Хороскоп януари 2018 за КозирогАстрологичната прогноза за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-близо до тези, които ги обичат и ценят. Дори и да ви влече към подвизите, по-добре в началото помислете до какво ще доведат. По характер Козирозите са сериозни, затова в любовната сфера ще видят „зелен светофар“ Само недейте скучаете сами, а по-често бъдете в компанията на приятели. А вие отдавна ли не сте се качвали на кънки? Вероятно и на хижа не сте били?
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Козирозите много радост, оптимизъм и ярки събития в живота. Не си отказвайте удоволствия, реализирайте плановете си и правете благородни постъпки. Козирозите по природа са сериозни и уравновесени, което им позволява да постигнат търсените резултати.

През януари 2018 година по-често се оглеждайте в страни, за да не изпуснете успеха.
И така, с какво да се захванат Козирозите на първо място през януари 2018 година? Разбира се, че трябва да се съсредоточат върху проблемите, които са прехвърлили от годината на Червения Петел. Те присъстват не само в любовта, но и в работата. Хороскопът за януари 2018 година съветва Козирозите да бъдат активни, а не равнодушно да съзерцават случващото се. Ако уверено гледате в бъдещето, то и настоящето ще ви вдъхнови за постижения. Козирозите не приветства твърде резките промени, но през януари 2018 година ще им се наложи да се примирят с тях. Бъдете смели, находчиви и упорити. Защото ще бъде по силите само на истинските работохолици да се справят с всички задачи.
И още един съвет от Жълтото Куче за Козирозите – не трябва да скромничат, особено когато разговарят за нова работа. Разберете, че както се представите, така и ще се отнасят към вас. През януари 2018 година Козирозите трябва да съберат мислите си, да станат решителни и амбициозни, с мярка. Тогава изгодните предложения ще започнат се изсипват едно след друго. Хороскопът за януари 2018 година не съветва Козирозите да приемат образа на авантюристи и кариеристи. Те съвсем не ви подхождат. Дръжте се спокойно и сдържано, тогава и в личния живот ще срещнете невероятен човек. Планетата Сатурн ще ви помогне да оправите нужните ви контакти и да намерите общ език с близките си хора.
През януари 2018 година могат да се появят проблеми с финансите при Козирозите. Но не е необходимо да ги решавате веднага, по-добре е да се заемете с дома и семейството. Но все пак вие ще решите кое е по-важно за вас. За да не свършат парите, вие трябва да ги икономисвате, не да ги харчите. През януари 2018 година, Козирозите трябва да опишат и да спазват до стотинка семейния бюджет.
Жените Козирози ще разберат, че скоро ще станат майки. Тази приятна и неочаквана изненада ще ви помогне да оправите отношенията си с някои роднини и де планирате много, нови дела. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да обърнат внимание на състоянието на ендокринната система. Ако усещате неприятните симптоми не за първи път, то спешно посетете лекуващия ви лекар.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Козирозите малко неприятни изненади в здравната сфера. Само не помисляйте да унивате и да се отчайвате предварително. Всички заболявания са лечими, ако навреме отидете на лекар. Ако нервите са се разклатили, то попийте малко мента, глог и валериан или се заемете с медитация. Все пак това е по-добре, отколкото да пиете силни таблетки и то, ако не са предписани от лекар. Козирозите, през януари 2018 година, трябва да избягват стреса и депресиите, защото това състояние може да стане продължително. Невероятни начини за укрепване на нервната система е плуването в басейн и срещите с приятели. Но само с тези, които наистина са позитивни. Хороскопът съветва Козирозите да използват енергията си за създаване на положително настроение, а не да се самосъжаляват без причини.
