Хороскоп октомври 2018 за КозирогГледай в youtubeПрез октомври, най-накрая, Козирозите ще решат сериозно да се заемат с личния си живот. Какво пък, това не е само похвално, а и необходимо. Защото вие вече сте забравили кога за последно сте ходили на среща и, още повече, сте се обяснявали в любов. Хороскопът за октомври 2018 година обещава на Козирозите страстни чувства към човек, с когото отдавна се познават. Съдбата е богата на сюрпризи, затова се гответе в средата на есента да събирате урожая.
През октомври 2018 година, Козирозите трябва да обърнат особено внимание на личния си живот.

Вие така сте се разработили, че изобщо не забелязвате достойните и симпатични ухажори до себе си. Само избягвайте интригите и авантюрите, които могат да ви въвлекат в нечестна игра. По натура Козирозите са много сериозни, но от време на време трябва бъдат лекомислени и безгрижни. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Козирозите да бъдат настойчиви, ако вече са забелязали онзи/онази, които могат да бъдат добра партия за тях. Не се страхувайте да правите запознанства дори на улицата, защото това може да бъде вашата съдба.
През октомври дори рутинната дейност може да открие много перспективи за Козирозите. Ако шефът ви предложи участие в глобален проект, не отказвайте. Има възможност да увеличите не само своя потенциал, но и доходите си. Важно е да бъдете активни ентусиасти, за да демонстрирате цялата гама на талантите си. Творческите пориви не задържайте в себе си, съветва хороскопът за октомври. Ако началникът ви е дал указания, то ги изпълнявайте с максимална отдаденост и отговорност.
Козирозите могат така усърдно да се заемат с работа, че да забравят за почивката и срещите с близките си хора. Този момент е непростим, затова бъдете общителни и искрени. Хороскопът ви съветва да събирате нова информация, която ще ви е необходима за постигане на целите. Вие сте така упорити и решителни, че няма да ви бъдат необходими особени усилия, за да постигнете желаните кариерни резултати. По-малко драматизирайте ситуациите, които се случват в колектива. Ако се сблъскате със завистници и конкуренти, хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Козирозите стратегически план. Усмихвайте се, съгласявайте се и мълчете. Вършете си работата.
През октомври трябва да внимавате за психическото си състояние. Ако постоянно сте „на педали“, ще разклатите състоянието на сърцето и ставите. Живейте по този план, който сте направили в началото на есента. Тогава ще си получите радост от всичко, което ви заобикаля. Козирозите трябва да се отдалечат от хората, които преследват своите цели. Вие си имате свой собствен ритъм на живот, така че не се давайте на всеки, който си прави лични сметки.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Козирозите да започват работа от рано сутрин. Тогава силите и енергията ще отиват за правилните действия, без излишни вълнения. Бъдете стремителни в любовта, работата и финансовите дела. Защото много от проблемите сте в състояние да решите именно вие, а не странични хора. През октомври Козирозите ще станат смели в любовта, което ще учуди не само избраника/цата, но и тях самите. До този момент не е характерно за вас да се обяснявате в любов и да се хвърляте в горещи ласки.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Козирог
През октомври 2018 година, стари болести ще подсетят Козирозите за себе си. Не си давайте вид, че всичко ви е прекрасно и нищо не ви боли. Не се опитвайте да се справите с неприятните симптоми сами, без участието на доктор. Дори и да се страхувате до смърт от болници, все пак трябва да посетите личния си лекар и да си направите пълни изследвания. Още повече, че Козирозите отдавна не са го правили.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Козирозите да дозират както физическите, така и психическите натоварвания. Ако имунитетът ви е снижен, което често се случва през есента, то трябва да пиете витамини. Това ще ви помогне да се предпазите от грип и простуди. В началото на октомври могат да се появят проблеми с бъбреците, което също се нуждае от специално внимание. А що се отнася до костите и ставите, Козирозите трябва да добавят в рациона си извара, мляко и черен дроб. Добре би било именно есента да се отправите към спортната зала, а също и да си вземете карта за басейн. Това ще укрепи гръбначния ви стълб и ще закали организма ви.
