Хороскоп септември 2018 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година съветва Телците да бъдат сдържани в чувствата, дори и много да им се иска да се обяснят в любов или да си излеят душата. Може да ви разберат не така, както е нужно. В личния ви живот ще се появи човек, който ще ви помогне да разрешите всички сегашни проблеми. Обстановката в службата ще позволи на Телците да се разсеят от неприятностите, а в края на месеца ще получат желания приход. Само не се опитвайте изкуствено да промените всичко, което вече се е случило. Понякога е полезно да плувате по течението, а не срещу него.
Телците по натура не са много открити и чувствителни, особено с малко познати хора.

През септември вие ще решите да бъдете внимателни в общуването, което ще ви бъде от полза. Важно е да не скръствате ръце, ако се сблъскате с неприятности. При всички се случват проблеми, затова не драматизирайте ситуацията.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва съдбоносна среща на Телците, които нямат своя половинка. Тя ще бъде внезапна и приятна, което ще добави оптимизъм. Няма да бъде лошо да проявите инициатива. Борете се за своите чувства, защото на избраника/цата ще им хареса вашата смелост и искреност. През септември 2018 година, Телците трябва да бъдат романтични и нежни. Маската на равнодушие не е за вас. Само не трябва да стигате до крайности, защото ще отблъснете избраника/цата си. Бъдете мъдри и уравновесени, а също избягвайте романите с женени хора.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Телците истинска суматоха в работата. Няма да ви се наложи да скучаете нито минута, защото ще имате толкова много проекти, че само трябва да ги осъществите в живота. От страна на колегите помощ ще получите в най-неочаквания момент, затова се доверявайте повече на тези, с които работите. Шефът ще оцени по заслуги лидерските качества на Телците, което ще доведе до повишаване на заплатата в бъдеще. Възможна е далечна командировка по времето на която самотните Телци ще направят романтично запознанство. Срещата ще започне спонтанно, но скоро ще прерасне в дълготрайни отношения.
През септември, финансовото положение на Телците не би могло да се нарече стабилно. Предстои ви строго да се придържате към вече определения бюджет. Не трябва да харчите пари за големи покупки, особено, ако можете да живеете и без тях. Хороскопът за септември 2018 година е приготвил за Телците доста изгодни предложения. Само не забравяйте да правите почивки, ако усетите умора и апатия. А, ако имате възможност да си вземете отпуска, не я оставяйте за зимния период. Вие можете не само да отпътувате на някъде, но и да довършите всички планирани домашни дела.
Близките на Телците ще им помогнат да се справят с проблеми от психологически характер. Техните съвети ще ви бъдат много полезни, затова не се преструвайте, че нямате нужда. Пазете си здравето, както ви съветва хороскопът за септември 2018 година. Не пестете пари от абонаментна карта за басейн или фитнес. Особено, ако имате хронични заболявания.
Здравен хороскоп
Не напразно се говори, че всички болести са от нерви. Затова и Телците, ако се ядосват за всичко или се дразнят на всички, то бързо ще се разболеят. Имунитетът в началото на есента видимо ще намалее, затова трябва спешно да го укрепите. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Телците да закаляват организма със закаляващи процедури и да пият витамини. Забравете за депресията, дори и на вън да вали дъжд. През септември трябва по-често да се срещате с приятели, да говорите открито и да не се мъчите с мрачни мисли. Телците трябва да заменят черния чай със зелен. Но не забравяйте и за положителните емоции, за да излезете от мрачното, есенно настроение.
Ако през септември Телците живеят под режим, ако повече се движат и се хранят правилно, то никакви заболявания няма да ги заплашват. В противен случай вие ще се уморите от тичане по лекари и гълтане на таблетки. Мислете позитивно, заобиколете се с любими хора и не позволявайте на душата и тялото ви да мързелуват. За какво ви е психолог, ако вие сами сте способни да се справите с апатията? Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Телците да преразгледат своя рацион. Ако използвате кетчуп и майонеза в големи количества, ще имате стомашни болки и талията ви ще се закръгли.
