Хороскоп октомври 2018 за РибиГледай в youtubeРибите, в облачния октомври 2018 г. ще се чувстват страхотно, което вече е изненадващо. В любовта, работата и с парите всичко ще бъде в ред, затова няма да имате повод да тъгувате. Ако ви се иска да си почете и да се развлечете, то и тук съдбата ще ви подари доста възможности за приятно изкарване на времето. Хороскопът за октомври съветва Рибите по-малко да си стоят у дома, а повече да общуват с приятели. Отдавна не сте танцували в дискотека или в ресторант.

Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Рибите истински слънчев и успешен период. Вие дори няма да забележите, че на вън е есен, така добре и радостно ще ви бъде на душата. На вас много ви харесва да плувате по течението и през октомври ще ви се предостави такъв случай. Няма да ви се наложи да скучаете, защото около вас ще бъде пълно с народ, ярки впечатления и събития. Изобщо, няма да имате поводи за тъга, но не бъдете прекалено усърдни в мързела и безгрижието.
Ако Рибите сами пожелаят да променят нещо в живота си, то това ще бъде приветствано. Но, не се опитвайте да си наложите нещо, което не ви харесва и е в разрез с вашите планове. В любовната сфера, обстановката ще бъде невероятна. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Рибите първи да направят крачка, ако някой от ухажорите сериозно ги е заинтригувал. Не се страхувайте, че ще изглеждате лекомислени или неприятни, още повече, че вие по натура сте мъдри личности, просто не за годините си. Но, разбира се, октомври няма да мине без разочарования за Рибите. Но това очаква онези, които са забравили да свалят розовите си очила и все още чакат идеалният спътник в живота си. Не трябва да се паникьосвате дори и когато някой ви откаже покана за среща. Може би е за добро!
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Рибите много работа, която няма да успеят да изпълнят сами. Трябва бързо да оправите отношенията си с колегите, а не да ги критикувате постоянно. Важно е да бъдете пунктуални и отговорни. Едва ли на шефа ще му хареса да идва те на обяд на работа. През октомври новите сътрудници често ще търсят помощ от Рибите. Не им отказвайте помощта си, защото и вие може да се окажете в същото положение.
Хороскопът съветва Рибите да се обличат топло през октомври, защото грипът ще върлува още от началото на месеца. Ако знаете народни методи за лечение на простуда, смело ги използвайте през тази есен. Внимавайте с хранителния си режим, защото, в противен случай, ще попаднете в болница с възпаление на задстомашната жлеза или червата.
Финансовите проблеми ще започнат така страшно да измъчват Рибите, че те ще започнат да искат пари на заем от всички, по ред. Помнете, че ще ви се наложи да ги връщате! Хороскопът за октомври 2018 година не съветва Рибите да посвещават цялото си време на работата и кариерата. Защото приятелите ще спрат да ви канят на гости. Вие не сте им позвънили нито веднъж, аргументирайки се със своята безкрайна заетост. Помнете, че никакви финанси няма да ви върнат доброто и искрено благоразположение на близките хора.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Риби
През октомври на Рибите ще им бъде така горещо, че те ще решат да се разхождат леко облечени. Работата е ясна, че любовта ги грее, но не до такава степен. Хороскопът ви съветва все пак да погледнете термометъра, преди да излезете на улицата. Ясно е, че е есен и трябва да се обличате, ако не искате да се разболеете. Помнете, че е октомври и трябва да спазвате всички профилактични мерки, не си позволявайте своенравни действия.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Рибите да си спомните за спортните упражнения и водните процедури. Полезно е през есента да закалявате организма си, за да укрепите имунитета и да усетите прилив на енергия. Трябва да си лягате рано да спите, ако сутринта сте на работа. Рибите обожават да си хапнат нещо вкусничко и калорично преди сън. Е, тогава не се оплаквайте от излишните си килограми и неестетичния си външен вид. През октомври трябва да работите над фигурата си, за да постигнете желаните резултати. Ако не можете да направите сами това, обърнете се към диетолог.
