Хороскоп януари 2018 за БлизнациМеркурий пази Близнаците от неприятности и им помага във всички сфери на живота. За да постигнете целите си, трябва да повишите квалификацията си. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците щастие в личния живот. Ако вие имате семейство и деца, то отделяйте им повече внимание. Очакват се приятни обрати във финансовата сфера, когато Близнаците ще получат неочакван приход. Не пренебрегвайте профилактичните мерки, за да не се разболеете.
Планетата Меркурий е управител на Близнаците и ги дарява с невероятна енергия и сила на духа. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците спокоен месец, когато дори и трудните проблеми ще се решават леко и бързо. Може да се направи извод, че успехът на ваша страна, както в личните, така и в професионалните дела.

През януари 2018 година Близнаците ще се радват искрено на всичко, което съдбата им поднася. Възможни са кардинални промени в различни области на живота, което ще ги зареди с позитивизъм. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Близнаците да довършат онова, което е оставено за после, а също и окончателно да решат кое е важно и кое второстепенно. В началото на годината Близнаците най-накрая ще оправят личния си живот, особено, ако до сега са били сами. Важно е да не прибързвате с изводите и да не преследвате идеалите. Още повече, че Близнаците по природа са енергични и поривисти в действията.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Близнаците да сложат акцент върху душевното си състояние. Релаксация, йога и медитация са полезни за здравето и за общото ви самочувствие. Близнаците може смело да се запознават, да обменят телефонни контакти и да си уреждат срещи. За съжаление са възможни слухове и сплетни зад гърба ви, които ще развалят настроението ви. През януари 2018 година Близнаците трябва да стоят настрана от тези, които им желаят само злото и им създават само проблеми.
В любовната сфера през януари за Близнаците е очакват ярки и незабравими моменти. Ако вие все още не сте срещнали „своя“ човек, то се пригответе да го/я откриете в тълпата или в компанията на приятелите си. Но, за да се случи това, Близнаците трябва да се сдобият с настойчивост и инициативност. Хороскопът за януари 2018 година за Близнаците е подготвил приятни изненади във финансовата сфера. Но трябва да харчите парите си умно, а не да ги давате за безполезни вещи. Разбира се, през януари има доста празници и ще се наложи да отворите портфейла си за подаръци.
По отношение на здравето, не се очакват сериозни проблеми при Близнаците. Но, ако работите по 24 часа в денонощието, то организмът и най-вече сърдечно-съдовата система ще отслабнат. Укрепвайте имунитета, за да не ви хване грип или бронхит. Жените Близнаци, през януари 2018 година ще разберат, че очакват дете.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2018 година съветва Близнаците да бъдат много внимателни към своето здраве. Планетите Уран и Плутон могат да отслабят имунната ви система, което да се отрази на организма и на емоционалното ви състояние.
През януари 2018 година при Близнаците могат да се появят проблеми със стомаха и червата. Но, ако спазвате диета, изключите алкохола и газираните напитка, то състоянието на здравето ви видимо ще се подобри. Старайте се временно да забравите за мазното, соленото и пикантното. Помнете, че всичко вкусно често е вредно и трудно се усвоява.
Хороскопът за януари 2018 година дава няколко съвета на Близнаците: да си лягат по-рано, да не се ядосват и да оставят пушенето. Само тогава никой няма да има основание да каже, че цвета на лицето ви не е добър, че имате уморен вид и тъмни кръгове под очите. Планетата Меркурий ще помогне на Близнаците, през януари 2018 година да започнат борба с вредните навици. Но помнете, че дори и през новогодишните празници трябва да бъдете внимателни. Добре е да си спомните и поговорката, че: „Здравето не можеш да го купиш за никакви пари“, дори и при Близнаците те да бъдат неприлично много.
Финансов и кариерен хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Близнаците неочаквани изненади в професионалните дела. Това може да бъде всичко: повишение в длъжност, бонус, нова работа … Близнаците ще се чувстват късметлии във всичко, което се отнася до финансите и кариерата.
