Хороскоп септември 2018 за СтрелецГледай в youtubeПрез септември 2018 година, Стрелците сами няма да могат да разберат от къде са се взели силите и енергията, които са в изобилие и какво да правят с тях. Може би трябва да ги използват за активна и продуктивна работа? Или, най-накрая, да се заемат с организирането на личния си живот? Хороскопът за септември 2018 година съветва Стрелците по-малко да се ровят в мислите си, а да започнат да действат конструктивно. С конкурентите в службата се дръжте принципиално, за да не загубите онова, към което така дълго сте се стремили.
Енергията на Стрелците през септември 2018 година ще изригва постоянно. Вие ще успеете да демонстрирате своите таланти, както в творческата, така и в техническата сфера.

Важно е да не прекалявате с амбициите и горделивостта си, защото може да се окажете зад борда на успеха. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат целеустремени, но и планомерни. На вас не ви достига тактичност и гъвкавост, които помагат при постигането на желания резултат без варварски натиск. Дори с конкурентите трябва да бъдете по-лоялни и гъвкави, за да не се озлобят към вас още повече.
Хороскопът съветва да не се занимавате с лекомислени романчета, а сериозно да погледнете на личния си живот. Защото животът преминава като ден, а вие ще си останете сами, без спътник. Разбира се, да се ходи по срещи е приятно, но е време да изберете онзи/онази достойния/достойната и единствения/единствената. И не трябва да говорите, че този няма добра външност, а другия е съвсем лишен от разум. Стрелците обожават да критикуват, но след това страдат за това. В края на месеца не е изключена любов пръв поглед, затова трябва се оглеждайте, за да не пропуснете това красиво чувство.
Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Стрелците безоблачна обстановка в службата. Обратно, ще ви се наложи да се борите за своето място под слънцето и да доказвате професионализма си. Но, ако бързо и качествено се справите с новите проекти, то очаквайте похвала от шефа и уважение от колегите. В началото на септември Стрелците ще имат доста задачи и не трябва да ги изпускат. По възможност повишавайте квалификацията си, учете се и посещавайте семинари.
За укрепване на здравето и външния си вид, Стрелците трябва да преразгледат някои навици в своя живот. Посетете масажист и козметик, а също си направете изследване при личния лекар. Не оставяйте болестите, иначе те ще доведат до сериозни усложнения през септември.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Стрелците период на кардинални и ярки премени. Вие ще успеете да усвоите такава специалност, за която сте си мечтали още в юношеството. Това може да бъде художник, декоратор или нещо друго. За повишаване на статуса си в обществото, Стрелците трябва да направят запознанства с влиятелни личности. Само не бързайте да правите изводи, ако не сте сигурни до къде ще ви доведе общуването с някои хора.
Хороскопът препоръчва на Стрелците да се погрижат за своето психическо състояние, особено, ако често нервничите за дреболии. Ще имате доста дългове, но не си и помисляйте да взимате кредити. Приятелите и роднините ще ви помогнат, с каквото могат, затова се постарайте през септември 2018 година да се оправите със собствени сили.
Здравен хороскоп
През септември 2018 година, Стрелците ще решат сериозно да се заемат със своето здраве, което е много похвално. Сутрешна гимнастика, хладен душ, тичане …. Всичко това заради вас самите или заради любимия човек? Каква е разликата? Важен е резултатът. Хороскопът съветва Стрелците да посетят салон за красота и козметик, за да станат още по-привлекателни външно. Ако често ви боли гърбът, то непременно се запишете за масаж. Но, преди това се консултирайте с лекуващия ви лекар, за да не се получат усложнения.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Стрелците по-малко време да прекарват на компютъра, а повече да бъдат на чист въздух. Срещайте се с приятели, излизайте сред природата и се радвайте на всеки слънчев ден. Тогава от депресията и безсънието няма да остане и помен. Разбира се на Стрелците им е много трудно да живеят с определен режим, но трябва да го направите, за да натрупате сили и да стегнете формите си. Важно е да не пестите енергията си за неща, които действително принасят полза за организма.
