Хороскоп септември 2018 за ОвенГледай в youtubeНа Овните през септември 2018 година ще им се иска да обсипят с внимание и грижи не само близките си, но и малко познатите хора. Вие ще се представите пред много като истински алтруисти, за което няма да съжалявате. Само трябва да укротите своите екстравагантни изцепки и импулсивния си характер. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете търпеливи към роднините си. Отстъпете пред преклонната им възраст и не спорете за глупости.
Хороскопът за септември 2018 година бърза да напомни на Овните за техните най-добри качества на характера. Вие не само сте ярки и самоуверени, но и свободолюбиви, и амбициозни.

Затова не позволявайте на никого да ви се качи на главата през този месец, особено в службата. Вие сте достатъчно темпераментни, но трябва да внимавате за поведението си. Този съвет е най-необходим на тези, които организират личния си живот. Ако сте импулсивни и агресивни ще попаднете в неприятна ситуация. Към близките си трябва да бъдете внимателни и търпеливи през септември, защото вие можете не само да се усмихвате, но и да демонстрирате своя избухлив темперамент и господстващ характер.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Овните радикални промени на личния фронт. Инатът едва ли ще ви помогне при изграждането на близки отношения, затова се старайте да бъдете отстъпчиви. Не търсете поводи за спорове и конфликти, защото ще се прославите като несговорчиви личности. А, ако депресията ви завладее, само опитен психолог ще успее да ви помогне. Важно е предварително да помислите какво ще обсъждате с него. Не трябва да се надявате, че ще ви помогне бързо, защото на първо място, вие самите ще си бъдете помощници.
На влюбените Овни, хороскопът обещава повече радостни събития и по-малко негативи и скандали с избраника/цата. Любовта ще ви е окрили до такава степен, че ще забравите за претенциите си и предишните обиди. През септември 2018 година трябва да се доверявате повече на човека, с когото сте решили да свържете съдбата си. Тогава ще ви очаква успех не само в любовта, но и във финансовите дела. Между другото, не разчитайте на големи приходи през есента. Пари ще постъпят най-рано в началото на октомври.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Овните да обръщат по-малко внимание на онова, което говорят колегите. Нека се наслаждават на злорадството и завистта си, а вие правете правилно всичко, което началникът ви е казал. Скрийте по-дълбоко емоциите си, за да не развалите своето настроение и това на околните. Но и не трябва да бъдете откровени с всички поред, да разказвате за своите планове и личния си живот. Конкурентите, през септември, могат да разберат Овните не така, както на тях им се иска. Това ще доведе до сериозни промени и дори до загуба на пари.
Хороскопът за септември 2018 година не препоръчва на Овните да отказват проектите, които ще им донесат малки приходи. Всички преговори, командировки и дори някоя статия могат да станат перспективни. Важно е инициативата да идва от Овните, тогава успехът ще бъде на тяхна страна. Вие сте порядъчни и отговорни, показвайте това по време на работата си. И не се захващайте с това, което не познавате. Прибързаността в делата може да вкара Овните в капан, в резултат на което шефа да погледне строго към вас.
Хороскопът не обещава на Овните сериозни заболявания през септември. Но, ако седите често на течение или се обличате леко, ще се простудите. Трябва да сложите акцент на фигурата, която през лятото се е позакръглила. Спорт, плуване и диета ще помогнат на Овните да станат стройни и да укрепят здравето си.
Здравен хороскоп
През септември 2018 година няма да бъде лошо Овните да посетят диетолог и козметик. От външния вид много неща зависят, знаете добре това. Вашето оптимистично настроение ще ви помогне да преодолеете всички несгоди в началото на есента. Посещавайте спортната зала и се зареждайте с енергия, за да посрещнете есента в добро здраве. Стегнете фигурата, укрепете гръбначния стълб и свалете излишните килограми. Хороскопът съветва Овните да се откажат бързо от вредните си навици. Ако оставите пушенето ще започнете да дишате по-лесно, а и настроението ви ще стане по-позитивно.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Овните да се погрижат за външния си вид. Отдавна не сте посещавали салон за красота и не сте си правили нова прическа. Нещо оригинално и модно ще помогне на Овните да се откроят от тълпата, например, неординарен цвят на косата и елегантен маникюр. Важно е във всичко да цари хармония, а не скандална претенциозност.