Юпитер ще покровителства Близнаците през януари 2018 година, а това е планета, която със сигурност няма да остави портфейлите им празни. Възможна е голяма премия или допълнителна работа в интернет. Хороскопът за януари 2018 година съветва Близнаците, в началото на месеца да решат всички материални проблеми. Има възможност да се окажат преодолими. Само харчете пари за вещи, които са ви нужни или ги вложете в изгодни предприятия. Не е изключено да си купите автомобил, дом или битова техника.
В средата на януари 2018 година, на Близнаците ще им върнат пари, които от доста време са им обещавани. С роднините ви предстои да се занимавате заедно с финансови дела, затова се старайте да бъдете сдържани в емоциите. Известна част от парите ще се наложи Близнаците да похарчат за лечение, за битови проблеми или пътуване. Хороскопът съветва разумно да разпределите бюджета до края на месеца, за да може парите да стигнат за всичко, което сте планирали.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва да бъдете трудолюбиви и отговорни, макар че ще ви бъде трудно да направите това след празниците. Ако началството отбележи вашата работа, то може да разчитате на премия. Само по време на Пълнолунията, Близнаците трябва да бъдат внимателни с парите и при общуването с колегите. Новите дела отложете, иначе те ще се стопират и няма да се реализират. Близнаците през януари 2018 година трябва да довършат старите задачи и проекти. Но в края на месеца си почивайте повече, посетете салон за красота, общувайте с приятели и организирайте посещение на кино или театър.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Близнаците покровителство от планетата на любовта и семейството, Венера. Това означава, че личният ви живот ще се стече така, както на вас ви се иска. Важно е да не изпускате момента за съдбовното запознанство. Ако Близнаците вече обичат и са обичани, то е необходимо да държат на отношенията си. Помнете, че дребните спорове могат да укрепят брака, а не да доведат до раздяла.
Венера, от 7 до11 януари 2018 година се намира в Близнаци. Това е добър период за романтика и флирт, но не и за сериозни отношения. Ако искате с избраника/избраницата да поставите отношенията на приятелска основа, то всичко ще се получи добре. Само не драматизирайте ситуацията и не нагнетявайте обстановката.
Самотните Близнаци, през януари 2018 година могат да се влюбят в човек, който да стане техен спътник в живота. Оглеждайте се за знаци на съдбата и се вслушвайте във вътрешния си глас, за да не сбъркате с избора. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Близнаците да избягват леките романи и интимните връзки с малко познати партньори. Ако сърцето ви подсказва, че това не е вашия човек, то така и ще бъде. Човекът, който се отнася към Близнаците искрено и от цялата си душа, може да бъде надеждна партия за дълги години. През януари 2018 година ви предстои или да разтрогнете отношенията си с предишен/предишна възлюбен/възлюбена, или да ги укрепите. Важно е да не вървите с „рогата“ напред, за да не съжалявате след това за нищо.
Любовният хороскоп за януари 2018 година е приготвил за Близнаците много интересни срещи. Но при условие, че не си седите у дома, а започнете активно да общувате и да се запознавате с нови хора. В началото на 2018 година Близнаците трябва да се погрижат за външния си вид. Тогава на вашето очарование и привлекателност ще завиди дори Ален Делон. По-малко слушайте чуждото мнение, когато избирате половинка. Дори роднините могат да се объркат, а сърцето няма да ви подведе.
Ако Близнаците вече отдавна се срещат или живеят на семейни начала с човек, то те трябва да узаконят отношенията си. януари 2018 година е изключително подходящо време за венчавка или за сключване на брак. Само отделяйте повече време на любимия човек, а на приятелите или на работата си. Близнаците трябва да си спомнят за традициите, които внасят разнообразие в близките отношения: вечеря с шампанско, подаръци за любимия/любимата, пътувания. Ето тогава взаимоотношенията с избраника/избраницата ще заискрят по-силно.