Хороскоп октомври 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година обещава на Везните „бесен“ жизнен ритъм, море от енергия и емоционален подем. Странното е, че вие няма да се взривите или да излетите от такова колосално количество сила. На творческите Везни това ще им бъде само от полза. Вие ще успеете да направите такива открития и да откриете голямата истина, че всички ще ви завидят. Важно е да не се затваряте в себе си, иначе ще отблъснете надеждни приятели. А и избраникът/цата няма да бъдат щастливи, че ви виждат само веднъж в месеца.

През октомври Везните ще се чувстват енергични и бодри като, че на улицата не е вече есен, а горещо лято. Вие ще успеете да решите всички свои проблеми и ще преодолеете препятствията, особено, ако се занимавате с творческа дейност. Хороскопът за октомври 2018 година предрича на Везните непредсказуеми ситуации, от които само интуицията ще им помогне да излязат. Бързо и леко ще намират отговори и на най-трудните задачи. Важно е да не се ядосват от изводите, а също и повече да общуват с нови хора. Дефицит на общуване през октомври няма да има, затова не пренебрегвайте тези, които са обърнати към вас с цялата си душа.
В любовта, на Везните не им достигат страст и искрени чувства, но грижливият Купидон ще направи всичко възможно, за да получат порция щастие. Веселете се от душа, срещайте се с ухажори и бъдете самоуверени дори с тези, които са на по-високо ниво от вас. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Везните да бъдат по-смели в постъпките, но преди това всичко да „претеглят“. Вие, буквално като магнит, приличате към себе си възхитителни погледи. Ако изберете подходящи методи за привличане на избраника/цата, то никога няма да се разделите с тях. Самотните Везни могат внезапно да се влюбят в човек, когото са считали просто за приятел.
Везните обожават изненадите и неординарните вещи, затова хороскопът няма да ги оставят да скучаят през октомври. Дори в работата си, вие ще покажете своето майсторство в нова светлина. Ще ви се иска не само да работите над стари проекти, но и да създадете основа за реализиране на оригинални идеи. Но не трябва да живеете само за работата си, трябва да отделяте повече време на близките си хора.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил леко неприятни изненади за Везните по отношение на здравето. Възможни са мигрена, отскачане на кръвното и алергични реакции. Не се опитвайте да се отървете от проблемите без доктор.
През октомври 2018 година на Везните ще им се иска леко да се отпускат и да си починат. Вие ще се стремите към домашен комфорт, ще избягвате масовите мероприятия и купоните с приятели. В семейния живот ви очакват романтика и идилия. Отношенията със съпруга/та ще искрят с ярки есенни цветова, ако Везните сами нещо не развалят. Трябва да гледате на живота така, както го прави вашата половинка - мъдро и спокойно. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Везните да намерят общ език с партньора си по време на финансови спорове и битови проблеми.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Везни
Ако през октомври 2018 година, Везните са измъчвани от главоболие и тежест, то трябва да си запишат час за преглед при лекар-специалист. Желателно е да си направите изследвания. Ако започнете да пиете хапчета по свое усмотрение, то не трябва да се учудвате, че симптомите не си отиват. Везните могат да усещат умора дори и след краткотрайна работа. Възможно е вие да не спите достатъчно или да прихапвате на крак. Важно е да не си поставяте сами диагноза.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Везните по-малко да се ровят в интернет, за да търсят лечение на болестите си. Всеки организъм е индивидуален, затова и методите за лечение са различни. Ако отдавна не сте ходили на козметик, то през октомври трябва да планирате посещение на салон за красота. Особено, ако по кожата на лицето и тялото постоянно ви излизат пъпки или някакви възпаления. Между другото, прегледайте хранителния си рацион. Защото състоянието на кожата често зависи от това, с какви продукти се храните.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Везните, които се опитват да свалят килограми, да се обърнат към диетолог. Ако вие се морите с глад, то това не е начин да се отървете от излишните килограми. Така много лесно ще се докарате до психоза. Басейн, спортна зала и йога ще ви помогнат да приведете в норма организма си, а също и да отслабнете без психическа травма. Важно е Везните да си поставят цел и да не спират по средата на пътя. Редовните тренировки, контролът върху храненето и добрият сън ще ви помогнат да укрепите здравето си през октомври, и да станете още по-привлекателни външно.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Везни
Хороскопът за октомври 2018 година внася списък на прахосническите ви действия, което не е случайно. Вие наистина не умеете да пестите и пазите онова, което сте заработили с честен труд. А нима това не е обидно? Парите, буквално, се изпаряват от вашите ръце, затова през октомври няма да минете без допълнителна работа. Важно е да намерите нещо, което няма да пречи на основната ви дейност. Ако имате ръководна жилка, може да отворите своя фирма и да заемете почетната длъжност. А мислите ли, че не ви достига смелост да почукате на вратата на шефа и му предложите кандидатурата си за негов заместник? Вярвайте, на шефа няма да му стигне смелост да ви откаже!
