Хороскоп октомври 2018 за ТелецГледай в youtubeПрез октомври 2018 година за Телците на първо място ще бъде семейството. А и роднините, и приятелите, на които вие напоследък забравяте да позвъните. Астрологичната прогноза за октомври съветва Телците бързо да оправят отношенията с тези, които наистина са им скъпи. Не се страхувайте да потърсите помирение първи, ако спорът доста се е разгорещил. Защото такава постъпка от ваша страна е достойна за уважение. А гордостта скрийте по-далече.

Телците през октомври 2018 година трябва повече да общуват с близките си, а не цялото си време да посвещават на работата и кариерата. Ако с някой от роднините или приятелите отдавна сте в спор, то е време да потърсите помирение. Направете първата крачка вие, за да не се обвинявате след това за безхаберието си.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Телците да се заемат с организирането на личния си живот. Така и ще си останете самотни, ако на първо място поставите работата и финансовото положение. Не трябва да чакате някой да дойде при вас и да се запознаете. Телците трябва да станат по-инициативни, за да привлекат към себе си вниманието на симпатична и надеждна половинка. Разбира се, хороскопът не препоръчва да забравяте за приятелите си през октомври. Защото от отношенията с тях зависи както душевното състояние на Телците, така и деловите им отношения. Важно е, че при Телците ще се появи възможност да намерят човек с когото не само да обсъждат проблемите си, но и да се повеселят.
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Телците жестока конкуренция в работата. Колегите ще опитват да ви поправят и изпреварят, а шефът ще негодува, заради закъснялото предаване на проект. Какво пък, можем да ви пожелаем повече търпение и усърдие, иначе няма да видите нито бонуси, нито кариерно израстване. Телците трябва да поемат отговорност за предишната и новата си дейност, за да израснат в очите на началството. Действайте и не чакайте някой да свърши вашата работа. Само не бързайте през октомври, а внимателно обмисляйте всичко.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Телците специален график, който ще им помогне да запазят силите и енергията си. Вие толкова много работите, че организмът ви не може да се справи с натоварването. И в резултат на това се появяват простудни заболявания и хронична умора. От отрицателните емоции също трябва бързо да се отървете, за да не се окажете с записан час при психотерапевт.
През октомври 2018 година на Телците ще им бъде трудно да се справят с промяната на настроението. На хората трябва да се усмихвате и да говорите без спиране, а всъщност душата ви е тъжна и мрачна. Макар че вие самите искате винаги да изглеждате добре, за да могат околните за забележат вашите таланти и да ги оценят по достойнство. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Телците да си поставят реална цел, за да не се съмняват в нейната реализация. Ако се представите от най-добрата си страна, ще получите по-висока длъжност. А в любовната сфера всичко ще бъде ярко и безоблачно. Телците не трябва да се оставят да бъдат манипулирани, защото ще попаднат в плен на илюзиите. Целият месец дръжте ситуацията под контрол, за да не допуснете куриозни ситуации.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Телец
През октомври 2018 година Телците ще чувстват голяма апатия и умора. Няма да искат нито да работят, нито да решават натрупващите се проблеми. Но освен вас, никой няма да направи това, затова намерете сили и излезте от депресивното състояние. Затова пък намирате много време за престой в социалните мрежи. Не е ли по-добре да общувате с реални приятели? Хороскопът ви съветва да се изпълните с положителни емоции, за да се заемете активно с важните дела.
Психическото състояние не е на висота, затова Телците трябва да се заемат с духовни практики и медитация. Разбира се, че от грип и простуди можете да се предпазите с народни методи, но е добре да си направите ваксина. Обличайте се според времето на вън, хранете с режим, а вечер ходете в спортната зала.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Телците да взимат хладен душ сутрин, а преди лягане – гореща, отпускаща вана. Дори и най-елементарните упражнения ще ви помогнат да се възстановите след работния ден. Важно е да имате желание и всичко останало ще се получи. Телците трябва да се хранят правилно и да пият прясно изцедени сокове. Заглеждате се по стройни и спортни натури? Тогава бързо влезте в тренажорната зала и започнете тренировки с личен инструктор.