Особено внимателни трябва да бъдат Козирозите на пътя, между 18 и 21 януари 2018 година. Възможни са аварийни ситуации и големи глоби. Освен това трябва да внимавате за храненето и да не ядете нощем. Иначе, до пролетта, Козирозите няма да могат да се познаят в огледалото. По-често се разхождайте в зимната природа, събирайте сили и позитивни емоции. Хороскопът за януари 2018 година изпраща ценни препоръки на Козирозите за укрепване на здравето и за поддържане на тонуса на мускулите. Първо, не забравяйте за сутрешната гимнастика, второ, носете удобни обувки, за да не ви болят краката. На трето място – жените Козирози трябва да забравят за обувките на токчета през януари 2018 година. Възможни са разтягания, травми и дори счупвания на крак или ръка. Желателно е Козирозите да консумират повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести въглехидрати и да мислят позитивно.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Козирозите отлично положение с парите. Заплатата ви няма да бъде зашеметяваща, но ще ви стига за всичко, което сте планирали да купите. През януари Козирозите ще бъдат невероятно спокойни за своето финансово положение. Но ще присъства желание да смените работата си и дори професията. Важно е да не се притеснявате и да признаете това не само пред себе си, но и пред близките си. Шефа ще изплати на Козирозите бонус за свършена по-рано работа. Вие наистина сте се потрудили здраво, затова смело изказвайте новите си идеи и създавайте оригинални проекти.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Козирозите по-често да се вслушват в Жълтото Куче, тогава грешките и загубите видимо ще намалеят. Вие ще успеете не само да довършите старата работа, но и да положите основата за нови постижения. Особено в материалната сфера. Даже и конкурентите ще се разбягат, когато разберат за грандиозните ви планове. Е, вие знаете как да работите здраво! А, ако целта ви е да градите кариера, то тук, реално, нищо не може да ви спре. Ако решите да спестите пари за отпуска, то ги дайте на роднини да ги пазят. И всичко ще бъде спокойно.
Планетата Сатурн покровителства Козирозите, затова от тях излизат отлични и мъдри бизнесмени. Важно е вие самите да видите собствените си способности и комерсиални дейности. А и да не пилеете силите си напразно и за рутинна дейност. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да се отърват от всичко ненужно, безперспективно и дребно. Това се отнася не само до мислите в главата, работата, но и за вещите у дома. Януари 2018 година е подходящо време да изхвърлите излишното от дома. Може да си купите нови дрехи и нови мебели от интернет, така ще спестите време и пари.
По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) и Новолунието (17 януари) Козирозите не трябва да сключват договори, да правят сделки и да се срещат с делови партньори.
Любовен хороскоп
Козирозите не се отличават с темперамент и безразсъдно поведение, затова през януари 2018 година не ги заплашват разочарования в любовта и тъжни раздели. Обратно, вие ще бъдете така въздържани и самоуверени, че другите ще ви завидят. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Козирозите да обръщат по-малко внимание на това, което говорят хората за тях. Но, ако някой силно ви впечатли и искрено ви хареса, то тръгнете първи към запознанството. През януари 2018 година свободните Козирози имат всички шансове да срещнат единствения и неповторим спътник в живота.
Хороскопът съветва Козирозите, които са родени през декември, да завоюват сърцето на този/тази, в когото/която те са влюбени. Колкото по-смели и благородни бъдете вие, толкова по-бързо ще създадете устойчиви отношения с избраника/цата. Що се отнася до половинката, то запознанството между нея и Козирога ще се случи на възможно най-непредсказуемото място. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да станат инициативни, за да не изпуснат подходящия човек. Дори, ако романът се окаже краткотраен, то не се разстройвайте. Така ще съберете опит и ще знаете, кой ви е нужен в живота.
Козирозите, които са родени през първите десет дни на януари, трябва да станат по-отстъпчиви и по-меки с избраника/цата си. Вие така ревностно се стремите да промените човека до себе си, че крачка в ляво или в дясно ще ви се стори предателство. За да намерят идеалния спътник, Козирозите трябва сами да станат такива. През януари 2018 година обръщайте внимание на тези, които чувствате близки не само по характер, но и по темперамент. Тогава отношенията ви ще бъдат ярки и незабравими в интимен план.
Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Козирозите, родени между 11 и 20 януари, да бъдат открити и предани. Разбира се, никой няма да посмее да ви обвини в лъжа и неискреност, но в мислите им няма да сте безупречни. През януари 2018 година Козирозите не трябва да говорят за любовта, а да я доказват с действията си. Тогава любимият човек сам ще се хвърли в обятията ви и ще ви направи предложение за брак. Не се страхувайте да откриете душата си, ако човека наистина ви е скъп. Ако Козирозите се доверят на избраника/цата си така, както се доверят на самите себе си, то няма да има проблеми в личния живот.