Хороскоп септември 2018 за скорпион Гледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година съветва да бъдете по-внимателни, дори и всичко наоколо да ви се струва лесно и достижимо. Дори и да преливате от енергия, все пак сто пъти премислете точните стъпки към целта. Възможна е поява на завистници в работата и личната сфера. Скорпионите може да станат мишена за тези, които не умеят така уверено и сериозно да постигат резултати.
През септември 2018 година, Скорпионите трябва уверено да вървят към своите цели, без да забелязват препятствията и проблемите. Много ще се опитват да ви избутат от правилния път, но вие не обръщайте внимание на това.

Важното за вас са работата и близките хора, които винаги ви подкрепят с мъдри съвети. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Скорпионите успехи във всички сфери. Твърдост на духа и интуиция са качествата, които ще ви помогнат да постигнете резултати. Но, ако искате да бъдете щастливи в личния си живот, то е нужно да се разделите със съмненията и спомените за предишна любов.
Хороскопът съветва самотните Скорпиони да бъдат бдителни, за да не пропуснат покрай себе си интересният и надежден спътник в живота си. Не се обърквайте относно обожателите, иначе сами ще съжалявате за това. Поставете си достижими цели, за да създадете крепки и искрени отношения. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Скорпионите дългоочакваната отпуска, затова може още в началото на месеца да си купите билетите за пътуване към морето или зад граница. Само преди отпуската завършете всички започнати проекти, за да нямате неприятности с началството. В зависимост от това, с какво настроение и настървение Скорпионите се заемат с новите дела, ще зависи тяхната кариера и финансовото им положение.
Скорпионите не обичат да се занимават с рутинна дейност, но през септември 2018 година именно дребната работа ще ги доведе до успех. Дори и да не сте кариеристи, все пак се стремете към нещо по-високо и перспективно. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Скорпионите да направят почивка, за да станат прекалено усърдни и да не разклатят здравословното си състояние. Точният план на действие е онова, към което трябва да се придържате в началото на есента. Енергията и темпераментът на Скорпионите ще бъдат безкрайни. Естествено е, конкурентите да не рискуват да си имат работа с вас. Само външно вие сте мили и любезни, но от вътре бушуват страсти. Помнете, че дребните спорове с колегите могат да ви доведат до сериозни конфликти.
Здравето на Скорпионите през септември 2018 година ще бъде на висота. Дори и да се простудите, лечението ще бъде кратко. Имате записани няколко „бабешки“ рецепти, които ще ви помогнат да се справите с проблема за ден, два. Ако работата ви е свързана с компютър, не забравяйте да правите гимнастика за гърба.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Скорпионите реализация на стари планове. Само по-малко мислете, а повече действайте. Вие ще успеете да повишите своята квалификация, ако не бъдете прекалено суетни и придирчиви. Това особено се отнася за творческите личности. Във финансов план, Скорпионите трябва първоначално да претеглят всички „за“ и „против“, а след това да влагат и да харчат пари.
Хороскопът съветва внимателно да подписвате документите, за да няма измами и финансови загуби. В началото на септември, Скорпионите ги очаква приятно пътуване по лични дела. Възможно е да получите признание в любов от човек, от когото изобщо не сте очаквали такова отношение. Ако вие самите изпитвате симпатия към него, то кажете му за това. В противен случай не мътете главата на човека.
Здравен хороскоп
Психологическата настройка на Скорпионите през септември 2018 година ще бъде слабовата. Вероятно така ви действа есента или просто сте се уморили от работа. Ще ви се иска да се скриете от всички и да избягате в „дън гори Тилилейски“. Какво пък, тогава изходът е един – да си вземете отпуска. Избягвайте местата където има много хола и е шумно, за да възстановите душевното си равновесие. За укрепване на физическото здраве, Скорпионите могат да посетят спортната зала или да поплуват в басейна.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Скорпионите да организират малък празник за душата. Това може да бъде банален шопинг, който отдавна сте планирали. Дори дребните и евтини покупки могат да ви повишат настроението. Скорпионите притежават уникална способност да си измислят сами проблеми. Ако през септември се държите именно така, не се учудвайте, че ви е налегнала апатия, че се е появила мигрена и безсъние. Хороскопът съветва да се борите с депресията. Иначе ще попаднете в кабинета на психиатъра, а след това ще започнете да гълтате таблетки. Повишената импулсивност и мнителност ще „награди Скорпионите с такива неприятности, че никакви доктори няма да могат да им помогнат.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Скорпионите да гледат на света оптимистично. Спомнете си какви сте били в младостта. И сега малко лекота и младежки дух няма да попречат. За какво ви е да изпадате в паника при най-дребните неуспехи?! Още повече, ме можете да ги решите бързо и без особено да драматизирате. Скорпионите ще бъдат отлични психолози сами на себе си, ако се „вземат в ръце“ и се отърват от измислените си проблеми. Между другото вие отдавна не сте ходили да плувате, на сауна и не сте си правили масаж. Бързо отивайте в спа-центъра и през септември дори няма да си спомняте какво е това „лошо самочувствие“.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Скорпионите много работа, която просто ще ги засипе. Разбира се, вие не сте свикнали да отказвате това, което шефа ви е наредил, но не трябва да поемате на гърба си задълженията на другите колеги. Иначе няма да забележите кога ще се разболеете и ще попаднете в болница. Скорпионите понякога могат да бъдат толкова амбициозни, че и най-големите кариеристи в света да им завидят. Но през септември бъдете внимателни, за да не попаднете в лапите на нечестни и користни личности. Конкурентите ще бъдат много зли и безпринципни.
