Хороскоп септември 2018 за РакГледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година предсказва за Раците напрежение, с което да се справят ще им помогнат приятели и любимия човек. През целия месец вие ще изпитвате „прелестите“ на живота – от депресия до емоционални изблици. Но, ако Раците погледнат на някои моменти с чувство за хумор, то ще излязат победители. В края на септември ще се появи възможност да проявите творчеството си.
Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Раците лек път към постигане на целите. Вие постоянно ще бъдете в някакво странно и леко подтиснато състояние.

Есенната тъга ще стане верен спътник на сантименталните Раци. Дори роднините и приятелите няма да могат да ви изведат от депресията, ако вие сами не се вземете в ръце. През септември 2018 година, Раците трябва да станат по-оптимистично настроени и с достойнство да приемат всички удари на съдбата. Още повече, че те няма да бъдат така тежки. Вслушвайте се в съветите на близките си, така ще можете да погледнете случващото се с позитивен поглед.
Хороскопът съветва Раците да се заемат с творческа дейност, за да „изпуснат“ парата и да намерят своята ниша в живота. Ако се съмнявате за нещо, то не се захващайте с него. Удачно ще се получите работата при тези, които рисуват, танцуват или се занимават с някакъв занаят. Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Раците голямо кариерно израстване, но вие ще можете да проявите талантите си не само в родния град. Важно е да не унивате, а да се стараете да бъдете в центъра на събитията.
В любовната сфера, на Раците ще им провърви повече, отколкото в професионалната. Самотните представители на този знак могат да разчитат на изненади, за които дори не са и помисляли. Най-накрая ще срещнете човек, който ще ви бъде близък по дух и интереси. Само не отстъпвайте, дори и избраникът/цата да се държат не така, както ви иска. Хороскопът препоръчва да бъдете мъдри и самоуверени, а не да се криете в своята раковина при всяка трудна ситуация. Успехът непременно ще дойде, ако Раците не са прекалено мнителни през септември. Постарайте се да мислите нестандартно, ако работата се отнася до ново любовно увлечение.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Раците да се променят не само духовно, но и да погледнат света с други очи. Не идеализирайте човека, когото обичате. Най-добре се заемете със спешната работа, която през септември ще ви помогне да подобрите финансовото си положение. Шефът ще забележи усърдието и настървението на Раците и ще им даде доста нови проекти. Само не се паникьосвайте, ако ви затрупат. Вие ще успеете да направите всичко бързо и качествено.
В средата на септември, на Раците ще им се наложи да решават домашни и битови проблеми. Това може да бъде ремонт на дома, колата или плащане на дългове за комунални услуги. Хороскопът за септември 2018 година прогнозира, че отношенията с роднините ще станат напрегнати. Не си позволявайте никакви спорове и конфликти, особено с хора, които са по-възрастни и по-опитни от вас. В края на месеца, началството ще ви предложи допълнителни ангажименти, не отказвайте. Кратката командировка в друг град обещава на Раците ярко и незабравимо запознанство.
Здравен хороскоп
Раците постоянно работят и затова забравят да обядват на време. Не трябва така да се натоварвате, здравето е най-ценно от всичко на света. Разбира се, че искате да се проявите като отговорен служител пред шефа, но трябва да знаете мярката. В началото на септември Раците трябва да съставят план за действие, от който не трябва да отстъпват дори на крачка. Иначе ще попаднете в болница, заради преумора.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Раците да обърнат внимание на дейността на сърцето и състоянието на съдовете. Ако всичко това отдавна ви безпокои, бързо се обърнете към специалист. Чувствителните Раци постоянно нервничат и се ядосват дори за глупости. Естествено, че всичко това ще се отрази лошо на психическото състояние и общото настроение. Масаж, вана с лавандула, йога – ето с какво трябва да се занимават Раците през септември 2018 година.
За да разпределят правилно силите и енергията си, Раците трябва да водят здравословен начин на живот, да плуват и да укрепват имунитета си. Особено, ако работата ви е седяща, а гърбът ви боли от няколко години. Възможни са заболявания на ставите и гръбначния стълб, затова не забравяйте да правите физически упражнения и да се движите повече. Хороскопът за септември 2018 година съветва Раците по-често да бъдат на чист въздух. Дори и в мъгливото и дъждовно време може за половин час да се разходите. Не се заседявайте до късно в интернет, защото няма да можете да заспите до сутринта. А помните ли кога за последно четохте книга? Е, време е!
