Хороскоп септември 2018 за ВезниГледай в youtubeВезните, през септември 2018 година, трябва да направят всичко възможно, животът им да стане щастлив и перспективен. Нека есенната тъга да остане в страни, защото вие сте такива оптимисти по природа. Много удоволствие ще си доставите от общуването с нови и стари приятели. Личният живот също ще заискри с ярки цветове. Нека промените не ви плашат, а само да ви радват. Още повече, че близките ви хора няма да ви оставят сами с проблемите и апатията.
Везните ще успеят да се справят с есенното, мъгливо настроение. Сами ще бъдат в състояние да се справят с тъгата, ако не започнете да плачете поред на рамото на всички.

Важно е във всичко, дори в ежедневието, да намирате щастливите и радостни моменти. Запомнете, че ако по време на дъжд решите да се разходите, съдбата ще ви подари много ярки впечатления. Оглеждайте се в страни, не гледайте само в краката си. Тогава ще успеете да срещнете човека, с когото да споделите живота си. Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните уверено да вървят напред, а не да се вглеждат в миналите обиди и разочарования. Трудностите закаляват, помнете това.
Интуицията ще помогне на Везните правилно да планират живота си в началото на есента. Това може да бъде пътуване по море и любовен роман. Не трябва да борите тъгата с шоколад. Най-добре е да се заобиколите с приятни хора, за да се вдъхновите за нещо ново и неповторимо.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните да бъдат дружелюбни с колегите. От това и вашата работоспособност ще се увеличи, и душевното ви състояние ще се хармонизира. Ако започнете да спорите и да се карате с тези, с които работите, ще пострада вашата безупречна репутация. Не трябва да сплетничите и да критикувате колегите зад гърба им. Ако всичко това стигне до началството, то през септември, Везните няма да видят нито бонус, нито нова длъжност.
Хороскопът за септември препоръчва на Везните да контролират емоциите си. Случайно изпусната дума по адрес на близки хора, може да се окаже пагубна. Естествено, с любимия/любимата трябва да бъдете меки и отстъпчиви. Тогава и изненади ще има, и знаци на внимание, и предложение за брак.
Хороскопът за септември 2018 година не съветва Везните да сменяват интимния си партньор/ка, защото ще подкопаете здравето си, ще се измъчите да тичате по лекари и да си правите изследвания. Семейните Везни ще получат такъв подарък от съпруга/та си, че просто ще занемеят. Той ще бъде приятен, не се безпокойте. Освен това, вас ще ви зарадват малките членове на семейството ви. А самотните Вени могат да разчитат на съдбоносна среща. Отношенията няма да бъдат мимолетни и бързо ще преминат на сериозно ниво.
Хороскопът за септември 2018 година е приготвил прилична, парична сума за Везните. Само не разчитайте, че ще ви се падне на лотария. На Везните ще им се наложи всичко да постигат със собствения си труд и ум. Възможно е някой да ви поиска малко пари на заем. Не бъде скъперници, защото всичко ще ви се върне скоро и с голяма лихва.
Здравен хороскоп
Есенните простуди и инфекциите не са рядкост, затова Везните трябва да бъдат внимателни към своето здраве. Особено, ако имунитетът им е снижен, а те забравят за профилактичните мерки. Трябва също да помните за хигиената на ръцете и по-малко да общувате с тези, които вече са болни от грип. Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните по-често да бъдат на чист въздух, а почивните дни да излизат сред природата. Времето, в началото на есента, позволява да играете на волейбол или дори да се попечете. Важно е, Везните да не лежат по цял ден на дивана пред телевизора или да говорят по телефона. Най-добре е да се срещате на живо с приятели и да забравите временно интернет.