Хороскопът за септември 2018 година не препоръчва на Скорпионите да разказват на колегите за своите идеи планове за бъдещето. Дръжте в тайна всичко онова, което искате в скоро време да претворите в работата. Проявявайки своите таланти, вие ще успеете да постигнете дори повече, отколкото сте мислили. През септември Скорпионите трябва по-често да ходят на семинари, тренинги и да пътуват в командировка. Всичко това ще им позволи да разкрият своя потенциал и да повишат квалификацията си. А, за да си намерят допълнителна работа, Скорпионите могат да разгледат определените, за това, сайтове в интернет.
В средата на септември, хороскопът обещава на Скорпионите изгоден договор, който през есента ще укрепи финансовото им положение. Началството ще ви хвали постоянно, което вече е стимул за кариерно израстване. Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Скорпионите да обърнат внимание на външния си вид. Ако сте началник, то трябва да изглеждате съответстващо на тази длъжност. Костюм, вратовръзка и чанта – това е дрес кода на истинския ръководител. Вие искате да правите впечатление не само на подчинените си, но и на конкурентите, нали? Скорпионите, по натура са лидери, затова през септември 2018 година ще могат да започнат личен бизнес без особени затруднения и проблеми. Пред вас са открити всички хоризонти, дерзайте!
На Пълнолуние (25 септември) не трябва да посещавате масови мероприятия, да сключвате сделки и да взимате прибързани решения.
Любовен хороскоп
През септември, Скорпионите още веднъж ще се убедят в собствената си сексуалност и очарователност, защото ухажорите няма да ги оставят на спокойствие. Какво пък, няма да ви се наложи да воювате за сърцето на любимия/та, защото той/тя са готови да направят всичко за вас. Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Скорпионите да са наясно със себе си и да изяснят желанията си. Ако вие морално не сте готови за трайни отношения, то се ограничете до романтични срещи. Страстите ще се нажежават ден след ден, ако си позволявате да давате мними обещания на първия срещнат партньор. И още – не гледайте само след тези, които са външно симпатични. Искрените отношения се основават повече на духовната близост.
През септември 2018 година, Скорпионите ще приличат на истински „мачо“. Красиви, стегнати и брутални. Няма да е необходимо да правите каквото и да било, за да завоювате благоразположението на обаятелни особи. Но, все пак, не забравяйте за романтичното ухажване и подаръците. Без всичко това, чувствата бързо угасват, както подсказва любовният хороскоп за септември 2018 година за Скорпион. Играта на думи и с очи скоро ще ви омръзне, затова се ориентирайте към честни и открити отношения.
Скорпионите, които имат любим човек, трябва да забравят за авантюрите и флиртуването извън двойката. Дори, ако тестостерона бушува, бъдете благоразумни! Действията, а и думите, трябва да бъдат внимателно претеглени. Иначе Скорпионите ще изгубят човека, към когото изпитват силни чувства. Много ще решат да предложат брак на човек, само от меркантилни интереси. Тук ви очакват подводни камъни. Такива „финансови“ отношения скоро ще приключат, а вие ще останете дълбоко разочаровани и обидени.
Любовният хороскоп за септември 2018 година обещава на семейните Скорпиони весел и наситен живот. Възможно е вие със съпруга/та да преживеете отново медения си месец, но не у дома, а на красиво място. Вашите отношения със съпруга/та ще станат топли и вълнуващи. По Новолуние (9 септември), Скорпионите не трябва да планират срещи и пътувания. От семейните празници също е по-добре да се откажете.