Хороскоп октомври 2018 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година предсказва на Стрелците страхотен месец, когато нито времето, нито завистливите хора няма да успеят да им развалят настроението. Вие така уверено вървите по пътя си, че дори конкурентите ще се разбягат в страни. През октомври ще бъде добре да се погрижите за своята външност и за здравето си. Защото при Стрелците всичко трябва да бъде прекрасно – и душата, и тялото. А измислените проблеми оставете на някой друг.

Стрелците, по натура са неуморни и жизнелюбиви хора, затова през октомври ще им бъде скучно от бездействие. Времето не предразполага към пътувания и приключения, с които те така са свикнали. Но все пак околните ще се учудват как е възможно да бъдете такива оптимисти и напористи. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Стрелците да продължават да живеят „на педали“ и да не обръщат внимание на дребните неуспехи. А и няма да имате особени поводи да тъгувате.
През октомври, Стрелците ще търсят нови впечатления, но къде са? Трябва по-често да се срещат с приятели, да ходят по купони и да излизат сред природата. Есента е много подходящ сезон за престой на планинска хижа. Още в началото на месеца ви очакват такива изненади, че свят ще ви се завие от емоции и щастие. Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Стрелците толкова много ухажори, че ще се наложи да си пишете и да си звъните по 24 часа в денонощието. Помнете, че ако си губите енергията и времето за всичко, ще пропуснете онзи/онази, които действително са достойни за вашето внимание.
Хороскопът напомня на Стрелците, че хората се харесват не само по дрехите. Помнете, че външният вид не храни. Финансите няма да бъдат толкова много, че да можете да си купите апартамент в центъра, но няма и да тънете в нищета. Очаквайте премия, а и внезапен приход от страна на възрастен роднина. Вие не сте разчитали на такова щастие! За кариерно израстване все още не е дошло време, но вече се трупат предпоставки. През октомври Стрелците така упорито ще преследват парите, че ще забравят за обучението, курсовете и дори за тези, които им помагат да вървят напред. Възможни са чести командировки, от които не трябва да се отказвате.
Хороскопът за октомври 2018 година не съветва Стрелците да се отпускат с помощта на алкохол, дори и нервната им система да „пуши“. Това не е изход от положението, а дори обратното, задълбочава всички проблеми. В средата на месеца трябва да поставите на първо място работата, но не бива да забравяте и за почивката. Ако разклатите скъпоценното си здраве, то до края на годината ще се наложи да се лекувате и да си правите изследвания.
Стрелците, които имат семейство, през октомври трябва да отделят повече време на близките си. Иначе ще започнат не само обидите, но и ревностните подозрения. Обяснявайте след това на съпруга/та, че са ви задържали в работата или сте слушали доклад на шефа. Хороскопът предсказва на Стрелците трудности при общуването с децата. Затова пък, паричната ситуация, към края на месеца ще бъде така безоблачна, че можете да се отпуснете за подаръци както за себе си, така и за роднините.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Стрелец
През октомври времето е непредсказуемо, затова се обличайте топло. Стрелците не се интересуват от всичко това, те могат да се разхождат с дрехите, които са обличали в по-хладните летни дни. Разбира се, че във всичко изглеждат стилно и привлекателно, но здравето, все пак, е по-скъпо от показните разходки. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Стрелците да се погрижат за състоянието на пикочо-половата система. Ако вече сте имали проблеми в тази област, то не пропускайте и най-дребните симптоми. Ако сте се простудили, имате кашлица и температура, то веднага отивайте на лекар, а не си купувайте от аптеката рекламирани лекарства. Бъдете внимателни при интимна близост с малко познат партньор, защото ще хванете болест, чието име ще ви бъде неудобно да изречете.
