Хороскоп септември 2018 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците през септември ще трябва да доказват своя професионализъм, както на думи, така и на дела. В личния живот са възможни разочарования и раздели, но не трябва да се отчайвате, особено, ако мислено вече сте били готови към тези радикални промени. Хороскопът за септември 2018 година ви съветва да общувате повече с роднините си, да решавате домашни проблеми и да благоустроявате жилището си.
През септември 2018 година, Близнаците и очакват големи разочарования, ако са напористи в личния си живот. Вие никога няма да успеете да постигнете желаното, ако не укротите апетитите си и ако крачите самоуверено към целите си. Хороскопът за септември 2018 година съветва Близнаците

да бъдат по-отстъпчиви и меки, и най-важното – искрени в общуването. Ако търсите идеалния партньор, то още дълго ще седите самотни у дома. Вие сте енергични и симпатични, затова бързо се включвайте в някоя компания и не отказвайте срещите и ухажванията.
Хороскопът съветва Близнаците да правят не само романтични, но и приятелски запознанства. Не обръщайте внимание на поговорката, че „Един стар приятел е по-добър от двама нови“! Вие сте комуникативни по природа, затова едва ли ще се ограничите до един приятел за цял живот. В средата на септември 2018 година ви очаква неочаквана изненада или среща.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Близнаците отлична и плодотворна работа. Вие ще бъдете така търсени от колегите, че дори няма да искате да пътувате в командировка и ще оставате до късно в офиса. Но помнете, че хороскопът не ви съветва да се трудите сами. За да направите кариера и да укрепите авторитета си, ще ви бъде необходима подкрепата на по-опитните колеги и активната работа на целия екип.
В началото на есента, Близнаците ще трябва да се въоръжат с търпение, за да преодолеят вътрешните си бариери. Вие сами сте си ги поставили, затова не търсете виновни, заради личните си преживявания. Хороскопът за септември препоръчва да използвате прекалената си енергия за любимото си хоби. Ако отдавна сте искали да рисувате или да пеете, то се запишете на курс. Възможно е вашите таланти да дадат плодове и доведат до всеобщо признание. Не е изключено да срещнете втората си половинка на мероприятие или по време на пътуване.
Септември е много подходящ за кариерно израстване. Има възможност да постигнете не само това, което искате, но и да усвоите нова професия. Важно е да вярвате в себе си и да бъдете активни. Помнете, че такава възможност за укрепване на позициите, съдбата не дава често. Хороскопът ви съветва да се откажете от пътешествията екстремните видове спорт. Възможни са сериозни травми, счупвания и наранявания. Септемврийският хороскоп за 2018 година съветва Близнаците да спазват профилактичните мерки, за да не се разболеят в разгара на работата. И бъдете внимателни със спиртните напитки, интоксикацията може да бъде силна.
Здравен хороскоп
Чудесно е когато има работа, но Близнаците трябва да си спомнят и за почивката, защото, в противен случай, така ще разклатите здравето си, че дори и дребните дейности ще се наложи да отложите. Трябва да цените всички моменти, които изпълват живота ви с емоции и радостни впечатления. Ако усетите, че сте се уморили, оставете дори спешните дейности. През септември, Близнаците трябва непременно да се наспиват, да се хранят с режим и да ходят в спортната зала. Ако живеете както дойде, не спазвате режим, то ще се радвате на главоболие, торбички под очите и депресия. Разбира се, че е нужно да се срещате с приятели, но не от сутрин до вечер, постоянно. И още повече с алкохол и гъст, тютюнев дим.
Хороскопът за септември 2018 година препоръчва на Близнаците гимнастика, движение, хладен душ и полезни продукти за хранене. Никакви прихапвания, пасивен живот и есенна тъга. Правилно разходвайте енергийните си запаси и ще се чувствате чудесно. Разбира се, че не са нужни изнурителни тренировки, но десетина минути гимнастика и малко крос ще ви дойдат добре. Вечер не се заседявайте пред компютъра, дори и работата ви да е в интернет. Повярвайте, здравето ще ви се отблагодари след това. Иначе ще ви се наложи цяла есен да ходите в поликлиниката, за да правите изследвания и да пиете хапчета.
