Хороскоп септември 2018 за РибиГледай в youtube Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите успешно разрешаване дори на тези проблеми, които идват от миналото. Няма да ви се наложи да се стараете особено, за да преодолеете трудностите. Рибите ще се реализират прекрасно в творчеството и ще успеят да получат перспективни предложения за бъдещето. Финансовите приходи ще им позволят да укрепят материалното си положение за есента.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите отличен и продуктивен месец. Ще се наложи да събирате реколта не само на полето, но и в службата. Много от проблемите така леко ще се разрешат, че вие изобщо няма да ги усетите.

Особено ще провърви на творческите Риби, които постоянно нещо съчиняват, измислят и създават. Препятствията на пътя към целта ще ви помогнат да се промените душевно, в по-добра посока. Важно е да не изпуснете възможността да се издигнете в кариерата и да заработвате пари. Ще има много изгодни предложения, но не се захващайте с всички, на веднъж.
Рибите по натура са сантиментални и чувствителни, затова есенната депресия може да ги обхване изцяло. Ще ви се иска да си лежите и само да гледате в тавана, което са първите признаци на депресията. Хороскопът за септември 2018 година ще помогне на Рибите да се измъкнат от това унило състояние, ако те самите не се противопоставят на това. И така, ставайте, вдишайте дълбоко и напред към нови постижения! Стига сте се оплаквали и сте се жалили по различни поводи. Още повече, че е време да организирате личния си живот. Половинката няма да дойде сама на прага, затова се оправете и тръгвайте да се запознавате!
Хороскопът обещава на Рибите романтично и лъчезарно настроение, такова, че дори мрачното време няма да ви притеснява. Кой е казал, че вие сте непристъпни? Всичко това е блъф, затова им докажете обратното. Станете нежни, внимателни и най-важното, приземени. Тайните и загадките са предостатъчни. Ако обичате, не задържайте в себе си това невероятно чувство. И не е нужно да проверявате чувствата на своя избраник/своята избраница. Достатъчно е само да погледнете в неговите/нейните очи и всичко ще разберете, ще се предадете.
В личния живот на Рибите ще появи нов и интересен човек. В началото отношенията ще бъдат приятелски, но с времето ще прераснат в дълбоки чувства. В началото на септември се очакват доста пътувания, както делови, така и от личен характер. По това време Рибите ще направят съдбоносно запознанство. Вие вече не можете да бъдете сами, ако не сте принудени да го правите. Това означава, че хороскопът за този месец, по всякакви начини ще се опитва да изкара Рибите от дома им и да ги изпрати на среща с втората половинка.
Паричната ситуация ще бъде стабилна, но със здраве може да имате проблеми през есента. Ако постоянно се ядосвате и нервничите, то сърцето ви няма да издържи на такива натоварвания. Ако е възможно, почистете съдовете. Естествено след консултация с лекувания ви лекар. Рибите трябва да се наспиват, повече да се разхождат и да се хранят с режим. В спортната зала бъдете внимателни, за да не получите травма или разтягане.
Здравен хороскоп
Ако Рибите не се споминат най-накрая, прекалявайки в работата, то тогава могат да им издигнат приживе паметник. Такива натоварвания никой не може да издържи, а Рибите могат. Не ви плаши дори стоенето в офиса от сутрин до късно през нощта. Хороскопът за септември 2018 година съветва Рибите да пазят здравето си, защото то е най-скъпото, което имат. Иначе, от такава усърдна работа ще се предадат и главата, и сърцето, и ставите. И не е нужно да казвате, че сте млади и изпълнени със сили. Най-добре е да нормализирате режима си, да си лягате рано и да закалявате организма си. А Рибите, които са недоволни от наедрялата си фигура, могат да бъдат посъветвани само едно – диета и спорт. Как ще ги съчетавате, сами решавайте, но не си позволявайте да се превърнете в безформено и неестетично същество.
През септември на Рибите категорично се забранява да се търкалят в леглото от сутрин до вечер, да ядат сандвичи и да пият безалкохолни напитки. Само здравословният начин на живот ще ви помогне да запазите отлично самочувствието и чудесно настроението си. За да избегнете стреса и депресиите през септември, към списъка със задължителните дейности трябва да добавите тичането, хладният душ и позитивните емоции. Ако усетите, че близо до вас живеят негативни хора, постарайте се да запазите доброто си настроение и бързо се отдалечете. В краен случай, хороскопът ви съветва да се обърнете към психолог.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Рибите да запазват спокойствие дори и в най-неочакваните и трудни ситуации. Ще се научите бързо на това, ако сте се програмирали за успех и, ако често се усмихвате на отражението си в огледалото. Стойте по-малко на компютъра и общувайте с реални приятели. Запишете се на танци, фитнес или плуване, защото това не са само спортове, но и много положителни емоции.