Хороскопът за октомври 2018 година не съветва Телците да захвърлят по средата заниманията със спорт, иначе няма да видят резултатите. Сутрин тичайте, правете гимнастика и закусвайте. За да се почувствате бодри и позитивни е нужна мотивация. А Телците не са свикнали да правят всичко под контрол, те сами знаят какво им е нужно, за да укрепят здравето си. В края на октомври не пречи да похарчите малка сума за шопинг. Вие отдавна не сте се глезили с нещо ново, затова си купете нещо модно за есента.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Телец
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Телците да започнат собствен бизнес и без съмнение да се заемат с нови дела. Всичко ще ви се получи дори по-добре, отколкото сте го планирали. Особено, ако се появят неординарни идеи в основната ви сфера на дейност. С началството бъдете акуратни в разговорите, за да не развалите топлите отношения. През октомври основната задача за Телците трябва да бъде да посещават семинари, да правят изводи, да събират информация и да слушат тези, които са по-опитни от тях.
Финансовата ситуация през октомври ще бъде така благополучна за Телците, че могат да вложат част от парите в собствен бизнес. А, ако работното ви място ви е омръзнало, то никой не ви кара да работите там до пенсия. Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е набелязал уютно местенце за Телците, което те не трябва да изпускат от поглед. Ако предварително всичко сте обмислили, то спокойно напишете заявление и отидете там, където е перспективно, комфортно и добре платено.
През октомври Телците в никакъв случай не трябва да взимат спонтанни решения, иначе всичко ще отиде с главата на долу. Вие трябва да бъдете максимално сдържани и отговорни, за да постигнете успех в професионалната сфера. И дори и не си помисляйте да обръщате внимание на това, което колегите ви говорят зад гърба ви. Те просто си умират от завист, когато видят вашата доволна и щастлива физиономия.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Телците да бъдат по-уверени в себе си и в своите възможности. Разбира се, вие сте се уморили да доказвате на целия свят, че сте талантливи и трудолюбиви. Но все още не е дошло времето да събирате плодовете и да си почивате на лаврите. Хороскопът съветва да харчите по-малко пари за дреболии. Ако в началото на октомври Телците съставят бюджет, то за четирите седмици ще открият, че нищо излишно не са купили, а парите са им останали. Пестеливостта трябва да присъства във всичко, ако имате желание да придобиете скъпа вещ. Ние не знаем какво сте набелязали – дали кола или дом в центъра на града?
На Пълнолуние (24 октомври) Телците трябва да се откажат от срещи с делови партньори и важни преговори. Договорите и сделки е най-добре да преместите за друг ден на октомври.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Телец
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Телците да се отдръпнат от идеалния образ, който сами са си измислили. Вероятно в обкръжението си имате човек, който е привлечен от вас с цялото си сърце и душа. Не трябва да бъдете прекалено горди, особено, ако чувствата са искрени и открити. Ако през октомври, Телците временно слязат от небесата, то ще могат да се запознаят с приятен човек, с когото ще могат и да си поговоря за всичко в света, а и да се посмеят на ежедневните несгоди. Флиртът и леките връзки са добри в ранната младост, а в зрелостта е време да се замислите за сериозни отношения.
През октомври Телците ги очакват много срещи и оригинални изненади. Вие дои може да срещнете човек, с когото още в студентските години сте имали роман. Ако станете по-активни и смели, то няма да се наложи да тъгувате за вечната любов. Чувствата така бързо ще ви завладеят, че дори няма да успеете да се опомните. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Телците да се стремят към душевен комфорт, а не да сменят ухажорите като носни кърпи.
Телците, които вече са направили своя избор, трябва да се пазят от съблазни и интриги извън връзката. Ясно е, че вие сте неотразими и чувствени, но вашият избраник/ца не иска да предизвиква на дуел всички ваши ухажори. В началото на октомври 2018 година, Телците ги очакват сплетни и неприятни разговори. Възможно е вие сами да сте дали повод за такъв обрат на нещата.
При семейните Телци всичко ще бъде превъзходно – ще цари разбирателство и хармония в отношенията със съпруга/та. А, за да разгорите страстите може да погледате заедно филми за възрастни или да отидете в магазин за секс аксесоари. Единствено, правете всичко това заедно с половинката си, а също, обсъждайте всички наболели въпроси. Любовният хороскоп за октомври 2018 година предсказва финансови и битови спорове на Телците. Някой от роднините ще започне открито да се меси в семейния ви живот. Страничните съвети едва ли ще ви бъдат по вкуса, още повече, че вие сте реалистични и практични личности.
На Новолуние (9 октомври) Телците не трябва да рискуват, да организират далечни пътувания, да изясняват отношенията си и да си уреждат срещи.