Хороскоп септември 2018 за КозирогГледай в youtubeАстрологичната прогноза за септември 2018 година предсказва на Козирозите труден месец, когато няма да има светлина нито в любовта, нито във финансите. Животът ще ви се стори толкова проблемен, че ще се отчаете истински. Близки приятели ще помогнат на Козирозите, като им предложат мъдър изход от ситуацията. Ако вие преминете достойно всички изпитания, то животът ще ви подари много ярки събития и впечатления. В края на септември няма да бъде лошо да попътувате и да си починете.
Ако Козирозите са чували за „черен“ период, то именно с това ще им се наложи да се сблъскат през септември 2018 година.

Практически във всички сфери на живота се очакват неприятности и затруднения – личен живот, служба и финанси. Не трябва да гледате песимистично на света, защото много ситуации ще успеете да разрешите, успешно, още в средата на месеца, ако сте мъдри и находчиви. Още повече, че изпитанията правят Козирозите още по устойчиви духом и самоуверени. От вашето настроение зависи всичко, затова не нагнетявайте обстановката. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите разумно да планират работата и почивката, за да не се окажат без си ли в началото на есента.
Самотата в личния живот също не трябва да плаши Козирозите през септември, защото може да използват това време за размисли, почивка сред природата и шопинг. А отдавна ли не сте били на риба или на лов? Близък човек, когото Козирозите отдавна и добре познават, може да им се обясни в любов. Важно е сами да решите как да се държите с него – приятелски или с чувства. Не е желателно да бързате с решението, ако сърцето не е готово за кардинални промени.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Козирозите нееднозначна ситуация. Възможно е да ви помолят да нашите заявление за напускане по собствено желание. Не се отчайвайте, защото ще се появи шанс да се разделите с това място и да си намерите по-перспективна работа. Не само интересна, но и доходна. През септември, Козирозите ги очакват нови запознанства, срещи със стари приятели и изгодно предложение за сътрудничество. Има възможност да научите нещо ново, да посетите семинар или курс за повишаване на квалификацията.
Опита и знанията си, Козирозите могат успешно да претворят в практиката и в активната си дейност. Хороскопът препоръчва да се вземете в ръце, за да не позволите на емоциите и гнева да разрушат топлите отношения с колегите. Старайте се да бъдете логични и мислещи в общуването, а също и точно да излагате своите мисли. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите да се съобразяват не само със ситуацията, но и с хората. Гъвкавост и лоялност са добри качества за тези, които се стремят да реализират целите си.
През септември можете смело да планирате бременност, ако сте жена, която отдавна мечтае за майчинство. Не забравяйте за витамините и изследванията при специалист. Тези, които искат да се отърват от излишните си килограми трябва да посетят диетолог и да разработят ефективна програма за отслабване. В средата на септември трябва да бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Вашата раздразнителност и придирчивост могат да доведат до раздяла.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Козирозите да не влагат пари в непознати проекти. Вие ще загубите повече, отколкото бихте могли да си позволите. Творческите Козирози могат да проявят таланта си на световно ниво, създавайки истински шедьовър в художествената и литературната дейност.
Здравен хороскоп
Умората така рязко и внезапно ще връхлети Козирозите, че няма да минат без лекарска помощ. Трябва спешно да си вземете отпуска, за да си починете. Отидете сред природата, далече от градския шум и суета. Още повече, ако лятото не сте успели да организирате почивка за себе си. Септември е „бархетен“ месец, затова се замислете за почивка на морето. В началото на есента, Козирозите трябва да се пазят от простуди и грип, иначе усложненията ще бъдат сериозни. Заемете се с укрепване на имунитета, пийте витамини и се хранете с полезни продукти.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Козирозите да спазват профилактичните мерки срещу хроничните заболявания. Ако алергията ви спохожда, то се запасете с лекарства. А най-добре си направете изследвания, за да изясните причината за този проблем. Козирозите трябва да се отпуснат наслаждавайки се на живота и да не си измислят сами проблеми. Ако през септември 2018 година тръгнете да пътувате, то предварително се погрижете за предметите от първа необходимост. Намирайки се в друг град се постарайте да обиколите всички исторически забележителности.
