Хороскоп септември 2018 за ДеваГледай в youtube Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва Девите повече да помислят за своя живот, а не да бъдат в услуга на всички. Помнете, че добрите дела са добри само когато, не са в разрез с личните ви планове и желания. През септември 2018 година трябва смело да се хванете за работа и за нови проекти. Но не забравяйте и за домашните си задължения. Практичните, по натура Деви, ще успеят не само да запазят спестените средства, но и да ги преумножат.
През септември Девите ще се прославят като истински алтруисти, ако помагат на всички, на около. Разбира се, добротата и отзивчивостта са достойни качества,

но и за себе си трябва да помислите, иначе ще пропуснете и изгодни предложения за работа, и симпатични обожатели, които ви „обикалят“ от доста време. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Девите да довършат всички започнати проекти. Кариерата се нужда е от подем и вие го знаете. През септември ще се натрупат и доста домашни дела, затова се постарайте да свършите всичко и да направите план за цялата есен.
Девите не могат да живеят без да критикуват и без да идеализират партньора/ката си. Затова ще ви бъде трудно да постигнете компромис в личния си живот през септември. Помнете, че вие не сте „подаръци“ от съдбата, затова трябва да бъдете внимателни и лоялни към близките си хора. Хороскопът съветва да бъдете упорити, когато работата се отнася до личните ви цели. Успехът и славата ще дойдат при тези, които съвсем точно знаят какво искат от живота.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Девите ново работно място и висока длъжност. Само изберете верния път, за да не се „ препънете“. В личния живот също трябва да бъдете внимателни. Възможно е до вас отдавна да има човек, който искрено ви обича. Самотните Деви могат да направят перспективно запознанство, затова няма да им се наложи да скучаят сами у дома си през септември 2018 година.
Отношенията при влюбените Деви трябва постоянно да се обновяват, защото еднообразието ги довежда до разочарование. По-малко критикувайте избраника/цата, вие също не сте идеални. Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Девите доста дребни задачи, от които не трябва да се отказват. Шефът е намислил за вас нещо ново, доходно, затова бъдете отговорни в работата си. Още повече, че Девите по природа са трудолюбиви и целеустремени. Тези качества трябва да пуснете в действие, когато се отнася за кариера или доход.
В началото на септември здравето на Девите може да се поразклати. Изходът е един – почивайте си повече, стремете се към положителни емоции и не преследвайте само парите. Хроничните заболявания могат да ви изкарат от „релси“. Вземете нужните профилактични мерки на време.
За да не възникнат проблеми в отношенията с домашните, трябва да определите приоритетите си. Работа и само работа? Тогава добрите ви отношения с роднините ще станат на „пух и прах“. Хороскопът за септември 2018 година предсказва за Девите голяма придобивка за дома. Това може да бъде битова техника, компютър или нова мебел. Семейните двойки ще постигнат хармония и ще се отнасят един към друг с търпение. Романтиката ще погълне изцяло Девите, затова в началото на есента е възможен годеж или сватба за самотните представители на този знак.
Здравен хороскоп
Девите трябва да се вслушват в организма си, за да нямат проблем със самочувствието си през септември. Вас, разбира се, не бихме могли да ви наречем безхаберни, но понякога забравяте за елементарните профилактични мерки. Не се ядосвайте напразно, хранете се правилно и се разхождайте повече на чист въздух. Месецът е доста травматичен за Девите, затова няма да пречи да бъдете много внимателни и прецизни. Дори в работата се старайте по-малко да се суетите, да бързате и да „подскачате“.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Девите да уравновесят психическото си състояние с помощта на любимото си хоби, четене на книги и културни мероприятия. Ако ви е трудно да се справите сами със своето настроение и депресии, запишете се за прием при психолог. Само се постарайте да намерите такъв специалист, който има богат опит зад гърба си. Творческата природа на Девите ще им помогне да излязат от затворения кръг и да сложат в ред вътрешния си свят. В началото на септември вие ще намерите нещо ново и удивително, което ще ви донесе много радост и впечатления. Това може да бъде някакво творчество, писане или танци.
Само не си губете време напразно, а постоянно търсете себе си. Девите са практични и реалистични, което ще им помогне да постигнат душевна хармония. А относно това, че тялото и душата са взаимно свързани, не е нужно да ви се казва. Възможни са дребни проблеми със стомашно-чревния тракт, затова се старайте да се храните с полезни продукти и не прихапвайте на крак. А, за да бъдете стройни и привлекателни, трябва да влезете в спортната зала или да отидете на басейн. Сами знаете, че ако искате, може да изваете фигурата си елегантна, без никакви забележки.
