Хороскоп октомври 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да не бъдат прекалено настойчиви, особено в личния живот. Вие така усърдно ще започнете да се домогвате до благоразположението на даден човек, че той с ужас ще избяга. И така, Водолеите трябва да бъдат сдържани емоционално. Постарайте се в началото да установите приятелски отношения с хората, а след това да ги засипвате със своите чувствени признания. Да, и вече е време да се заемете със своите домашни и финансови дела.

Водолеите по природа са добре с фантазията, затова през октомври 2018 година те ще бъдат изпълнени с гениални идеи и замисли. Уви, на много ще им се сторите прекалено натрапчиви, особено, ако им предлагате заедно да реализирате замисленото. Старайте се да мълчите повече, а не да „ехтите“ със своите планове за бъдещето. Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Водолеите много проблеми, както домашни, така и лични. Но всичко може да се реши бързо, ако бъдете по-близо до близките си хора.
Лошото време ще влияе на Водолеите нееднозначно. Ту ще се радвате на дъжда, ту ще тъгувате по слънчевите дни. Може би не ви достигат положителните емоции? Не е чудно, защото личният живот на Водолеите упорито не им се получава. В средата на месеца не са изключени приятни запознанства, макар че не можем да ги наречем „съдбоносни“.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да се въоръжат с търпение, за да не развалят отношенията с тези, които ги следват от цялата си душа. Защо вие постоянно следвате своята линия на поведение и се изказвате твърде праволинейно? Помнете, че всички ваши мечти и планове ще рухнат за един миг, ако продължите в този дух. Любовта ще влезе в живота на самотните Водолеи много внезапно. Близък приятел ще ви запознае с интересен човек, за което ще му бъдете благодарни цял живот. Важно е да търсите в новия избраник/ца недостатъци, защото бързо ще избяга. И не поставяйте акцент върху външния вид, а обърнете внимание на богатия вътрешен свят на своя партньор/своята партньорка.
Хороскопът обещава на Водолеите страстно чувство, след което ще им остане горчивина за цялата есен. Затова пък в работната сфера, съдбата непременно ще ви се усмихне. Вие така усърдно ще работите, че началникът ще ви отпусне добър бонус. Единствено с колегите отношенията през октомври няма да бъдат такива, каквито би ви се искало. Някои откровено ще ви дразнят, а на някои вие ще започнете да четете морал по повод отговорностите. Водолеите бягат от еднообразието и скуката като „дявол от тамян“. Тогава сами положете усилия, за да осъществите промените.
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Водолеите скъпи и големи придобивки, а също и финансови приходи. Но няма да минете без икономии, особено ако парите са отделени за семейни и битови нужди. Разбира се, че не е лошо да мечтаете, но не е редно да купувате всичко, което видите. В края на октомври се очакват романтични отношения на Водолеите с началника.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Водолей
През октомври, Водолеите спешно трябва да намерят време да посетят лекар, особено, ако отдавна ги безпокоят проблеми с бъбреците или с черния дроб. Не трябва да се отнасяте безхаберно към своето здраве, иначе ще попаднете в болница. Есенните вечери са доста хладни, затова не се разхождайте по улицата без връхна дреха и шапка. Още повече, че грипът през този период вече върлува. Имунитетът на Водолеите през октомври ще бъде снижен, затова трябва да пият витамини, да се закаляват и да бъдат по-дълго време на чист въздух.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да си направят пълна диагностика на организма. Не трябва да се оплаквате, че нямате време или средства за това. Ако се „сринете“ вече ще бъде късно да тичате до поликлиниката. Важно е да планирате всичко от рано – и отиването при личния лекар, и правенето на изследвания, и профилактиката. През октомври Водолеите трябва да бъдат активни хора. Ако харесвате футбол или тенис, то може да играете в спортната зала, която е най-близо до вас. Не забравяйте и за дихателната гимнастика, особено, ако често боледувате от ангина или бронхит.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да посещават фитнес зала и да се занимават под ръководството на инструктор. Ако си мислите, че в домашни условия правейки преси, ще натрупате мускули, лъжете се. На Водолеите им е необходима не само лична мотивация, но и примера на другите, които също се стремят да бъдат стройни и привлекателни. А, за да могат да се отърват от излишните килограми, през октомври трябва да бъдат на диета и сутрин да правят крос. Не очаквайте моментален ефект, но за новогодишните празници ще изглеждате като модел.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Водолей
