Хороскоп октомври 2018 за ЛъвГледай в youtubeВластолюбивите Лъвове ще решат през октомври да демонстрират своите царски маниери в пълна степен. Вие непременно ще влезете в някаква ситуация, от която изходът ще бъде труден. Е, към каквото сте се стремили, такова сте получили. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Лъвовете по-малко да спорят и да отстояват мнението си. Ако са ви малко впечатленията и емоциите, търсете ги в любовната сфера. Така ще ви бъде по-спокойно.

През октомври 2018 година на Лъвовете хронично няма да им достигат положителните емоции, което може да ги подтикне към авантюри. Избягвайте конфликтите с околните, иначе работата ще приключи с грандиозен скандал. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Лъвовете по-малко да спорят, особено, ако никой не ви кани да участвате активно в това. Старайте се да уравновесявате своето душевно състояние, за да не си навлечете проблеми и неприятности.
На Лъвовете ще им бъде трудно да се примирят с ролята на „втора цигулка“ в семейните отношения. Вие през целия октомври ще отстоявате своята гледна точка и рязко ще променяте плановете си. Темпераментът ви ще бъде доста горещ, което може да се отрази на личния ви живот. Тези, които все още са сами, вероятно ще намерят „своя“ човек. Възможно е това да е стар/а познат/а, който/която преди не ви е интересувал/а много. Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, иначе ще имат много разочарования в любовта. Ако прекалите с емоциите е по-добре да се изолирате от обществото.
През октомври Лъвовете ще бъдат крайно безразсъдни когато се отнася до кариерата и основната работа. Няма да бъде лошо да повишите квалификацията си, ако целта ви е да се изкачите на върха. В любовната сфера, в средата на месеца, съдбата ще ви срещне с истински Дон Жуан, затова бъдете внимателни. В краен случай можете да кажете на човека какво наистина мислите за него и то без да е необходимо да сте вежливи.
Хороскопът за октомври 2018 година не е приготвил голяма сума за Лъвовете, но няма и да се налага да живеят в бедност. Важно е спокойно и усърдно да работят, за да подсигурят себе си и семейството си. Невероятната жизнена издръжливост на Лъвовете няма им да позволи да се разболеят. Но трябва да спите повече, а не да гледате трилъри по цяла нощ.
Ако в началото на октомври Лъвовете повече действат и по-малко говорят, то може да разчитат на успех в професионалните дела. Защо ви е да давате обещания, които после няма да изпълните? Началството няма да одобри това ваше поведение, а по този начин може да се лишите от бонусите. Хороскопът не ви съветва да взимате пари на заем. Живейте с това, което имате, а най-добре е да си намерите допълнителна работа.
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Лъвовете любов от пръв поглед. Това ще се случи в средата на месеца, когато вие дори и не мислите за нови чувства. Важно е да бъдете благоразумни и да не се оставяте страстите да ви водят.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Лъв
Хороскопът за октомври 2018 година предсказва на Лъвовете добро здраве и отлично настроение. Всичко това ще ви зареди с бодрост и позитивизъм за целия месец. Съпротивляемостта към простудните заболявания при вас ще бъде почти феноменална, но не трябва да се отпускате. Забравяйки за елементарната хигиена, Лъвовете могат да хванат някаква инфекция. В резултат на това ще се окажете не в хотелско легло, както сте планирали да почивате, а болнично. Проблемът може да бъде сериозен, затова не забравяйте да си миете ръцете преди хранене.
През октомври е важно за Лъвовете да регулират енергийните си разходи. Ако се преуморявате, ще се появят проблеми с нервната система и съня. Не бъдете лекомислени и се обърнете към лекар. Ще ви изпишат препарати, които ще ви помогнат да се възстановите психически и физически. През октомври 2018 година не пречи Лъвовете да си организират шопинг, който ще им помогне да добавят повече оптимизъм и самоувереност. Правейки това, вие сами ще забележите, че сте станали собственици не само на модни дрехи, но и сте получили много впечатления и настроение.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Лъвовете да пазят сърцето и стомаха. Не трябва да се храните „на крак“, защото е вредно. Лъвовете са склонни да преувеличават своите сили, което често води до претоварване и емоционално разстройство. За лечение е по-добре да използвате лекарствата, които докторът ви е назначил, а не някой, който боледува от същото. През октомври трябва да избягвате прекомерната употреба на алкохол и пушенето. Особено, ако страдате от тежък махмурлук и дълго не можете да започнете работа след такива бурни излияния.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Лъв
Хороскопът за октомври 2018 година не препоръчва на Лъвовете да работят с чужденци, дори и да имат високи цели и желания да заработят много пари. Трябва да си починете, за да не се натоварите психически и физически. Ако имате някакви дребни задължения, не ги пренебрегвайте в началото на месеца. Именно те ще доведат Лъвовете до желаните резултати и ще им позволят да открият нови перспективи в професията си. Хороскопът не съветва да се захващате с това, което предварително е обречено на провал. Ако това не е „вашето“, то няма да ви доведе до кариерно развитие.