Рибите обожават да се връщат в миналото си, като така сами нагнетяват обстановката и вредят на живота си. Хороскопът препоръчва, през септември, да промените възгледите си за това, което е станало обичайно за вас. Именно скуката и тъгата ви теглят към блатото, което ви потиска и състарява. През септември 2018 година, Рибите могат да станат не само по-здрави физически, но и да стъпят на по-високо духовно ниво. Важно е да намерите нишата, която е подходяща, именно за вас. Това може да бъде всичко – шах, пеене и дори каране на мотор.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите промени в професионалната сфера. Не отказвайте командировки, за да укрепите позициите си в колектива. Ще ви бъде трудно да се настроите на работния ритъм, особено след отпуската. Но няма какво да се прави, ще се наложи да работите за седмина, за да не загубите добрата си и перспективна длъжност, а и възможността за повишение. Ако Рибите си поставят такава цел, то още в края на септември гордо ще седнат на трона, на мястото на началник на рекламния отдел.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Рибите дребна конкуренция, но не трябва да се паникьосват. Старайте се да бъдете твърди, ако започнат да ви нападат. Разбира се, не е необходимо да отговаряте на грубостите с грубости, но в краен случай, на неприятелите може да покажете на какво сте способни. Не пречи на Рибите през септември да проявят своите природни таланти. Ако отдавна сте мечтали да бъдете стилисти, то започвайте курс и се учете! А, ако сте искали да бъдете писатели, защо до сега не сте написали нито една книга?
На Пълнолуние (25 септември) Рибите е добре да си отдъхнат в обкръжението на семейството. Не трябва да започвате нови дела и да влагате пари в проекти. Ако се появи желание да започнете предприемаческа дейност, то кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година с радост ще ви помогне в тези начинания. Вие сте търпеливи и наблюдателни по природа, затова не се страхувайте, няма да се провалите. А и с финансите всичко е на ред. Значи, може без съмнение да започнете собствен бизнес.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Рибите да се вглеждат дори в тези ухажори, които преди изобщо не са ги интересували. Вероятно вашето мнение за тях се е променило кардинално, защото хората се променят. Общувайте повече, запознавайте се и водете активен начин на живот, за да не седите унило у дома си да чакате някой да звънне на вратата. През септември съдбата ще ви подари няколко възможности да срещнете любовта, затова се захващайте за тях, и с двете си ръце.
Хороскопът препоръчва на Рибите смело да ходят по срещи! Вие винаги ще имате избор. Сред стотиците ухажори ще намерите онзи/онази, които ще ви бъдат близки по интереси. Но и външно симпатични, разбира се. От многообразието на ухажорите на Рибите ще им се завие свят, но това няма значение, защото всичко ще си застане по местата, когато го/я видите… Любовният хороскоп за септември 2018 година обещава на Рибите внезапно чувство! Само не избързвайте с изводите и решенията си. И по-малко разказвайте за новия си роман на приятелите си. Новият/новата избраник/ца ще бъде не просто чудо, а с чувство за хумор, с пари и чаровник/ца.
Влюбените Риби, през септември 2018 година, ще имат едно, единствено, честно желание – те ще искат да направят предложение за брак на любимия си човек. Но, щом решат, Рибите ще започнат да мислят, как точно да стане. Може би ще се обърнат за съвет към вече семейни приятели или роднини, или към фирма, която организира сватби. Хороскопът съветва Рибите от нищо да не се страхуват, да бъдат самите себе си. Колкото по-искрено направите предложението, толкова по-бързо ще чуете желаното „да“.
Любовният хороскоп за септември 2018 година обещава напрегнат период за семейните Риби. Но никой не е обещавал цял живот романтика и щастие. Над чувствата трябва да се работи, а темперамента в постелята да се подгрява. Между другото, отдавна ли не сте ходили на кино или на концерт? И така, децата бързо при бабите, а вие организирайте културна програма. А след театъра може и в ресторанта да поседите, само двамата, в полумрак, на свещи и вино…Какво по-хубаво може да има за двама влюбени?! Рибите трябва да вземат инициативата в свои ръце, за да създадат атмосфера на тайнственост и страст.
На Новолуние (9 септември) трябва да забравите за срещите, взимането на решения и експериментите. Най-добре да си бъдете у дома и да общувате с близките си хора.