Хороскоп септември 2018 за ВодолейГледай в youtube През септември 2018 година, на Водолеите ще им се наложи така да планират живота си, че да им стигне време и за работа, и за любов. Самотните Водолеи могат да се запознаят с достоен човек, с когото да не искат да се разделят. Септемврийският хороскоп съветва Водолеите да се откажат от лекомислените романи, защото ще ви разочароват и ще ви доведат до депресия. Погрижете се за финансовото си положение, за да не се наложи да броите всяка стотинка.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Водолеите да намерят баланса между професионалния и личния живот. Не бъдете загадъчни и непредсказуеми при общуването си с хората,

иначе ще загубите най-ценното - доверието. Ако Водолеите постоянно остават в службата, то могат да забравят за любовта и романтиката. Още повече, че вие имате доста ухажори и ви остава само да изберете най-надеждния/та и най-симпатичния/та. Водолеите така са свикнали с безотговорността в личния си живот, че сами страдат от това. В действителност, вие сте нежни и внимателни, единствено не ви достига самоинициатива.
В семейството на Водолеите може да има спорове, заради ревност. Това означава, че трябва да станете по-сдържани, за да не стигнете до развод. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Водолеите от всичко по малко в службата – разправии, спорове и клюки. Макар, че за вас ще бъде добре да се занимавате само с проектите, от които ви зависят кариерата и доходите. Личния живот и интересите си оставете за себе си, за да не ги обсъждат колегите зад гърба ви. Уверено се движете към целите, така ще успеете да постигнете успех по-бързо от останалите сътрудници. По-малко се терзайте от съмнения в службата. Енергията ви ще стигне за всички начинания, а също и за борба с конкурентите. Няма да минете без завистници през септември, но те не са така умни и изобретателни като Водолеите.
Хороскопът за септември 2018 година е приготвил ценни препоръки за Водолеите, относно запазване на здравето. Важно е да не седите под климатик и да спазвате профилактични мерки. Вие сте така привлекателни външно, че и физическото ви състояние трябва да съответства на това. Не трябва цялото си време да използвате за постигане на финанси и кариера. Водолеите трябва да се погрижат за вида си – и прическата, и дрехите трябва да бъдат прегледани.
В края на септември 2018 година, хороскопът препоръчва на Водолеите да се вгледат в обкръжението си. До вас има човек, който е готов на всичко, заради вашата очарователна усмивка. Възможни са битови проблеми, преместване и продажба на жилище. За всичко, което сте решили да купите, ще се намерят пари.
Здравен хороскоп
Няма нищо по-ценно от собственото ви здраве, затова Водолеите трябва основателно да се погрижат за него през септември. Дори и да се чувствате прекрасно, трябва да си направите профилактични прегледи. Вие толкова много работите, че дори и на сън продължавате да мислите. Ако ви завладее безсъние, хороскопът за септември препоръчва да се обърнете към народната медицина, защото химичните таблетки ще ви помогнат временно, но няма да отстранят причината за проблема. Старайте се да избягвате стресовите ситуации, отпускайте се и не мислете за проблемите. В средата на септември са възможни не само промени на настроението, но и на кръвното налягане. Трябва да отидете на лекар, на масажист и да се запишете за йога.
За да приведат в ред мислите и тялото си, Водолеите трябва да нормализират своя режим. Посетете спа-салон, взимайте вана с ароматни масла и правете дихателна гимнастика. Не очаквайте бързи резултати, но с времето ще разберат, че сте избрали правилния път за доброто здраве на организма. В началото на есента има много плодове и зеленчуци, затова смело ги добавяйте към всяко свое хранене. А от мазната, тестената и пикантната храна е по-добре временно да се откажете.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Водолеите повече да се разхождат, да ходят пеша и да дишат есенните аромати. Укрепвайки имунитета, вие ще успеете да се изпълните с бодрост и сили за нови постижения. Дори когато вали дъжд, вие можете да се разхождате в парка, а не да седите в задушното си жилище. През септември, Водолеите трябва да бъдат оптимистични, за да не ги обхванат депресията и тъгата. Ако до вас има приятни и близки хора, то никаква депресия не може да ви плаши.