В началото на септември при Стрелците могат да се появят проблеми със сърцето и съдовете. За да не стане критична ситуацията, посетете доктора си на време. Освен това, няма да бъде лошо на си направите пълно изследване на организма. Ако се разхождате вечер преди лягане, пиете много витамини и си лягате рано да спите, то много от неприятностите със здравето ще ви заобиколят от страни.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат със спорт или да се запишат на танци, ако не са доволни от своята фигура. Естествено няма да видите резултатите за две седмици, но към Нова Година е сигурно, че ще приличате на модел. Между другото не забравяйте и за новия си гардероб. Психолозите не спират да говорят, че шопинга зарежда с положителните емоции. Дори и само да сложите върху себе си желаната дреха или украшение, то настроението ви ще се подобри веднага. Понякога Стрелците са прекалено общителни и разговорливи, затова може да попаднат в плен на негативни личности. Трябва да бъдете внимателни, иначе нищо няма да остане от вашата бодрост и положителен заряд.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Стрелците много нови и грандиозни проекти, които шефът ще даде именно на тях. Ще усетите доверие и добро отношение към вас, от страна на началството. А в края на месеца ще получите бонус, затова правете всичко качествено, не бързайте. Ако през септември искате да излезете в отпуск, то трябва да довършите всичките си задачи. Само не казвайте, че сте се уморили и не ви се работи.
Кариерен ръст очаква тези Стрелци, които никога не са се надявали някой друг да свърши работата. Ако вие сте от тези хора, тогава очаквайте повишение в службата и по-висока заплата. Възможно е някои от вас да започнат собствен бизнес, което е похвално. Хороскопът за септември 2018 година съветва Стрелците да не отказват финансова и морална помощ от близките си приятели, защото и вие нерядко сте ги подкрепяли в техните начинания. Ако стартирате личен бизнес през септември, то в края на годината ще можете да пожънете плодовете на неуморния си труд. Само не помисляйте да се възползвате от хората, защото ще загубите всичко. С конкурентите също трябва да бъдете внимателни и отстъпчиви. От вашите отношения ще зависи много, особено материалното ви положение.
Стрелците не са свикнали да се оплакват от живота, още повече от финансови проблеми. През септември 2018 година ще ви бъде трудно да постигнете стабилност с парите. И така, за да бъде всичко в норма, на вас ви трябва допълнителна работа. Дори и да ви се наложи да работите през почивните си дни, не се отказвайте от допълнителната дейност.
Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година е приготвил за Стрелците изгодни договори и предложения, които ще им помогнат да се избавят от трудната ситуация. А, за да бъде всичко наред, трябва да бъдете спокойни и търпеливи. На Пълнолуние (25 септември), Стрелците не трябва да подписват документи, договори и да влагат пари в начинания.
Любовен хороскоп
Ако някой през септември 2018 година ще търси своята втора половинка, то това ще бъдат представителите на знака Стрелец. Те отдавна са сами и затова сериозните отношения ще им бъдат приоритетни. По-често бъдете в компанията на стари приятели, а и нови запознанства правете смело! Ресторант, фитнес-клуб, кафе … - бъдете на всички места, където може да срещнете своя човек. Любовният хороскоп за септември 2018 година не съветва Стрелците да преследват идеала, а търсят своя реален спътник. Самотата не е добра за никого, затова побързайте, в началото на есента, да създадете устойчиви и искрени отношения.
На Стрелците им е присъщо да се ровят в недостатъците на своите избраници. Това не е така, а това не това … Вие можете да критикувате всички, а себе си забравяте да погледнете от страни. Ако през септември продължите по този начин, то се гответе за разочарования. Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Стрелците да свалят „розовите“ си очила и да станат реалисти. Стига вече сте ходили сами, около вас има толкова много, интересни и обаятелни личности. В средата на месеца е възможен роман с човек, с когото Стрелците отдавна дружат. Чувствата ще прераснат в нещо повече от приятелство.
На влюбените Стрелци ще им поникнат крила на гърба. От щастие, разбира се. Вие най-накрая ще чуете от избраника си предложение, на което ще отговорите с „да“. Годеж и сватба може да вдигне малко по-късно, а сега се заемете с приготвянето на тържеството.
Любовният хороскоп за септември 2018 година предсказва на семейните Стрелци труден период. Разправиите със съпруга/та ще бъдат ежедневни, което ще ви „скъса“ нервите окончателно. Вие двамата трябва да посетите психолог или да купите билети и да попътувате. Далече от дома ще можете да си изясните много неща, а чувствата ще се освежат. Хороскопът съветва Стрелците да правят всичко двамата с любимия човек – и по домакинството, и финансите, и увлеченията – всичко това ще укрепи съюза ви. Но, ако в семейството има деца, посветете почивните дни на тях. На Новолуние (9 септември) не трябва да организирате семейни тържества, да изяснявате отношенията си с роднини и да взимате решения.