Козирозите по натура са сериозни, затова през септември едва ли ще рискуват със здравето си. Но, ако усетите някакъв проблем, не се занимавайте със самолечение. Защото това, което е полезно за едни, на вас може да ви навреди. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите да се придържат не само към работния си график, но и към режим за хранене. Ако времето е топло и слънчево, позволете си да отидете на плаж и да се попечете. Важно е да спазвате мярката във всичко, за да не тичате след това по болници и да не сте цял месец в болничен отпуск.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите да се насочат към укрепване на материалното положение. Ако сами разбирате, че бюджета ви се изразходва максимално, то си намерете допълнителна работа. Решителните действия в началото на есента е най-добрия изход от трудната ситуация. Можете да започнете собствен бизнес, ако вече многократно сте мислили за тази перспектива. Но, ако Козирозите имат творчески заложби, то трябва да потърсят работа в интернет. Нека това не бъдат дейности от сивия сектор, разбира се.
Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат амбициозни, ако работата се отнася до личния ръст и кариерата. Ако ви се иска да се прояви в абсолютно нова специалност, то се запишете да учите! Не пречи да си спомните за хоби, което също да ви помогне да преумножите капитала си. Само не зацикляйте на едно финансово ниво, защото духовността ви бързо ще опустее.
На 25 септември е Пълнолуние, което е неблагоприятен ден за Козирозите, които са решили да вложат пари или да подписват дългосрочни договори. Хороскопът за септември 2018 година съветва Козирозите да не дават пари на заем, дори и на близки приятели. Едва ли ще ви ги върнат бързо и много ще се ядосвате. Икономисването още на никого не е навредила, затова в началото на есента трябва да бъдете практични в придобивките. Защо да купувате още дрехи и обувки от бутик, когато вече имате всичко и то в големи количества? Хороскопът препоръчва на Козирозите да спестят пари за семейни празници, пътувания и полезни покупки за дома. Между другото, вие нали решихте да се запишете във ВУЗ, а това значи, че са ви необходими финанси за тази цел.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Козирозите да преосмислят своите възгледи за личния си живот. Колкото по-нежни и меки бъдете с потенциалния избраник/ца, толкова по-големи ще бъдат перспективите да създадете устойчиви и дълготрайни отношения. Не трябва да тъгувате по онзи/онази, които са ви отхвърлили и не са били достойни за вас. За какво ви е да страдате и да се мъчите, животът е чудесен и е изпълнен с приятни изненади. Между другото, в средата на септември, при Козирозите ще се появи възможност да се запознаят с човек, за когото отдавна са мечтали. Ако премислите поведението си, то и отношенията ще станат не само чувствени и страстни, но и искрени.
През септември самотните Козирози ще станат излишно меркантилни. Разбира се, това е необходимо качество за само утвърждаване, но и любовта не трябва да я оставяте в страни. През септември се вслушвайте в разума си, но само когато взимате важни решения.
Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Козирозите, които имат вече половинка, да бъдат романтични и нежни. Вие постоянно преследвате тези, които изобщо не съществуват. Възможна е поява на съперник, който ще бъде твърде настойчив и безцеремонен. Ако Козирозите не искат да загубят любимия си човек, то трябва бързо да го/я хванат за ръка и да отидат в съвета. Страхувате се от такива резки промени? Все някога ще трябва да се отделите от родителите си и да създадете семейство.
Семейните Козирозите могат да организират пътуване през септември. Вие така дълго сте чакали този момент със съпруга/та, затова не се замисляйте да отлагате пътуването за другата година. Това може да не е пътуване до морето, а може да бъде и зад граница. Любовният хороскоп за септември 2018 година предсказва на Козирозите домашни и битови проблеми. Старайте се да приобщите към домашните дела и децата, а също и решавайте всички възникнали проблеми заедно с цялото семейство. Козирозите трябва да избягват рутината и еднообразието в отношенията със съпруга/та. Дори, ако по характер сте консервативно настроен, традиционалист, все пак новостите и експериментите са ви необходими като въздуха.
На Новолуние (9 септември), на Козирозите не се препоръчва да си изясняват отношенията с близките и да взимат решения.