Ако Телците отдавна не са си правили изследвания и профилактични прегледи, то трябва да го направят именно сега, в началото на есента. Възможна е алергия, проблеми с щитовидната жлеза и учестено сърцебиене. Всичко се лекува, ако на време се вземат мерки. Хороскопът за септември 2018 година съветва Телците по-често да излизат сред природата, защото природата все още предразполага към разходки и почивка. Важно е да организирате всичко така, че и компанията да бъде приятна, и на масата да има само полезни продукти. Телците са склонни към излишества, затова през септември трябва да следят за всичко, което ядат и пият, и с кого общуват. Изолирайте се от тези, които откровено са ви омръзнали. Живейте така, че всеки нов ден да ви носи щастие.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва за Телците да се съсредоточат върху образованието, повишаване на квалификацията и трупането на опит. Всичко останало вие вече сте постигнали, затова е време да се придвижите напред. Имате достатъчно увереност и упоритост, но още е рано да пишете заявление за напускане. Дори и ужасно да сте се уморили и да мечтаете за почивка на Карибите. В началото направете това, което е нужно, а след това мислете за кардинални промени в делата. Макар, че много Телци очакват отпуска именно през септември 2018 година. И по време на отпуската може сериозно да се замислите за нова и перспективна работа. Положението с парите няма да може да се счита за страхотно, но все пак няма да бъде повод за тъга. Най-добре си намерете още една работа, за да получавате редовно приходи.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Телците да проявят талант в сферата, в която действително могат да постигнат успех. Това може да бъде както изкуство, така и търговия. Всички нововъведения и оригинален подход към работата ще ви бъдат от полза. Само не мързелувайте и не очаквайте помощ от влиятелни лица. Дребните рискове и авантюри няма да попречат на Телците през септември.
А излишните пари смело можете да вложите в някакво свое дело, но не си и помисляйте, че може да „изгорите“. Вие сте упорити и способни на смели постъпки. Телците са реалисти и оптимисти, които са търсени. Значи, всичко ще се получи успешно, ако отрано си съставят план за действие.
Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година не препоръчва на Телците да си уреждат важни срещи, съвещания и командировки на Пълнолуние (25 септември).
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година обещава на Телците много ухажори, затова няма да им се наложи да тъгуват в самота. Ако отдавна не сте се запознавали с никого, то погледнете се от страни. Намръщените и вечно начумерени хора могат ли да предизвикат симпатия? Разбира се, че не! И още – не преследвайте идеала! Иначе, покрай вас ще преминат незабелязани добри и искрени хора. През септември, Телците трябва отрано да помислят къде ще ходят, за да направят романтично запознанство. Естествено в бара или в дискотеката няма да срещнете онзи/онази, които са ви нужни. Постарайте се да бъдете в нови компании, посещавайте изложби и концерти. Телците трябва да бъдат систематични във всичко. Понякога вашето прекалено влечение към любовните преживявания ще ви води до огорчения.
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Телците да бъдат целеустремени. Още повече, че по характер вие сте решителни и енергични личности. Особено, ако работата се отнася до личния живот и завоюване на човека, когото сте харесали. Няма да мине без препятствия, но вие се старайте да бъдете лоялни и мили в отношенията. Понякога е присъщо за Телците да се прикриват от всички, но едва ли ще имате полза от това на любовния фронт. Скромността е добро качество, но през септември, хороскопът ви съветва да бъдете по-смели и инициативни. Някои партньори ще реагират на думите и поведението ви не така, както трябва. Затова пък, вие сами ще разберете за какво воювате, разбира се за истинските чувства.
Ако влюбените Телци през септември 2018 година се „ровят“ в отношенията като къртица в земята, е сигурно, че ще останат сами. Обратно, радвайте се на това, че сте заедно, внасяйте романтични нотки във всичко, което правите. Всеки човек е уникален по своему, подчертавайте това в себе си и в избраника/цата си. Подаръците може и да не са скъпи, важно е да са от сърце и душа.
Любовният хороскоп за септември 2018 година не съветва семейните Телци да подлагат на проверка чувствата на съпруга/та си. Вашата подозрителност няма да доведе до нищо добро, а е възможно да стигнете до развод. Вие постоянно ревнувате и подлагате на съмнения близкия си човек, макар да нямате основания за това. Сдържайте емоциите си през септември, за да не доведете ситуацията до крайност. Още повече, ако вие живеете отдавна заедно, под един покрив. Хороскопът препоръчва на Телците да оставят лошото си настроение на прага на дома. Старайте се да внесете хармония и задушевност в семейството, тогава то ще стане още по-устойчиво. Ако искате да крещите и да критикувате половинката си, спрете се и помислете как ще изглежда това в неговите/нейните очи. Не се опитвайте да промените онзи/онази, които вие истински обичате, независимо от недостатъците.
На Новолуние (9 септември) Телците трябва да се откажат от романтиката, пътуванията и срещите.