Хороскопът за септември 2018 година не съветва Девите да оставят за после това, което трябва да направят сега и бързо. Важно е да не спирате на постигнатите успехи. За добро здраве са нужни не само мускули и имунитет, но и душевна хармония. Ако в началото на есента си я осигурите, то никакви болести няма да ви плашат. Особено, ако до вас винаги са онези, които ви обичат и ценят. На Пълнолуние (25 септември) не е желателно да си уреждате срещи, да се занимавате с нови дела и да организирате далечни пътувания.
Кариерен и финансов хороскоп
Такива работохолици, каквито са Девите, няма други на планетата. Действително, те могат да работят по 24 часа в денонощието, особено, ако са си поставили реална цел. Хороскопът за септември 2018 година съветва Девите малко да се спрат, да си починат и спокойно да планират всеки, свой, работен ден. Ако нещо вече сте направили, зачертайте го от списъка с „важно“. Девите могат да работят за десетима, което шефът непременно ще забележи. Но може и друг извод да си направи – може, значи ще получи още задачи.
Финансовото положение през септември няма да бъде добро за Девите, въпреки тяхната трудоспособност. Разбира се, вие влагате сто процента от себе си в работата, а това напълно устройва началството. Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година съветва Девите да бъдат хитри и да кажат на шефа, че искат да напуснат. Тогава всичко ще си застане на местата. Заплатата ще се увеличи, ще има бонус в края на месеца, а и нова, почетна длъжност. Нали за това сте си мечтали?
През септември Девите могат уверено и без съмнение да доказват своето мнение сред колегите. Не само, че ще се вслушват във вас, но и напълно ще ви се доверяват. Още повече, че Девите са натрупали много опит и знания на своето поприще. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Девите да сложат в ред документацията, а също внимателно да подписват всички книжа. И най-дребната грешка или пропуск, и вие ще попаднете в незавидно положение в службата. За да постигнат материално благополучие, Девите трябва ясно да си поставят цели. А и да си представят, какво могат да си купят с получените пари. На Новолуние (9 септември) не се препоръчва да подписвате договори и да сключвате сделки. Нищо ново и важно, защото са възможни неприятности! Дори и да се организирали в този ден среща с деловите си партньори, по-добре я отложете.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година няма да остави сами Девите. Ще имат много обожатели и ще им предстои да направят сами избор между тях. Само не пускайте в ход своя предпочитан метод – проверка на чувствата за устойчивост. Особено, ако и така е видно, че ви обожават. През септември Девите ще предпочетат леките и ефирни отношения, които с нищо не ги обвързват. Какво пък, имате право! Но помнете, че така можете да пропуснете страхотен и обичащ ви човек.
През септември Девите трябва да намерят време и за приятелите си. Вие така сте се задълбочили в личния си живот, че дори сте забравили да поздравите приятел с юбилея му. Времето позволя почивка сред природата, отсядане в хижа и други развлечения. Любовният хороскоп за септември 2018 година предсказва на Девите симпатия от страна на колега/колежка, с които отдавна работите. А, ако и вие изпитвате към него/нея нееднозначни чувства, то бъдете смели. Забравете за своята критичност, която винаги пускате в ход, когато правите романтично запознанство.
Тези Деви, които отдавна са влюбени и сериозно са увлечени, хороскопът ги съветва да ценят отношенията си и да не се карат за дреболии. Вие дори можете да направите предложение на избраника/избраницата, ако сте готови за резки промени в личния живот. Девите често сменят тактиката си на поведение, ако работата опира до нещо конкретно и официално. Но, ако в началото на септември 2018 година те си останат такива несговорчиви и прекалено разсъждаващи, то така и ще си останат сами поне десет години напред.
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Девите, които имат семейство, да си спомнят „медения месец“. Имате ли желание да го повторите? Тогава купувайте билети и тръгвайте да пътувате със съпруга/та си. И още един ценен съвет – не говорете за неща, от които след това ще се срамувате. Девите често не контролират думите си, което силно ранява и обижда. Ако през септември избегнете конфликтите, то семейният ви живот ще стане по-ярък и устойчив.