Хороскоп октомври 2018 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите през октомври няма да направят нито крачка без предварително да обмислят всичко. Вие дори предишната си работа ще започнете да изпълнявате по-внимателно. А много ще се хвърлят в любовни авантюри, за да получат желаното. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Скорпионите да прекратят лекомисленото си поведение, иначе може да останат сами. Ако вече имате любим човек, то трябва да забравите за предишните си увлечения и извънбрачните връзки.

Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Скорпионите да се държат разумно, особено, ако въпросът се отнася до служебната сфера. Вашата темпераментност е в разрез с всички решения и планове. На Скорпионите ще им бъде нужен рационален подход и в личния живот. Не трябва постоянно да пърхат като пеперуди, още повече, че на улицата вече е хладна есен. През октомври трябва да се откажете от авантюрите и приключенията, за да създадете устойчиви отношения. Ако вече имате своя/та „единствен/а и любим/а“, то ги пазете като зеницата на окото си.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Скорпионите да се пазят от меркантилни връзки. В любовта са важни доверието и искреността, а не това колко заработва и какъв статус в обществото има вашия избраник/ца. Повече се доверявайте на зова на сърцето, за да не съжалявате след това за раздялата си с някой невероятен човек. Възможни са претенции от страна на родителите на любимия/любимата, затова се дръжте достойно и сериозно. На Скорпионите ще им бъде трудно да заобиколят разправиите и конфликтите, но ако бъдат мъдри, всичко ще бъде под контрол. Особено, ако зад гърба си имат богат опит.
В края на месеца са възможни както ярки срещи, така и тъжни раздели. Дръжте се в ръце, не бъдете зли и не се обиждайте без причина на близките си. Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Скорпионите много приятни моменти, които ще им придадат самоувереност и оптимизъм. Вие не само ще си намерите интересно хоби, но и ще се заемете професионално със спорт. Джудо или волейбол? Изборът е ваш. Трябва да бъдете много внимателни на пътя и при работата си с режещи инструменти.
Скорпионите не са свикнали да работят без цели и мотивация, затова през октомври трябва да направят крачка към новото и неизследваното. Не обръщайте внимание на препятствията по пътя, защото без тях не е възможно да постигнете желаното. Хороскопът съветва Скорпионите да бъдат внимателни, ако изведнъж им се прииска да станат властелини на света и да забогатеят за чужда сметка. Успехът и благополучието ще споходи тези, които вървят по правилния път, а не по главния.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Скорпионите да отидат на лекар, за да прегледат стомаха си и да направят чернодробни изследвания. Възможно е не само отравяне, но възпаление на стомашно-чревния тракт. В средата на месеца е необходимо да преразгледате своя график и да изгладите отношенията си с колегите. Не забравяйте да се заемете с външния си вид, да закалявате организма си и да си придадете незабравим чар. Ако нещо не харесвате в себе си, то спешно го променете. Между другото, много Скорпиони ще отидат да живеят в друг град за постоянно.
Ако имате желание да смените специалността си, отидете да учите! Никога не е късно да се развивате, както умствено, така и духовно. На Скорпионите им е омръзнало да се оплакват от ниски и случайни доходи. Трябва незабавно да укрепите финансовото си положение.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Скорпион
През октомври 2018 година, Скорпионите ще боледуват от алергия, затова ще се наложи временно да отложат всички важни дела и да започнат сериозно да се лекуват. Естествено, че няма да минете без лекарска консултация и не си и помисляйте да пиете таблетки без рецепта. Защото само ще задълбочите проблема и лечението ще бъде много трудно. Ако имате проблеми със стомаха и червата, то на първо място оправете храненето. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Скорпионите да спазват режим, а също и да се откажат от пикантните и мазни продукти. Сутрин яжте овесени ядки, а на обяд – задължително супа. А преди лягане не е желателно да ядете така, все едно, че няма да видите и трохичка хляб цяла седмица.
Не забравяйте да се храните правилно и по време на работа, дори и времето ви за почивка да е минимално. Ако вие сами не се погрижите за ебе си, то никой друг няма да го направи. Хороскопът напомня, че през октомври, здравето трябва да бъде на първо място за Скорпионите.
През октомври Скорпионите трябва да се стремят не само към физически, но и към морален комфорт. Ако чувствате, че постоянно се ядосвате, викате по другите, стресирате се, то се усамотете за кратко. Музиката, природата и общуването с позитиви хора са това, което ви е нужно през есенния период. Разбира се, не забравяйте да се усмихвате на околните.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Скорпионите да внимават за своето настроение, защото, в противен случай, ще излезе извън контрол. По-добре бъдете предсказуеми, отколкото обратното. В последно време вие сте прекалено тайнствени и неразбираеми дори за тези, които ви познават отдавна. Желателно е да отидете на масаж, в салон за красота и да не забравяте сутрешната гимнастика. За укрепване на имунитета трябва да пиете витамини и да не мъчите организма си с малко познати микстури. Скорпионите преди да започнат да се лекуват трябва да се посъветват с доктор, а не с всезнаещите си колеги.