Кариерен и финансов хороскоп
Финансовото положение на Водолеите ще бъде на такова високо ниво през септември, че дори богаташите ще им завидят. Какво пък, вие добре сте поработили, затова сега ще получите заслуженото възнаграждение. Ако отдавна планирате да си купите кола, жилище или някаква техника, то сега ще имате пари за всичко. Кариерният хороскоп за септември 2018 година обещава на Водолеите нови проекти, бонуси и добро благоразположение на началника. Началото на есента ще бъде успешно за вас, затова може малко да се възгордеете. Само не преминавайте границата, защото ще развалите добрите взаимоотношения с колегите. И по-малко разказвайте на околните за плановете си, нека всичко си остане в тайна. Както се казва – когато по-малко знаят, по-добре спят.
Септемврийският хороскоп за 2018 година съветва Водолеите да трупат опит, за да се покажат в службата в нов статус. Знания също са необходими, затова се запишете на курс, ходете на семинари и тренинги. И не забравяйте да повтаряте миналите материали, защото това ще ви помогне в новата специалност и за само развитие. Хороскопът ви съветва да бъдете внимателни с парите и да не ги давате на всички по ред. Щедростта ви е прекрасна, но понякога може да ви довежда до големи загуби. Да, със сигурност Водолеите могат да се разочароват от хората, на които са решили да дадат и последните си спестявания. Желателно е да сложите пари на сметка, в банка, така ще бъде най-надеждно.
На Пълнолуние (25 септември) не се препоръчва да правите пътувания, важни срещи и големи вложения. Иначе, не само ще се окажете на минус, но и ще провалите репутацията си. На много Водолеи им предстои през септември да заемат креслото на началника. Това е не само радостно, но и перспективно събитие в живота ви. Хороскопът за септември 2018 година е приготвил вече за Водолеите солиден костюм, за да отговаря на новата длъжност. Важно е да не се самозабравите и да започнете да раздавате команди на всички страни. Помнете, че славата може не само да възвишава, но и да разваля човека. Водолеите трябва да започнат своя нов път и професионална кариера като изработят стратегия и тактика на поведение.
Любовен хороскоп
През септември 2018 година Водолеите ги очаква страхотна катастрофа в личния живот. Ще им се наложи да изясняват отношенията си с бивши възлюбени и това ще им донесе огромно, нервно напрежение. Какво да направите в такъв случай? Разбира се, трябва да поставите всичко над емоциите, иначе така и ще си останете с разклатени нерви, както се казва нито свободни, нито заети. Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Водолеите да погледнат на живота от друг ъгъл, за да не допускат близо до себе си меркантилни личности. Много ще се опитат да навредят на живота ви, преследвайки личните си интереси. Избягвайте „Дон Жуаните“, тогава ще успеете да срещнете истинската любов.
Идеалният избраник/идеалната избраница съществуват, но в приказките, затова е най-добре, Водолеите да не тичат след миражи, а да бъдат по-реалистични. Важно е да се измените духовно, тогава в обкръжението ви ще се появят ярки и интересни личности. Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат отстъпчиви в отношенията. Пооправете си короната на главата и не се „чепкайте“ за глупости. А, ако усетите, че сте се влюбили, не крийте чувствата си. Съдбата не подарява често такива възможности, затова ценете тези моменти.
Водолеите, които вече имат своя половинка, през септември трябва да укротят ревността си. Още повече, че избраникът/цата не дават особени поводи за това. По-често бъдете сред хората, на кино, на театър. От това как вие самите се държите, много ще зависят близките ви отношения. Хороскопът съветва Водолеите временно да забравят за работата и дома, за да разнообразят живота си, да го изпълнят с впечатления и емоции. Но, ако ви се иска да устроите скандал, по добре отидете в спортната зала или се разходете сами в парка, за да изпуснете „парата“.
Любовният хороскоп за септември 2018 година предсказва на семейните Водолеи чести конфликти със съпруга. Половината от тях ще бъдат неоснователни, а другата половина – напразни. Във всички случаи веднага изяснявайте отношения и не сдържайте обидите в себе си. А, ако се появи възможност да пътувате някъде, не се двоумете, купете билети и тръгвайте. Далече от дома, Водолеите, заедно със съпруга/та, могат да погледнат по различен начин на съвместния си живот. А може би е време да се замислите за продължаване на рода? Ако сте готови за това и двамата, то този месец е много подходящ за зачеване. Не забравяйте да „стопляте“ чувствата с експерименти в интимната сфера. На Новолуние (9 септември) е добре да избягвате новите дела и взимането на важни решения.