Хороскоп октомври 2018 за РакГледай в youtubeПрез октомври Раците трябва да спрат да хленчат и да се самообвиняват за всичко, а уверено да се заемат с работата и личния си живот. Стига сте се ядосвали за минали грешки! Прекалено много изисквате от другите, а вие самите не предприемате нищо, за да заслужите любовта и доверието им. Астрологичната прогноза за октомври 2018 година съветва Раците да мотивират своите действия, за да постигнат желаната цел, иначе ще ви затрупат нови проблеми.

През октомври, Раците ще бъдат така песимистично настроени, че дори и близките няма да могат да ги изкарат от това състояние. Може би трябва да спрете да се потискате и бъдете нещастни създания, защото всички приятели ще се разбягат. Хороскопът за октомври 2018 година не съветва Раците да нагнетяват обстановката и да си измислят проблеми. Още повече, че животът се състои от светли и тъмни периоди, нали знаете? Раците трябва да станат по-оптимистични и уверено да се движат към набелязаните цели.
В любовната сфера, всичко при Раците ще бъде твърде прозаично. Иска ви се, разбира се, да изживеете любовта на живота си, но съдбата ви среща не с „тези“. Не е изключен роман с човек, който познавате от училище или от университета. Това ще бъде не просто симпатия, а истинска страст. Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Раците да се задълбочават в предишни връзки. Нека те си останат в миналото, нека всичко си остане забравено. Защото едва ли ще успеете да възстановите отношенията, които вече са претърпели много трансформации. Но, ако избраникът/цата са настойчиви и непоколебими, то е по-добре да се „предадете“, т.е. може да се съгласите на официален брак.
В службата, Раците ще искат не само да преизпълнят плана, но и да докажат на колегите си, че са отлични професионалисти. Промените ще бъдат за добро, ако вие спрете да обръщате внимание на миналите грешки и станете по-самоуверени. Ако Раците се научат търпеливо да чакат и усърдно да работят, то в края на октомври ги очакват бонуси и повишение в службата. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Раците да бъдат активни, особено, ако работата се отнася до глобални проекти. По-малко мислете за това, че вие сте вечния неудачник. Старайте се да бъдете на себе си не само съветник, но и психолог. През октомври Раците трябва да изследват ендокринната си система, възможни са промени в настроението и излишни килограми, заради разстройство на щитовидната жлеза.
Атмосферата в дома на Раците ще бъде такава топла и слънчева, че никой няма да повярва, че на вън бушува хладният октомври. Вие ще започнете да проявявате невероятна грижа за близките си хора, ще довършите ремонта и ще купите всичко необходимо за семейството си. Хороскопът ви съветва да не се ядосвате за направените разходи. Ще имате достатъчно пари за това. Хороскопът за октомври 2018 година обещава на самотните Раци, в средата на месеца, незабравимо запознанство. То ще бъде истинската любов, за която пишат в книгите.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Рак
През октомври 2018 година, Раците трябва добре и правилно да се хранят. Никаква суха храна и прихапване на крак, иначе ще увредите червата и стомаха си за дълго време. Ако имате възможност хапвайте повече супи и салати. А семейните Раци няма да има за какво да вълнуват и да се ядосват. Всичко ще бъде така благополучно, че може просто да се радвате и усмихнато да крачите през живота. Само бъдете внимателни, за да не ви вземат за побъркани.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Раците витамини, които трябва непременно да пиете през целия месец. Те ще ви помогнат да укрепите имунитета и да избегнете простудните заболявания. Есента често ще напомнят за себе си стари болежки, затова няма да минете без профилактични мерки. Не случайно се казва, че всички болести са от нерви. Раците непременно трябва да се въздържат и да не дават воля на емоциите, агресията и ядовете си. А, ако не можете да избегнете вълненията, то си вземете успокоителни и е желателно да бъдат някакви народни средства, например валериан, маточина, лавандула и други.