През октомври Водолеите ще имат странни желания – и да работят, но и ще им се иска да почиват. Постарайте се да намерите „златната среда“, за да не изпуснете възможността да преуспеете и да укрепите материалното си положение. Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Водолеите да харчат всичките си пари за покупки и развлечения. Ако парите свършат, то ще се наложи да взимате на заем, за да изкарате до заплата. Главното през октомври, все пак, си остава активната работа и упорството, които ще ви помогнат да се издигнете по кариерната стълбица. От страна на колегите очаквайте само уважение. Репутацията на Водолеите е безупречна и не трябва да я губите заради някакви „отношения“ в колектива.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е приготвил за Водолеите изгодно място, което не трябва в никакъв случай да губите. Макар че, ако вие искате да започнете собствен бизнес, то няма да срещнете пречки за това. Имате стартов капитал, имате настървение, имате и верни приятели. Значи, вие сте на правилния път. Но почетната длъжност и парите все още не са всичко. Какво може да направи човека щастлив? Водолеите трябва да се реализират в професията си, а също и да усъвършенстват придобитите си навици. Енергията ви периодично ще намалява, затова трябва да контролирате своето емоционално състояние. Работете по план, обръщайте внимание на дреболиите и не си позволявайте да манипулирате другите.
За Водолеите е важна вътрешната настройка. Дори и да не ви се иска да посещавате семинари и тренинги, все пак не пропускайте възможностите да разберете нещо ново за общото ви развитие. Хороскопът за октомври 2018 година предсказва за Водолеите примамливи предложения, които ще станат доста перспективни в близко бъдеще. За вас практиката е толкова важна, колкото и теорията. Ако се вслушвате в тези, които са по-опитни от вас, то ще успеете с лекота да преодолеете всички затруднения по пътя към целта. Съвършенството – това не е богатство, а състояние на душата.
На Пълнолуние (24 октомври) не е желателно да рискувате, както парите, така и кариерата си. Не подписвайте документи и договори. Финансовите инвестиции също няма да ви донесат желания приход.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Водолей
Независимата натура на Водолеите ще се нуждае от нови и ярки увлечения през октомври, естествено от любовен характер. Ухажори ще имате толкова много, че дори няма да знаете кого да предпочетете. Важно е да не започнете да се занимавате с всички, а също и да ограничите интимните ласки с малко познати партньори. Любовният хороскоп за октомври 2018 година бърза да напомни на Водолеите, че те са не само свободолюбиви, но и почтени хора. Затова се старайте да не излизате от рамките и станете по-сериозни в личния си живот. Защо да изпадате в крайности, ако до вас вече има симпатичен и, по-важното, верен човек.
На Новолуние (9 октомври), Водолеите трябва да забравят за срещите, защото те ще им донесат излишни разочарования. Ако не искате да се карате с избраника/цата си, то преместете срещата за друг ден. Тези, които вече са влюбени, не трябва да играят на „котка и мишка“ с партньора си. Бъдете пределно искрени и откровени, иначе от доверието ще ви останат само спомените. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат сдържани в думите и възпитани в действията си. Понякога вие така „нажежавате“ с упреците си любимия/любимата, че те са готови да избягат на края на света от вас. Що се отнася до интимната сфера, то тук няма да мине без експерименти. Не показвайте на любимия човек, че вие и тук сте „командир“, се постарайте да бъдете нежни и отстъпчиви.
През октомври семейните Водолеи ще имат много време за всичко, което са планирали. Вие дори ще отидете за риба със съпруга/та, само и само да бъдете заедно. Добре би било да се отървете от ревността и подозренията си, защото многобройните разправии ще развалят отношенията ви. Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Водолеите по-малко да си играят на детективи. Още повече, че съпругът/та не са ви дали повод да се държите така безразсъдно и агресивно. Битови проблеми има във всяко семейство, затова се отнасяйте философски към всичко. Ако можете да ги разрешите заедно, то и безспокойствата са безсмислени. Много Водолеи ще търсят извънбрачни приключения и флирт. Сами решете, кое е ценно за вас - близкият човек или този, когото познавате от два дни? Ако през октомври вземете неправилно решение, то след това ще съжалявате за цял живот.