Хороскопи януари 2018Хороскопът за януари 2018 година предсказва ярки промени в различни сфери на живота за всеки зодиакален знак. Може да очаквате изненади, добри новини и финансово благополучие. Когато Червеният Петел изкукурига за довиждане, покровител на новата 2018 година ще стане Жълтото Куче.
Желателно е в началото на годината да направите инвентаризация на мислите и на предишните си постъпки. Хороскопът за януари 2018 година съветва бързо да планирате делата си и смело да тръгнете към набелязаните цели. Но в началото трябва да завършите започнатата работа, за да може да осъществите надеждите и грандиозните си идеи.
Важното е през 2018 година да не мързелувате. Ако бъдете упорити и инициативни, то всяка работа ще ви бъде „по мярка“. Не пилейте позитивното настроение, което сте имали в годината на Огнения Петел. Ако се трудите ще можете да укрепите материалното си положение.
Астрологичната прогноза през януари 2018 година обещава енергия и сили, които трябва да използвате за добри цели. След празниците е възможно незначително спадане на силите, но това е само временно състояние. Най-добре е да изключите спиртните напитки и да сложите акцент на диетичното хранене. За да не попаднете в лапите на депресията трябва да гледате на живота по-оптимистично. Хороскопът не ви съветва да се вглеждате в миналото.

Хороскоп януари 2018 за ОвенХороскопът за януари 2018 година обещава на Овните суетно и наситено на събития време. Възможно е енергията на Слънцето и Марс така да влияят на вашата енергетика. В личния живот Овните няма да скучаят, ще имат много обожатели/ки. Но, ако отдадете предпочитание на един/една, то няма да съжалявате за това. Време е самотните Овни да се замислят за сериозни отношения. За да не ви подведе здравето, трябва да вземете карта за посещение на басейн или фитнес.
От януари 2018 година за Овните ще започне напрегнат, но едновременно с това динамичен период. Благодарение на енергията на Слънцето и Марс, вие няма да останете без активна и доходна работа.

Хороскоп януари 2018 за ТелецНа Телците им предстоят домашни и битови неприятности. Във финансовата сфера няма да има проблеми, но те могат да се появят, ако пръскате парите. Астрологичната прогноза за януари 2018 година съветва Телците да разпишат бюджета за месеца, за да не се окажат в кризисно положение. В любовта е нужно да повишите самооценката си, за да предизвикате интереса на човека, когото харесвате. Но и най-накрая се заемете със спорт, за да може през пролетта да поразите всички със стройната си фигура.
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Телците домашни проблеми и суетене в службата. Предстои ви самостоятелно да решавате битови и финансови проблеми, които са останали още от годината на Червения Петел.

Хороскоп януари 2018 за БлизнациМеркурий пази Близнаците от неприятности и им помага във всички сфери на живота. За да постигнете целите си, трябва да повишите квалификацията си. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците щастие в личния живот. Ако вие имате семейство и деца, то отделяйте им повече внимание. Очакват се приятни обрати във финансовата сфера, когато Близнаците ще получат неочакван приход. Не пренебрегвайте профилактичните мерки, за да не се разболеете.
Планетата Меркурий е управител на Близнаците и ги дарява с невероятна енергия и сила на духа. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците спокоен месец, когато дори и трудните проблеми ще се решават леко и бързо. Може да се направи извод, че успехът на ваша страна, както в личните, така и в професионалните дела.

Хороскоп януари 2018 за РакХороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се крият под твърдата си броня, защото вие така и ще си останете без „бонус“ от съдбата. През януари Раците ще блестят със своето обаяние, както сред колегите, така и в личния живот. Очакват се изпитания във финансовата сфера, но всичко може да бъде решено, ако до вас има надеждни приятели. Важно е вие самите да не загубите доверието във себе си. За укрепване на имунитета, на Раците ще им помогнат витамините, движението и плуването в басейн.
Хороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се затварят в себе си и да игнорират близките си. Още повече, че именно в този период вие сте им много необходими.

Хороскоп януари 2018 за ЛъвТемпераментните, по природа Лъвове, пред януари ще се хванат за тези дела, които в бъдеще ще им донесат плодове. Жълтото Куче ще бъде поразено от вашите способности в сферите на бизнеса, изкуството и политиката. Активността ще помогне на Лъвовете да предразположат към себе си достойни хора. Един от тях ще стане ваш спътник в живота. Януари 2018 година съветва Лъвовете да обърнат внимание на хроничните заболявания. Не се занимавайте със самолечение, а веднага си запишете час при лекар.
Представителите на знака Лъв са едни от най-активните и темпераментни хора. Затова още в началото на 2018 година те ще бъдат изпълнени със сили и целеустременост. Жълтото Куче обича такива енергични личности, затова ще се радва да ви помогне при постигането на целите.

Хороскоп януари 2018 за ДеваХороскопът за януари 2018 година съветва Девите внимателно да анализират живота си до тук, за да се заемат уверено с нови дела. Планетата Меркурий ще ви помогне във всичко, ако вие сами не изгубите вяра в своите сили. През януари при Девите могат да възникнат грешки в личния живот, които могат да бъдат решени по пътя на дълбокото осъзнаване. С финансите бъдете пестеливи, тогава ще можете да си купите всичко планирано. Бъдете внимателни на пътя по време на заледяванията и спазвайте хранителен режим.
Девите умеят да анализират дори тези ситуации, които не трябва да се раздробяват на съставните им. Това качество им е дадено от планетата Меркурий, която им помага да избягват проблемите и ги учи да подхождат разумно към всички въпроси.