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година не съветва Раците да пишат заявление за напускате, ако новата работа все още е само в мечтите им. Помнете, че парите имат свойството да свършват! Още повече, че финансовото положение на Раците, през септември, не се отличава със стабилност. Наблюдавайте, събирайте информация, звънете на стари приятели, търсете работа в интернет. Изобщо, действайте, създавайте и обмисляйте всичко, за да не се озовете в пробита лодка.
В края на септември, Раците ще получат добра премия за по-рано изпълнена дейност. Началството не само ще ви поощри материално, но и от сърце ще ви похвали. А вие искахте да напуснете и всичко да захвърлите. Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Раците ди си намерят работа, която да им носи не само доходи, но и морално удовлетворение. Вие сте умни, образовани и честни хора, не робувайте на новостите и оригиналните проекти. Колегите са радостни да ви помагат и подкрепят във всички начинания.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Раците отлично разрешение на финансовите проблеми. Но това ще се случи в края на месеца, не се надявайте на приходи по-рано. Желателно е да усвоите нова специалност, да започнете курс или да подадете документи във ВУЗ. Мислите, че няма да се справите с всичко наведнъж? Ще видите, че всичко ще се окаже по-лесно, отколкото си представяте. Понякога Раците обичат да тъпчат на едно място и да чакат всичко да им „падне от небето“. Но през септември 2018 година този номер няма да мине.
Хороскопът съветва да се стегнете духом и физически, за да се справите с работата. Бъдете ентусиазирани, енергични и най-важното, вярвайте в себе си. Ако Раците се заемат сериозно с нещо, то непременно ще постигнат успех. Това не са просто мисли, а житейска истина. Не се страхувайте да реализирате най-смелите си идеи, защото те ще ви помогнат да развиете способностите си и да натрупате опит. На Пълнолуние (25 септември), Раците трябва да се откажат от съвещания, командировки и преговори с партньори. Важните решения също отложете.
Любовен хороскоп
През септември 2018 година Раците ще гледат песимистично на личния си живот, затова ще отхвърлят всякакви запознанства. Но напразно. Възможно е съдбата да ви подари шанс, какъвто дълго след това няма да имате. Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Раците да бъдат смели и самоуверени. Между другото, трябва да забравите за гордостта си. На кого са нужни вашите амбиции и претенции по време на романтична среща? Усмихвайте се, общувайте и създавайте приятна атмосфера около себе си. Тогава и обожатели ще се появят, кой от кого по-достойни.
Хороскопът съветва Раците да бъдат не само инициативни, но и да внасят новости и изненади в отношенията с избраника/цата си. Вие имате много добри качества и е срамота да ги криете от околните. В средата на септември Раците могат да започнат роман с човек, който вече познават. Ако нямате желание да създавате сериозни отношения, то просто се наслаждавайте на живота, разговорите и приятните компании.
Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Раците, които вече са ангажирани, да бъдат по-малко взискателни и критични. Иначе вашите чувства, един към друг, бързо ще угаснат. Съгласете се, че е жалко да изгубите онова, към което и двамата сте се стремили така дълго. Впечатлителните по натура Раци, след това ще съжаляват за случилото се. Значи, бъдете благоразумни и спокойни, за да не развалите почти идеалните отношения. На Новолуние (9 септември) не се препоръчва да изяснявате отношенията, да се карате и да взимате решения.
При семейните Раците всичко ще върви по план, скучно, сиво и еднообразно. Много ще бъдат на границата на развода, което е тъжно. Любовният хороскоп за септември 2018 година настоятелно съветва Раците да контролират емоциите си и да бъдат по-малко претенциозни. Съпругът/съпругата истински са се уморили от вашите вечни натяквания и критични забележки. Най-добре е да изясните всичко спокойно, в комфортна обстановка, за да имате по-малко претенции един към друг. Капризите на Раците ще достигнат своя апогей през септември, което окончателно ще раздразни половинката им. И така, ако не се промените скоро, то след това само ще разказвате колко чудесен е бил бракът ви.