Хороскопът съветва Стрелците през октомври да се придържат не просто към диети, а към здравословен начин на живот. Това означава, че цигарите и алкохолът трябва да бъдат в минимални количества, а най-добре изобщо да се откажете от тях. Защото това са не само вредни навици, но и пристрастяване, което вреди на целия организъм. През октомври, сутрин правете гимнастика, след това се обливайте с хладен душ, а вечерта ходете в спортната зала. Ето с този режим вие просто няма да се познаете в края на месеца – ще се станали по-стройни, по-красиви и по-самоуверени.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Стрелците специално и полезно меню, към което трябва да се придържате целия месец. Строгата диета не ви върши работа, за вас ще бъдат полезни плодовете и зеленчуците. Старайте се да не се храните нощем. Дръжте далече кексчетата и шоколадовите бонбони, защото няма да харесате онова, което ще видите в огледалото. Хороскопът препоръчва на Стрелците, в началото на октомври да си купят две абонаментни карти – за басейн и за фитнес-клуб. Вземете със себе си, за компания, двама - трима приятели/приятелки, които също мечтаят да стегнат фигурата си. Не е задължително да вдигате тежести по сто пъти на ден, по-добре е да работите с инструктор. Избягвайте натоварванията и ще видите скоро резултатите.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Стрелец
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Стрелците такава енергия, ентусиазъм и сили, че могат да скочат в открит бой на момента. Но по-добре воювайте с мързела и апатията си, отколкото с вятърните мелници. Ако си поставите цели, то вървете към тях и не слизайте от пътя, макар че на Стрелците им е трудно да бъдат последователни, както в мислите, така и в действията. През октомври ще ви се иска да полежите на дивана, да ходите по срещи и да избягате по-далече от града. Е, тогава не се оплаквайте по-късно, че нямате пари, кариера и перспективи за бъдещето.
През октомври, Стрелците трябва да генерират идеи, за да не ходят при началника с празни ръце, по-точно с празна глава. Защото, ако шефа даде зелена светлина за реализирането на вашите иде, то това вече е начало на кариерно израстване и увеличение на заплатата. Хороскопът за октомври 2018 година не обещава на Стрелците „лесни“ пари, а и на богата леля от Америка също не трябва да разчитат. Но при вас непременно ще има удачен момент, за да укрепите материалното си положение. Това може да бъде печалба от лотарията. Не е желателно Стрелците да се отказват от деловите пътувания, защото там можете да направите нужните запознанства, а също и да научите много нова информация.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Стрелците да не взимат и да не дават пари на заем. Помнете, дори и влагането на пари трябва да бъде внимателно обмислено, а не спонтанно. Трудно е да си представим Стрелци без пукната стотинка в джоба, но през октомври е възможно повече да загубите, отколкото да спечелите. Вие не сте пестеливи, което може да доведе до това, че в края на месеца да останете с жълти стотинки. Само не взимайте кредити, защото ситуацията само ще се влоши.
На Пълнолуние (24 октомври) Стрелците трябва да се откажат от срещи, съвещания и подписване на договори.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Стрелец
Ако до сега Стрелците са си мечтали за съдбоносна среща, то в началото на месеца е възможно тя да се случи. При това така внезапно и приятно, че дори няма да можете да се опомните. А тези, които не желаят да поемат задължения, а още повече да се обвързват с официален брак, могат да разчитат на леки връзки. Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Стрелците да бъдат внимателни, за да не попаднат под влиянието на горделив и властолюбив човек. А и вие не се опитвайте да игнорирате този/тази, които са се разположили в сърцето ви. Ако постоянно се карате и имате претенции, то ще си останете сами през есента. Вашата половинка е някъде тук, а вие дори не се опитвате да я намерите. Стрелците така са се объркали от многобройните срещи, че сутринта дори на един ухажор не могат да си спомнят името.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на Стрелците такова страстно чувство, от което ще им бъде трудно да избягат. Може би, вие самите сте мечтали да изгорите в огъня на любовта, а сега се дърпате назад? Само помнете, че на Новолуние (9 октомври) не трябва да си уреждате никакви романтични срещи. Освен това, трябва да се откажете от сключване на брак и изясняване на отношенията.
Стрелците, които имат избраник/ца, трябва да внесат разнообразие в отношенията. Още повече, че вие истински се задъхвате от скуката и ежедневието. Ако имате възможност, през октомври 2018 година тръгвайте да пътешествате. Представете си, наоколо е мрачно и сиво, а вие си лежите с любимия човек на горещ, морски пясък. За да освежите интимната си близост, може да се поровите в Камасутра. Или да посетите магазин за възрастни.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година е приготвил за семейните Стрелци ценен съвет – общувайте повече с роднините си. Между другото, не само със своите, а и с тези на съпруга/та. Ако поемете организацията на някакво семейно тържество или банкет, то това непременно ще ви се зачете. И ще видите, че отношенията ще станат по-меки и трепетни, от преди. В края на октомври, Стрелците ще искат да направят подарък на любимия си човек, за който отдавна и двамата са мечтали.