Хороскоп януари 2018 за ВезниПрез януари Везните трябва да станат по-зрели. Само тогава ще постигнете желаното и ще направите кариера. Доходите ще превишават разходите, но няма да е излишно да бъдете по-пестеливи. Единственото за което може да харчите пари е здравето. Трябва да се захванете с няколко дела едновременно. В любовта ще ви провърви, ако внимателно се вгледате в обкръжението си. Изключвайки авантюрите, вие може да се запознаете с бъдещия/та си съпруг/а.
Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Везните да бъдат по-търпеливи, да изчакат да преминат трудните моменти и да се захванат с нови дела. Не трябва да се надявате на бързи резултати, иначе сами ще развалите онова, което сте планирали. Жълтото Куче ще подхвърли на Везните няколко възможности за успех в делата, но те трябва да се хванат здраво за тях през януари. В противен случа, шансовете ще отидат при по-настойчивите и упорити колеги.

Хороскоп януари 2018 за СкорпионНужно е да бъдете отговорни в работата си. Понякога се надявате на друг, което може да доведе до възмущение от страна на началството. Скорпионите трябва по-често да се вслушват в съветите на близките си. В личния живот се доверявайте на гласа на разума си. Усмирявайки своите страсти, вие ще успеете да привлечете в живота си прекрасен човек. Ако сте безхаберни към здравето си, не трябва след това да се оплаквате, че трябва да влезете в болница.
Хороскопът за януари 2018 година съветва Скорпионите да бъдат учтиви не само с Жълтото Куче, но и с околните. Помнете, че ако оскърбите някого, то обидата ще бъде кръвна. В краен случай слушайте съветите на тези, които по-добре разбират от работата. Овладявайки амбициите и страстите си през януари 2018 година, Скорпионите могат много да постигнат.

Хороскоп януари 2018 за ВодолейСтрелците през януари 2018 година бързо ще намерят общ език с Жълтото Куче. Вие сте активни и способни личности, затова ще постигнете успех във всички сфери. Ако бъдете търпеливи и сдържани в думите, то хороскопът за януари 2018 година обещава на Стрелците кариерен ръст и хармония в любов. На всички е известно, че вие сте прахосници, но се постарайте да купувате само онова, което ви е нужно. А на масата си винаги трябва да имате зеленчуци и плодове.
През януари 2018 година Стрелците не трябва да се страхуват от проблеми, защото Жълтото Куче винаги ще им помага. То харесва жизнерадостните и целеустремени личности, които никога не изпускат шансовете си за успех. Хороскопът за януари 2018 година пожелава на Стрелците само едно - търпение и постоянство. Вие ще поемете курс към нови постижения, без да се притеснявате от неуспехи и конкуренция.

Хороскоп януари 2018 за КозирогАстрологичната прогноза за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-близо до тези, които ги обичат и ценят. Дори и да ви влече към подвизите, по-добре в началото помислете до какво ще доведат. По характер Козирозите са сериозни, затова в любовната сфера ще видят „зелен светофар“ Само недейте скучаете сами, а по-често бъдете в компанията на приятели. А вие отдавна ли не сте се качвали на кънки? Вероятно и на хижа не сте били?
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Козирозите много радост, оптимизъм и ярки събития в живота. Не си отказвайте удоволствия, реализирайте плановете си и правете благородни постъпки. Козирозите по природа са сериозни и уравновесени, което им позволява да постигнат търсените резултати.

Хороскоп януари 2018 за ВодолейВодолеите по природа са жизнерадостни, затова през януари ще избегнат депресията и ще „потънат“ в работа. Съдбата ви поднася възможност да промените професията си. Във финансовата сфера, хороскопът ви е приготвил много перспективни предложения. Ако се хванете за тях, то ще натрупате средства за ново жилище. В личния живот има възможност да започнете всичко отначало – да се влюбите и да създадете семейство. Няма да имате проблеми със здравето, ако навреме се обръщате към лекар.
По природа Водолеите са енергични, така че дори зимното, мразовито време няма да ги изплаши. Те са весели, жизнерадостни и позитивни.

Хороскоп януари 2018 за РибиХороскопът за Риби съветва да се сприятелите с Жълтото Куче. Тогава то ще ви помогне да постигнете успех и да станете надеждна опора в кариерните дела. Ако нервничите, конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни. Нептун обича Рибите, но няма да ги подкрепи, ако не се сдържат. Когато ви се иска да запазите и да укрепите отношенията с любимия човек, трябва да запазвате спокойствие и търпение в личния живот. Започнете борба с вредните навици.
Най-важното за Рибите през януари 2018 година е да установят добри отношения с Жълтото Куче, тогава могат да разчитат на успех и процъфтяване в различни сфери от живота. Не се надявайте да завържете веднага приятелство. Защото покровителят на 2018 година понякога е раздразнен и несговорчив.