Хороскопът съветва Везните, през септември да се запишат за фитнес или за някакъв колективен спорт. Активният начин на живот още на никой не е навредил, ако всичко се прави с мярка и без излишни натоварвания. Ще приведете фигурата си в ред, като се отървете от излишните килограми.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Везните да се стимулират сами към активни действия, а не да мързелуват и да спят до обяд. От правилното хранене също много зависи, затова включете в рациона си полезни продукти, пълни с витамини. А, ако Везните ги мъчи безсъние, не трябва веднага да посягат към таблетките. Възможно е гореща вана преди лягане и чаша билков чай да ви помогнат да се избави от това. Разбира се, необходимо е по-малко да се ядосвате и вълнувате. За да се чувствате здрави, бодри и оптимистични през септември, не губете силите и енергията си напразно.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Везните страхотно време, когато ще имат и успех, и пари. Изобщо, всичко ще бъде добре, ако не започнете да спорите с шефа за всичко. Ако не искате да загубите достойната си работа не трябва да прекъсвате и да спорите с тези, които са по-старши по длъжност и обществено положение. Важно е Везните да не попаднат в лапите на депресията и мързела, иначе успеха в професионалната сфера ще ги изостави.
Висока премия очаква тези Везни, които добре са поработили в края на лятото. Вие в този списък ли сте? Ако отговорът е положителен, гответе голямата торба за парите. Перспективни проекти, поощрителни думи и много приятни неща ви очакват в началото на есента. Кариерният хороскоп за септември 2018 година обещава да запознае Везните с нужните хора, с които съвсем скоро ще започнат делово сътрудничество. Макар, че не са изключени завистници и конкуренти. Но, ако вие самите сте честни и открити, то няма от какво да се страхувате. В средата на септември ситуацията ще се промени към добро, което ще доведе до кариерно израстване.
На Пълнолуние (25 септември) Везните не трябва да водят преговори, да участват в съвещания и да тръгват в командировка. Избягвайте всякакви начинания и взимането на важни решения. Що се отнася до скъпите придобивки, то се постарайте да купувате от вече познати магазини. Иначе ще ви продадат некачествена стока или така с изтекъл срок на годност. За да го смените ще бъдат нужни не само време, но и нерви. Хороскопът за септември 2018 година съветва Везните да подписват документи само в присъствие на опитен юрист. Особено, ако сами не сте достатъчно осведомени.
Септември е много подходящ за покупка на жилище или автомобил. Ако Везните вече са спестили пари за такава придобивка, то трябва да действат. Интересните проекти ще бъдат много, а предложенията за съвместна работа – още повече. Везните трябва да бъдат внимателни, за да не попаднат в съмнителна история. Вас могат да ви излъжат дори тези, на които сте се доверявали много години. Ако не искате през септември 2018 година да останете без пари, не бързайте с изводите и съгласието си за сътрудничество. Много Везни ще успеят да превърнат любимото си увлечение в допълнителен източник на доходи.
Любовен хороскоп за септември
Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Везните да се вглеждат в тези, с които са в една компания. Между другото, в службата също има симпатични колеги, защо не засвидетелствате внимание на някой/я от тях. Не ви ли омръзна вече да сте сами и да скучаете вечер? Разбира се, Везните са избирателни в личния си живот, но не трябва да бъдат прекалено придирчиви към избраника/цата си. И не си и помисляйте да възстановявате отношения с предишни партньори, дори и любовта да е била силна, а страстта – умопомрачителна!
За да започнат роман с достоен за тях човек, Везните през септември трябва сами да бъдат инициатори. По-често бъдете сред хората, разхождайте се в парка, ходете на кино и се запознавайте с нови хора. Любовният хороскоп за септември 2018 година е намерил за Везните подходящ сайт в интернет. Вие можете да си пишете или да общувате по скайп с тези, които са ви интересни. При влюбените Везни всичко ще върви „по мед и масло“. В смисъл, отношенията с избраника/цата ще бъдат гладки и прекрасни. Дори и да се появят търкания, Везните ще успеят бързо да се справят с тях. Важно е и двамата да се стремите към искреност и откровен разговор. Емоциите и, още повече, ревността могат да разрушат и най-безоблачните отношения. Затова, Везните трябва да бъдат изградят търпимост към недостатъците и капризите на партньора/ката.
Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва семейните Везните да не се застояват до късно в работата или с приятели. Имате дом, семейство и деца, затова станете отговорни и сериозни. Някои ще започнат да подозират съпруга/та в изневяра, което вече е повод за конфликт. Везните трябва повече да се доверяват на половинката си, а не да се ровят в миналото и да следят като детективи.
На Новолуние (9 септември) е желателно да се откажете от срещи, изясняване на отношения и сключване на брак. Никакъв риск и взимане на важни решения!