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил прилична сума за Везните, част от която могат да вложат в собствен бизнес или да я оставят в сметка, в банката. Ако мислите разумно и се научите да пресмятате, то това ще ви доведе до финансова стабилност. Имате ли точен план за действие? Ако отговорът е „да“, значи можете да разчитате на успех в деловата сфера. Дори, ако Везните леко рискуват, то нищо няма да загубят. Само стойте на страна от машинациите и авантюрите. Помнете, че ако сътрудниците или колегите разберат за вашите гениални идеи, то на момента ще ги осъществят. Коварството не познава граници, особено, ако е в ръцете на завистливи и недоброжелателни личности.
На Пълнолуние (24 октомври) Везните не трябва да организират командировки, важни срещи и преговори. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Везните да планират всички тези дейности за друг ден. И не трябва да се занимавате с нови дела, ако усещате, че не сте готови за радикални промени. Всички думи и действия трябва да бъдат премислени до най-дребните детайли, за да не направите грешки. Сдържайте емоциите си, не се конфронтирайте и бъдете търпеливи. Тогава, в края на месеца, съдбата ще ви възнагради по заслуги - премия, кариера и надеждни партньори.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Везни
През октомври, Везните могат да се запознаят не с един, а с няколко избраници. Вие само трябва да направите избор, който няма да бъде лесен. Когато дълго сте сами ви се иска всичко и веднага. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Везните да се вгледат в човека, който ненатрапчиво, но искрено ви дава знаци, че не е безразличен. Възможно е първоначално да започнете приятелски отношения, а след това да съзрете влюбените очи. Вие самите не се отличавате с особена инициативност, когато се отнася до чувства. През октомври не се опитвайте да търсите импулсивни и неуравновесени партньори. Те, разбира се, са герои, но не вашия роман.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Везните да бъдат внимателни в интимните връзки. Вероятно вече сте си имали неприятности по същия повод, така че не повтаряйте същите грешки. Време е да се отдръпнете от мечтите си за идеал, за да не навредите на себе си и на личния си живот, окончателно и безвъзвратно. Но все пак, не си позволявайте да издевателствате над своите чувства, за да плачете във възглавницата целия октомври. Хороскопът препоръчва да бъдете внимателни във връзките, защото вие сами сте се насочили към сериозни и хармонични отношения.
А тези Везни, които вече са открили любовта, хороскопът съветва да бъдат по-близо до избраника/цата. Духовно, разбира се. Не трябва да се спирате на постигнатото, защото чувствата изискват постоянно „подхранване“. На Новолуние (9 октомври), хороскопът не препоръчва на Везните да си уреждат срещи, да правят изненади и бурни купони. Семейните хора е желателно да намерят общо дело, което да ги сплоти още повече. Това може да бъде хоби или съвместен бизнес. Заповедния тон и чупенето на чинии трябва да избягвате, защото ще стигнете до развод.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Везните да погледнат по различен начин на всичко, дори и на обичайните неща. Ако вие със съпруга/та разбирате, че нещо не е наред, трябва открито да си поговорите за това. Отношенията ще станат доста по-добри и устойчиви, ако си спомните за първите срещи, подаръците и разходките. През октомври се дръжте така, все едно, че сте се срещнали току-що. Проблемите в семейния живот не трябва да бъдат премълчавани, защото, в противен случай, ще придобият застрашителни размери. В резултат на което, на Везните ще им се наложи не само да оправят ситуацията, но и да си наемат квартира.