Хороскопът за октомври 2018 година е намерил за Козирозите първокласно масажно студио. Не се бавете и преминете пълен курс, особено, ако работата ви е седяща или седите дълго през компютъра. Болките в гърба и умората са първите сигнали, че нещо не е наред с гръбначния стълб. През октомври Козирозите трябва повече да се разхождат, да ходят пеша и спазват хранителен режим. И се постарайте да си лягате рано, за да изглеждате свежи и бодри сутрин. Относно вредата от алкохола и цигарите хороскопът няма да ви чете лекции. Вие сами разбирате, че те влияят пагубно на здравето ви.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Козирог
Козирозите не могат да си представят своя живот без да работя активно. На тях им се иска да намерят своето място, за да не зависят от никого. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Козирозите да не взимат решения без предварително да са анализирали всичко. Всичко трябва да е премислено до най-дребния детайл, за да бъдат изключени грешките и недоразуменията. Работохолизмът заслужава уважение, но и почивка е нужна понякога. В краен случай си намерете такава работа, която да ви позволява да заработвате прилични пари и напълно да реализирате своя богат потенциал.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Козирозите достойна длъжност, но за това е необходимо да проявят всички качества. Ще срещнете доста изпитания, а мисълта ще ви ще се върти само около едно нещо – от къде да вземете пари за това, което искате? Може би е време да започнете собствен бизнес, за да не зависите от никого и да стабилизирате финансовото си положение. Вие сте упорити и дейни личности, но понякога трябва да си направите почивка. На Пълнолуние (24 октомври), Козирозите не трябва да сключват сделки, да подписват документи и да се срещат с делови партньори.
Парите катастрофално свършват, а Козирозите се паникьосват и се ядосват. Какво може да предприемете, за да не броите стотинките до следващата заплата? Ако отдавна работите на това място, може да отидете при шефа и поискате повишение. Само направете това спокойно и деликатно! През октомври 2018 година вие дори може да рискувате, като вложите средства в съвместен бизнес с приятели. Но помнете, че не е изключено да загубите. Значи, трябва да бъдете внимателни, когато правите планове и подписвате договори.
Кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Козирозите по-често да се обръщат за съвет към близките си хора. Имате шансове да научите много нови и полезни неща, ако те са по-възрастни и по-опитни от вас. През октомври, на творческите Козирози ще им предложат много оригинални проекти. Ако откажете, ще съжалявате. Очаква ви не само приходна дейност, но и много интересна. За да повишат квалификацията си Козирозите трябва да ходят на семинари, конференции и изобщо да бъдат в курса на всичко, което засяга тяхната основна професия.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Козирог
Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Козирозите да забравят временно за кариерата и парите, за да намерят, най-накрая, своята половинка. Колко дълго можете да живеете в самота и да търсите „своя човек“ в тълпата? Има много начини за съблазняване, затова разчитайте на тях. Дори работата не е в това, кой ще ви донесе чаша вода, когато остареете, а просто вие толкова сте се задълбочили в работата си, че сте забравили за това, което може да ви направи истински щастливи.
И така, през октомври Козирозите трябва да добавят романтика в живота си. Още повече, че по натура вие сте семеен тип хора, стремящи се да спазват традициите. Дори и да не срещнете идеалната половинка тази есен, то не трябва да седите и да очаквате чудото само да ви намери. На Новолуние (9 октомври), Козирозите не трябва да се срещат и да изясняват отношенията си с роднините. Не предприемайте нищо ново и е най-добре да прекарате деня в усамотение. Така ще избегнете конфликтите и ще запазите добрите си отношения с хората.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава наситен месец на влюбените Козирози. Вие постоянно ще искате нещо от избраника/цата си, ще ги критикувате и ще искате да ги моделирате по свой вкус. Такава позиция само ще ви навреди, а и ще влоши отношенията с любимия човек. Разбира се, че без спорове животът не минава, но Козирозите явно прекаляват с претенциите. Хороскопът препоръчва да поканите партньора си на откровен разговор, за да изясните причините за честите скандали.
През октомври ще настъпят кардинални промени в отношенията при семейните Козирози. Дори няма да има какво да си кажете един на друг, освен да разговаряте за битовите и финансовите проблеми. Може би ви е време да си вземете отпуск и заедно с половинката да отпътувате към някоя топла страна. Почивката ще бъде от полза както за семейния живот, така и за физическото ви здраве. Любовният хороскоп за октомври 2018 година съветва Козирозите да се измъкнат от рутината и скуката. Добавете в отношенията ярки цветове, за да се погледнете един – друг с влюбен и страстен поглед. Козирозите са привикнали към стабилността, но понякога си струва нещо да променят, за да погледнат по-уверено в бъдещето. Няма да бъде лошо през октомври да организирате романтична вечеря, да поканите на гости роднини или приятели, а също да излезете сред природата , ако времето го позволява.