Апатията и тъгата през есента не са рядкост, затова чувствителните Раци ще усещат голям упадък на силите. През деня ще ви се спи, а нощем ще ви измъчва безсъние. Хороскопът съветва да не се претрупвате с умствена работа, особено преди лягане. И запомнете – сутрин гимнастика, а вечер – топла вана. По натура Раците са мнителни, затова са свикнали да си поставят сами диагноза. Помнете, че през октомври този номер няма да мине. Ако изведнъж ви заболи гърба или сърцето, то без помощта на лекари специалисти няма да се размине. Не трябва да рискувате това, което по-късно няма да можете да купите за никакви пари.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Раците да си направят изследване в клиника, ако отдавна не са го правили. Всяко заболяване е по-лесно да бъде предотвратено, отколкото лекувано. Но, ако нервите ви са разклатени и много често се карате с близките си, то спешно отидете на психолог. Естествено, той не е магьосник, но ще помогне на Раците да извадят на повърхността вътрешните си проблеми. В края на октомври се очаква поход до някой хижа, затова не си и помисляйте да се откажете от един такъв великолепен случай, да си починете с приятели.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Рак
Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Раците отлично финансово положение. Разбира се, че парите няма да ви се сипят сами по главата, но в портфейла си и в личната сметка ще имате по нещо още в началото на месеца. Не трябва да бягате от задълженията си в работата, иначе началството основателно ще освирепее. Раците трябва добре да вършат и дребната работа, за да получат премия в края на октомври. Престои ви да се занимавате не само с креативни проекти, но и да подреждате документи. Ще правите всичко, заради своята кариера и материалното си благополучие.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година е приготвил за Раците такава интересна позиция, че те самите няма да могат да повярват на щастието си. Само от рано и добре се подгответе за събеседването, изгответе СВ-то си и се облечете прилично. Можете дори и костюм да си купите за този отговорен момент. Хороскопът съветва тези, които работят в един колектив много години, да бъдат дружелюбни и отстъпчиви. Иначе, отношенията с колегите ще станат ужасни. Финансовото положение ще бъде стабилно, ако Раците стана по-събрани в сметките или си намерят допълнителна работа. И не се замисляйте да давате на заем пари дори и на близките си приятели, защото това ще стане повод да се скарате.
Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Раците да си уреждат срещи, командировки или съвещания на Пълнолуние. През този месец то е на 24-то число. Дори преговорите с партньорите и взимането на решения трябва да преместите за друг ден. За всички Раци се очаква бонус към заплатата и скъпи подаръци. Ще бъде необходимо да пестите и да се лишавате, особено, ако в края на октомври сте решили да направите голяма покупка. Шопингът е прекрасно нещо, но е необходимо да знаете, какво точно ви е нужно в този момент, коя придобивка може да почака. Ако през октомври Раците ходят на пазар гладни, ще изкупят всичко, което видят, затова е по-добре да ходят на пазар сити и с малка сума пари в портфейла. А и си направете бюджет за месеца, особено, ако живеете с голямо семейство. Макар че е трудно да си представим Раци, които да останат без пари в джоба. При тях винаги има спестени по някой лев за черни дни.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Рак
Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Раците бързо да забравят за предишните си, неудачни увлечения, за да открият душата си за нови чувства. Още повече, че съдбата ви е подготвила приятна среща. Тя може да се случи както на автобусната спирка, така и в интернет. Самотните Раци, особено тези, които чакат принца на белия кон, трябва да бъдат особено внимателни към ухажорите си през октомври. Вие имате такава безупречна репутация, че е време да ви компрометират. Затова не се страхувайте да флиртувате и да започвате служебни романи, особено, ако всичко правите от чисто сърце и душа.
Трябва по-често да излизате сред хората, да срещате нови лица и да бъдете искрени в общуването. Важно е да не плувате по течението, защото ще пропуснете своята половинка. В средата на октомври, Раците ще блестят от обаяние и очарование, затова няма да останат без ухажори. Любовният хороскоп за октомври 2018 година не препоръчва на Раците да се хвърлят на шията на всеки срещнат, но не трябва и да бъдат прекалено придирчиви. Ако някой човек ви хареса се постарайте да се адаптирате към него, а не да го критикувате. А какво можем да пожелаем на Раците, които вече са влюбени до уши? Само едно – любов! Ако вие разбирате, че искате заедно да изживеете живота си с избраника/цата си, то тръгвайте към съвета или към църквата. Никакви съмнения не трябва да има, защото вие така отдавна сте заедно и вече многократно сте проверявали чувствата си за устойчивост.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година не препоръчва на Раците да си уреждат срещи и да изясняват отношенията си на Новолуние, което е на 9-ти октомври, защото денят е труден в психологически план. За семейните Раци, октомври ще се окаже също труден месец. Очакват се преломни моменти в отношенията със съпруга/та, с който/която живеете от много години. Нуждаете се от нещо ново и оригинално, за да освежите чувствата и да добавите страст. Раците са изобретателни, така че вероятно вече са измислили някоя фантастична изненада.