Ако ви измъчват болки в кръста и гръбначния стълб се обърнете към лекар специалист. Не се страхувайте от процедури и инжекции, защото без тях състоянието ви едва ли ще се подобри. А, ако работата ви е седяща, трябва по-често да влизате в спортната зала или в плувния басейн. Ако повече ви харесват танците или йогата, то и този път е открит за Рибите, които се стремят към усъвършенстване на душата и тялото.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Рибите да се вгледат в обкръжението си. На всички е известно, че негативните личности носят само проблеми, затова трябва да се отървете от тях незабавно. Само го направете тактично и внимателно, за да не обидите някого и да не предизвикате неприязън към себе си. На много, през есента, не им достигат положителните емоции, Рибите също не правят изключение. Ако приятелите ви препоръчат квалифициран психолог, може да го посетите. Приведете душевното си състояние в порядък и ще видите, че и общото ви здраве видимо ще се подобри.
И още един съвет от октомврийският хороскоп за Рибите - бъдете уверени в себе си. Никакви препятствия няма да ви изплашат, ако станете по-решителни и по-смели. Ако имате стимул, то ще намерите и пътя за осъществяване на желанията си. В края на октомври 2018 година, Рибите ще решат да направят инвентаризация на приятелите си. Уви, много от тях ще се окажат просто „другарчета“, а не такива, към които можете да се обърнете в труден момент.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Риби
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Рибите да повишат квалификацията си и да не намаляват работното темпо. Ако попълните знанията си, ще успеете да създадете устойчива основа за бъдещето. Само в деня на Новолуние (9 октомври) не е желателно да се заемате с нови дела и да подписвате договори. Помнете, че загубите ще бъдат толкова мащабни, че вие дълго няма да се отървете от тях. Октомври е много подходящ за личен бизнес, затова Рибите може смело да започнат предприемаческа дейност. Разбира се, ще се наложи доста да потичате по институциите, но това ще си заслужава. Важно е на време да съберете всички книжа, документи и да подготвите стартовия капитал.
Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Рибите нова длъжност, която ще им донесе и отговорности, и пари. Но нали вие самите сте мечтали да бъдете ръководители, затова не се оплаквайте. Финансовата ситуация ще се оправи само, ако се появи възможност за допълнителна работа. Не си втълпявайте ненужни мисли, а работете само в това направление, което ще ви донесе реални доходи и ще ви позволи да реализирате плановете си. Мислите се материализират, не забравяйте за това през октомври.
Рибите обичат шопинга и развлеченията, затова щедро ще харчат за покупки, вечери и купони. Но през този месец едва ли ще успеете да купите всичко, което сте планирали. Бъдете максимално пестеливи и практични, за да не влезете в тежки дългове. Между другото, не опразвайте портфейла и сметката си, ако изведнъж ви поискат голяма сума пари на заем. Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Рибите да бъдат внимателни, за да не допуснат в живота си мошеници и спекуланти. Точно тук ще ви помогне вашата природна мъдрост и „шестото“ ви чувство. В края на октомври се очакват сериозни харчове, които ще бъдат свързани с пътуване, лечение или училището на децата. Тук няма да можете да опазите парите си.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Риби
Пасивността и апатията в любовта, все още, не е донесла нищо добро на никого. През октомври Рибите ще стоят и ще чакат някой да ги покани на среща. Но така може и до следващата есен да чакат. Любовният хороскоп за октомври 2018 година ще помогне на Рибите с каквото може, но основната част от „работата“ ще трябва да направят сами. Особено, ако искат да завоюват човек, към когото отдавна не са равнодушни. На вашата интуиция дори екстрасенсите могат да завидят, а вие седите и тъжите самотни. Включете се в процеса, запознавайте се и бъдете инициативни в личния си живот. Желателно е Рибите често да излизат сред хората, да участват в различни мероприятия и да гледат света с широко отворени очи.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва влюбените Риби да бъдат лоялни към своя/та избраник/ца. Защо постоянно търсите минусите в него/нея? Той/тя не са идеал за когото пишат книги и снимат сериали, нали? Ако вече са ви омръзнали и са станали безинтересни хора, то директно им го кажете. На Пълнолуние (24 октомври) не трябва да планирате срещи, пътувания и сключване на брак. Ако не ви върви в любовта, то това не е повод да хленчите и да плачете. Може да си намерите хоби по душа, за да разкриете творческите си заложби.
Семейните Риби няма да имат никакви поводи за конфликти и разправии със съпруга/та през октомври. Вие сте така щастливи заедно! Между другото, колко години сте заедно? Повече от десет? Е, можете да се поздравите, защото не всички двойки могат да запазят отношенията си така искрени и хармонични. Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на Рибите дългоочакваното пътуване зад граница. Погрижете се от рано за билетите, за да не може нищо да попречи на позитивната ви вътрешна настройка.