Хороскоп септември 2018 за ЛъвГледай в youtube През септември в главата на Лъвовете ще се въртят най-различни мисли, затова е нужно внимателно да анализират всичко случващо се. Дори не си и помисляйте да плачете, ако в любовта се случи нещо непредсказуемо. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в чувствата, за да не си навредите сами. Началото на есента ще ви донесе доста приятни изненади, затова изтрийте сълзите и погледнете позитивно на света.
Лъвовете не са свикнали да си поставят ниски цели и да се чувстват потиснати, но през септември 2018 година просто няма да се познаете. Вие ще започнете да си измисляте „едни такива“ …

От къде са се взели тези „тежки“ мисли, апатия и песимизъм? Хороскопът за септември 2018 година съветва Лъвовете да се вземат в ръце и да погледнат света по-оптимистично! Иначе ще залеете целия си дом със сълзи, ще заприлича на водопад! Още повече, че ви предстои доста работа, а и личния ви живот се нуждае от много внимание.
И така, Лъвовете трябва се превъзпитат незабавно! Важно е да станат уверени и да не чакат подаръци от съдбата, защото любовта ще ги заобиколи, парите ще свършат, а от работата - ще ги уволнят. Не искате такива перспективи, нали? Значи, заемайте позата на цар, оправете си короната и отново на бой! Хороскопът за септември 2018 година обещава на Лъвовете доста важни решения, които ще се наложи да вземат спешно. След всичко това, животът им ще се промени кардинално и то в по-добра посока. Защото е възможно през септември, Лъвовете не само да направят кариера, но и да срещнат любим човек.
Септември ще бъде успешен за онези Лъвове, които не си позволяват да мързелуват, както физически, така и умствено, по-точно, винаги нещо учат, придвижват се напред и повишават квалификацията си. Ако в началото на есента започнете да усвоявате нова професия, в бъдеще ще станете успешни и състоятелни хора. Имайте го предвид! Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Лъвовете, в службата, повече да слушат началството, а не завистливите си колеги. Идвате на работа, вършите я и си отивате. А, ако искате да се скарате или дори да се сбиете с някой от колегите си, то е най-добре след работа да отидете в спортната зала. Там има боксова круша, излейте върху нея гнева си!
За да могат мечтите ви да се сбъднат през септември, трябва малко да се постараете. Лъвовете могат да проявят своите най-добри качества, ако много поискат. И така, не губете самообладание и бъдете търпеливи. Иначе, в средата на месеца може да се разболеете. Защото организмът ви не е железен и реагира на всички ваши преживявания и затруднения.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Лъвовете да прекарват повече време с близките и любимите си хора. Може да излезете сред природата, да отидете на хижа или заедно на цирк, напр. Дори и не си помисляйте, че това е за деца. Клоуните, например, са считани за най-добрите лекари на депресията. За да укрепят финансовото си положение, Лъвовете трябва да бъдат бдителни и пестеливи. В краен случай може да си намерят допълнителна работа. Само не взимайте кредити и не влизайте в дългове. През октомври ситуацията ще се оправи, затова просто стегнете колана и купувайте само най-необходимото.
Лъвовете, в началото на есента трябва да спазват хранителен режим и да бъдат много внимателни, за да не ги подведе здравето. Оставете пушенето, откажете се от екстремните спортове и по-малко се ядосвайте, защото така ви съветва хороскопът.
Здравен хороскоп
На вън властва септември, а настроението на Лъвовете е слънчево и топло, което означава, че не се очакват проблеми със здравето. Важно е по-малко да се ядосвате и да не обръщате внимание на дребните недоразумения в живота. Желателно е да избягвате общуването с негативни хора, които само изчерпват положителната ви енергия. Хороскопът съветва да оставяте всички лоши мисли на прага на дома си, за да не карате излишно с близките си и да запазите хармоничните отношения в семейството.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Лъвовете да си вземат отпуска, дори и кратка, и да попътуват. Не ви достигат пари за пътуване? Не си и помисляйте, защото, вероятно, винаги ще се намерят дребни пари за това. Отделете време и за спорт! Септември е достатъчно топъл месец, затова може да поиграете футбол или волейбол с приятели. Ако отдавна не сте влизали във фитнеса, то отивайте! Само се старайте да следвате съветите на инструктора, а не на приятелите. Важно е всичко при Лъвовете да бъде с мярка. Увеличавайте натоварването постепенно, а не се хващайте веднага за всички уреди.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Лъвовете да довеждат до край всяко дело. Така ще можете да възпитате волята си и да постигнете желаните цели. Най-важното в началото на есента за Лъвовете е мотивацията. Възможно е стари болежки да напомнят за себе си в разгара на месеца. За укрепване на имунитета има няколко правилни дейности - закаляване, чист въздух и правилно хранене, богато на витамини и минерали. И така, колкото повече витамини поглъщате, толкова по-добро ще бъде здравето ви. Преди лягане трябва да се разхождате, дори само половин час. Тогава и безсъние няма да ви мъчи, и утрото ще бъде усмихнато.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година обещава на Лъвовете толкова изгодна сделка, че ще им се завие свят от успеха. Но в началото проверете всички документи, претеглете всички „за“ и „против“, а след това се съгласете на сътрудничество. През септември работа ще вдъхновява повече Лъвовете, в сравнение с личните отношения. Вие така упорито ще се заемете с новите дела и проекти, че началството няма да забрави да ви начисли бонус в края на месеца.