Ако Лъвовете имат възможност, ще бъде добре, през октомври да си вземат една седмица отпуска. Независимо дали ще отидете на гости на роднини в провинцията или ще полежите с книга на дивана, това ще бъде по-добре, отколкото да сте в службата. Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Лъвовете реализация на плановете, които са набелязали в края на лятото. Те в началото ще им се сторят химерни, но след това ще им донесат добри плодове. Важно е да не мързелувате и да не „скръствате“ ръцете си, защото ще свикнете с бездействието и след това ще ви бъде трудно да се настроите към работния ритъм. Лъвовете трябва да стоят на страна от рискованите начинания, особено ако са свързани с влагане на пари и някакво мошеничество.
В средата на октомври, хороскопът обещава на Лъвовете внезапен приход. Не бързайте да харчите всички пари, защото дори няма да си спомните за какво сте ги дали. Октомври е много подходящ за начало на личен бизнес, но не забравяйте да се свържете с влиятелни хора. На Лъвовете няма да им бъде лесно да изгладят отношенията си с деловите си партньори, а също и да поделят финансите, които заедно са влагали в общото дело.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни с конкурентите и завистниците. Много ще се опитват да ви въвличат в авантюри, затова бъдете внимателни! За да постигнат целите си, Лъвовете трябва да бъдат инициативни и решителни. Не се страхувайте да внедрявате смелите идеи в работата си, а също и започнете да се учите на нещо, кардинално ново. Ако искате да усвоите друга специалност, то се запишете за курс или в университета. В края на октомври ще решите да направите скъп подарък на любим човек. Това ще бъде много приятно, от душа и похвално, разбира се.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Лъв
Лъвовете не си представят живота без риск и авантюри, затова и в любовта се държат като герои, рицари. Естествено с елементи на страст и еротика. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат внимателни, за да не се окажат в плен на човек, който ги използва за свои цели. Да, меркантилни особи ще ви „обикалят“ целия месец. За Лъвовете любовта е не само празник за душата , но и своеобразна екзалтация. Този, който посмее да ви пресече пътя през октомври, горещо ще съжалява за това. Вие знаете как да „ликвидирате“ съперниците и да завоювате сърцето на човека, когото харесвате.
През октомври, Лъвовете ще бъдат самата щедрост и нежност, но само, ако не разберат, че ги отхвърлят. Постарайте се да не се ядосвате и да не „изпускате парата“ върху тези, които изпитват към вас искрени чувства. Любовният хороскоп за октомври 2018 година е приготвил списък с изгодни кандидати за Лъвовете. За семеен живот, разбира се, за какво друго? Готови ли сте да станете верни съпрузи? Забравете за предишните си увлечения и флиртове. Направете предложение на любимия човек и бъдете щастливи. Това ви го гарантира Жълтото Куче, което е стопанин на 2018 година. А какво да правите с ревността си ли? През есента тя ще бъде наистина „зверска“. Ако не спрете да преследвате избраника/цата си от сутрин до вечер, то той/тя ще избягат без дори да се сбогуват с вас.
На Новолуние (9 октомври) не се препоръчва на Лъвовете да организират семейни тържества, да взимат решения и си уреждат срещи. Всичко ново и кардинално пренесете за друг ден. При семейните Лъвове всичко ще бъде такова, какво са го замислили. У дома те са свикнали да командват, към което членовете на семейството са свикнали и го понасят търпеливо. Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава приятно пътуване на Лъвовете. Това може да бъде не само пътуване в чужбина, но и престой на хижа високо в планината или разходка в съседния град. Но, на някои ще им провърви по-малко. Ще им се наложи да сложат точка на семейните отношения и да подадат заявление за развод. Може би Лъвовете ще помислят и ще погледнат ситуацията с други очи, по-мъдри, например. Много по-лесно е да разрушите, отколкото да укрепите „разбитата лодка“.