Кариерен и финансов хороскоп за октомври 2018 година за Скорпион
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Скорпионите нова и висока длъжност, но при условие, че не мързелуват. Вие можете гордо да влезете в кабинета на началника и да се само предложите за главен редактор, например, в краен случай за заместник. Ако началникът се съгласи веднага, ще можете да разчитате на повишение още в средата на октомври. Хороскопът съветва Скорпионите да не се „натягат“, а още по-малко да взимат работа за дома си. Всички задачи изпълнявайте спокойно, внимателно и без излишни вълнения. Ако имате реална цел, то никой няма да се осмели да ви пресече пътя.
През октомври, за Скорпионите ще бъде важен не само смисълът на работата, но и мотивацията. Дори и да не получите много пари, то се зарадвайте заради себе си от душа. Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е измислил гениален план за Скорпионите, който ще им помогне да постигнат успех в кратки срокове. Единственото, което трябва да избягват е: повишената нервност и необмислените действия. Вие трябва да бъдете стегнати във всичко, за да не може никой да критикува вашата дейност. Преговорите, деловите пътувания и съвещанията на Пълнолуние (24 октомври), Скорпионите трябва да отменят. Откажете се също и от подписване на документи и сключване на сделки.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Скорпионите да помислят за обучение и повишаване на квалификацията. Не мислете, че това е привилегия само на младите. Защото във всяка възраст можете да усвоите нова специалност и да получите образование. За финансовото положение на Скорпионите може да се каже само едно – пари има, но не много. Макар че не е изключен неочакван приход или получаване на наследство. Спомнете си, имате ли богата пра-прабаба в чужбина? През октомври може да започнете собствен бизнес, а също и да вложите пари в нещо, което ви е нужно. Важно е да не си правите илюзии, а да бъдете убедени реалисти. И още един съвет за Скорпионите, които мечтаят да съберат пари за кола – купете си касичка и към края на годината сами ще се учудите колко пестеливи и целеустремени хора сте.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Скорпион
През октомври Скорпионите ще бъдат напористи в любовта. Разбира се, увереност не им липсва, но тук е необходима гъвкава тактика. Особено, ако не искат да се „изцапат“ с случайни и ненужни връзки. Любовният хороскоп за октомври 2018 година предсказва на Скорпионите наистина удивителна среща, ако внимателно се вглеждат в страни. Самотата не е лошо нещо, но вие така упорито отстоявате своята независимост, че всички ухажори се разбягват. Не се ли уморихте вече от разделите и празното легло? През октомври Скорпионите трябва да ходят на срещи като на празник. Тогава и настроението ще се подобри и ще се появи възможност за стабилни отношения. Човек с вашата харизма и темперамент може дори в космоса да си намери спътник/ца.
На Новолуние (9 октомври) не е желателно да рискувате, да ходите по срещи и да сключвате брак. За любовни срещи и взимане на решения намерете по-благоприятно време. Ако Скорпионите мечтаят да срещнат своята „втора половинка“, то трябва да станат инициативни. Обръщайте по-малко внимание на младите и сладки особи, защото от тях не можете да очаквате сериозни отношения.
Естествено, поработете над себе си и не занижавайте самооценката си. Но понякога трябва да се простите с принципите си, особено, ако разбирате, че това не е просто увлечение, а любов от пръв поглед. Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва влюбените Скорпиони да бъдат по-внимателни и по-нежни с избраника/цата си. Вие мислите, че като сте завоювали неговото/нейното сърце можете да се успокоите? А помните ли за романтичните вечери, страстните целувки и изненадите? Ако Скорпионите вземат всичко това предвид, то избраникът/цата няма никъде да избяга. Дори обратното, ще ви обикне още повече.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва семейните Скорпиони да не разказват за семейния си живот. По-малко споделяйте тайните на съпружеския си живот с тези, които ви завиждат или все още не са семейни. Още повече, че всичките ви тайни могат да се окажат на показ пред обществото. Скорпионите трябва да бъдат потайни когато работата се отнася до семейството и личното им пространство. В края на месеца, отношенията със съпруга/та могат да бъдат разклатени от новини, които ще дойдат от далече. Постарайте се да изгладите всичко и да намерите взаимното разбирателство с любимия човек.