Лъвовете ще правят енергично и решително всичко, което шефът им поръча. Вие сте се заседели доста на едно място и една длъжност. Време е да направите кариера. Увереността и амбициозността ще ви помогнат да постигнете главозамайщи успехи, затова не забравяйте за тези важни качества, в работата си. Ще ви се наложи да работите всеки ден, дори и през почивните дни. Какво пък, парите сами няма да влязат в портфейла ви, затова не се оплаквайте.
Получавайки добри приходи, Лъвовете ще решат част от парите да вложат в голям проект или в собствен бизнес. Не се страхувайте, че няма да се получи онова, което сте планирали. Само се старайте да избягвате риска и авантюрите през септември, защото няма да ви помогнат. Командировката ще се окаже доста перспективна, ако е в средата на месеца. А свободното си време посвещавайте на семейството, приятелите и любимото си увлечение. Защото животът преминава, а работата няма да ви даде чаша вода, когато остареете.
Хороскопът за септември препоръчва на Лъвовете да се заемат дори и с най-дребните задачи, за да попълнят личната си съкровищница. Това може да бъде работа в интернет или нещо кардинално ново. Важно e да бъде нещо интересно, а не монотонно и скучно. Рутината убива Лъвовете, което може да ги доведе до депресия. На Пълнолуние (25 септември) е най-добре, Лъвовете да бъдат с близките си. Никакви спонтанни решения, пътувания и празнични мероприятия.
Любовен хороскоп
През септември Лъвовете ще имат толкова много ухажори, че няма да могат да ги преброят. Всички ще им се обясняват в любов и ще ги канят на среща, но те ще бъдат като непристъпна крепост. Каква е причината за такова поведение? Ако имате намерение и в бъдеще да се ограничавате само до флиртове, умилкване и писане в социалните мрежи, то ще си останете сам-самички. Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, за да не пропуснат „своя човек“. Съдбата не дава често възможности за такъв късмет, какъвто ще имате вие в началото на месеца.
Макар, че няма да пречи, Лъвовете да бъдат бдителни и здравомислещи. Вие сте твърде влюбчиви и темпераментни по натура, което ще демонстрирате и есента. Любовният хороскоп за септември 2018 година предсказва на Лъвовете отношения, основани на меркантилни интереси. Но от коя страна, още не е известно. Помнете, че „раят в колибката“ няма да продължи дълго, затова, ако сте решили да имате сериозни отношения с избраника/избраницата, то няма да е лошо да си осигурите свой покрив над главата. Освен това, покривът трябва да бъде стабилен, а къщата здрава, от тухли!
В средата на септември самотните Лъвове може така силно да се влюбят, че сами себе си да учудят. Вие дори ще помислите за сватба и венчавка, а също и за кола и нов дом. Какво пък, ако чувствата са истински, то може да сключите брак. Но не пречи, в началото, всичко да претеглите, а и пари да спестите. На Новолуние (9 септември) е добре да се усамотите, защото могат да възникнат конфликти с близките ви роднини.
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на семейните Лъвове да отделят повече внимание и време на децата си. Ако това не ви се получава през седмицата, то почивните дни може да посветите на някакви културни занимания или на излет сред природата. А, ако имате възможност, организирайте малък празник и подарете на децата си нещо, което истински желаят. Вие отново си мислите за това, че нямате пари? Само не рискувайте да го казвате пред любимите си деца.