През септември Овните трябва да контролират емоциите си и да мислят какво говорят. Злобата и раздразнителността могат да ви навредят повече от равнодушието. Хороскопът за септември 2018 година съветва Овните да се държат прилично и достойно с хората. Ако не ви се получава, медитацията ще ви помогне. Запишете се на йога, за да внесе равновесие във вътрешното ви състояние. Но помнете, че щастието не е безкрайно. То се крие в дребните неща, които организираме за себе си и за близките си.
Финансов и кариерен хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Овните отлично положение, както във важните дела, така и с парите. Ако отдавна искате да смените местоработата си, то в началото на есента, най-накрая, ще си намерите работа по душа. Водещото, разбира се, ще бъде заплатата, но не трябва да пренебрегвате атмосферата в колектива. В службата, през септември, Овните трябва веднага да се проявят като активисти и генератори на нови идеи, но и като пунктуални сътрудници. Заели сте се с оригинален проект? Значи, до края на месеца трябва да го завършите. Взимайки решение за работата, няма да бъде лошо Овните да се съветват с близките си.
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Овните връщане на стари дългове. Вие вече сте се простили с парите, а ви се връщат и с лихва. Само не бързайте веднага да хукнете по магазините и да започнете да купувате скъпи вещи. Знаете ли какво са „пари за черни дни“? Това означава да спестявате! При много Овни ще се появи желание да започнат собствен бизнес. Ако у вас има комерсиална жилка, не се страхувайте от нищо. Но за банков кредит, по-добре не си помисляйте през септември. Дори и в плановете ви да влиза покупката на ново жилище или автомобил.
Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година предсказва за Овните неочакван приход или наследство. Такава радост не сте и очаквали. Не бъдете алчни и споделете с тези, които са в затруднено финансово положение. Възможно е Овните да дарят определена сума за благотворителност. Това е не просто добра, а и благородна постъпка. Хороскопът за септември 2018 година ви съветва да се откажете от скъпите придобивки. Затова пък, може да се срещнете с приятели на кафе или да отидете на хижа в планината. Още повече, че много отдавна не сте го правили. В края на месеца Овните ще решат с някой от колегите да започнат интересен и доходен проект. На Пълнолуние (25 септември) не трябва да подписвате договори, да тръгвате в командировка и да влагате пари.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година обещава на Овните, които не са си намерили достойна партия, резки промени в личната сфера. Възможно е да не се стигне до сватба, но вие ще се влюбите и ще се почувствате щастлив човек. Само трябва да забравите за миналите си увлечения и раздели. Стига сте страдали за този/тази, които дори не си спомнят за вас. Между другото, хороскопът съветва Овните по-често да влизат в сайтове за запознанства. В интернет също има шанс да се запознаете с интересен и симпатичен човек. Но не си правете прибързани изводи, дори и върху вас да се сипят комплименти, предложения и любовни признания.
А, ако през септември Овните не срещнат своята втора половинка, то не трябва да се паникьосвате. Животът е непредсказуем, шеговит и изпълнен с изненади. Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Овните да гледат оптимистично на всички ситуации, с които се сблъскват. Ако имате мечти, те непременно ще се сбъднат. Важно е да не си седите у дома, а да излизате и да се запознавате с нови хора. Влюбените Овни ще се стремят към разнообразие в отношенията с партньора/ката, което ще доведе до подобряване на настроението и на двамата. По време на срещите не говорете за проблеми и без това сте се уморили да говорите за тях. Ако времето позволява, излизайте с любимия човек сред природата или на водоем. Чувствата трябва да се „подгряват“ не само със страст и нежност, но и с нови впечатления.
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на семейните Овни да оправят всички битови проблеми още в началото на месеца. Тогава целият септември ще остане за вас и съпруга/та. Ще можете да си починете заедно, да отидете на ресторант или на кино. А и един съвет за онези Овни, които дори и семейни се заглеждат по сексапилните особи: бъдете верни на съпруга/та си! Иначе работата ще стигне до развод. На Новолуние (9 септември) не е желателно да ходите по срещи, а е най-добре да прекарате времето в обкръжението на семейството си. Откажете се също от дълги пътувания и сключване на брак.