Здравният хороскоп за септември 2018 година настоятелно препоръчва на Близнаците да включат в дневното си меню плодове, зеленчуци и белтъчини. Силите ви бързо се разходват, затова изпълвайте организма си с полезни витамини и минерали. Със стомаха и червата могат да се появят проблеми през септември, от преяждане или обратно от гладуване. Ако Близнаците са решили да бъдат на диета, то непременно трябва да се посъветват с диетолог. Добре е веднъж седмично да ходят на басейн и сауна. Така ще можете да очиствате организма си, да укрепвате гръбначния стълб и да забравите за настинките. Хороскопът напомня на Близнаците, че съществуват и културни мероприятия, затова ходенето на кино, театър и изложба трябва да бъде в списъка им за септември. Ако психическото ви състояние е на ред, то и физически ще бъдете здрави.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Близнаците най-накрая да забравят за работата си и да се порадват от душа на отпуската. Вие така дълго сте я чакали, че сега не знаете как да я използвате, за да си доставите удоволствие. Ако ви предстои да работите, откажете се авантюрите и риска в колектива. Помнете, че ще ви се наложи да отговаряте, и то в пълна степен, за думите и действията си. Близнаците през септември 2018 година ще се намират под влиянието на Меркурий. Но и планетата Юпитер ще успее да съхрани вашата енергия, за да я използвате за реализиране на целите си.
Хороскопът за септември 2018 година не съветва Близнаците да се надяват на късмет. Вие сами сте стопани на съдбата си, затова упорито се трудете и постигайте желаното. Активността в работата може да се окаже излишна, затова се занимавайте с рутинни и дребни дела. Особено, ако разбирате, че именно от вас зависи финансовият ви успех. Ако изведнъж се появят „излишни“ пари, не помисляйте да ги влагате в съмнителни начинания. Дори личния бизнес, временно, отложете, за да не „изгорите“. Изобщо, трябва да се откажете от каквито и да било начинания. В началото трябва да натрупате нужната сума, а след това да я разпределите за най-необходимото. В средата на септември средствата може да ви потрябват спешно за лечение и за училище.
Хороскопът за септември 2018 година не препоръчва на Близнаците да се водят по акъла на тези, които ги подтикват към рисковани действия. Очакват се перспективни проекти, на които трябва да обърнете особено внимание. Ако направите всичко в срок и правилно, то шефът ще ви даде нова длъжност и по-висока заплата. Важно е да избягвате конфликтите в колектива. Някои сътрудници ще подтикват Близнаците към противозаконни действия. Тук ви очаква подводни камъни, които няма да минат без печални последствия.
На Пълнолуние (25 септември) не се съгласявайте да сключвате сделки, срещи с партньори и командировки. Всички решения трябва да бъдат внимателно обмислени.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2018 година препоръчва на Близнаците да спрат да отблъскват ухажорите. Те са готови на всичко заради вас, а вие отказвате на всички, които ви канят на среща. Причината за това поведение е ясна, вие не можете да забравите предишния си любим/любима. Но, ако работата продължи по този начин, то вие ще си останете сами до пенсия. Близнаците по всякакъв начин трябва да стоят далече от депресивните състояния. Но само не с помощта на алкохол или случайни, интимни връзки. Тук ви очакват неприятности.
Хороскопът съветва Близнаците да търсят човека не само по външния вид, но и по интереси. Ако ходите в спортната зала, вгледайте се в онзи/онази, които тренират до вас. Само не преследвайте идеалните партньори, иначе ще изпаднете в ужас, когато той/тя открие у вас много недостатъци.
Ако свалите розовите очила, любовният хороскоп за септември 2018 година ще ви възнагради с истински чувства. Но, ако вече сте влюбени, то е добре да побързате с официалното предложение. Нали не искате някой да ви отмъкне избраника/цата под носа? И така, взимайте решение и слушайте Менделсоновия марш. На Близнаците им предстоят огромни усилия, но всички ще бъдат приятни. Макар че много влюбени сами не знаят какво им е необходимо. Като че ли и свободата не искат да загубят, но и с любимия/любимата не искат да се разделят…Помнете, че ако дълго умувате и витаете в облаците, ще останете в пръст в устата.
През септември при семейните Близнаци ще има всичко – скандали заради битовизми, ревност и нежни примирения. Съпругът/та се ядосват на вашата заетост в службата, затова не може да сдържи своята раздразнителност. Любовният хороскоп за септември 2018 година съветва Близнаците, които са семейни, да бъдат сантиментални и да не забравят за проявата на знаци на внимание. Спомнете си първата среща, нежната целувка и разходката под лунна светлина. И през есента можете да организирате всичко това за половинката си. На Новолуние (9 септември) Близнаците е най-добре да се откажат да изясняват отношенията си, да се срещат и да пътуват по лични дела.