскопът съветва да бъдете практични и рационални, тогава от всички неприятности може да излезете сухи и уверени в себе си. През януари 2018 година Лъвовете могат да си намерят допълнителна работа, да заработват пари и да натрупат известна сума. Отдавна сте си мечтали да започнете собствен бизнес, нали? Оформете документите за предприемаческа дейност и се захващайте за работа. Важно е това да носи на Лъвовете не само приходи, но и радост.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат разумни и реалистични, когато въпросът се отнася до финанси. Не трябва да се „хвърляте в дълбокото“ заради пари, още повече пък да рискувате с тях. През януари Лъвовете могат да си намерят нови партньори и колеги, което ще укрепи тяхното положение на бизнесмени. През януари се отбелязват два пъти Пълнолуние - 2 и 31 януари, затова през този период не е желателно Лъвовете да се занимават с нови дела и да решават финансови проблеми. На 17 януари се очаква Новолуние, по време на което Лъвовете е по-добре да избягват важните срещи, съвещания и сключването на сделки.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва за Лъвовете такова изобилие от ухажори, че те наистина ще се изгубят сред тях. На вас ще ви иска де притиснете в обятията си всички, но само сърцето ще ви подскаже на кого да отдадете предпочитание.
На Лъвовете, които са се родили през юли, хороскопът обещава много приятни емоции на любовния фронт. Вие ще се потопите в много горещи приключения и авантюри.
Просто имайте предвид, че ако размиете границите в любовта, тя лесно ще се отвърне от вас. През януари 2018 година Лъвовете трябва да станат нежни и грижовни към човека, когото обикнат. Ако вие сте самотни, то по-често бъдете в компанията на приятели. Възможно е съдбоносната среща да се случи именно там. В такъв случай, любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Лъвовете да бъдат инициативни и решителни в действията. Поканете избраника/избраницата на среща и не се скъпете с подаръка. Освен това, не забравяйте преди срещата да си купите нещо модерно и да отидете на фризьор.
Тези Лъвове, които са се родили в първите десет дни на август, ще бъдат чувствителни и лесно обидчиви през януари 2018 година. Дори ще плачете, когато гледате романтична мелодрама, което е безпрецедентно събитие за вас. Само се постарайте да не демонстрирате своята уязвимост пред избраника/цата, иначе вашата сантименталност ще бъде изтълкувана като слабохарактерност. През януари 2018 година самотните Лъвове ще срещнат човек, с когото ще преминат през живота хванати ръка за ръка. Но най-интересното е това, че именно такъв/такава сте си го/я представяли в мечтите си – искрен/а, чаровен/а и верен/а.
Любовният хороскоп за януари 2018 година за Лъвовете, които са се родили между 14 и 23 август, препоръчва да бъдат по-малко раними и емоционални. В краен случай не показвайте тези чувства на околните. Ако Лъвовете вече имат свой любим човек, то през януари може да го заведете в съвета, за да сключите брак. Но добре помислете преди да вземете такова важно решение. Затова пък свободните от брак Лъвове могат да флиртуват и да се развличат по всички посоки на света. През януари 2018 година съдбата ще ви поднесе множество романтични и впечатляващи моменти. Особено, ако вие неотдавна сте се разделили с любимия си. Хороскопът не ви съветва да плачете нощем, да страдате и да избягвате общуването с нови хора. Обратно, намерете си „отдушник“ и останете на „гребена на вълната“. Разбира се, че има любов!