Хороскоп януари 2018 за ДеваХороскопът за януари 2018 година съветва Девите внимателно да анализират живота си до тук, за да се заемат уверено с нови дела. Планетата Меркурий ще ви помогне във всичко, ако вие сами не изгубите вяра в своите сили. През януари при Девите могат да възникнат грешки в личния живот, които могат да бъдат решени по пътя на дълбокото осъзнаване. С финансите бъдете пестеливи, тогава ще можете да си купите всичко планирано. Бъдете внимателни на пътя по време на заледяванията и спазвайте хранителен режим.
Девите умеят да анализират дори тези ситуации, които не трябва да се раздробяват на съставните им. Това качество им е дадено от планетата Меркурий, която им помага да избягват проблемите и ги учи да подхождат разумно към всички въпроси.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Девите благополучен период, когато може безпрепятствено да постигнат резултати във всички сфери на живота. Вие ще намерите време за всичко - работа, любов и почивка. Важното е да не се страхувате от резки промени и да не се държите твърде здраво за миналото. През януари 2018 година Девите не трябва да изпускат от поглед дребните детайли. Защото от тях зависи благоприятният изход на повече важни дела. Хороскопът съветва Девите да се срещат с хора, с които отдавна не са общували. Това могат да бъдат както приятелски, така и любовни връзки. Но не трябва да търсите изгода от това, защото хората ще се отдръпнат от вас.
Януари 2018 година за Девите ще бъде ярък и незабравим месец. Дори рутинната работа ще ви стори интересна и няма да ви потиска, както по-рано. Успехът обича решителните и активните, както отбелязва и хороскопът за януари 2018 година за Девите. Старайте се по-малко да разказвате на околните за своите заслуги и успехи. Особено, ако усещате, че те ви завиждат и се опитват да попречат на кариерното ви израстване.
Девите през януари ще бъдат щастливи, защото ще се сбъднат заветните им мечти. Още повече, че вие така отдавна сте искали да се реализирате като творческа личност. В работата си Девите ще намерят честни и надеждни партньори, което ще се отрази отлично на кариерата и финансите. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Девите нов етап в професионалното развитие. Възможно е да се запишете да учите някакъв чужд език. Във връзка с вашата постоянна заетост може да възникнат проблеми в отношенията с роднините и любимия човек. Девите трябва да планират времето си така, че да не лишават от внимание близките си. Не се очакват особени проблеми със здравето при Девите през януари 2018 година, но не трябва да игнорират дребните симптоми на заболяване. Дори баналната настинка може да стане повод да влезете в болница.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Девите отлично здраве, както психическо, така и физическо. Но само при условие, че не нарушават режима си на сън, почивка и хранене. Иначе организмът ще се разклати и Девите ще се разболеят. През януари трябва да укрепвате имунната система, за да не се разболявате през цялата зима. Изключете физическото натоварване и чревоугодничеството, тогава ще бъдете бодри и позитивни. Хороскопът препоръчва на Девите повече да ходят пеша, особено, ако често се движат с кола.
През януари 2018 година Девите не трябва да спазват строга диета, но е добре да следят с какво се хранят. Мазната и пикантна храна може да се отрази негативно не само на състоянието на стомаха, но и на кожата. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Девите да се вслушват в организма си по-често. Не ходете на солариум и не стойте прекалено дълго в сауната. Ако спазвате мярката във всичко, то здравето ви ще стане по-устойчиво.
В средата на януари 2018 година се очаква Пълнолуние. Тогава Девите трябва да изключат употребата на алкохол и да бъдат много внимателни на пътя. В края на месеца е най-добре да не пътувате никъде, особено, ако става дума за друга страна. За този период дори и полетите е добре да откажете. Хороскопът за януари 2018 година съветва Девите да се обръщат бързо към лекаря си, ако усетят мъчително главоболие. Но, ако ви предложат народни методи за лечение, може смело да ги приемете. Защото те ще бъдат значително по-ефективни от таблетките.
Финансов и кариерен
През януари 2018 година на Девите няма да им бъде особено трудно да станат успешни и състоятелни. Вие ще получите толкова пари, колкото сте очаквали. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година ще подхвърли на Девите няколко възможности, за да могат да укрепят финансовото си положение и да направят кариера. Важно е да не изпуснете всички възможности, защото след това само ще си спомняте и ще съжалявате. Планетата Юпитер ще помогне на Девите да си намерят нов източник на доходи, а също и да създадат здрава основа, и да натрупат средства.
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Девите дребни трудности в отношенията с колегите и деловите партньори. Но вие така добре ще се разберете с тях, че сами ще се учудите на своята комуникативност и находчивост. През януари 2018 година при Девите се очакват много съвещания, конференции и презентации на собствена продукция. Ако решите да поговорите с шефа за повишаване на заплатата, то бъдете смели и настойчиви. Тогава, в края на месеца, ще получите това, към което сте се стремили - премия, нова длъжност и уважението на колегите.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Девите да излизат в отпуск и дори да си взимат свободни дни през този месец. Ще има много работа, а проблемите с парите няма да бъдат малко. Затова бъдете отговорни и трудолюбиви, всичко ще ви се изплати многократно. В края на януари 2018 година Девите ще успеят видимо да попълнят както банковата си сметка, така и портфейла. Особено в периода на Новолуние. Възможна е сериозна финансова подкрепа от страна на роднините, а също и бонус от службата. Девите може да похарчат част от средствата за себе си, за семейството и за битови нужди. В последните дни на януари 2018 година може да вземете кредит от банката, бързо и лесно ще върнете дълга си.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Девите много интересни запознанства, които могат да прераснат в любовна връзка, макар че много ще бъдат настроени за мимолетен роман и нищо сериозно. Влиянието на планетите Плутон и Марс ще се отразят на романтичното настроение на Девите през януари 2018 година. На някои ще им се приискат страсти, на други – приключения, а някои ще се впуснат във всичко! Възможно е Девите да се срещат с човек, когото не обичат, а просто го търпят от уважение. Такава позиция едва ли ще ви помогне да запазите дори приятелските отношения с избраника/цата. Помнете, че така вие лъжете не само него/нея, но и себе си.
Любовният хороскоп за януари 2018 година за Девите, които са свободни от отношения, предсказва среща със спътника си в живота. Това ще се случи в средата на месеца, затова от рано се подгответе за съдбоносното запознанство. Важното е да не се опитвате веднага да акцентирате вниманието си върху външните данни на избраника/цата, а да се вслушате в това, което говори и как го говори. През януари 2018 година Девите трябва да обръщат повече внимание на действията на човека, с когото са решили да започнат роман. Хороскопът предупреждава Девите, че на 20 януари не е желателно да ходят по срещи, да се запознават и дори да си пишат с виртуален избраник. Всичко това няма да доведе до нищо добро, а разочарованията и проблемите ще бъдат големи.
Любовният хороскоп за януари 2018 година е подготвил за Девите доста ярки срещи с хора, които ще бъдат безкористни и с чисти души. С някои от тях ще започнете истинско приятелство, а с някои – делови отношения. А и самите Деви ще бъдат искрени в своите желания, което ще се отрази не само на вътрешния им свят, но и на външния образ.
Ако Девите вече имат любим човек, то през януари 2018 година трябва да му отделят повече внимание и да бъдат по-нежни в отношението си. В периода на Пълнолуние, 30 януари, на Девите им предстои да излязат от конфликтна ситуация, която се е случила по тяхна вина. Но след това ще разберете, заради какво е било всичко това. Правейки си правилните изводи, вие ще станете по-мъдри и решителни в личния живот.